
Рибні страви здавна зайняли почесне місце в кулінарії багатьох народів світу. Так як риба – це один з найбільш корисних продуктів, які містять у своєму складі велику кількість

Оселедець – одна з найпопулярніших і найбільш часто використовуваних при подачі до столу (як святкового, так і буденного) видів риби. До речі, а ви знали, що оселедець, за своїм

Практично кожен ранок у багатьох починається з чашки гарячого чаю й бутерброд з ковбасою. Але сьогодні дуже часто на прилавках магазинів можна зустріти неякісний продукт.

Багато хто з нас просто обожнюють куряче м'ясо, але кожна господиня завжди намагається знайти новий і цікавий рецепт приготування даного виду м'яса. Дуже часто буває так, що

Цей напій люблять не всі, обґрунтовуючи тим, що він дивний. Але як тільки ви спробуєте його за нашими рецептами, відразу ж закохалася! Густий, насичений, солодкий, іноді з

Мультиварка сьогодні полегшує життя будь-якої господині, особливо тієї, в якій не так багато часу для кулінарії. Курка ж ідеальний варіант для швидкого обіду або вечері – її

Варення з ялинових шишок заготовлює далеко не кожна господиня, а даремно. Зараз ми розповімо вам про всі лікувальні властивості цього ласощі, а також наведемо рецепти, за

Рол – це своєрідний рулет, зроблений з приготованого за особливою технологією рису, риби (морепродуктів) і пресованих водоростей Норі». Так само до складу деяких видів ролів

Якщо ви давно мрієте про дійсно смачний пиріг, який можна приготувати в будь-який час року, то ви в правильному напрямку. Сьогодні будуть пісні пироги, які максимально

Якщо зазвичай приготоване куряче м'ясо не влаштовує своїми смаковими якостями, варто спробувати приготувати його в кефірі, завдяки чому воно стане м'яким і ніжним на смак.

Рибні страви, безсумнівно, корисні і смачні. Їх вживання має зводитися, як мінімум до 2 разам в тиждень. Риба – універсальний продукт, вона піддається всім видам термічної

Приготувати яловичі ребра просто. Все, що вам знадобиться, так це овочі і приправи, соуси і сухе вино в якості маринаду. Яловичі реберця, ловлення в духовці в гранатовому соусі

Східні солодощі відомі всьому світу, і очолюють їх список, звичайно ж, козинаки. Що це таке і як їх приготувати вдома за справжнім грузинським рецептом, буде розказано в цій

Будь-які дієти, як і дотримання посту — це обмеження в їжі. Але страви без м'яса теж дуже смачні і ситні. Особливо, якщо це — кабачкові оладки і котлети. Класичний рецепт

Немає нічого простіше, ніж приготування рагу. А щоб страва заграло новими смаковими якостями і змінило зовнішній вигляд, достатньо іноді міняти рецептурні компоненти і вид

Белокочанный овоч взимку і влітку одним кольором. І коли хочеться чогось смачного, але зовсім немає бажання готувати, на допомогу приходять рецепти ледачого пирога з

Завдяки сучасній техніці реально приготувати безліч смачних страв, в числі яких і вафлі, використовувані в якості десерту. Электровафельница справляється з такою роботою

Запіканка з сиру – одне з традиційних страв народів Північної і Східної Європи. Вона має прекрасні смакові якості, багата корисними речовинами. За рахунок основного

Зазвичай булочки печуть у духовці, але, щоб на пару – це щось новеньке! Однак, зовсім і не ново, так як рецепт використовується вже століттями і в Німеччині, і в Китаї, і в інших

Білокачанна капуста давно є класичним продуктом для приготування смачних страв у російських людей. Рецептів, до складу яких вона входить, не злічити. У першу сотню входять

З яловичого фаршу можна приготувати різноманітні страви – всім відомі котлети, тефтелі, пельмені, манти, і інші смачні частування обов'язково робляться із застосуванням

Рулет з сала приготувати нескладно. Блюдо це відноситься до української кухні і є дуже ситним і цікавим. Рецептів цієї страви можна знайти чимало, тому починаючому кулінару

День народження є важливим святом для кожного. Тому до цієї події варто підготуватися з усією відповідальністю. Обов'язково потрібно навести порядок в домі, прикрасити всі

Апетитно і заманливо на столі виглядає квашена або маринована капуста. І не має особливого значення, це звичайний стіл або святковий. Досить оригінально виглядає яскрава

Перші страви різноманітні по консистенції і входять до їх складу інгредієнтів. Овочеві супи використовуються в якості джерела вітамінів і корисних речовин, що так необхідно

Піца з батона – відмінний варіант для сучасних господинь: вона не займає багато часу на приготування, не вимагає великих грошових витрат і допомагає урізноманітнити щоденне

Чорна смородина – це дуже смачна і корисна ягода. З неї можна робити дивовижні компоти, варення, джеми, можна додавати її в киселі, в різні начинки випічки. Але все-таки самим

Страви азіатської кухні підкуповують незвичним для європейців поєднанням смаків. Нескладний у приготуванні салат з рисовою локшиною завжди прекрасний і нікого не залишає

Хіба можна відмовитися від смачних яловичих реберець? А якщо вони подаються з гарніром, який просочився м'ясним соком? Таке приголомшливе блюдо дуже зручно готувати в

Часто хочеться вразити гостей і близьких смачною і незвичайної випічкою. Більше всього для цих цілей підходять тістечка із заварного тіста. Вони хороші не тільки на смак, але і

Багато господинь люблять готувати гомілки, але більшість просто обсмажує їх на сковороді. У цій статті зібрана добірка рецептів тушкованих ніжок. Найпростіший рецепт

Квасоля і гриби всім відомі своєю високою поживністю. Адже якщо ці два компоненти поєднати в салаті, то вийде відмінна закуска, яка зможе доповнити будь-основне блюдо. Салати

Будь-яке м'ясне блюдо, правильно приготована і подана до столу, оценится по достоїнству і дорослими, і дітьми. Головне – не боятися експериментувати і вчитися чомусь новому,

Бачити в одній тарілці рис із сочевицею для багатьох незвично. Тим не менш, це дуже вдале поєднання з багатьох причин. Страви з рису та сочевиці – це смачно, ситно, корисно.

Овочеве рагу з капустою дуже подобається не тільки вегетаріанцям і людям, що дотримують дієту. Це прекрасний варіант легкого вечері, корисний і швидкий. Воно не завжди

Ставлення до цього досить старомодного ласощів неоднозначно. З одного боку, у пам'яті багатьох ще живі спогади про смачних цукатах, які робили бабусі і мами, з іншого –

Сьогодні піца – це дуже популярна страва, спочатку створені італійськими кулінарами. Багато господинь хочуть готувати таку невигадливу їжу вдома, але якщо з наповненням все

Останнім часом на ринку з'явилася величезна кількість напівфабрикатів. Використовувати їх дуже зручно – прибіг з роботи, закинув в окріп пельмені або вареники. Поки

Рисова крупа відома і любима на всіх континентах. Неможливо знайти кухню, в якій не був би представлений рис в тому чи іншому вигляді. У країнах Далекого Сходу ця страва є

Іноді так хочеться урізноманітнити своє меню і приготувати щось оригінальне, смачне, але при цьому, щоб на приготування пішло не надто багато часу. Для того щоб

Часом люди не здогадуються, як багато незвичайних страв можна спорудити, використовуючи вірменський лаваш. Це пов'язано з тим, що він має прісний присмак, а основною його

Торт, мабуть, саме улюблене ласощі ласунів. Будь то покупної або приготовлений вдома, він завжди буде доречний на святі або просто за вечерею, в якості десерту. Різновидів так

Печінка з картоплею в духовці приготувати дуже просто. Можна використовувати курячі субпродукти, доповнені не тільки картоплею, але і шматочками вершкового масла та

Плов з баранини є національним узбецьким стравою. Його готують як повсякденно, так і за будь-якого торжества. У кожній сім'ї є свої секрети і хитрощі приготування: плов можна

Навесні, коли наш організм страждає від нестачі вітамінів, хочеться швидше прийти у форму за допомогою смачних страв. І як часто буває, смачно — не завжди корисно. Але не у

Заливний пиріг — дуже швидка випічка на кожен день, але її легко перетворити на святкове блюдо, використовуючи оригінальну начинку. Рецептів приготування заливних пирогів

Антрекот – це шматок воловьего м'яса, вирізаного між ребрами у вигляді медальйона або більш великого шматка з долоню. Відноситься дане блюдо до французької кухні. У більш

При приготуванні тортів, тістечок, різної випічки нерідко постає питання – який зробити крем? А адже ця випічка без крему ніяк не може бути, саме цей складовий компонент надає

«Півень у вині» — родом це вишукане кулінарне твір з Франції, а точніше з Бургундії. Втопити м'ясо у благородній напої, значить, зробити його соковитим і ароматним. В ідеалі для