Риба

Сьомга на пару є низькокалорійним і легким у засвоєнні організмом стравою. Приготування може виконуватися як в мультиварці, так і в пароварці. Можна приготувати рибу відразу
Легке, дієтичне філе щуки дуже сприйнятливе до ароматних спецій і трав, при цьому смажиться воно практично миттєво, дуже важливо не перетримати його в маринаді і на відкритому
Морський язик – це корисна морська риба, яка містить високий рівень життєво важливих вітамінів. Готувати її можна різними способами, але при цьому вона завжди виходить просто
Риба, приготована над гарячим вугіллям, цілком може стати вечерею, якого в домашніх умовах ні на яких сучасних електричних плитах не приготувати. Рецепти маринаду для
При смаженні або запіканні без соусів риба може виходити сухуватою. Щоб філе було соковитим і м'яким, у процесі готування краще використовувати маринад. Він не тільки
Сьогодні ми будемо готувати дуже незвичайну, шалено смачну і освіжаючу закуску. Її основа – сирий тунець, до якого ми додамо певні компоненти, щоб вийшло максимально
Риба-морський язик, завдяки своїм відмінним смаковим якостям, завжди була і залишається делікатесом. Її ніжне м'ясо тане в роті, а рівень вмісту корисних властивостей
Якщо ви ніколи раніше не чули про такому маринаді, то можете бути впевнені в тому, що дійсно багато чого втратили. Це блюдо складається з овочів, які і складають рибний маринад і,
Горбуша, як і більшість риб, багата вітамінами і особливо жирними кислотами Омега 3, які сприяють розвитку мозку і кісткової тканини. Тому людині необхідно хоча б один раз на
Горбушу прийнято вважати рибою універсальною в приготуванні. З неї чудово виходить і смажене страву, і тушкована, і солоне. Також її можна запікати, готувати на пару, варити.
Річковий сом – це смачний і корисний продукт, який люблять практично всі гурмани, адже він володіє не тільки великою кількістю м'яса, але і багатий амінокислотами та іншими
Рибні страви дуже популярні завдяки своїй очевидної користі і насиченості важливими для організму речовинами. Але правильно вибрати і приготувати рибу може далеко не кожна
Багато хто любить морську рибу. Вона не має кісток, тому її можна готувати практично будь-яким способом. На наших прилавках часто зустрічається минтай. Тому проблем з
Якщо запекти рибу в духовці, можна отримати неймовірно смачний, насичений і ароматний вечерю. За нашими рецептами у вас точно все вийде, тому що все дуже просто і, до речі,
Морська риба вважається корисним продуктом, який обов'язково повинен бути присутнім в меню у кожного. Тим більше, що морські види риб дуже смачні і поживні, особливо тріска.
По своїй структурі судак відноситься до нежирної і некостлявой рибі. Із-за сухості його незаслужено обходять стороною. Завдяки добірці кращих рецептів готувати хазяєчки
Пікша – крупна риба, з якої виходять різні смачні і незвичайні страви. Найбільш поширеними варіантами готування є: смаження на грилі, запікання в духовці, готування
Готувати будь-який вид риби під овочевий «шубою», або маринадом, дуже легко. Для цього варто лише вибрати спосіб приготування (смаження, тушкування, запікання) і улюблену
Судак вважається благородної рибою, яку зазвичай використовують для приготування багатьох страв. Але, мабуть, одним з найбільш смачних вважається судак по-польськи. У
Сьогоднішні рецепти однозначно для тих, хто любить максимально просту, домашню кухню. Ми приготуємо рибу в клярі. Це не тільки просто, але й швидко, смачно! Кляры будуть
Кета – це дуже корисна риба, яку можна готувати в запеченому, вареному, смаженому і тушкованому вигляді. Особливо смачною, а головне живильної вона виходить в запеченому
Щука, обсмажені в клярі, є швидким у приготуванні стравою, до того ж, дуже смачним і недорогим. Варіантів можна знайти безліч, але розглянемо найбільш цікаві рецепти.
Ви колись бачили, як одну червону рибу можна перетворити в іншу? Якщо ні, то залишайтеся з нами, щоб дізнатися, як це зробити і згодом спробувати зробити це самостійно. Як
Найсмачніше холодець виходить з судака. Приготувати його зовсім нескладно. Головне, щоб шматочки риби не розвалилися, зберегли зовнішній вигляд і структуру. Холодець із
Мойва – це морська риба, яка відноситься до сімейства лососевих. Це маленька рибка вагою до 100 гр, а завдовжки не більше 22 см, спинка якої відливає оливково-зеленим кольором,
Приготувати соковите, смачне рибне блюдо не так складно, як здається. Якщо ви не любите цей продукт, то обов'язково спробуйте ароматну, апетитну рибу по-грецьки! Рецепт риби
Скумбрію можна зустріти практично повсюдно в будь-якому магазині в копченому, солоному і замороженому вигляді або в якості рибної консерви. Вона служить прекрасним
При слові «шашлик» перед очима більшості з нас зазвичай спливає шампур з нанизаними на нього шматочками смаженої баранини, свинини або телятини. Ми відчуваємо непередаваний
Кожен вибирає по своєму перевазі страви і готує їх практично щодня, але розширити кругозір, порадувати і здивувати близьких смачним, неповторним новим рецептом мріє
Форель володіє дивовижним ніжним смаком. Смакові якості страв з цієї риби можна з легкістю зіпсувати, порушивши рецептуру. Набагато корисніше і соковитою форель вийде, якщо
Смачне блюдо Хе з риби відрізняється оригінальністю, пікантністю і сьогодні багато людей відчувають до нього особливу пристрасть. Але для того, щоб приготувати його
Минтай можна приготувати в мультиварці досить просто і швидко. Для цього існують різні рецепти. Можна просто обсмажити рибку або приготувати на пару без будь-яких додаткових
Відпочинок на природі – найкраще проведення часу з сім'єю і друзями. Невід'ємним атрибутом вилазки на чисте повітря стає приготування шашлику. Однак, крім традиційного
Колись приготовлена таким нехитрим способом вирізка рибного м'яса була значущою частиною меню численних кафе Північної столиці, але сьогодні це цікаве блюдо рідкісний
Риба по-французьки — досить просте, але дуже вишукане блюдо, яке робиться з мінімальними витратами. Калорійність страви залежить від його інгредієнтів. Найчастіше
З молоком можна приготувати дивовижні супи, незвичайні омлети і салати. Зазвичай ми вважаємо молоки відходами і викидаємо. І дарма, треба обов'язково включати в свій раціон
Риба – не тільки смачний, але і корисний продукт, так як містить величезну кількість мікроелементів і вітамінів. Правда, її приготування вимагає певних навичок і вправності.
У давні часи карасі, як страву російської кухні, дуже славилися, їх готували буквально в кожному будинку. З часом популярність рибки втратила свої позиції і даремно.
На порядку денному – поповнення знань в кулінарній сфері. Сьогодні дізнаємося, що з себе представляє риба, білорибиця. У продажу її частіше можна зустріти заморожену
Стерлядь – найближча родичка осетра. Вона має хрящовий скелет і м'ясо без кісток. Так, що ніщо не заважає приготувати з неї смачні та різноманітні страви. Наприклад, запекти її