Другі страви

Всі ми вже давно звикли до класичних котлет і навіть встигли втомитися від них. Хіба це не привід спробувати щось нове і незвичайне? Сьогодні в меню котлети-гнізда, які стають
Всі звикли готувати омлет на сковороді або в духовці. Але адже це єдині способи приготування цієї страви. Але, виявляється, його можна варити, багато хто здивується, і відразу
Люля-кебаб з свинини можна приготувати як з використанням мангалу, так і духовки. Є навіть рецепт приготування цього знаменитого страви на сковороді. Існують і рецепти, в
Капуста — продукт практично універсальний – з неї можна робити борщ і щі, її можна тушкувати і смажити, її можна солити і квасити, з нею можна робити пиріжки і навіть пироги. І все
Піца з батона – відмінний варіант для сучасних господинь: вона не займає багато часу на приготування, не вимагає великих грошових витрат і допомагає урізноманітнити щоденне
Деруни – саме ту страву, яка врятує вас, якщо терміново потрібен вечерю або обід. Вони готуються дуже просто і дуже швидко, а список інгредієнтів і зовсім вражає! Їх можна
Хочете приготувати вечерю за максимально короткий час? Скористайтеся нашими рецептами і порадуйте близьких смачною піцою, приготованою за мінімальний період часу. Рецепт
Одні з самих смачних і поживних страв виходять з використанням макаронних виробів. Запіканка з локшини не вимагає вишуканих інгредієнтів, для неї не обов'язково
Цвітна капуста — це продукт, який можна готувати різними способами, не тільки обсмажуючи суцвіття в клярі. Тушковану капусту можна також приготувати різними способами. У цій
Вироби, які у нас вийдуть, схожі на котлети по своєму складу і на оладки за зовнішнім виглядом. Саме тому ми вирішили назвати їх курячими оладками. Спробуйте приготувати, вони
Ковбаса – дуже популярний продукт. Її кладуть на квадратний шматок хліба, смажать, додають в м'ясну нарізку. Але цим простим набором кількість страв не обмежується: з ковбаси
Котлети, приготовані на грилі, відрізняються від домашніх напівфабрикатів своєю соковитістю, незвичайним смаком і ароматним запахом. Приготовані на природі вони
Рецепти приготування сирних котлет з курки дуже прості. Основні інгредієнти – це м'ясо і сир, а смаки виходять дуже цікаві і різні, завдяки різним добавкам у складі, соусам і
Макарони та сосиски – звичне, але позірна таким банальним поєднання, від якого іноді навіть намагаються бігти на користь більш «нормальних» страв. Хоча це, швидше за все,
В Італії словом «паста» іменують всі макаронні вироби, а також приготовлені з них страви. Тому паста з тунцем – типово італійський рецепт. Звичайно, в макарони додають рибу не
Ви коли-небудь їли котлети з баранини? Якщо немає, то чому ж це не причина спробувати приготувати їх прямо зараз? Беріть аркуш і ручку, записуйте, що потрібно придбати і швидше
Існує нелічена кількість різних страв з таких грибів, як печериці. В одних з них вони є головним компонентом, а в інших – доповненням до основного. За рахунок свого ніжного смаку
Бешамель – популярний соус європейської кухні. Він завоював визнання нескладним складом і ніжним смаком. Для його приготування спочатку робиться ру (суміш смаженої
Сьогодні ми готуємо смачне, насичене і досить ситне блюдо. У ньому будуть і овочі, і м'ясо, і обов'язково соус! Виходить смачно і подобається всім без винятків. Овочеве рагу зі
Макарони – «підступні» вироби. Якщо вже досвідчені господині хоча б раз стикалися з проблемою злиплих кома, що вже говорити про перші кулінарних дослідах?! Насправді в тому,
Люди, далекі від історії кулінарії, звикли вважати, що рагу – це страва, але насправді, це спосіб приготування м'яса, риби, птиці і овочів. Суть способу полягає в тому, що всі
Відмінність биточків від котлет полягає в тому, що вони володіють круглою формою і готуються під соусом. Зазвичай їх заливають підливою з томату і томят під нею деякий час. У
Гречаники часто доповнюються м'ясним фаршем, що робить страву більш поживним і насиченим. Можна надати цим рецептом велику смакову яскравість, доповнивши томатним соусом.
Закуска з млинців з м'ясом – одне з найпоширеніших страв. Млинці готують прісними або трохи подсоленными, структура в них повинна бути щільною, тому тісто роблять густуватим
Смачна і проста гречана каша з грибами, зварена в мультиварці, підійде і для ситного сніданку, і для святкового обіду. Готувати це блюдо настільки легко, що із завданням
Навряд чи в світі знайдеться людина, що не знає, що таке яєчня. Найбільш часто це блюдо готується до сніданку. Мало того, що це дуже смачно і ситно, так і приготування займає
Турецьку кухню багато називають найбагатшою в світі. В ній рясніють рецепти різних страв, що відрізняються вишуканим смаком. Рецепти їх приготування зберігаються
Одним з найбільш популярних страв, що готуються на природі, є шашлик. Багато вважають, що справжній шашлик готується тільки з м'яса, але це помилкове судження. Шашлик,
Прості, звичайні вареники з капустою можна приготувати дуже цікаво в різних варіаціях, простіше кажучи, з різного пельменного тесту і з різними варіантами начинок.
У меню середньоазіатської та казахської кухні завжди присутні манти. Готують їх із прісного тіста, розкотив тонким шаром, на яке викладається фарш з дрібно посіченою
Шпинат володіє унікальною харчовою цінністю. В умовах домашньої кухні його активно використовують, поєднуючи нейтральний смак ніжного листя з макаронними виробами. У
Страви з кабачків відрізняються своєю низькою калорійністю і чудовим смаком. Овоч чудово поєднується з різними гарнірами: починаючи від круп і закінчуючи смаженою
У приготуванні сирних оладок сир мається на увазі не як добавка, а основа. Тобто білосніжний сир буде входити до складу тесту. Здивовані? Тоді давайте швидше пробувати, щоб
Японська кухня дуже різноманітна і досить сильно відрізняється від всіх інших кухонь світу. Не кожній людині вона припаде до смаку. Але, тим не менш, з різноманітності страв
Блюда з печериць з курячим м'ясом – варіант для любителів швидкого і смачної їжі. Ці продукти особливо хороші в салатах, супах і других стравах. Сметана та вершки є традиційними
Приготування займе менше часу, якщо спочатку зварити картоплю. В цей же час можна обсмажити фарш з цибулею на сковороді. Картопляний рулет з яловичим фаршем Інгредієнти
Омлет можна запікати в духовці або готувати на сковорідці, але в будь-якому випадку він повинен бути однорідним, не схожим на кашу. Рецепт омлету з кабачками на сковороді
Таке блюдо приготувати зовсім не складно. Всього за годину можна приготувати його на вечерю і насолоджуватися не тільки божественним смаком, але і користю. Спробуйте!
Баклажан не даремно називають овочем, який продовжує життя. Вважається, що вживання цих плодів позитивно позначиться на роботі серця, печінки, нирок, шлунка і кишечника.
Котлети – це невід'ємна частина нашого меню і раціону. Здавалося б, що можна приготувати простіше такої страви: сформувати з фаршу корж, прожарити на рослинній олії і все
М'ясо гусака дуже смачне, але при цьому воно містить в собі багато корисних речовин, які потрібні для підтримання нормальної життєдіяльності організму. Його можна готувати в
Відмінний обід чи вечеря? Ви можете приготувати їжачки в томатному соусі в подвійному розмірі, і тоді вам вистачить на два прийоми. Звичайно, якщо у вас велика сім'я. Порадуйте
Голубці – улюблене блюдо багатьох. З'явилася вона ще в Стародавній Греції. Рецептів приготування голубців величезна безліч. Знайдуть для себе підходящий навіть ті, хто не
Існує безліч смачних, вишуканих і водночас простих і нехитрих страв на кожен день. Давайте розширюємо свій побут і навчимося готувати деякі з них. Цвітна капуста на сирі і
Зі свининою і болгарським перцем можна приготувати як перші, так і другі страви. При виборі продуктів якості м'яса варто приділити особливу увагу. Тільки м'ясо молодого
Поціновувачі витонченого смаку кулінарних страв давно твердять про те, що навіть без певних навичок і багаторічного досвіду простоювання на кухні можна приготувати такий
Саме італійська паста займає друге місце після піци в наших уявленнях про кухні кулінарії цієї країни. Історія походження цієї страви дуже давня, що почалася в ті часи, коли
Вареники з вишнею є стравою української кухні, яку у багатьох давно є традиційним частуванням у літній період, коли вишня поспіває. Це блюдо багатьом знайоме ще з самого
Дієтичний ситний гарнір або повноцінне пісне страву? Все це – тушкована капуста з квасолею, яку, до всього іншого, ще й дуже просто приготувати. Продукти завжди під рукою,
Здавна на Русі до свята Пасхи люди фарбували яйця. Раніше це були переважно червоні або однотонні варіанти, на сьогоднішній же день господині освоїли безліч цікавих рецептів.