Супи

Супи-пюре – це ситний, ніжний легкий обід або вечерю. Дієтичне м'ясо курки легко подрібнюється і вбирає в себе соки інших продуктів, тому смак у поданих страв ідеально
Смачний, ароматний і смачний борщ з буряком – одне з найулюбленіших перших страв у багатьох людей. Для його приготування використовуються прості і недорогі продукти, які
Суп – це обов'язкова страва в щоденному раціоні людини, яка піклується про своє здоров'я. Їх (супів) різноманітність настільки велика, що всіх і не злічити, на будь-який смак.
Грибний суп – це смачне і ароматне перше блюдо, яке стане гарним доповненням столу повсякденного меню. Завдяки тому, що в його склад входять гриби, суп виходить не тільки
Розсольник – це традиційне перше блюдо російської кухні. Готують його практично так само, як і будь-який інший суп, тільки з додаванням солоних, точніше, бочкових огірків і
Супи на яловичому бульйоні виходять особливими: вони ситніше, смачніше, володіють специфічним ароматом. Борщ – не виняток. Яловичина поєднується з усіма класичними
Якщо додати в борщ квасолю, то страва виходить більш ситним і поживним. Підійде як стручкова свіжа, так і консервована квасоля. Щі ідеальні для тих, хто намагається уникати
З допомогою мультиварки можна істотно скоротити час, відведений на приготування різноманітних страв. Готувати суп в ній одне задоволення: нічого не тікає, не википає,
Курячий суп з грибами – відмінний варіант обідньої страви. До того ж, він готується порівняно швидко і просто, без використання яких-небудь екзотичних продуктів.
З окуня виходить смачна, прозора і навариста юшка. Окунь головний у вусі, а всі інші інгредієнти – овочі і спеції — тільки підкреслюють її смак. Традиційна юшка з окунів
Курячий суп-пюре – блюдо, яке по праву можна вважати збалансованим, легким і дієтичним. Велику користь він надасть людям після операції і перенесли простудне захворювання
Ніжний та смачний вершковий суп з сьомгою – це відмінний спосіб урізноманітнити свій обід і швидко пригостити родину ситним блюдом зарубіжної кухні. Існує кілька рецептів
Карась – риба сімейства коропових, широко поширена в Росії як на річках, так і в стоячих водоймах. На ринку має популярність за свій смак, м'яке м'ясо і низьку ціну. Дуже часто
Крем-супи прийшли в наше меню зовсім недавно, але вже встигли багатьма полюбитися. Це чудовий спосіб урізноманітнити раціон. Крем-супи завжди ситні з-за вершків, а аромат і
Квасолевий суп – це смачне частування, яке можна приготувати в якості першого на обід. Суп можна приготувати з м'ясом або з приправами, при цьому, він виходить дуже ситним і
Із курячих шийок виходить приголомшливий бульйон: наваристий, але не жирний, з особливим смаком. Шийки навіть необов'язково очищати від кісточок, їх можна подавати цілими
Грибний суп з перловкою — це перша страва, основними складовими якого є гриби. Вони можуть бути свіжими, сушеними, маринованими або навіть солоними. Найчастіше
Славнозвісне українське блюдо можна зробити легким і навіть дієтичним. А все завдяки нежирного курячого бульйону. Особливо борщ хороший взимку: він відмінно зігріває і
Борщ – це улюблене багатьма страву, і зовсім необов'язково відмовлятися від нього під час посту або після прийняття рішення відмовитися від вживання в їжу м'яса. Борщ реально
Томатні супи із квасолею популярні не тільки в нашій країні, до нас ці рецепти прийшли з португальської національної кулінарії. Разом з томатним соусом квасолевий суп буде не
Сирні супи досить поживні, прості і одночасно витончені. Їх часто готують, щоб розвантажити організм після свят, не відмовляючись від звичних інгредієнтів. Варіацій страви
Юшка з осетра — і відразу в голові виникає образ не інакше як застіль в царських хоромах. Дійсно, ця страва є делікатесом і сьогодні, але набагато більш доступним, ніж це було в
Всі продукти, які використовуються в ній, повинні бути свіжими. Картоплю треба добре розварити, нарізати кубиками або часточками, огірки і редиску нашаткувати кубиками або
Гарячі перші страви завжди були однією з головних складових меню на Русі. Особливим успіхом користувалися щі, які готувалися з різного набору овочів на м'ясному бульйоні, а то
Якщо вам набридли бульйони, борщі, солянки і все подібне, ви в потрібному місці! Сьогодні ми готуємо крем-суп з грибами, в деяких рецептах додаємо сир. Ви й уявити не можете,
Рис в супі – досить незвично. Погодьтеся, найчастіше там буває картопля або якась локшина. Але сьогодні всі наші перші страви будуть готуватися з додаванням білих зерен.
Суп з додаванням яєчної локшини – це дуже смачне і легке для організму перше блюдо. Він не може не подобається, оскільки володіє приємним смаком, ароматом і зовнішнім виглядом.
Регулярне вживання різних супів, як давно пояснили дієтологи, дуже корисно для будь-якого організму, оскільки вони допомагають роботі травного тракту. Однак іноді не
Важливою частиною корисного і правильного раціону харчування людини є гарячі страви. До них відносять і супи, які готуються в самому різноманітному вигляді. У
Смак курячого бульйону знайомий всім людям з самого дитинства. Його застосовують в якості основи для супів або як повноцінне самостійне блюдо. Курячий бульйон володіє
Цей суп навіть на сьогоднішній день ще не всі знають. Але ті, хто з ним знайомий, люблять і обожнюють його. Солянка з куркою — насичений, густий суп, який найчастіше буває
Російська кухня відома на весь світ. Вона досить проста, хоча в ній немає екзотичних інгредієнтів і страв. Всі рецепти формувалися протягом багатьох років, передавалися з
Кожна господиня хоча б раз стикалася з ситуацією, коли часу на приготування залишається обмаль, а домочадців або раптово наскочили гостей хочеться порадувати ситним обідом.
Коли розмова заходить про грузинської кухні, перше, що приходить на розум – суп харчо. Саме цей наваристий і поживний суп став улюбленцем широкої публіки далеко за межами
Всі ми звикли до бульйону і борщу. Тому саме час спробувати приготувати якийсь новий і не менш складний суп. Сьогодні вибір припав на гриби, так що якщо ви любитель,
Світ кулінарного мистецтва надав можливість кожній господині створити на своїй кухні черговий шедевр. Додаючи улюблені спеції, приправи, ароматні трави, експериментуючи
Борщ – національний український суп, який, тим не менш, дуже популярний і в нашій країні. Головною його особливістю є насичений червоний колір, який досягається шляхом
Рецептів супів багато, але наші жінки, як правило, готують на обід традиційний борщ, суп з вермішеллю, щі зі свіжої капусти, зовсім не використовуючи інші види супів. Допоможе
Молочний суп – блюдо, знайома всім з дитинства. Його легко можна приготувати для своєї сім'ї по одному з представлених рецептів. Супи можуть бути класичними, і овочевими, і з
Сьогодні ми готуємо самий класичний борщ з усіх існуючих. Знайомі і прості інгредієнти, нескладне, нехай і тривале приготування і приголомшливий результат! Борщ зі свининою
Що робити з двома десятками пельменів, які завалялися на дні морозилки? Адже нагодувати ними сім'ю не вийде. Виявляється, що і двадцятьма варениками можна нагодувати
З настанням спекотних літніх місяців, здавалося б, у кожному будинку починають готувати окрошку. І у кожної господині є свій фірмовий рецепт її приготування. У одних за основу
Шурпа – це одне з найпоширеніших страв східної кухні. У різних країнах вимова її назви може трохи відрізнятися, наприклад, у Таджикистані – «шурбо», а в Казахстані – «сорпа».
Біла квасоля чудово зберігає структуру після варіння, тому її часто використовують в супах. Наші сьогоднішні рецепти – це незвичайні страви, якими можна швидко і смачно
Рецепти призначені для тих, хто любить пробувати нові супи. Всім відомо, що найчастіше юшку готують з сьомги, коропа, осетра, але сьогодні ми вирішили виділитися і взяли миня.
Суп – частування цілком буденне і повсякденне. Однак, якщо приготувати його з гуски, то язик не повернеться повторити подібні епітети. Незвичайні смакові якості дозволяють
Красиве і звучне слово «консоме» має французьке походження, а перекладається як «тривале варіння». Що це таке? Консоме — це м'ясний бульйон, який після тривалого процесу
Боби нуту мають цікаву форму, що нагадує баранячу голову. Звідси і друга назва – баранячий горох. Але в ньому більше білка і клітковини, ніж у звичайному горосі, а смак ніжніше.
Мало хто знає, що з доступних всім продуктів можна приготувати некалорійне і дуже корисне перша страва – борщ. Його можна подати гарячим в холодну пору року, а також холодним в
Вуха – це неймовірно смачне і популярна страва у багатьох країнах. Юшка з судака особливо смачна, тому що ця риба має ніжну м'якоть, крім того, корисна. В домашніх умовах можна