Салати і закуски

Легкий салат з куркою – це дуже проста низькокалорійне блюдо, яке займає небагато часу. Існує чимало варіантів його приготування, але найпоширенішими є салати з додаванням
Для жінок салатик – це велика кількість зелені і блюдо, яке допоможе зберегти стрункість фігури. Чоловіки, навпаки, шукають в цьому понятті ситність і калорійність м'яса,
У свинці їстівне все! Ну, або майже все – це відомо кожній господині. Недарма свинарство отримало таке широке поширення в усьому світі: містити свинок порівняно не складно, а
Сьомга – універсальний компонент, за допомогою якого можна приготувати різні салати, перші і другі страви. Дуже смачними й незвичайними виходять закуски, які відрізняються
Салати відносяться до «здоровим» страв, але майонезна заправка робить їх дуже калорійними. Не додає користі страви і хімічний склад майонезу. Більше користі для фігури та
Ажурні, тонкі млинці з яблучною начинкою – ідеальне рішення для сніданку. Приготувати їх смачними і красивими не так легко, як це здається на перший погляд. У кожної господині є
Салат з стиглих томатів любить кожен. Та й як можна не любити страву, основою якого є дуже соковитий, трохи солодкуватий на смак овоч, в поєднанні з ніжним м'ясом, тертим
У холодильнику кожного середньостатистичного жителя нашої країни є нехай не десяток курячих яєць, але хоча б парочка точно. Але можна з упевненістю сказати, що більшість знає
Салати з щавлю можуть бути як легким, так і калорійними. Доповнюватися можуть найрізноманітнішими інгредієнтами: яйцями, помідорами, іншою зеленню у вигляді салатів
У цій статті розглянемо різні інтерпретації салату з ананасами, куркою і сиром. Ретельний підбір інгредієнтів для кожного рецепту забезпечує дивовижний смак. Класичний
Страви з червоної (синій) капусти досить багаті кальцієм, вітаміном C, флавоноїдами. Але найбільш корисно вживати даний продукт в сирому вигляді. Тому він використовується
Сало, при всьому бажанні, не можна віднести до числа дієтичних продуктів. Але, крім великої калорійності, воно живить людський організм великою кількістю корисних
Історія виникнення салатів сягає глибоко корінням в Древній Рим. На застіллях знатних людей обов'язково подавались різноманітні страви, в число яких входили і салати. Тоді
Консервований тунець – одне з найпоширеніших складових для салату. Адже його не треба додатково готувати і готувати. Більш того, салати з тунцем виходять не тільки дуже
Салат з курячого філе і ананасів – це незвичайна закуска, яка виходить ну просто відмінною. І не варто думати, що ананаси зіпсують його своїм солодким смаком, навпаки, вони
Ті чіпси, які продаються в багатьох магазинах, вважаються шкідливими та їх небажано їсти у великій кількості. Але якщо є бажання, то їх можна робити самостійно. Тим більше для
У сучасній кулінарії корейська морквина виступає не тільки самостійною закускою, але і основним продуктом у складі багатьох салатів. Звернемо увагу на найбільш поширені
Найбільш часто використовувана і явно завоювала безліч сердець споживачів консервів є горбуша. На її основі можна сфабрикувати вельми оригінальні і смачні страви, які
Одне з найбільш затребуваних дієтичних видів м'яса – це яловичина. Люди, що стежать за правильністю харчування, неодмінно включають його в своє меню. М'ясо корови містить
Як часто хочеться подати до столу смачну, а головне швидку закуску. Багато людей дуже люблять малосольні огірочки і вважають їх саме такий, простий у приготуванні, але дуже
Кожен житель нашої планети хоч раз знаходив задоволення в простому хрусте свіжими сухариками. Тим більше проблеми в їх придбанні абсолютно не спостерігається – їх можна
Раки — популярний на заході делікатес. У Франції з них готують муси і супи, а в Скандинавії подають як закуску до свіжого пива. У Росії ж річкових мешканців їдять як самостійно
Адигея — батьківщина смачного і корисного сиру, приготованої за особливим традицій і технологій. Адигейський сир — джерело мінералів і вітамінів. Перелік корисних
Салат «Російська красуня» — одна з тих страв, на які хочеться дивитися з щирим захопленням. Свіжі овочі, що входять до його складу, надають яскравих фарб, роблячи його
Напевно, кожний не раз чув про салати з консервованої сайрою, але далеко не кожен знає всі секрети приготування. Давайте спробуємо розібратися у всіх тонкощах і дізнатися
Кожна господиня хоч раз в житті побувала в незручній ситуації, коли на порозі з'являються несподівані гості. В голові гарячково проносяться думки: як вийти з положення і з чого
Кожна господиня погодиться, що ситуація з неочікуваними гостями – не найприємніша, але, на жаль, вона не відноситься до рідкісних. Природно, що в кожній сім'ї є свої,
Яловичий язик – один з найбільш смачних і корисних, а головне, доступних продуктів для кожної сім'ї. Грамотно вибраний і якісно приготовлений, він порадує любителів смачного
Томати – незамінні овочі на кухні, особливо сезонні плоди, які відрізняються приємним ароматом і насиченим смаком. Використання помідор в кулінарії воістину обширно:
Сьогодні у нас дуже прості і дуже смачні і ситні салати. Всі вони різні і майже нічим не схожі один на одного. Напевно, тільки наявністю яєць у складі. Так що спробувати варто
Як щодо швидкого і гріховно смачної закуски? Її можна приготувати за лічені хвилини! Це може виручити в будь-який момент, особливо якщо в родині дуже люблять ковбасу. Смажена
Це блюдо з'явилося ще в далекому xvi столітті, але тоді воно вважалося делікатесом, який не був доступний простим смертним. У двадцятому столітті ситуація змінилася, і вже
Традиційною заправкою сучасних росіян для всіх салатів практично без винятку став майонез і соуси на його основі. Але адже це не тільки дуже калорійно, але не завжди і не всім
Млинець з начинкою, до складу якої входить ікра – смачна закуска, просте блюдо і прекрасна прикраса як святкового, так і повсякденного столу. Приготувати млинці нескладно:
Ті, кому набридли салати з капусти або огірків і помідорів, часто шукають рецепти приготування салатів з курячого філе, грибів, копченостей або сиру. Ці продукти є більш
Навар, отриманий з-за тривалого варіння м'яса, є одним з універсальних продуктів. Його можна як просто вживати в їжу, так і додавати в різноманітні страви. Однак далеко не всі
Салат з досить незвичайною назвою «Ташкент» здивує вас своєю простотою і смаком. Здається, все так банально, але якщо розкуштувати, то можна відкрити для себе абсолютно новий
Ви знаєте, чули щось про профитролях? Якщо ні, то сьогодні ви дізнаєтеся все, що можливо. Якщо ж вже в курсі, то повірте, дізнаєтеся для себе багато нового та корисного!
Грузинська народна кухня славиться численними національними стравами, згадка про яких вже викликає апетит у справжніх гурманів. Сулугуні — одне з них. Цей сир пробували
Соус – це прекрасна добавка до страви, яка допомагає розкрити смакові якості головного інгредієнта. Існує безліч різних соусів, починаючи від ягідних і закінчуючи
Щука – дуже смачна і в той же час корисна риба, яку можна готувати різними способами. Вона відмінно поєднується з овочами, її часто використовують для приготування наваристої
Ковбасний сир — специфічний продукт, який виробляють з твердих і м'яких сирів. Свою назву він отримав за те, що за смаком нагадує ковбасні вироби. Вперше такий продукт з'явився
Пекінська капуста родом з Китаю. З неї роблять гостро-пряні страви, тому що вона чудово вбирає в себе заправні соуси. У Росії і країнах Європи цей продукт зазвичай додають в
Надзвичайно корисний коренеплід незамінний в холодну пору року. Завдяки специфічному смаку, з чорної редьки, в поєднанні з оригінальними заправками, можна приготувати
Прикрасою будь-якого урочистого столу може стати ошатний, смачний і оригінальний листковий салат «Лісова поляна», який не залишить байдужим ні одного з запрошених на
Десертне блюдо з сиру і фруктів — це завжди смачно і швидко, а головне — корисно. Такі страви завжди відрізняються один від одного і підходять як для схуднення, так і для набору
Приготування малосольних огірків по більшості рецептів вимагає тривалого часу. Середній період готування займає приблизно від однієї до трьох діб. Але ці рецепти підкажуть
Зараз багато людей полюбили плавлений сир і купують його в звичайних магазинах, супермаркетах. Але часто такі сирки мають шкідливі добавки канцерогени, безпосередньо
Кулінарне мистецтво зародилося разом з появою вогню. Саме в ті далекі часи людина оцінив смак м'яса, запеченого на вогні. Протягом віків люди удосконалювали способи
Досить часто виникає бажання внести в своє меню якесь розмаїття і приготувати що-небудь незвичайне. Особливо коли справа доходить до приготування салатів для святкового