Салати і закуски

Салат «Кавунова часточка» — це не тільки смачне і ситне блюдо, але ще і дуже красиве. Його можна готувати по святах або кожен день, в кожному разі гості та домочадці будуть
Консервований ананас – дивовижний за своїми якостями продукт, а салати, у складі яких він числиться, стають родзинкою будь-якого застілля! А щоб переконатися в цьому,
Сало, при всьому бажанні, не можна віднести до числа дієтичних продуктів. Але, крім великої калорійності, воно живить людський організм великою кількістю корисних
Прикрасою будь-якого урочистого столу може стати ошатний, смачний і оригінальний листковий салат «Лісова поляна», який не залишить байдужим ні одного з запрошених на
В радянські часи холодець був незамінною закускою на святковому столі. Сьогодні його швидше віднесуть до повсякденного страви. Втім, відповідним чином оформлений, він
Серед численних страв на святковому столі не останнє місце займають салати. Їх численність і різні варіації дозволяють кожній господині вибрати те, що по душі. А добре
В даний час мексиканська кухня поширена в багатьох країнах Європи. Вона завжди цінувалася і цінується за поживні та смачні частування. У чому ж секрет? Все досить просто. Все
Сьогодні у нас дуже прості і дуже смачні і ситні салати. Всі вони різні і майже нічим не схожі один на одного. Напевно, тільки наявністю яєць у складі. Так що спробувати варто
Серед безлічі салатів, популярних в Росії, «Мімоза» займає перше місце, нарівні з широко відомим на просторах нашої країни «Олів'є». Цьому сприяють такі якості, як простота
Оригінальна за способом подачі закуска з листкового тіста вразить швидкістю приготування і практичністю. Випічка порадує пікантним смаком і стане гідною прикрасою
Баурсаки – традиційний хліб у кочових народів. Їх спосіб життя не давав можливості готувати хліб в стаціонарних кам'яних печах, тому і з'явилися маленькі шматочки тіста,
Кампанія — красива область південної Італії, славиться не лише чудовою природою і красою Неаполітанської затоки, панорамою Везувію, старожитностями міста Помпеї. Але і
Салати з щавлю можуть бути як легким, так і калорійними. Доповнюватися можуть найрізноманітнішими інгредієнтами: яйцями, помідорами, іншою зеленню у вигляді салатів
Фруктовий салат – одне з небагатьох блюд, яке володіє безліччю достоїнств. Він не тільки смачний, солодкий, але дуже корисний. Якщо у вас не вистачає часу, скористайтеся
Тартар – це універсальне слово, яким називають не тільки соус, але і закуски з сирого (в'яленого) м'яса і риби. Вперше ця назва прозвучала з вуст кухарів Північній Франції, які
Салат з консервованої квасолею дуже любимо серед вегетаріанців. Але якщо правильно поєднувати між собою продукти, що цей салатик полюблять і більшість м'ясоїдів. Від нього
Консервована квасоля користується великою популярністю в сучасній кулінарії. Без неї не обходиться практично жодне святкове блюдо. Найбільш часто її додають у
Цікаві і оригінальні гамбургери, здатні задовольнити запити самого вимогливого дегустатора, надзвичайно просто зробити вдома за пару хвилин для великої компанії.
Виїжджаючи на природу, необхідно заздалегідь подбати про закусках. Чудово підійдуть ситні страви, які добре зберігаються, не сипляться, не бруднять все навколо, і для їх
Традиційно шаурмою називається страва, що складається з жирного м'яса, смаженої спеціальним чином, з додаванням спецій, соусу і салату з свіжих овочів. Все це загортається в
Іноді хочеться побалувати себе смачним, але простим у приготуванні салатом. Тоді варто спробувати приготувати салат з кальмарами і кукурудзою, варіації якого і подивимося
Для багатьох господинь в Росії папороть вважається екзотикою, і вони його рідко застосовують для приготування різних страв. Проте в Японії, ця рослина активно застосовують
Кожна господиня починає підготовку до свят задовго до їх початку, а пов'язано це з тим, що кожне нове і цікаве блюдо, потрібно приготувати заздалегідь і дегустувати, бажано
Для святкового столу або пікніка дуже важлива простота приготування страв, а також їх зручне зберігання. Сюди, в першу чергу, входять ситні салати з невеликим поєднанням
Фаршировані печериці прикрашають стіл і радують бездоганним смаком. Начиняти їх можна і сирною начинкою, і фаршем, і креветками. Страва унікальна і абсолютно на будь-який
Кожна господиня хоч раз в житті побувала в незручній ситуації, коли на порозі з'являються несподівані гості. В голові гарячково проносяться думки: як вийти з положення і з чого
Така закуска готується до жаху швидко! Це смачно, дуже соковито з-за томатів, ароматно через сиру і пікантно через часнику. Спробуйте обов'язково, це смакота! Домашня
Мало хто чув про таку страву, як каймак. Багато хто навіть не здогадуються про його існування. Що це таке? Каймак — унікальний кисломолочний продукт, який являє собою вершки
Залишилося зовсім небагато часу до зими, а вже на носі Різдвяний піст. Тримати пости не так-то вже й просто, доводиться відмовлятися від молочної і м'ясної страв, а також яєць,
Письменник Олександр Купрін написав своє оповідання «Гранатовий браслет» в далекому 1910 році. Він оповідає про нещасну нерозділеного кохання. Оформлений салат нагадує
В'ялені помідори є невід'ємною складовою багатьох рецептів класичної італійської кухні, за останні роки сильно полюбилася російської душі. Представлені в магазинах
Часникові грінки – пікантні, оригінальні і доступні хлібці-сухарики, відмінно підходять і доповнення до перших страв, і в якості гострої пивний закуски. Готуються вони за
У свинці їстівне все! Ну, або майже все – це відомо кожній господині. Недарма свинарство отримало таке широке поширення в усьому світі: містити свинок порівняно не складно, а
Лаваш або прісний хліб (в перекладі з вірменської мови) все частіше використовується в приготуванні різних закусок і рулетів. Немає нічого складного в заповненні всілякими
Одне з найпопулярніших страв на святковому столі — салат з копченим окорочком. Його люблять не тільки за багатий смак, але за ситність і простоту приготування. До того ж, куряче
Надзвичайно корисний коренеплід незамінний в холодну пору року. Завдяки специфічному смаку, з чорної редьки, в поєднанні з оригінальними заправками, можна приготувати
Коли починається весна, хочеться, нарешті, спробувати перші смачні овочі. Редиска – одна з найулюбленіших рослин, що першим потрапляє на стіл після довгої зими і радує своїм
Деревні гриби найчастіше ігноруються грибниками в нашій країні. Проте в Азії вони користуються великою популярністю. Особливо їх часто додають у салати, варять з них супи і
Салат з манго – незвичайна і вишукана закуска. У поєднання з морепродуктів, авокадо або печінкою він стає святковим і нетривіальним прикрасою столу. Багатьом може здатися
Куряче м'ясо вважається одним з найбільш корисних продуктів. Його застосовують у дієтичному, лікувальному і повсякденному харчуванні, саме тому салати з цим смачним і
Таке блюдо припаде до смаку більшості, можливо, воно і не корисне, але зате дуже смачне. Курятина, загорнута беконом, під час приготування захищена від висихання. А те, що вона
Соус – це прекрасна добавка до страви, яка допомагає розкрити смакові якості головного інгредієнта. Існує безліч різних соусів, починаючи від ягідних і закінчуючи
Салати відносяться до «здоровим» страв, але майонезна заправка робить їх дуже калорійними. Не додає користі страви і хімічний склад майонезу. Більше користі для фігури та
Взимку, коли огірки і помідори стають мало того, що дороги, так ще і не корисні, на допомогу може прийти звичайна білокачанна капуста, з якої можна виготовити безліч
Холодну закуску з лаваша і червоної риби приготувати досить просто. Можна це зробити напередодні торжества, щоб рулет з лаваша з сьомгою просочився, або спонтанно, відразу на
Найбільш часто використовувана і явно завоювала безліч сердець споживачів консервів є горбуша. На її основі можна сфабрикувати вельми оригінальні і смачні страви, які
Салат – страва, що подається для збудження апетиту, це поєднання смаків і яскравих кольорів привертає погляд. Салату не буває багато, кожен день хочеться урізноманітнити
Сьогодні ми вирішили запропонувати вам незвичайну закуску. Для її приготування знадобиться всього кілька простих інгредієнтів, крапелька фантазії і трохи вашого часу!
Салат з досить незвичайною назвою «Ташкент» здивує вас своєю простотою і смаком. Здається, все так банально, але якщо розкуштувати, то можна відкрити для себе абсолютно новий
Адигейський сир має дуже м'яким, трохи кислуватим вершковим присмаком. На відміну від подібних йому бринзи і фети, його смак не так нав'язливий і менш солоний. Цей сир з'явився