Другі страви

Приготування заварних млинців мало чим відрізняється від класичної методики. Різниця полягає в тому, що в млинцеве тісто додається сода або пекарський порошок в поєднанні з
Багато рідко використовують у своєму меню такий субпродукт, як курячі сердечка. А дарма, курячі потрухи досить корисні і відмінно поєднуються з будь-якими продуктами. Їх
Гриби – продукт універсальний. Вони чудово поєднуються з багатьма продуктами. А самі невибагливі і доступні з них – печериці. Приготувавши їх з макаронами під соусом, можна
Дуже смачний і простий варіант вечері/обіду прямо перед вами! Смажені стегна люблять всі, тому що вони виходять неймовірно соковитими і смачними. Доповнюйте їх улюбленим
Запіканки завжди приходять на виручку, якщо хочеться подати на стіл щось незвичайне і швидке. Таке блюдо можна подати і гостям, адже виглядає воно завжди дуже апетитно. Курка і
Немає кращого композиційного доповнення до морепродуктів, ніж рис. Таке поєднання дає можливість приготувати сотні апетитних, корисних низькокалорійних страв. Взяти
Баклажани, приготовані у фритюрі, є чудовою закускою до будь-якого столу. Головна перевага такої страви в тому, що вживати його можна як гарячим, так і холодним. Можна
Справжній рецепт дерунів не включає в свій склад борошно. Правильна назва драніков з мукою — картопляні оладки. Всі наведені рецепти в цій статті будуть виключати
Однією з позитивних рис турецької кухні є велика кількість овочів і зелені у всіх стравах. Баклажан – популярний овоч в Туреччині. Його включають в багато рецепти. Деякі з них
Сом відноситься до розряду промислових риб, які найбільш часто використовуються в кулінарії. Ця риба має ніжне і соковите біле м'ясо, практично повністю позбавлене кісток,
Піца для багатьох людей є одним з улюблених страв. І це не дивно – чудове поєднання інгредієнтів дарує їй дійсно чудовий смак. Піца з сосисками є в деякому роді класикою,
Печінка з картоплею в духовці приготувати дуже просто. Можна використовувати курячі субпродукти, доповнені не тільки картоплею, але і шматочками вершкового масла та
Ніжному цукіні часто віддають перевагу перед кабачками. Він менше, акуратніше, соковитіше. Однак при смаженні втрачає свої корисні і смакові якості. Рішення є! Можна просто
Якщо ви ніколи не пробували подібного страви, то вважайте, зараз ви опинилися в потрібному місці в потрібний час. Заздалегідь побажаємо вам приємного апетиту! Рецепт
Пад Тай – це назва кількох видів традиційних для тайської кухні страв, які об'єднує спосіб приготування локшини: її обсмажують в глибокій сковороді зі спеціальним соусом.
Здається, такі вироби вважають варениками, але сьогодні ми приготуємо пельмені з такою соковитою начинкою. Їх можна їсти з вершковим маслом, сметаною або різними соусами,
Всім шанувальникам рису присвячується. Рецептів приготування рису з соєвим соусом існує багато. Сьогодні ми підготували добірку смачних страв, від самих простих до
Рецептів кульок з фаршу дуже багато. Секретів особливих немає, хіба що одного: щоб вироби були схожі на кульки, формувати їх потрібно вологими руками. М'ясні кульки з фаршу в
Практично ніхто не відмовиться від апетитною картопельки, приготовленої в духовці. А якщо до неї додати посічену ароматну зелень і часник – ефект буде фантастичним. Крім
Рибні котлети – страва досить універсальне. Готувати їх просто, тому повторити наші рецепти ви зможете без праці. А покрокові рекомендації стануть справжнім гідом у цій
Рецепти приготування страв з печінки користуються величезною популярністю. М'ясний субпродукт тушкують, смажать, варять, готують різні салати і закуски. Частіше
Оселедець – один з тих продуктів, який можна використовувати в багатьох стравах, і не тільки повсякденних, але і в якості доповнення до святкового столу. Готується вона дуже
Слово «равіолі» все більше і більше на слуху у громадян нашої країни. А що це таке, власне, і чому так стали називати всіма улюблені пельмені? Давайте розберемося. Равіолі — це
Не пропустіть весняний сезон соковитого зеленого лука. Додайте його до вареним яйцям і полийте домашньою сметаною – корисний салатик готовий! Салат «Весняний» з зеленою
Популярність страви з печінки з гучною назвою «по-царськи» прийшла завдяки чудовому смаку. Щоб результат перевершив очікування і порадував смаком, з печінкою потрібно буде
Кабачок – це овоч, постачає організм величезною кількістю корисних речовин. Любителі низькокалорійної їжі цінують його за малу кількість калорій. Приготований на грилі
Лагман – одне з традиційних страв азіатської кухні. Це гармонійне поєднання тонкої довгої локшини з тушкованим м'ясом, овочами і свіжою зеленню, приправлене «нотками»
Суєта сучасного світу деколи не залишає часу, щоб порадувати себе смачною і незвичною їжею. Під кінець робочого дня зовсім не залишається сил для експериментів, адже попереду
Як відмінно підсмажити картоплю і як приготувати з ним опеньки з золотистою скоринкою? Все це нескладно, коли є правильні поради і надійні рецепти. Рецепт приготування
Лагман – це страва узбецької кухні, в якому об'єдналися під смачний дует домашня лагманная лапша і соус ваджи. По консистенції страва нагадує густий суп. У Середній Азії цей суп
Коли на обід або вечерю хочеться чогось особливого і простого — смажені з цибулею гриби стануть відмінним рішенням. Їх приготування не вимагає практично ніяких зусиль, досить
Яловичина – продукт, який містить велику кількість вітамінів і корисних мікроелементів, збагачують кров, що зміцнюють імунну систему. М'ясо в міру жирне, тому
Картопля, гриби, сметана – продукти, з яких можна приготувати багато смачних, різноманітних і корисних страв. Їх можна готувати з різними рецептами і результат завжди
Котлети, приготовлені з кабачка і курячого філе, відрізняються ніжністю, легкістю. В такій страві міститься небагато калорій, тому воно ідеально підходить дітям і людям,
Курячі рулетики – страва, що подобається дорослим і дітям. Готувати рулети можна двома способами – з філе або ж фаршу. Готується рулет з фаршу з невеликою кількістю желатину,
Найкращі страви з макаронів родом із сонячної Італії. Що може бути смачніше і ситніше перемеленого яловичого м'яса під соковитим ароматним соусом разом з дитинства улюбленою
Макарони по-флотськи – простий рецепт, який став класикою в російській кухні і часто використовується господинями. Свою популярність страва отримала багато в чому завдяки
Курячі сердечка — це дуже м'який, соковитий і ситний продукт, особливо, якщо його правильно приготувати. Сердечка дуже корисні, оскільки містять у своєму складі безліч
Мабуть, не знайдеться такої людини, яка не любила б куряче м'ясо. Воно ніжне, смачне і дуже легке, що дозволяє їсти його навіть під час дієт. І сьогодні ми пропонуємо вам
Коржі на воді та борошні на сковороді – це прекрасна заміна хліба. Головне те, що їх приготування досить швидке і зазвичай займає не менше години. Крім цього, їх можна доповнити
Бобові здавна використовують в українській кухні. Сьогодні мова піде про квасолі, точніше, про котлети з неї. Це ситне, але не занадто калорійне блюдо, з достатнім вмістом
Назва печериці прийшло з французької мови, що означає «гриб». Такий продукт дуже багатий білком (20-ма видами), який необхідний для побудови клітин організму людини. Тому
Щодня заходячи на кухню, кожна господиня мріє порадувати рідних і близьких стравою, яку з задоволенням і апетитом будуть їсти її домочадці. Таким смачним і ситним частуванням
Солянка є стародавнім класичним страв національної кухні російського народу. Вона завжди вважалася блюдом, яке може вгамувати голод, додати сил, а також освіжити в жарку
Млинці – досить універсальний і поширене блюдо, яке можна їсти як у «голому» вигляді, так і з начинкою. Наповнення може бути різним, як солодким (ягідне асорті, банани,
Ароматні фрикадельки з м'яса з прянощами — це відмінне частування, яке нікого не залишить байдужим. Фрикадельки можна готувати з будь-якого фаршу м'яса, риби, а також туди
Гливи (Pleurotus ostreatus) – це поширений вид їстівних грибів, володіє прекрасними смаковими якостями, є дієтичним продуктом. До складу входять білки, амінокислоти,
Спагетті за італійським рецептом «алла Карбонара» – один з найбільш знаменитих і улюблених способів приготування італійської пасти. Перші згадки про нього з'явилися в
На сьогоднішній день є кілька версій походження лазаньї. Перша з них оповідає про те, що поблизу Неаполя була знайдена стародавня кулінарна рукопис, у якій написаний рецепт
Ми впевнені в тому, що печериці, приготовані з сиром в духовці, рідко з'являються на вашому столі. Тому пропонуємо вам зберегти ці рецепти і приготувати як-небудь їх на обід.