
Спагетті з печерицями — досить просте і бюджетне блюдо, з яким впорається кожен, хто приступить до рецепту. Спагетті, соус, гриби – хіба не ситно? Хіба не смачно? Швидше

Карбонара з беконом готується дуже просто. Існують різні рецепти з додаванням різних інгредієнтів. Це можуть бути гриби, вершки, помідори черрі. Для соусу часто

Перші котлети почали робити в Європі. Вони сильно відрізнялися від тієї страви, яку готували в дитинстві наші бабусі. Спочатку це були просто шматки м'яса на реберцях. В Росію

Спагетті – це дуже смачне блюдо, яке багато готують на обід або вечерю. Це блюдо можна поєднувати з різними підливою з м'яса, овочів, вершків і навіть іншими гарнірами.

З давніх пір людство використовує ніжне м'ясо курки з-за його цінової доступності, поживності і корисності. Воно додається в перші і другі страви, входить в рецепти для

Рецепт піци можна нескінченно змінювати, додаючи різні інгредієнти: свіжі гриби, помідори, фарш і кабачки. По суті, немає таких продуктів, які не були б придатні для цієї

Плов — це гордість різних країн, у більшості випадків його готують чоловіки. Як кажуть, що це чоловіче блюдо. На сході це блюдо вважається національним і екзотичним. В наш час

Локшина з фаршем — те блюдо, яке дійсно готується неймовірно швидко і так само просто. Якщо готувати її до вечері, то можна не переживати, що потрібно щось зробити заздалегідь.

Картопля стоїть на одному з перших місць у рейтингу популярності продуктів. Він чудово втамовує апетит. І має в складі багато корисних речовин. Приготувавши вечерю або обід

Різотто – це блюдо, яке належить до італійської кухні. Готується воно з спеціального сорту круглого рису. Попередньо обсмажується на курячому жирі або маслі, оливковій олії,

Мусака – смачне національне грецьке блюдо. Воно готується з м'яса і овочів, з додаванням соусу бешамель. Зовні воно нагадує запіканку, яка знайома багатьом людям. Кулінарна

Хе – друге по популярності корейське блюдо, після моркви по-корейськи, природно. Цікаво, що морква – не родом з Кореї. Виходить, що саме хе залишається єдиним популярним

З кожним роком лагман не тільки не втрачає своєї популярності, але й постійно її набирає. Навчитися його готувати хочуть все більше людей – і це не дивно. Дотримуючись наших

Кожна починаюча господиня в буквальному сенсі просто мріє навчитися не тільки правильно ліпити пельмені, але й смачно готувати. Пельмені в мультиварці є самим простим

М'ясо люблять практично всі, адже це дуже ситний і досить корисний продукт. Але адже його смак залежить багато в чому від того, як його приготувати. Для того, щоб воно було

Свинина насичує організм людини вітамінами групи B, білком, магнієм, фосфором. Смачне м'ясо дуже калорійне, тому зловживати ним не варто. Пропонуємо 5 цікавих рецептів

У цьому році новорічний стіл не обійдеться без м'яса, риби та птиці. Що ж краще підійде в якості гарячого на стіл для святкування Нового 2018 року? Експериментувати можна

Обсмажене мариноване м'ясо на багатті — що може бути смачніше і ароматні? Існує безліч рецептів шашлику і в кожних країнах його готують по-своєму. Спробуйте приготувати це

Хашлама – кавказьке блюдо. Це варене ціле м'ясо, яке тушкується разом з овочами. Переважно для нього використовується баранина. Після приготування воно виходить дуже

Багато хто чомусь не дуже сильно люблять баклажани, а даремно. З цього овоча можна приготувати різні смачні страви, які можна використовувати для повсякденного і святкового

Літо – пора року, коли є можливість готувати страви зі свіжих овочів хоч кожен день. У цей час можна насолодитися вишуканими, корисними та дуже простими стравами. Та й, крім

Соковиті і ароматні домашні котлети миттєво пробуджують апетит навіть при одній думці про них. Але краще не мріяти, а готувати! Тим більше рецептів існує безліч. Смачні

Тефтелі, маленькі м'ясні кульки, люблять і дорослі, і діти. Ці котлетки-малятка завжди виходять дуже соковитими і надзвичайно м'якими. Відбувається це завдяки тому, що вони

Якщо вірити історії, то бефстроганов з м'яса вважається російською стравою. Згідно з історичними даними, граф Строганов з віком став зовсім беззубим і не міг нормально їсти

Здається, такі вироби вважають варениками, але сьогодні ми приготуємо пельмені з такою соковитою начинкою. Їх можна їсти з вершковим маслом, сметаною або різними соусами,

Омлет зазвичай розглядають як дитяче блюдо. Але й дорослі не відмовляться від нього, а якщо готувати, використовуючи знежирене молоко, то він підійде навіть тим, хто

Це страва, що складається з двох рівноправних частин: локшини (або чузма) і підливи (ваджа). Саме локшина надає лагману смак і аромат. Процес приготування та складу підливи

Манти в духовці – досить рідкісне блюдо, яким зрадіє рідня, адже смак у нього просто чудовий, а хрустка скоринка підкорити навіть самого вибагливого гурмана. Манти в духовці

Прийнято вважати, що плов прийшов з Індії або Близького Сходу, саме там на початку 2 століття почали готувати цю страву. До його складу входять два основних компоненти: рис і

Різотто – це страва італійської кухні, яке володіє незвичайним смаком і високою поживністю. Головним його складовим компонентом вважається рис, але після приготування він

Якщо вам набридли класичні голубці, пропонуємо спробувати долму прямо зараз! Це майже ті ж голубці, тільки в іншій оболонці – листках винограду. Це незвично і смачно! Долма з

Майбутній 2018 рік пройде під знаком Жовтого Земляного Собаки. А значить, і новорічний стіл потрібно продумувати так, щоб догодити собачці. Хоч вона і вважається домашнім

Лагман – одне з традиційних страв азіатської кухні. Це гармонійне поєднання тонкої довгої локшини з тушкованим м'ясом, овочами і свіжою зеленню, приправлене «нотками»

Приготувати смачне і оригінальне друге блюдо – ось завдання для господині. Одна справа – творити кулінарні шедеври, а інше – кожен день годувати свою сім'ю. Зараз ми підкажемо

Картопля – другий хліб. Оладки з нього – калорійний сніданок. Ситості вистачає до обіду. Покроковий рецепт Інгредієнти Кількість картопля для варіння - 350 г сире яйце - 1 шт.

У цієї страви казкова історія. Так, згідно з легендою, три східних мандрівника, зібравшись ввечері на нічліг біля багаття, поклали в загальний котел те, що було у кожного:

Жульєн — це одне із загадкових і екзотичних страв, що прийшли до нас із сонячної Франції. Одні кулінари готують його з грибами, інші з м'ясом, а треті з морепродуктів, і кожен раз

Літочислення за східним місячним календарем ділиться на 12-річні цикли, кожен рік яких присвячений певній тварині. Роки йдуть один за одним у такому порядку: Пацюк, Бик,

Капуста корисна, вона включає в себе безліч вітамінів і здатна підняти імунітет людини. З капусти, мабуть, не готують тільки десерти, інші ж страви в безлічі рецептів однією з

Курку та гриби – класичне поєднання. Якщо ж доповнювати ці продукти смачним вершковим соусом, та ще й пастою Фетучине, то буде дуже складно відірватися від тарілки! Спробуйте і

Страви з макаронних виробів з фаршем дуже ситні і смачні, при цьому готуються швидко і просто. Продукти, використані в рецептах, які описані в цій статті, доступні і недорогі,

Приготування плову достатньо простий процес, але в ньому присутні невеликі нюанси. Для отримання бажаного смаку необхідно дотримуватися правильну послідовність закладки

Мабуть, не знайдеться такої людини, яка не любила б куряче м'ясо. Воно ніжне, смачне і дуже легке, що дозволяє їсти його навіть під час дієт. І сьогодні ми пропонуємо вам

Сациві – споконвічно кавказьке національне блюдо. Кожен поважаючий себе кухар-грузин повинен вміти його приготувати. Існує багато інтерпретацій сациві з м'яса, але

Кожна господиня знає, що гасити капусту в казані або сотейнику, справа досить клопітка. Навіть якщо відволіктися на невеликий час, то можна очікувати пригоранню страви. А

Кыстыбый є традиційним блюдом башкирської і татарської кухні. Виглядає як обсмажена прісна корж з начинкою з каші або рагу, частково його можна порівняти з незакритим