Рецепти страв

Ритм життя сучасної жінки змушує знаходити все більш нові методи економії часу при веденні домашнього господарства. У цьому прекрасним помічником служить мультиварка. Що ж
Ковбаса – дуже популярний продукт. Її кладуть на квадратний шматок хліба, смажать, додають в м'ясну нарізку. Але цим простим набором кількість страв не обмежується: з ковбаси
Хочете приготувати вечерю за максимально короткий час? Скористайтеся нашими рецептами і порадуйте близьких смачною піцою, приготованою за мінімальний період часу. Рецепт
Практично кожне основне блюдо, будь то м'ясо, морепродукти або птах, потребують доповнення у вигляді гарніру. За традицією ми звикли, що це каша, картопля, овочі або гриби. Ці
Огірки – це звичні овочі, які ми любимо додавати в різні страви, особливо в салати. У літній період ми в основному використовуємо для готування свіжі овочі, а як бути в зимовий
Млинці – це повсякденне блюдо в кожній родині. Фаршировані м'ясом, яйцем, грибами, рисом або просто зі сметаною і медом, ці тонкі круглі вироби відрізняються гарним смаком,
Турецьку кухню багато називають найбагатшою в світі. В ній рясніють рецепти різних страв, що відрізняються вишуканим смаком. Рецепти їх приготування зберігаються
Взимку людині необхідно підтримувати організм вітамінами. Регулярне вживання овочів і фруктів допоможуть зміцнити імунну систему, додадуть сил і бадьорості на весь день.
Якщо вірити легендам, то цибулевий суп придумав король Людовик XV, коли він невдало полював і залишився в лісовому житло без вечері. Звідси і назва цибульного супу –
Завитки з сиром в сметанною заливці, можливо, кому-то нагадують знамениті синнабоны, але між ними є схожість лише в способі формування. Готові сирні завитки виходять дуже
Культивований продукт сімейства бобових використовується в кулінарії з давніх часів. У християн сочевиця — основою продукт харчування під час Великого посту. За рахунок
Смажене м'ясо – страва, яка по популярності займає лідируючі рядка в гастрономічному світі. Здавалося б, що може бути простіше, ніж взяти і посмажити м'ясо на сковороді.
Риба – продукт універсальний, а тому до неї легко підібрати всілякі гарніри. Вони можуть бути на основі круп, коренеплодів, овочів. Яким би не був вибір, це завжди буде смачно і
Рецепт піджарки з свинини стане в нагоді багатьом господиням. Вона припаде до смаку усій родині, оскільки натуральне м'ясо завжди смачніше ковбаси. Підбираючи до нього різні
Заморожувати фрукти на зиму стало такою ж традицією, як консервувати помідори або огірки, варити варення і компоти. У морозилці плоди зберігають більшу частину вітамінів і
Для салатів з скумбрії добре підійде консервована, копчена і варена риба. Пропонуємо розглянути рецепти, які ви оціните по достоїнству. Салат «Цікавий» з консервованої
Гарбуз — надзвичайно смачний і корисний продукт, який хочеться їсти цілий рік. Немає перешкод ентузіазму, існують рецепти ароматного і яскравого варення з гарбуза з
Стрімкий ритм життя змушує господинь купувати вже готові солодощі. Але приготований торт самостійно не зможе замінити навіть самий смачний, придбаний в магазині. Адже він
Блюда з печериць з курячим м'ясом – варіант для любителів швидкого і смачної їжі. Ці продукти особливо хороші в салатах, супах і других стравах. Сметана та вершки є традиційними
Рецепти приготування сирних котлет з курки дуже прості. Основні інгредієнти – це м'ясо і сир, а смаки виходять дуже цікаві і різні, завдяки різним добавкам у складі, соусам і
Макарони – «підступні» вироби. Якщо вже досвідчені господині хоча б раз стикалися з проблемою злиплих кома, що вже говорити про перші кулінарних дослідах?! Насправді в тому,
Відмінний обід чи вечеря? Ви можете приготувати їжачки в томатному соусі в подвійному розмірі, і тоді вам вистачить на два прийоми. Звичайно, якщо у вас велика сім'я. Порадуйте
Здається, зовсім недавно був час, коли торт, прикрашений олійними квітами і фігурками, викликав захват майже у будь-якої людини. Але часи змінюються, і кондитерськими
Приголомшливо ніжна яловичина може бути такою різною! Її можна приготувати як просто в спеціях, так і з самими різними добавками: сиром, овочами, грибами. При готуванні на
Напевно, немає жодної людини в світі, який би не вважав піцу. Звичайно, можна сходити в найближчу піцерію і побалувати себе простим, але дуже смачним шедевром італійської
Всі ж люблять котлети? Смачні, соковиті, ароматні, рум'яні. Саме тому сьогодні ми готуємо багато різних варіантів: з курки, яловичини, індички, риби, овочів. Приєднуйтесь!
Голубці – улюблене блюдо багатьох. З'явилася вона ще в Стародавній Греції. Рецептів приготування голубців величезна безліч. Знайдуть для себе підходящий навіть ті, хто не
Печериці – універсальний і доступний продукт, який можна готувати незалежно від сезону. Гриби смажать, тушкують, запікають, варять з них бульйони і кладуть в салати і пироги.
Скумбрію можна зустріти практично повсюдно в будь-якому магазині в копченому, солоному і замороженому вигляді або в якості рибної консерви. Вона служить прекрасним
Його величність салат – частий гість на столах усіх російських сімей. Це блюдо готують не лише на свята. Часто воно зустрічається у повсякденному меню. Рецептів цієї страви
Прості, звичайні вареники з капустою можна приготувати дуже цікаво в різних варіаціях, простіше кажучи, з різного пельменного тесту і з різними варіантами начинок.
Приготувати таку смачну і багату мікроелементами рибу, як форель, можна безліччю різних способів. Одним з таких способів є шашлик з форелі. Це блюдо має масу переваг. Шашличок
Жодна магазинна ковбаса або балик не зрівняється з власноруч приготованим свинячим рулетом. Мало того, що ви будете впевнені в якості використовуваних продуктів, можете
Коврижка – традиційне російське блюдо, яке представляє собою випічку з пряникового тіста невеликого розміру. Але в старовину її пекли довжиною до півтора метрів, ширина
Кекс – це досить калорійне за складом блюдо, яке вимагає багато масла, сметани, яєць, цукру. Замість сметани можна взяти йогурт – вийде нітрохи не гірше, але калорійність такої
Часто в житті трапляються такі непередбачені ситуації, коли необхідно сготовить смачне частування і зробити це дуже швидко. Головне в цій справі — хороша фантазія і відмінна
Різноманітні напої з шипшини відрізняються своїм тонким смаком і безліччю корисних властивостей. Калорійність, користь і шкода Шипшина, а зокрема відвар з нього, має
Свинина – м'ясо, яке дуже часто використовується в приготуванні різних варіантів страв. Його застосовують в якості основи для супів, других страв і закусок, готують шашлики і
Це блюдо здатна прокласти шлях до серця будь-якого чоловіка, тим більше, що існує багато варіантів пирогів з начинкою з м'ясного фаршу. Серед варіантів випічки є, як більш
Шпинат володіє унікальною харчовою цінністю. В умовах домашньої кухні його активно використовують, поєднуючи нейтральний смак ніжного листя з макаронними виробами. У
Юшка з осетра — і відразу в голові виникає образ не інакше як застіль в царських хоромах. Дійсно, ця страва є делікатесом і сьогодні, але набагато більш доступним, ніж це було в
Червона риба — це вся риба, що входить в сімейство лососевих, що має червоне м'ясо. Вона дуже корисна для організму, в ній міститься високий рівень вітамінів і мінералів. У наших
Вже багато років морквяні кекси не виходять з моди. Вони мають незвичайний пряний смак, який можна підкреслити горіхами, ваніліном або фруктами. А простий і швидкий рецепт
Всі ми звикли до бульйону і борщу. Тому саме час спробувати приготувати якийсь новий і не менш складний суп. Сьогодні вибір припав на гриби, так що якщо ви любитель,
Існує безліч смачних, вишуканих і водночас простих і нехитрих страв на кожен день. Давайте розширюємо свій побут і навчимося готувати деякі з них. Цвітна капуста на сирі і
Для початку, давайте розберемося, що собою являє дайкон? Дайкон – це біла редька, родом з Японії. Її головною відмінністю від нашої редьки або ж редиски є те, що в складі відсутні
Мало хто встоїть перед ароматними та смачними млинцями. А як їх не любити? Адже це дуже смачне ласощі. А якщо в млинці, загорнути будь-яку начинку або змастити їх сметаною з
Спочатку може здатися, що молдавські мітітеї – це досить складне в приготуванні блюдо. Але якщо як слід розібратися, то ви зможете переконатися, що це зовсім не так. Простота їх
Гамбургери, що прийшли до нас з Америки, цілком органічно вписалися в нашу кулінарію. Їх стали готувати так само часто, як пиріжки, біляші або млинці. Спосіб приготування
Ви не раз помічали на полицях магазинів цю дрібнозернисту крупу жовтого кольору. Можливо, навіть вертіли в руках і ставили назад, так як не могли придумати, що ж з нею робити і як