Супи

Вуха завжди пахне літом. Нагадати собі про теплі днинки на природі можна навіть взимку, якщо приготувати смачну юшку з тріски. Її аромат і ніжний смак багатьом подобається і
Окрошка – дуже приємний суп, наповнене вітамінами, і здатний відмінно освіжити навіть в самий жаркий літній день. До того ж, таке холодне перше блюдо додасть ситості на кілька
Тим, хто стежить за своєю фігурою, однозначно варто включити кабачки в свій раціон. Вони мають вкрай низьку калорійність (всього 22 ккал на 100 г), прекрасно засвоюються. А
Можливо, що ви ніколи раніше не пробували такий суп. В оригіналі він готується на баранячому бульйоні, що робить його неймовірно насиченим, незвичайним і ситним. Спробуємо?
Якщо вірити легендам, то цибулевий суп придумав король Людовик XV, коли він невдало полював і залишився в лісовому житло без вечері. Звідси і назва цибульного супу –
Юшка з яйцем – це смачне і ситне блюдо, яким можна радувати гостей і домочадців хоч кожен день. Це не тільки традиційна страва в будь-якому російському домі, але і прекрасне
Від інших супів харчо відрізняє велика густота, пряний, іноді кислувато-солодкий смак. Це блюдо дуже ситне. Приготувавши його до обіду, можна обмежитися замість трьох страв
Молочний суп – це страва з кип'яченого молока, в яке додаються різноманітні інгредієнти. Суп молочний з макаронами – це смачне, ситне, недороге блюдо, яке можна віднести до
Жарким літом, коли пробуджується апетит тільки із заходом сонця, прекрасним варіантом приготування холодного і смачної вечері стане окрошка. Вона містить ситні і доступні
В'єтнамський суп Фо — це те блюдо, яке ще ніколи не бувало на вашій кухні. З вигляду це звичайний суп, але серед інгредієнтів ви зустрінете дуже несподівані компоненти, які і
Баклажани відносяться до того ж роду рослин, що і томати, перець. Але його плоди (в ботаніці вони вважаються ягодами, як і помідори) відрізняються особливим, оригінальним
З грузинського «харчо» перекладається як «суп з яловичиною». Перше страву кавказької кухні відрізняється пряним і насиченим смаком, наваристостью. Харчо не просто
Бозбаш – дуже ситний суп, який на Кавказі варять, в основному, з баранини. В наших рецептах ми замінили баранину яловичиною. Візьміть хороший шматок м'яса, тоді за смаком
Їжа повинна бути не тільки смачною і ароматною, але і корисною. Суп з булгуром повністю відповідає цьому правилу. Булгур є крупою, отриманої в результаті дроблення пшениці,
Багато хто вважає, що суп харчо просто неймовірно гострий, пікантний і з цієї причини вони бояться його готувати. До чого ж такі страхи, якщо все можна зробити під себе? Чому ми
У жаркий час року завжди хочеться урізноманітнити свій раціон корисними і освіжаючими стравами. Практично всі росіяни воліють готувати таке блюдо, як окрошка. У статті нижче
Саме з таких продуктів найчастіше вариться всіма улюблена вуха. Саме цей суп майже завжди готується на природі, і ви, мабуть, знайомі з ним. Навіть якщо знайомі, спробуйте ще
Як приготувати нескладний і яскравий суп з незвичайною подачею? Треба взятися за популярні супи-пюре! Тепер готують їх не тільки маленьким дітям, але і подають в ресторанах. А
Звичайно ж, всі ми неодноразово чули про користь супів. Їх регулярне вживання відновлює роботу ШКТ, сприяє очищенню організму і, відповідно, схудненню. Саме тому суп – це
Страви з риби (особливо річковий) ніколи не перестануть підкорювати серця справжніх гурманів. І найчастіше кулінари вважають за краще готувати рибні супи, які не тільки
Борщ – це вид холодної літнього супу. Базовими умовами для даного першого страви виступають: буряк в сирому, запеченому або відвареному вигляді; свіжа рубана зелень.
Ніжні крем-супи можна готувати не тільки маленьким дітям. Ці шедеври кулінарії дуже подобаються навіть брутальним чоловікам, адже вони неймовірно смачні! Готуються вони
Солянка – це традиційне російське блюдо, яке вариться на густому бульйоні з великою кількістю пряних, гострих спецій. Жодна солянка не обходиться без кислуватих
Зазвичай суп з шпинату готують у літній період, коли немає недоліку в зелені. Але, незважаючи на це, його можна робити і в зимовий період, досить просто заморозити шпинат на
Багато хто вважає, що справжнє грузинське перше блюдо «Харчо» являє собою напіврідку томатну кашу, в якій плавають кістки. Однак це гаряче, дуже ситне і смачне частування
Багато господинь не зовсім розуміють різницю між тюфтельками і фрикальками. Все дуже просто: тефтелі – це м'ясні кульки, в фарш яких обов'язково входить рис, і їх перед
Якщо у вас є варену картоплю, свіжі огірочки, редиска, відварені яйця і різноманітна зелень, то вважайте, що смачна окрошка у вас вже майже готова. Для рідкої основи можна
Суп-пюре – це густе перше блюдо, яке готується з варених продуктів згодом перетертих через сито або перебиті на блендері. Ці страви можуть бути овочевими, рибними, м'ясними.
Солянкою називають дуже наваристий суп з характерною кислинкою. Крім того, є і друга страва, до складу якого обов'язково входять капуста і м'ясо. Як би там не було, це дуже
Чим порадувати себе в спеку, як не холодним супом, який дуже легко і швидко готується. Одним з таких супів є холодник з буряка, який іноді ще називають холодним борщем. Він і в