
Страви з макаронних виробів з фаршем дуже ситні і смачні, при цьому готуються швидко і просто. Продукти, використані в рецептах, які описані в цій статті, доступні і недорогі,

Вишукані пироги завжди порадують вас і ваших гостей незвичайними смаковими відтінками, стануть чудовою прикрасою, як святкового вечері, так і ранкового сніданку. Вам

Абрикосовий джем легко приготувати, а головне, дуже швидко. Проблем не виникне навіть у молодої господині. Абрикосовий джем в домашніх умовах: рецепт з фото Інгредієнти:

Історія Гаспачо починається пару століть назад і пов'язана з історією самого південного регіону Іспанії — Андалусії, колись входила в склад Римської імперії і навіть

Якщо ваша дитина є шанувальником черепашок Ніндзя, то ви можете порадувати його тортом з цими мультяшними героями, а гостей здивувати своїми пекарські здібностями.

Пиріг Кіш – одне з улюблених ласощів французів. І це цілком заслужено, адже важко кому-небудь встояти перед ароматним відкритим пирогом. Абсолютно неважливо, в холодному він

Завдяки великій кількості корисних елементів у складі філе минтая, а також невеликий калорійності, ця риба є бажаним продуктом на столі. Страви у вигляді салатів з минтая

Пригрів – це начинка, яка припікається до блинчику. Існує три основних способи з'єднати начинку з блинным тестом: нарізаний тонкими слайсами продукт укладають на розігріту і

Приготування плову достатньо простий процес, але в ньому присутні невеликі нюанси. Для отримання бажаного смаку необхідно дотримуватися правильну послідовність закладки

Мабуть, не знайдеться такої людини, яка не любила б куряче м'ясо. Воно ніжне, смачне і дуже легке, що дозволяє їсти його навіть під час дієт. І сьогодні ми пропонуємо вам

Представляємо вашій увазі дуже романтичний і простий у приготуванні салат для святкового застілля «Біла ніч». Вхідні в салат інгредієнти просто ідеально поєднуються один з

Сациві – споконвічно кавказьке національне блюдо. Кожен поважаючий себе кухар-грузин повинен вміти його приготувати. Існує багато інтерпретацій сациві з м'яса, але

Для приготування сирників є безліч рецептів, один з яких можна вибрати для себе. Наприклад, одні господині радять готувати ці оладки з використанням 3-4 яєць, тоді як інші

Кожна господиня знає, що гасити капусту в казані або сотейнику, справа досить клопітка. Навіть якщо відволіктися на невеликий час, то можна очікувати пригоранню страви. А

Салат «Кавунова часточка» — це не тільки смачне і ситне блюдо, але ще і дуже красиве. Його можна готувати по святах або кожен день, в кожному разі гості та домочадці будуть

Королевська ватрушка з сиром– це ніжний сирник, простий і легкий у приготуванні. Від звичної ватрушки, яка являє собою відкриту булку з тіста на дріжджах з сирною масою

Салат з досить незвичайною назвою «Ташкент» здивує вас своєю простотою і смаком. Здається, все так банально, але якщо розкуштувати, то можна відкрити для себе абсолютно новий

Кыстыбый є традиційним блюдом башкирської і татарської кухні. Виглядає як обсмажена прісна корж з начинкою з каші або рагу, частково його можна порівняти з незакритим

Кожен, хто є, або хоча б вважає себе кулінаром, рано чи пізно стикається з такою стравою, як цибульний суп. Здавалося б, що може бути особливого в супі, що складається з бульйону,

Кожній господині хочеться не тільки побалувати рідних і друзів смачним блюдом, але і при цьому здивувати їх. У цьому випадку вона повинна навчитися готувати салат

Для незвичайного вечері або в якості самостійного повноцінного страви можуть служити солодощі, приготовлені в домашніх умовах, але не поступаються ресторанним. Існує

Кыстыбый – традиційне татарська і башкирська блюдо, яке представляє собою прісного коржика, начинену овочевим рагу, картопляним пюре або кашею. На одну частину борошняний