Риба

Найсмачніше холодець виходить з судака. Приготувати його зовсім нескладно. Головне, щоб шматочки риби не розвалилися, зберегли зовнішній вигляд і структуру. Холодець із
Кілька в томатному соусі в Росії має свою велику історію. Вона з'явилася в нашій країні в часи Хрущова, і відразу ж завоювала популярність серед студентів, малозабезпечених і
Якщо запекти рибу в духовці, можна отримати неймовірно смачний, насичений і ароматний вечерю. За нашими рецептами у вас точно все вийде, тому що все дуже просто і, до речі,
Морський окунь відноситься до одних з найбільш смачних і недорогих видів риби. Найчастіше, по своєму незнанню, його плутають з річковим окунем, однак по своїм смаковим
Ви колись бачили, як одну червону рибу можна перетворити в іншу? Якщо ні, то залишайтеся з нами, щоб дізнатися, як це зробити і згодом спробувати зробити це самостійно. Як
Рибні страви дуже популярні завдяки своїй очевидної користі і насиченості важливими для організму речовинами. Але правильно вибрати і приготувати рибу може далеко не кожна
Пікша – крупна риба, з якої виходять різні смачні і незвичайні страви. Найбільш поширеними варіантами готування є: смаження на грилі, запікання в духовці, готування
Скумбрію можна зустріти практично повсюдно в будь-якому магазині в копченому, солоному і замороженому вигляді або в якості рибної консерви. Вона служить прекрасним
Будь-яку рибу можна швидко і смачно приготувати, тим самим нагодувавши сім'ю корисним вечерею. Сметана добре підходить до рибі, вона в міру жирна і ніжна, добре просочує
Риба може бути різної: солоної, смачною, калорійною, навіть сирої. Але ще вона дієтична. Її ніжне м'ясо включено практично у всі збалансовані дієти, і цей дар моря обов'язково
Часто недобросовісні продавці готові за сьомгу видати будь-яку іншу рибу лососевих порід, але, відповідно, вона буде коштувати в рази дорожче. Тому при такій відповідальній
Риба, приготована над гарячим вугіллям, цілком може стати вечерею, якого в домашніх умовах ні на яких сучасних електричних плитах не приготувати. Рецепти маринаду для
Колись приготовлена таким нехитрим способом вирізка рибного м'яса була значущою частиною меню численних кафе Північної столиці, але сьогодні це цікаве блюдо рідкісний
Річковий сом – це смачний і корисний продукт, який люблять практично всі гурмани, адже він володіє не тільки великою кількістю м'яса, але і багатий амінокислотами та іншими
Судак ідеально поєднується зі сметаною. Вона робить рибу м'якше, ніжніше, а спеції допомагають страви стати ароматніше. Це приголомшливий вечерю: поживний, смачний і
Риба – для багатьох людей це дуже улюблений продукт. Минтай, хек, горбуша, судак, форель, карась – перераховувати можна до нескінченності. Будь-яку з них можна смачно
Сьогоднішні рецепти однозначно для тих, хто любить максимально просту, домашню кухню. Ми приготуємо рибу в клярі. Це не тільки просто, але й швидко, смачно! Кляры будуть
Мойва – це морська риба, яка відноситься до сімейства лососевих. Це маленька рибка вагою до 100 гр, а завдовжки не більше 22 см, спинка якої відливає оливково-зеленим кольором,
Багато хто любить морську рибу. Вона не має кісток, тому її можна готувати практично будь-яким способом. На наших прилавках часто зустрічається минтай. Тому проблем з
Кожен вибирає по своєму перевазі страви і готує їх практично щодня, але розширити кругозір, порадувати і здивувати близьких смачним, неповторним новим рецептом мріє
Кета – це дуже корисна риба, яку можна готувати в запеченому, вареному, смаженому і тушкованому вигляді. Особливо смачною, а головне живильної вона виходить в запеченому
З молоком можна приготувати дивовижні супи, незвичайні омлети і салати. Зазвичай ми вважаємо молоки відходами і викидаємо. І дарма, треба обов'язково включати в свій раціон
Риба – не тільки смачний, але і корисний продукт, так як містить величезну кількість мікроелементів і вітамінів. Правда, її приготування вимагає певних навичок і вправності.
Ви давно дозріли для чогось нового? Знайдеться небагато терпіння і вільного часу для самовдосконалення? Тоді здивуйте рідних незвичайними стравами з простої оселедця.
Форель володіє дивовижним ніжним смаком. Смакові якості страв з цієї риби можна з легкістю зіпсувати, порушивши рецептуру. Набагато корисніше і соковитою форель вийде, якщо
На порядку денному – поповнення знань в кулінарній сфері. Сьогодні дізнаємося, що з себе представляє риба, білорибиця. У продажу її частіше можна зустріти заморожену
Минтай можна приготувати в мультиварці досить просто і швидко. Для цього існують різні рецепти. Можна просто обсмажити рибку або приготувати на пару без будь-яких додаткових
Морський окунь – частий гість на святковому застіллі. За смаковими якостями, соковитості і користь ця риба може змагатися з будь-якими іншими, в тому числі елітними: сьомгою,
Горбушу прийнято вважати рибою універсальною в приготуванні. З неї чудово виходить і смажене страву, і тушкована, і солоне. Також її можна запікати, готувати на пару, варити.
Риба по-французьки — досить просте, але дуже вишукане блюдо, яке робиться з мінімальними витратами. Калорійність страви залежить від його інгредієнтів. Найчастіше
По своїй структурі судак відноситься до нежирної і некостлявой рибі. Із-за сухості його незаслужено обходять стороною. Завдяки добірці кращих рецептів готувати хазяєчки
Стерлядь – найближча родичка осетра. Вона має хрящовий скелет і м'ясо без кісток. Так, що ніщо не заважає приготувати з неї смачні та різноманітні страви. Наприклад, запекти її
Пангасіус – що за риба така і чому стільки розмов навколо неї? У цій статті ми спробуємо розповісти вам все, що потрібно знати про неї. (Pangasius) — найбільша прісноводна риба
Рибні страви — прикраса будь-якого столу. Вони цілком можуть суперничати з стравами з м'яса. Крім того, риба готується значно швидше. Звичайно, мало охочих її чистити і
При слові «шашлик» перед очима більшості з нас зазвичай спливає шампур з нанизаними на нього шматочками смаженої баранини, свинини або телятини. Ми відчуваємо непередаваний
У давні часи карасі, як страву російської кухні, дуже славилися, їх готували буквально в кожному будинку. З часом популярність рибки втратила свої позиції і даремно.
Відпочинок на природі – найкраще проведення часу з сім'єю і друзями. Невід'ємним атрибутом вилазки на чисте повітря стає приготування шашлику. Однак, крім традиційного
Готувати будь-який вид риби під овочевий «шубою», або маринадом, дуже легко. Для цього варто лише вибрати спосіб приготування (смаження, тушкування, запікання) і улюблену
Смачне блюдо Хе з риби відрізняється оригінальністю, пікантністю і сьогодні багато людей відчувають до нього особливу пристрасть. Але для того, щоб приготувати його
Приготувати соковите, смачне рибне блюдо не так складно, як здається. Якщо ви не любите цей продукт, то обов'язково спробуйте ароматну, апетитну рибу по-грецьки! Рецепт риби