Минтай можна приготувати в мультиварці досить просто і швидко. Для цього існують різні рецепти. Можна просто обсмажити рибку або приготувати на пару без будь-яких додаткових
Скумбрію можна зустріти практично повсюдно в будь-якому магазині в копченому, солоному і замороженому вигляді або в якості рибної консерви. Вона служить прекрасним
Найсмачніше холодець виходить з судака. Приготувати його зовсім нескладно. Головне, щоб шматочки риби не розвалилися, зберегли зовнішній вигляд і структуру. Холодець із
Відпочинок на природі – найкраще проведення часу з сім'єю і друзями. Невід'ємним атрибутом вилазки на чисте повітря стає приготування шашлику. Однак, крім традиційного
Риба по-французьки — досить просте, але дуже вишукане блюдо, яке робиться з мінімальними витратами. Калорійність страви залежить від його інгредієнтів. Найчастіше
При слові «шашлик» перед очима більшості з нас зазвичай спливає шампур з нанизаними на нього шматочками смаженої баранини, свинини або телятини. Ми відчуваємо непередаваний
Судак вважається благородної рибою, яку зазвичай використовують для приготування багатьох страв. Але, мабуть, одним з найбільш смачних вважається судак по-польськи. У
Одним з видів цінної промислової риби, відноситься до загону окунеподібних, є скумбрія. В ній міститься маса вітамінів і мінералів – в три рази більше легкозасвоюваного
Сьомга на пару є низькокалорійним і легким у засвоєнні організмом стравою. Приготування може виконуватися як в мультиварці, так і в пароварці. Можна приготувати рибу відразу
До елітних сортів риби слід ставитися з повагою. Будь-яку страву з лосося, стерляді, осетрини буде вишуканим, якщо правильно переробити і презентувати його. В цьому випадку
Легке, дієтичне філе щуки дуже сприйнятливе до ароматних спецій і трав, при цьому смажиться воно практично миттєво, дуже важливо не перетримати його в маринаді і на відкритому
Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати м'ясо однієї дуже смачною червоної риби. У форель закохується кожен, хто пробує її вперше. Вона дуже ніжна, м'яка, соковита. Однозначно
Щука, обсмажені в клярі, є швидким у приготуванні стравою, до того ж, дуже смачним і недорогим. Варіантів можна знайти безліч, але розглянемо найбільш цікаві рецепти.
Будь-яке блюдо з тріски дуже корисно з чудових властивостей цієї рибки. Крім невисокої ціни, вона володіє безліччю достоїнств, чому її потрібно включити в свій раціон. Тріска
Морська риба вважається корисним продуктом, який обов'язково повинен бути присутнім в меню у кожного. Тим більше, що морські види риб дуже смачні і поживні, особливо тріска.
Морський язик – це корисна морська риба, яка містить високий рівень життєво важливих вітамінів. Готувати її можна різними способами, але при цьому вона завжди виходить просто
Приготувати соковите, смачне рибне блюдо не так складно, як здається. Якщо ви не любите цей продукт, то обов'язково спробуйте ароматну, апетитну рибу по-грецьки! Рецепт риби
Кожен вибирає по своєму перевазі страви і готує їх практично щодня, але розширити кругозір, порадувати і здивувати близьких смачним, неповторним новим рецептом мріє
Стерлядь – найближча родичка осетра. Вона має хрящовий скелет і м'ясо без кісток. Так, що ніщо не заважає приготувати з неї смачні та різноманітні страви. Наприклад, запекти її
Кета – це дуже корисна риба, яку можна готувати в запеченому, вареному, смаженому і тушкованому вигляді. Особливо смачною, а головне живильної вона виходить в запеченому
При смаженні або запіканні без соусів риба може виходити сухуватою. Щоб філе було соковитим і м'яким, у процесі готування краще використовувати маринад. Він не тільки
Сьогодні ми будемо готувати дуже незвичайну, шалено смачну і освіжаючу закуску. Її основа – сирий тунець, до якого ми додамо певні компоненти, щоб вийшло максимально
Горбуша, як і більшість риб, багата вітамінами і особливо жирними кислотами Омега 3, які сприяють розвитку мозку і кісткової тканини. Тому людині необхідно хоча б один раз на
Горбушу прийнято вважати рибою універсальною в приготуванні. З неї чудово виходить і смажене страву, і тушкована, і солоне. Також її можна запікати, готувати на пару, варити.
Морський бичок — це найдешевша, але корисна морська риба. З неї виходить не тільки смачна в'ялена закуска до пива, але і дуже ситні і бюджетні котлети. Вони мають приємний рибний
Колись приготовлена таким нехитрим способом вирізка рибного м'яса була значущою частиною меню численних кафе Північної столиці, але сьогодні це цікаве блюдо рідкісний
Ви колись бачили, як одну червону рибу можна перетворити в іншу? Якщо ні, то залишайтеся з нами, щоб дізнатися, як це зробити і згодом спробувати зробити це самостійно. Як
На порядку денному – поповнення знань в кулінарній сфері. Сьогодні дізнаємося, що з себе представляє риба, білорибиця. У продажу її частіше можна зустріти заморожену
Якщо ви ніколи раніше не чули про такому маринаді, то можете бути впевнені в тому, що дійсно багато чого втратили. Це блюдо складається з овочів, які і складають рибний маринад і,