Другі страви

Млинці – досить універсальний і поширене блюдо, яке можна їсти як у «голому» вигляді, так і з начинкою. Наповнення може бути різним, як солодким (ягідне асорті, банани,
Брокколі прийнято вважати їжею вегетаріанців, і мало хто знає, що з цим овочем є багато смачних і навіть м'ясних страв. Одне з них – курячі грудки з брокколі. Таке поєднання,
Приготувати спагетті за всіма правилами італійської кухні здатний не тільки місцевий шеф–кухар. Що для цього потрібно? Читайте далі. Вибір і правила приготування спагетті
Картопля, запечена в духовці, виходить не таким жирним, як смажений. При запіканні зберігається більше корисних речовин, ніж при варінні. Є кілька способів приготувати це
Ніжний смак запіканки з філе курки сподобається будь-якому гурману. Таке блюдо не передбачає обсмажування, а в якості інгредієнтів, що використовуються овочі і сир, що
Паста – одне з найсмачніших страв італійської кухні, який зараз користується великою популярністю у світі. Однак багато хто вважають цю страву ресторанним і не вірять у те, що
З м'яса індички можна приготувати невеликі порційні рулети або один великий. Рулети подають на стіл в якості гарячої закуски з овочевим салатом або як основне блюдо. Простий
Фарширование – дивовижний процес, який надає страві нові нотки і приносить справжню насолоду. Є такі рецепти, які завжди в моді і ніщо не може цього змінити. Це просто традиція –
Страви з м'ясного фаршу вже давно завоювали любов, визнання і популярність серед величезної кількості людей. До таких належать: пельмені, котлети, шніцелі, фрикадельки,
Це блюдо прийшло до нас з далекої Британії, воно іменується там Пастуший пиріг. Готується з рубленого м'яса або фаршу з баранини, зверху рясно накладається картопляний шар і
Відбивні – особливий спосіб приготування м'яса, яке при цьому стає м'яким, тане в роті. Курячі відбивні з сиром можна готувати по-різному, про що й піде мова в даній статті.
Запіканка з сиру – одне з традиційних страв народів Північної і Східної Європи. Вона має прекрасні смакові якості, багата корисними речовинами. За рахунок основного
Картопляне пюре з молоком – страва не тільки просте в приготуванні, але дуже смачне. Його можна їсти як самостійне блюдо, і можна використовувати як гарнір. Добавки в пюре
Сьогодні ми будемо готувати страв з морепродуктів в надзвичайно насиченому і цьому соусі. Ви обов'язково повинні це спробувати, адже це шалено смачно! Мідії в раковинах в
Ви думаєте, що здобна випічка — це надбання тільки кондитерських магазинів? Але ж це зовсім не так! Апетитна, ароматна здоба – це цілком доступне ласощі, яке під силу
Що може бути простіше омлету? Ситне, просте і недороге блюдо. Назва «омлет» родом з Франції. У Франції традиційний омлет готують без додавання молока, борошна або води. Збиті
Існує нелічена кількість різних страв з таких грибів, як печериці. В одних з них вони є головним компонентом, а в інших – доповненням до основного. За рахунок свого ніжного смаку
Фрикаделька – це блюдо, яке представляє собою невелику кульку з рибного або курячого фаршу, як правило, відварені в бульйоні, протушенный в підливці або соусі. У німецької і
Капуста — овоч, який можна приготувати різними способами з багатьма допоміжними інгредієнтами. У цій статті буде описано декілька рецептів приготування капусти в
Рибні страви, безсумнівно, корисні і смачні. Їх вживання має зводитися, як мінімум до 2 разам в тиждень. Риба – універсальний продукт, вона піддається всім видам термічної
Будь-які дієти, як і дотримання посту — це обмеження в їжі. Але страви без м'яса теж дуже смачні і ситні. Особливо, якщо це — кабачкові оладки і котлети. Класичний рецепт
Багато хто з нас просто обожнюють куряче м'ясо, але кожна господиня завжди намагається знайти новий і цікавий рецепт приготування даного виду м'яса. Дуже часто буває так, що
Білокачанна капуста давно є класичним продуктом для приготування смачних страв у російських людей. Рецептів, до складу яких вона входить, не злічити. У першу сотню входять
Напевно, ви вважаєте дивним поєднання цих двох продуктів. Але якщо так, то ви помиляєтесь, тому що це дуже смачно. Якщо ви ще ніколи не їли таке блюдо, то час настав. Записуйте
Смажена картопля з м'ясом – це найпростіше блюдо, яке тільки можна придумати. Існує безліч варіантів її приготування. Є і деякі хитрощі, які сприяють більш аппетитному
Улюблене багатьма страву вже давно перестали готувати виключно на тиждень Масляної. Видів млинців величезну кількість: одні пісні і тоненькі, інші мереживні і пишні. Що
Більше двохсот років тому на Русі традиційним другим блюдом стало вважатися спекотне. Його подавали щодня в будинках знаті, а англійський король Карл II навіть присвоїв
Капуста — продукт практично універсальний – з неї можна робити борщ і щі, її можна тушкувати і смажити, її можна солити і квасити, з нею можна робити пиріжки і навіть пироги. І все
Піца з батона – відмінний варіант для сучасних господинь: вона не займає багато часу на приготування, не вимагає великих грошових витрат і допомагає урізноманітнити щоденне
Посмажити судака в клярі простіше простого. В якості гарніру до нього можна подати рис, овочі і окремо кисло-солодкий соус або сметану, змішану з рубаним часником і дрібно
Бачити в одній тарілці рис із сочевицею для багатьох незвично. Тим не менш, це дуже вдале поєднання з багатьох причин. Страви з рису та сочевиці – це смачно, ситно, корисно.
Одні з самих смачних і поживних страв виходять з використанням макаронних виробів. Запіканка з локшини не вимагає вишуканих інгредієнтів, для неї не обов'язково
Багато хто вважає, що млинці – ціле мистецтво, яке не кожному дано осягнути. Можна спокійно сказати, що ця думка помилкова. Але чому? Пояснимо вам трохи пізніше. Млинці – це
Відмінність биточків від котлет полягає в тому, що вони володіють круглою формою і готуються під соусом. Зазвичай їх заливають підливою з томату і томят під нею деякий час. У
На жаль, досить часто господині стикаються з проблемою швидкого закінчення свіжості молочних продуктів. Особливо це стосується літнього періоду, коли в сильну спеку вироби
Чим доповнити пасту, щоб вийшло смачне, соковите і пікантне блюдо? Відповідь одна – це ніжний і ароматний соус. Самим популярним і простим у виконанні кулінари називають
Сьогодні ділимося з вами простими рецептами смачного м'ясного обіду/вечері. Курка – то ніжне м'ясо, яке з легкістю приймає на себе різні смаки і аромати і від цього стає тільки
Овочеве рагу з капустою дуже подобається не тільки вегетаріанцям і людям, що дотримують дієту. Це прекрасний варіант легкого вечері, корисний і швидкий. Воно не завжди
Печінка з картоплею в духовці приготувати дуже просто. Можна використовувати курячі субпродукти, доповнені не тільки картоплею, але і шматочками вершкового масла та
Багато господинь люблять готувати гомілки, але більшість просто обсмажує їх на сковороді. У цій статті зібрана добірка рецептів тушкованих ніжок. Найпростіший рецепт
Колись котлетою називали смажене на кістки м'ясо. Проте з часом страва змінилося, ставши справжнім делікатесом. Сьогодні їх готують з рубаного або перекрученого фаршу.
«Півень у вині» — родом це вишукане кулінарне твір з Франції, а точніше з Бургундії. Втопити м'ясо у благородній напої, значить, зробити його соковитим і ароматним. В ідеалі для
Останнім часом на ринку з'явилася величезна кількість напівфабрикатів. Використовувати їх дуже зручно – прибіг з роботи, закинув в окріп пельмені або вареники. Поки
Печінка курки з додаванням грибів є корисним і смачним блюдом, яке можна подати до святкового або повсякденного столу. Існує безліч рецептів, які допомагають зробити печінка
Смачна і проста гречана каша з грибами, зварена в мультиварці, підійде і для ситного сніданку, і для святкового обіду. Готувати це блюдо настільки легко, що із завданням
Всі звикли готувати омлет на сковороді або в духовці. Але адже це єдині способи приготування цієї страви. Але, виявляється, його можна варити, багато хто здивується, і відразу
Оселедець – один з тих продуктів, який можна використовувати в багатьох стравах, і не тільки повсякденних, але і в якості доповнення до святкового столу. Готується вона дуже
Ви коли-небудь їли котлети з баранини? Якщо немає, то чому ж це не причина спробувати приготувати їх прямо зараз? Беріть аркуш і ручку, записуйте, що потрібно придбати і швидше
Плов з баранини є національним узбецьким стравою. Його готують як повсякденно, так і за будь-якого торжества. У кожній сім'ї є свої секрети і хитрощі приготування: плов можна
Фрикадельки з використанням сметанного соусу гасяться як на плиті, так і запікаються в духовці. В якості основи береться як свиняче, так і куряче м'ясо. Для дієтичного