Рецепти страв

Кета – це дуже корисна риба, яку можна готувати в запеченому, вареному, смаженому і тушкованому вигляді. Особливо смачною, а головне живильної вона виходить в запеченому
Гарбуз – один з унікальних видів овочів. Крім цілого ряду необхідних вітамінів і яскравого апетитного смаку, вона має великий розмір. Однією гарбуза вистачить, щоб
В'єтнамський суп Фо — це те блюдо, яке ще ніколи не бувало на вашій кухні. З вигляду це звичайний суп, але серед інгредієнтів ви зустрінете дуже несподівані компоненти, які і
Картопля – універсальний компонент, з якого можна приготувати безліч страв. У духовці він легко готується за різними рецептами і з додаванням простих продуктів: сиру,
Чи знаєте ви, що таке справжня самса? Ні, це зовсім не трикутний листковий пиріжок з м'ясом. Це страва з прісного тіста, з начинкою з м'яса, цибулі, курдючного жиру та спецій. До
Існує безліч рецептів випічки, які не займають багато часу. Саме про них йдеться у даній статті. Вашій увазі пропонуються рецепти та поради з приготування пирога з м'ясом, який
Рис в супі – досить незвично. Погодьтеся, найчастіше там буває картопля або якась локшина. Але сьогодні всі наші перші страви будуть готуватися з додаванням білих зерен.
Чим можна порадувати дітей? Звичайно, булочками з дуже смачною та корисною начинкою! Є велика кількість найрізноманітніших рецептів булочок з тими чи іншими начинками. У цій
Шашлик вважається стравою хорошої погоди. Коли з друзями біля багаття нанизываешь промаринованное м'ясо, а потім смажиш і насолоджуєшся смаком, димок і атмосфера сприяють
У сучасної людини при першому згадуванні про червоній рибі виникають асоціації з сімейством лососевих: на розум приходять форелі, сьомги, лососі. Прізвисько «червона» було
Морський бичок — це найдешевша, але корисна морська риба. З неї виходить не тільки смачна в'ялена закуска до пива, але і дуже ситні і бюджетні котлети. Вони мають приємний рибний
Коли господиня готує весняний салат, то в кожному варіанті є свої тонкощі. Так, зелень при додаванні в це блюдо краще рвати руками, щоб зберегти вітаміни. Свіжі овочі, зелень —
Напередодні Нового року кожна господиня починає складати меню для святкового столу. Хочеться зробити вечір незвичайним, казковим і яскравим, тому страви варто підбирати і
В тундрі і помірно-кліматичних лісових районах наприкінці літа поляни вистилають червоним килимом. Це дозріла брусниця. Тягнуться до цим ягодам і тварини, і люди. Це не
Сир — неймовірно корисний продукт, який є необхідним для харчування людини. Це пов'язано з тим, що в ньому міститься високий рівень кальцію і збалансований, легко засвоюваний
Аджика – це приправа або закуска з яскраво вираженим гострим смаком, яка зобов'язана своїм походженням Абхазії. Жителі цього регіону вживають її в стравах в якості солі, і саме
Журавлинний морс завдяки своєму головному компоненту позитивно позначається на здоров'ї людини. Це пояснюється, в першу чергу, високим вмістом різних вітамінів. Далі
Важко знайти того, хто б не любив закуску в клярі. Адже будь кляр відмінно поєднується з будь-якими м'ясними і рибними продуктами. Але сьогодні давайте з'ясуємо, як же зробити
Сьогодні у нас в меню три види тіста, з якого можна приготувати неймовірні перемячи. Це щось на зразок пиріжків, але тільки татарських. Мають вони на вигляд біляшів, а начинка
Багато фахівців кулінарного мистецтва стверджують, що сазан, приготований в духовій шафі, перевершує своїми смаковими якостями багатьох своїх побратимів. Головна
Ажурні найтонші млинці люблять всі: і дорослі, і діти. Щоб зробити смак цієї страви ще цікавіше, господині змагаються, придумуючи все нові солодкі і несолодкі начинки. І ось,
Горбушу прийнято вважати рибою універсальною в приготуванні. З неї чудово виходить і смажене страву, і тушкована, і солоне. Також її можна запікати, готувати на пару, варити.
Не всі люблять незвичайний солодкувато-терпкий смак калини. В начинку для пирога цю ягоду найчастіше використовують не самостійно, а з іншими фруктами, наприклад, з
Компот з брусниці – корисний напій для всієї вашої сім'ї. Він неодмінно повинен бути заготовлений на зиму. Якщо ви не закатываете такі компоти, то читайте нижче про корисні
Така улюблена багатьма запіканка готується з продуктів, перероблених в пюреобразную масу, з додаванням будь-яких сполучних компонентів. Це страва в усьому світі
Обов'язковий компонент для приготування ухи — риба. Смакові якості страви і його калорійність залежать від сорту риби і способу приготування. Завдяки варіації
Сонечка подобаються всім дітям без винятку, тому вони як не можна краще підходять для тематичного оформлення дитячого свята. Щоб порадувати дитину, можна виготовити для
Часом нам хочеться порадувати своїх рідних і близьких незвичайним блюдом. По істині незвичайним і одночасно смачним для них буде окрошка на айраном, приготування якої не
В татарської кухні є безліч смачних страв, які сьогодні популярні у всьому світі. Це і плов, і чак-чак і, звичайно ж, трикутник з м'ясом – очпочмак, секрет якого в правильному
Звідки з'явилася назва французького страви жульєн (julienne) достеменно невідомо. Є лише інформація, що спочатку так називали літній салат з ранніх овочів, нарізаних
Всім знайомий смак коржиків ще з дитинства. Це ароматна і дуже солодка випічка, яку можна було придбати в будь-якому магазині хлібобулочних виробів. Звичайно, і зараз це
Сьогодні ми поділимося з вами рецептом дуже простого і дуже смачного домашнього торта. Він максимально шоколадний, в міру вологий, соковитий, ароматний, солодкий і просто
Нічого складного в приготуванні немає. По суті це звичайний хліб з вершковим кремом та яблуками. Ощадливі господині готують цю випічку з черствого хліба: замочують його на час
Не багато хто здогадуються про ту користь, яку приносять чорні, злегка терпкі на смак, плоди черемхи. Ці ягоди допомагають при лихоманці, нормалізують обмін речовин,
Молочна каша завжди вважалася чудовим варіантом для сніданку, особливо для маленьких чад. Починати свій день з ароматною і корисної їжі для вас і вашої дитини дуже вірне
Запорука успіху перших страв полягає в наваристості та аромату бульйону. І поради, що стосуються цього процесу, ніколи не будуть зайвими, так як кожен з них багато разів
Гратен, в перекладі з французької, означає запікання. Різноманітність французького гратена вражає, оскільки в світі можна зустріти велику кількість рецептів з різними
Солянка є стародавнім класичним страв національної кухні російського народу. Вона завжди вважалася блюдом, яке може вгамувати голод, додати сил, а також освіжити в жарку
Виробництво цього чаю бере свій початок в IX столітті н. е.., коли на Тибетському плато правил представник династії Тан. У Європі чай пуер став відомий тільки в XX столітті, коли
Риба — це джерело корисних омега-3 жирів і інших мікроелементів і вітамінів, які так деколи потрібні нашому організму. Рибу потрібно неодмінно ввести в свій раціон
Важко знайти того, хто б не любив зимовим морозним днем випити компот. Цей напій не порівняєш із звичайними соками, які продаються у магазинах. Адже компот з фруктів і ягід — це
Ароматні фрикадельки з м'яса з прянощами — це відмінне частування, яке нікого не залишить байдужим. Фрикадельки можна готувати з будь-якого фаршу м'яса, риби, а також туди
Баклажани, приготовані у фритюрі, є чудовою закускою до будь-якого столу. Головна перевага такої страви в тому, що вживати його можна як гарячим, так і холодним. Можна
Суп з цього різновиду сімейства лососевих, відрізняється не тільки смаком, а й корисними властивостями. У ній містяться цінні білки, жирні кислоти і ряд необхідних
Різноманітність улюбленого ласощі всіх слов'ян дивує: млинці можна готувати десятком різних способів, отримуючи різні смаки, текстури, товщину та ін. найцікавіше – можна
Соковитою індичці гурмани часто віддають перевагу, забуваючи про дієтичної курці. Все тому, що індичка набагато соковитіше і володіє більш вираженим смаком. Ці її
Зараз навряд чи когось можна здивувати мультиварка, це корисне винахід для кухні вже оцінили по достоїнству багато господинь. І якщо у вас є таке чудо техніки, обов'язково
В даний час стегенця в духовці з картоплею можна вважати національним блюдом. Гарні вони і в простому варіанті, а якщо трохи почаклувати і прикрасити, то може і зовсім вийти
Фрикадельки зазвичай варять в супі. До них не додають рис, але кладуть свіжу зелень, цибулю і трохи хліба для в'язкої консистенції. Томатний суп з говяжьими фрикадельками
Для жінок салатик – це велика кількість зелені і блюдо, яке допоможе зберегти стрункість фігури. Чоловіки, навпаки, шукають в цьому понятті ситність і калорійність м'яса,