Удон — плоска тонка локшина з пшеничного борошна, є однією з найпопулярніших в китайській кухні різновидів макаронних виробів. Найчастіше з неї готують другі страви з
Немає нічого смачніше ароматною солянки з грибами і капустою. Це істинно російське блюдо, яке до цих пір користується популярністю. Нижче розглянемо найкращі рецепти від
Піца для багатьох людей є одним з улюблених страв. І це не дивно – чудове поєднання інгредієнтів дарує їй дійсно чудовий смак. Піца з сосисками є в деякому роді класикою,
Апетитні котлети – улюблене блюдо і дітей, і дорослих. І якщо класична подача з картопляним пюре і солоним огірком набридла, то не варто впадати у відчай! Наші рецепти
Просте і швидке блюдо – «вегетаріанський» шніцель з капусти. Їм легко перекусити – і при цьому жодна тварина не постраждає! А ще це дуже бюджетний і оригінальний вечерю, що не
Яловичина – продукт, який містить велику кількість вітамінів і корисних мікроелементів, збагачують кров, що зміцнюють імунну систему. М'ясо в міру жирне, тому
Не всі можуть дозволити собі перекус у вигляді піци з-за особливостей дієти, але зовсім відмовлятися від такого приємного страви теж нелегко. Саме тоді на виручку приходить
Виготовлення булгуру з пшениці відбувається шляхом пропарювання та її дроблення зерен. У крупі міститься багато клітковини, позитивно впливає на травлення. Навіть
Лазанья з м'ясом – широкі макаронні вироби (або паста, як називають його італійці), приправлені різноманітними соусами і приготовані в духовці. Класичний варіант
Курка – один з найбільш доступних м'ясних продуктів. Якщо приготувати її смачно, а головне – завжди по-різному, вона не набридне навіть завзятим гурманам. Знають в цьому толк і
Знамените слов'янське блюдо завжди асоціювалося зі спогадами з дитинства, коли недільний ранок починався з аромату сирників. Але багатьох цікавить питання, чому вони
Для любителів м'яса і грибів пропонуємо приготувати наступну страву. Це смачні, соковиті, ароматні котлетки, які нікого не зможуть залишити байдужим. Базовий рецепт
Жульєн міцно увійшов у нашу кухню. Зазвичай його готують в духовці, але не всі плити передбачають духова шафа. Для цього були винайдені рецепти жульєна на сковороді – досить
Плов з різними морепродуктів в своєму складі — смачне, вишукане, а також незвичайна для повсякденного столу і оригінальне блюдо, що відноситься до витонченої
Батьківщиною бігуса називають Польщу, але в старі часи в Литві його традиційно готували на мисливських привалах, так що, можливо, було запозичене блюдо, та так успішно, що
Ніжному цукіні часто віддають перевагу перед кабачками. Він менше, акуратніше, соковитіше. Однак при смаженні втрачає свої корисні і смакові якості. Рішення є! Можна просто
Виробники побутової техніки не втомлюються в прагненні зацікавити прекрасну стать у придбанні на своїй продукції. На допомогу маркетологам приходять оновлений дизайн та
Страви грузинської кухні славляться неповторним ароматом, смаком і вишуканістю. Лобіо – традиційне блюдо Грузії, його готують з квасолі різних сортів з різними добавками.
Приготування заварних млинців мало чим відрізняється від класичної методики. Різниця полягає в тому, що в млинцеве тісто додається сода або пекарський порошок в поєднанні з
Завжди хочеться урізноманітнити своє повсякденне меню, зробити що-небудь смачне, відмінне, апетитне, щоб порадувати себе і своїх близьких. Але що робити, коли з продуктів
Долма — це різновид голубців, але замість капусти використовують виноградне листя. В якості начинки можна використовувати м'ясний фарш різних видів, рибу, булгур або рис.
Лагман – це страва узбецької кухні, в якому об'єдналися під смачний дует домашня лагманная лапша і соус ваджи. По консистенції страва нагадує густий суп. У Середній Азії цей суп
Коли не хочеться стояти невідривно біля плити, чекаючи, коли приготується їжа, на виручку приходить духовка. Різноманітні м'ясні страви, наприклад запіканка зі свининою, в
Щоб не задаватися питанням: «Чим годувати домашніх?», на замітку можна взяти кілька простих рецептів запіканок з участю грудки курки. Такі страви завжди виручать і нагодують
Вишукана італійська паста з морепродуктами – це не тільки апетитно і дивовижно смачно, але і поживно і корисно. Судіть самі: макаронні вироби з твердих сортів пшениці
За час існування цієї страви, його склад та метод приготування видозмінилися самими різними способами. Сьогодні в нашому розпорядженні класичний рецепт бігуса,
Кабачки завжди дають хороший урожай, і це прекрасна можливість приготувати з них сотні страв протягом усього сезону. Один з найбільш простих і швидких рецептів – макарони з
На сьогоднішній день є кілька версій походження лазаньї. Перша з них оповідає про те, що поблизу Неаполя була знайдена стародавня кулінарна рукопис, у якій написаний рецепт
Популярність страви з печінки з гучною назвою «по-царськи» прийшла завдяки чудовому смаку. Щоб результат перевершив очікування і порадував смаком, з печінкою потрібно буде
Найпопулярніша страва на сніданок, звичайно ж, омлет. Добре збита яєчна суміш з додаванням різноманітних начинок не тільки порадує своїм чудовим смаком, але і подарує
Готування голубців з пекінської капусти набагато легше і простіше. На відміну від білокачанної, цей сорт овочу володіє м'якими листям. Крім цього, за смаком вони виходять
Смачно приготовлену курку можна подавати як на свято, так і на романтичну вечерю, так і в звичайний будній день. Це універсальне блюдо, розраховане на цілу сім'ю або компанію.
Сьогодні ми готуємо дещо помпезний! Це соковита курочка, ароматний сир і місцями ще деякі компоненти: ананаси, шпинат, томати і багато іншого. Все це ми запечемо в духовці і в
Немає нічого краще і смачніше, ніж тушковане м'ясо з картоплею в горщиках. Оскільки всі компоненти готуються в закритій ємності і у власному соку, вони виходять дуже
Чому кольорова капуста, власне, «кольорова», якщо вона біла? Відповідь на це питання лежить у двох областях. Лінгвістичній – бо як їстівна частина овоча нагадує білосніжні
Картопляні зрази, що представляють собою якусь подобу млинців з начинкою, є національним блюдом в кухнях декількох східно-європейських народів. Думки істориків про його
Тушкована капуста з грибами ідеально поєднується з різними гарнірами з м'яса, картоплі, супами. Крім цього, цими компонентами можна начиняти пироги, млинці та іншу випічку.
Фарширований болгарський перець – це улюблене блюдо багатьох росіян, так як він є не тільки дуже смачним, але і ситним. Багато хто звик вважати, що можна нафарширувати перець
Хороший шматочок баранини прекрасний у будь-якому блюді, а якщо його загасити з овочами, то ароматний овочевий смак тільки збагатить смак м'яса. Рецепт покроково
Наш звичний раціон харчування сьогодні складається з абсолютно різних страв, які прийшли до нас з усіх кінців землі, з кухонь різних народів. Хашлама також відноситься до
Варіацій на тему аджапсандали багато. Навіть у самій Грузії, в кожному місті або селі, свій оригінальний рецепт. Крім того, три республіки Закавказзя досі впевнені, що
Гаряча, запашна, приправлена шматочком вершкового масла гречана каша – чи може бути щось смачніше? Може – дадуть відповідь знають господині, якщо це гречана каша з м'ясним
У перекладі з перської та тюркського «люля-кебаб» звучить як «трубочка з смаженого м'яса». Сама назва страви говорить про його склад і особливості. В його основі м'ясний фарш,
Піца – це старовинне італійське блюдо, прототип якої з'явився ще у Древньому Римі. Це – борошняна коржик з накладеними зверху помідорами, сиром, зазвичай, моцарелою або
Пельмені – це зручне страву, коли зовсім немає часу на приготування обіду і вечері. Здавалося б, що може бути ще простіше – поставив воду, довів до кипіння, підсолив, запустив
Баклажан вирізняється своїм оригінальним смаком і корисними властивостями. А якщо його приготувати разом зі свининою, то вийде блюдо, яке у повсякденному меню займе одну з
Приготування курки з використанням сметани є чудовим варіантом для будь-якого випадку. Дане блюдо можна не тільки готувати для звичайного щоденного прийому їжі, але і для
Вважаєте, що плов потрібно готувати лише з бараниною? А ви спробуйте хоч іноді замість неї використовувати свинину. Цей сорт м'яса дійсно зробить блюдо насиченим, ситним і
Найчастіше для приготування традиційного плову використовують м'ясо свинини або баранини, але яловичина ніяк не вплине на смак страви, а навпаки, додасть йому смаку. Щоб
