Заготовки на зиму

Баклажан — унікальний овоч, над яким не можна експериментувати, як душа забажає. Його смак чудовий в будь-якому вигляді — смаженому, запеченому, вареному, але особливо у
Гарбуз — надзвичайно смачний і корисний продукт, який хочеться їсти цілий рік. Немає перешкод ентузіазму, існують рецепти ароматного і яскравого варення з гарбуза з
Квашений огірок, вважається незамінним атрибутом будь-якого застілля, прийшов до нас з Візантії. Вперше засолити його були зроблені спроби ще в 3 тисячолітті до нашої ери в
Полуничні варення, джеми, повидла, конфітюри на сьогоднішній день є найбільш популярними. Їх люблять усі без винятків. Саме тому сьогодні ми вирішили вибрати саме ці ягоди
Червонокачанна капуста відрізняється від білокачанної не тільки кольором, але і смаковими якостями. Цей овоч володіє чудовим смаком, ароматом і високим рівнем корисних
Солона капуста – одне з популярних страв на нашому столі, адже це не тільки відмінна закуска, але і доповнення до будь-якого гарніру. Однак тільки вмілим господиням з досвідом
Спаржева квасоля, на думку багатьох дієтологів, є низькокалорійним і в теж час дуже поживним продуктом. У неї входить високий рівень корисних речовин і вітамінів, які так
У помідорах більше корисних властивостей, ніж шкідливих. Так як вони мають червоне забарвлення, позитивно впливають на кров, збагачуючи її склад і борючись з тромбами. У
Абрикоси люблять абсолютно все і в будь-якому вигляді. З появою перших стиглих плодів влітку багато намагаються насамперед наїстися їх досхочу, а воно й зрозуміло, смак цього
Обов'язково на зиму потрібно запастися компотами. В цих напоях зберігаються всі корисні компоненти і поживні речовини, які так необхідні для підтримки імунітету в зимовий
Айва — незвичайний плід, що зовні нагадує яблуко. Але багато хто не вважають його краще вживати в сирому вигляді. Так як айва має кислуватий смак і до того ж ще в'яже. Але якщо
Кабачки з майонезом на зиму – чудова заготівля, яка відома не всім господиням. Сьогодні спробуємо розкрити всі секрети їх приготування, розглянувши покрокові рецепти. До
Про користь яскраво-червоних невеликих ягід, що ростуть на зеленому чагарнику під назвою брусниця, можна говорити нескінченно. Вони часто використовуються для
Компот з винограду на зиму – це неймовірно смачний і ароматний напій. Кожній господині обов'язково потрібно знати рецепт приготування цього компоту, тому що він сподобається
Які асоціації виникають, коли згадуються патисони і врожай? Ну звичайно, заготовки на зиму! З патисонів можна приготувати безліч смачних заготовок на зиму – їх можна солити,
Заготовлювати кріп на зиму в домашніх умовах дуже просто. Для цього існують різні варіанти, такі як заморожування, сушка, засолювання та маринування. У кожного з цих способів
Варення з ялинових шишок заготовлює далеко не кожна господиня, а даремно. Зараз ми розповімо вам про всі лікувальні властивості цього ласощі, а також наведемо рецепти, за
Физалисом називають «земляну вишню» або (інша назва) – перуанський агрус. Він вперше був вирощений в Перу, а сьогодні придбав особливу популярність серед багатьох інших
Кабачки є вельми популярними овочами для посадки, так як вони не дуже вибагливі, не вимагають трепетного догляду і можуть зростати в багатьох регіонах Росії. Такі овочі здатні
На початку весни кущі жимолості радує око красивими квітками, а з настанням травня – соковитими ягодами з цікавим кисло-солодким смаком. Пропонуємо приготувати чудове
Кабачкова ікра з томатною пастою улюблена багатьма, і на те чимало причин. По-перше, смачна, по-друге, корисна, по-третє, проста в приготуванні. Користь її зумовлена
Шовковиця – улюблене природне ласощі багатьох сучасних людей. Така ягода може мати як рожевий, темно-фіолетовий, так і білий колір. Кожен з цих видів має певним смаком. Але
В ягодах вишні міститься велика кількість корисних вітамінів і мікроелементів, які необхідні організму людини для підтримки нормальної функції і міцного здоров'я. Цукати
Червону смородину – багаторічний кущ з родини агрусових – можна побачити практично на будь-якому дачній ділянці. Вона потрапила до нас із Західної Європи, де її спочатку
Всі звикли їсти тільки м'якоть кавуна, тим часом викидаючи сміття в його кірки. А даремно! Адже завбачливі господині вже давно варять смачне, незвичайне і ароматне варення з
Варення з яблук з апельсинами неодмінно порадує господиню та її близьких чудовим і неповторним смаком. Це солодке блюдо принесе тепле осіннє настрій у холодну пору року, а діти
Роблячи заготовки з баклажанів на зиму, не забудьте про фаршировані варіанти таких закусок. Такий спосіб консервації особливо підійде для любителів чогось солоненького або
Полуниця – це дуже смачна ягода і з неї потрібно обов'язково готувати заготовки на зиму. Вона виходить смачною в будь-якому вигляді. З неї можна робити варення, джеми, компоти,
Багато хто вважає, що важливим у приготуванні хот-догів є вибір сосиски. Частково це так, але жоден м'ясної інгредієнт не зможе врятувати фаст-фуд, якщо використовується
Компот донині є традиційним напоєм російської кухні, тому його можна зустріти на обідньому або на святковому столі, а також в якості заготовки на зиму. Господині готують його,
У сезон кабачків всі приступають до зимових заготовок. Незважаючи на тенденції 21 століття диктувати нам, що краще віддати перевагу замороженим продуктів, багато господинь
Ікра з кабачків – це дешева і смачна закуска родом з СРСР. Овоч не відноситься до розряду дорогих, компоненти, а приготування не представляє складнощів. Сьогодні можна ще
Всі ми знаємо про користь малини, особливо в пору холодної зими, коли нас наздоганяє застуда, і в комплексі з лікарськими препаратами вона швидко поставить нас на ноги. Існує
Не багато хто здогадуються про ту користь, яку приносять чорні, злегка терпкі на смак, плоди черемхи. Ці ягоди допомагають при лихоманці, нормалізують обмін речовин,
Літо? Спека? Або просто мучить спрага? Чим втамувати її, щоб було смачно і не нашкодило організму – компотом із полуниці. Це відмінний спосіб наситити свій організм корисними і
Лисички – це неймовірно смачні і корисні гриби. Кожен грибник може з упевненістю сказати, що цей природний скарб володіє високою цінністю. Ці гриби ніколи не бувають
Малинове варення є самим улюбленим ласощами для маленьких прівередой і дорослих. Воно володіє насиченим смаком, яскравим відтінком, приголомшливим ароматом і джерелом
Часник у всі часи використовувався в якості кулінарної добавки і засоби народної медицини. Володіючи яскравим смаком і безліччю корисних речовин, він може відтіняти і
Аджика – це приправа або закуска з яскраво вираженим гострим смаком, яка зобов'язана своїм походженням Абхазії. Жителі цього регіону вживають її в стравах в якості солі, і саме
Варення з бананів може стати «фішкою» в умілих руках господині. Після смачних, але звичних страв, подати його на десерт, отже, підвищити свою «кваліфікацію». На підготовку