![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14811/14811-21627e18fe4d6688101684cf807b7d29-2017-e1506854308433.jpg)
Омлет можна запікати в духовці або готувати на сковорідці, але в будь-якому випадку він повинен бути однорідним, не схожим на кашу. Рецепт омлету з кабачками на сковороді
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15429/15429-IMG_1936-1-600x400.jpg)
Макарони – «підступні» вироби. Якщо вже досвідчені господині хоча б раз стикалися з проблемою злиплих кома, що вже говорити про перші кулінарних дослідах?! Насправді в тому,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14408/14408-kuritsa-v-souse-v-multivarke-02.jpg)
Сьогодні на наших кухнях буде готуватися досить просте, і неймовірно смачне блюдо. Його можна подавати повноцінним або доповнювати улюбленими гарнірами. Це буде дуже
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16956/16956-1810.jpg)
Прості, звичайні вареники з капустою можна приготувати дуже цікаво в різних варіаціях, простіше кажучи, з різного пельменного тесту і з різними варіантами начинок.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15027/15027-otbivnye_iz_farsha1-600x370.jpg)
Соковиті і апетитні відбивні можна приготувати з фаршу. Краще всього використовувати саморобний фарш. Бажано, щоб на м'ясі трохи був присутній жирок. Він зробить волокна
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17283/17283-tsvetnaya_kapusta.jpg)
Існує безліч смачних, вишуканих і водночас простих і нехитрих страв на кожен день. Давайте розширюємо свій побут і навчимося готувати деякі з них. Цвітна капуста на сирі і
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14873/14873-00cbbd61ef60b420c1df308cb55fa1d3.jpg)
У приготуванні сирних оладок сир мається на увазі не як добавка, а основа. Тобто білосніжний сир буде входити до складу тесту. Здивовані? Тоді давайте швидше пробувати, щоб
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16617/16617-svinina_s_kartoshkoi_v_multivarke-1-600x350.jpg)
Страва з картоплі і свинячого м'яса – одне з найбільш ситних і улюблених нашими чоловіками. Адже прийшовши з важкої роботи, хочеться смачно поїсти, тим самим відновити баланс
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14827/14827-e4c9c87ecdb8c72a7fe6d16e4c7edc74-2017-1-e1506688831798.jpg)
Відмінний обід чи вечеря? Ви можете приготувати їжачки в томатному соусі в подвійному розмірі, і тоді вам вистачить на два прийоми. Звичайно, якщо у вас велика сім'я. Порадуйте
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14878/14878-2797b939b31f2153fb3f48d19a3a1573_l-e1506021784800.jpg)
Овочі – це завжди користь і здоров'я. Вони частенько стають головними складовими різних страв, особливо у тих, що худнуть. Сьогодні поговоримо, як можна приготувати улюблене
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15333/15333-im_20160320204612_391305.jpg)
Голубці – улюблене блюдо багатьох. З'явилася вона ще в Стародавній Греції. Рецептів приготування голубців величезна безліч. Знайдуть для себе підходящий навіть ті, хто не
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17367/17367-600x401_0_f4becc37935cbbeaa1e4747c72f66215-800x534_0x59f91261_10599760391383818725-1-600x401.jpeg)
Поціновувачі витонченого смаку кулінарних страв давно твердять про те, що навіть без певних навичок і багаторічного досвіду простоювання на кухні можна приготувати такий
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16363/16363-127-1.jpg)
Люди, далекі від історії кулінарії, звикли вважати, що рагу – це страва, але насправді, це спосіб приготування м'яса, риби, птиці і овочів. Суть способу полягає в тому, що всі
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14665/14665-ris-s-kurogoi-i-izomom.jpg)
Мабуть, кожному з нас хочеться здивувати гостей, подавши звичайне блюдо красиво. Так, сьогодні найпростіший м'ясної, грибний, фруктовий і овочевий плов можна подати у
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14792/14792-SHashlyk-iz-foreli-192026_640x480-600x450.jpg)
Приготувати таку смачну і багату мікроелементами рибу, як форель, можна безліччю різних способів. Одним з таких способів є шашлик з форелі. Це блюдо має масу переваг. Шашличок
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14963/14963-maxresdefault-6.jpg)
Курка з грибами — ці два продукти разом вже давно вважаються класикою в кулінарії. Так що будьте готові до того, що сьогодні ми вам запропонуємо небагато-немало – дев'ять
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14535/14535-kotlety-v-multivarke-zharenye-e1524564992478.jpg)
Всі ж люблять котлети? Смачні, соковиті, ароматні, рум'яні. Саме тому сьогодні ми готуємо багато різних варіантів: з курки, яловичини, індички, риби, овочів. Приєднуйтесь!
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15076/15076-a5c16aec214327d2c8be0ac6431d75e5_l-e1503256961860.jpg)
Самі по собі кабачки і свинина – дуже смачні продукти. А варто з'єднати їх разом в одному блюді, так отримаємо просто дивовижний смак. Покроковий рецепт Інгредієнти Кількість
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14850/14850-1c9831.jpg)
Свинина – м'ясо, яке дуже часто використовується в приготуванні різних варіантів страв. Його застосовують в якості основи для супів, других страв і закусок, готують шашлики і
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14695/14695-gotovoe-myaso-s-chernoslivom.jpeg)
Існує величезна кількість стереотипів навколо їжі, які не завжди відповідають дійсності. Наприклад, що солодке не можна поєднувати з м'ясом. А ось на Сході запросто
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15260/15260-29May2016_21-57-01salat_s_chernoslivom_i_greckim_orehoi_jpg.jpg)
Корисна і недорога буряк заслуговує набагато більшого, ніж кілька разів у році бути покришеної у вінегрет! Салатів на її основі безліч, і їх можна готувати кожен день.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16317/16317-kebab_farsh.jpeg)
Люля-кебаб з тюркського та арабської мов дослівно перекладається, як «смажена трубка». Це блюдо можна назвати другим після шашликів улюбленою стравою, яку готують влітку на
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17077/17077-1023363_b.jpg)
Вареники з вишнею є стравою української кухні, яку у багатьох давно є традиційним частуванням у літній період, коли вишня поспіває. Це блюдо багатьом знайоме ще з самого
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15396/15396-maxresdefault-7-600x338.jpg)
Здавна на Русі до свята Пасхи люди фарбували яйця. Раніше це були переважно червоні або однотонні варіанти, на сьогоднішній же день господині освоїли безліч цікавих рецептів.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15733/15733-kartofel_farsh1.jpg)
Кожна господиня хоче урізноманітнити меню своїх рідних смачними і поживними стравами. Якщо набридло готувати одне і те ж кожен день, можна навчитися створювати нові
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16028/16028-svinina_s_baklajanami_i_kabachkami-148867.jpg)
Баклажан не даремно називають овочем, який продовжує життя. Вважається, що вживання цих плодів позитивно позначиться на роботі серця, печінки, нирок, шлунка і кишечника.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14589/14589-ris-s-brokkoli.jpg)
Готувати що-небудь з брокколі – особливий ритуал. Щоб вийшло ідеально, капусту треба з'єднати з готовим рисом. Головне її не переварити, в будь-яких супах, других стравах
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15760/15760-kurica-v-majoneze-s-chesnokom-v-duhovke-1024x680.jpg)
Ароматна запечена курочка в майонезі... ммм... Що може бути апетитніше на свято або просто на сімейну вечерю? Таке блюдо припаде до смаку всім, особливо господиням, так як його
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14846/14846-orig_30779_9_l-e1506326063516.jpg)
Дуже апетитне блюдо – добре просмажений, ароматний шашличок, що тане в роті. Секрет – правильний маринад, без якого неможливо отримати смачну страву. Ті щасливці, яким
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15577/15577-jfnzcBTi.jpg)
Лангет – м'ясне блюдо, назва якого походить від французького слова «languette», що перекладається як «язичок». Страва отримала саме таку назву від того, що кожен шматок м'яса
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14960/14960-v-moloke.jpg)
Курячі грудки часто використовують меню для дієтичного і здорового харчування. Готувати такий продукт досить просто. Однак блюдо іноді може вийти сухуватим. Пропонуємо вам
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16449/16449-kotlety_iz_kartoshki-1.jpg)
Картопля посідає одне з провідних місць у світовій кулінарії. Немає жодної країни, де б не любили його бульби. Існує безліч страв, де їх використовують – смажать, варять,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15368/15368-kannelloni-600x357.jpg)
Каннеллоні – це вид італійської пасти, у вигляді порожнистих трубочок довжиною приблизно 10 см і діаметром отвору близько 2 див. У цього виду пасти є ще інша назва – маникотти. В
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16091/16091-lazanya_v_mikrovolnovke-56579-e1486911246603-600x406.jpg)
У повсякденному житті мікрохвильова піч стала кращим помічником на кухні. І деколи трапляються такі моменти, коли СВЧ-піч можна використовувати не тільки для розігріву і
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14847/14847-b6a7549554f47f25b148bfe4bd2b4cde_l-e1506324638384.jpg)
Зі свининою і болгарським перцем можна приготувати як перші, так і другі страви. При виборі продуктів якості м'яса варто приділити особливу увагу. Тільки м'ясо молодого
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14734/14734-leniv-lozaniya.jpg)
Лазанья – улюблене всіма італійське блюдо. Пластини з тонкого тіста укладаються шарами з начинкою в соусі. Щоб скоротити досить тривалий процес готування, сучасні господині
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16906/16906-chicken-spinach-pasta-lemon-cream-sauce.jpg)
Саме італійська паста займає друге місце після піци в наших уявленнях про кухні кулінарії цієї країни. Історія походження цієї страви дуже давня, що почалася в ті часи, коли
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16983/16983-rizotto_s_kuricei-194962.jpg)
Різотто є яскравим представником італійської кухні. До сьогоднішнього дня невідомо, в якому село Італії було приготовлено перше «Різотто». Але на сьогоднішній день воно
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16436/16436-158.jpg)
Досить поширеним і популярним макаронним виробам вважаються спагетті, смак яких прийнято доповнювати різними підливами, кетчупом і соусами. Найбільш ароматним, чудово
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16657/16657-233.jpg)
Що приготувати вранці, коли зовсім немає часу на довгу трапезу? Звичайно, яєчню! Вона добре підійде на сніданок, чудово наситить і дасть сили на більшу частину дня. Також,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15613/15613-012-1.jpg)
У класичному варіанті базовими інгредієнтами омлету є молоко і яйця. За бажанням їх можна розбавляти подрібненим м'ясом, зеленню і овочами. У деяких рецептах пропонується
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15388/15388-002bc4f5d96d204c22e7a07cea0ee59c.jpg)
Як приготувати смачну підливку до макаронів як в їдальні? Які там були рецепти? У кожного кухаря їдальні свій рецепт і особливості приготування, але все ж багатьом вони схожі. Є
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16915/16915-podacha.jpg)
Гуляш з яловичого м'яса багатьом знайомий ще з дитинства. Це ситне блюдо з прекрасним ароматом, який підходить до будь гарнірів. Яловичина після приготування виходить
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15471/15471-pozharskie-kotlety-600x338.jpg)
В народі по-різному пояснювали назву смачних курячих котлет з хрусткою скоринкою і ніжним вершковим соусом всередині. Хтось пов'язує назву котлет з великим російським
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17346/17346-IMGP5639-600x406.jpg)
Цвітна капуста — надзвичайно легкий, смачний, продукт, який швидко готується. Як правильно вибрати і підготувати цвітну капусту до запіканню Цвітна капуста може бути не
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17058/17058-283.jpg)
Багато є любителями свіжоприготованою піци. Проте всім відомо, що в тлумачних піцеріях ціни захмарні, та й не завжди працює такий сервіс як доставка додому. А піца,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16119/16119-056.jpg)
У сезон кабачків зовсім незайвим буде приготувати що-небудь крім просто смажених кабачків. Цей корисний овоч, близькоспоріднений з гарбузом, може бути виготовлений у
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16523/16523-zapekanka_s_kuricei_i_gribami__-143790.jpg)
Запіканка з картоплі з різноманітними прошарками – дуже затребуваний і поширене блюдо у всіх країнах світу. Адже воно виявляється дуже смачною, ситною і в той же час простим у
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15660/15660-9ecd76fad4e59c4eb8c69dda86f7bbb8-2017-e1493299368671.jpg)
Картоплю в начинку вареників кладуть у двох видах: відварну і сиру. У другому варіанті хоч і збільшується час варіння, але скорочується загальний час приготування, оскільки