Рецепти страв

Незвичайний і смачний десерт з простих інгредієнтів? Це можливо! Грушу у вині подають навіть у ресторанах, це особлива насолода для дорослих. Приготувати її можна і вдома, для
Чи знаєте ви, що таке справжня самса? Ні, це зовсім не трикутний листковий пиріжок з м'ясом. Це страва з прісного тіста, з начинкою з м'яса, цибулі, курдючного жиру та спецій. До
Для жінок салатик – це велика кількість зелені і блюдо, яке допоможе зберегти стрункість фігури. Чоловіки, навпаки, шукають в цьому понятті ситність і калорійність м'яса,
Запитавши будь-яку господарку кухні про приготуванні листкових салатів, можна почути у відповідь не один варіант приготування класичних страв і, як водиться, пару-трійку
Перловка є чудовим продуктом, що володіє безліччю корисних властивостей. Ця крупа дуже економічна і практично завжди є на полицях у господинь. Мало хто знає, що з перловки
Приготування малосольних огірків по більшості рецептів вимагає тривалого часу. Середній період готування займає приблизно від однієї до трьох діб. Але ці рецепти підкажуть
Обов'язковий компонент для приготування ухи — риба. Смакові якості страви і його калорійність залежать від сорту риби і способу приготування. Завдяки варіації
Можливо, багато хто пам'ятає з далекого дитинства смак печива, тісто якого пропускається через м'ясорубку. Це дивовижне і чудове ласощі, яке сподобається всім. А готувати
Фрікасе – це найчастіше біле м'ясо, яке подається під соусом. Чимось схоже на гуляш, але не зовсім. Вам обов'язково потрібно спробувати, щоб до кінця зрозуміти, про що все-таки
З приготуванням страв до 2019 року Жовтої Свині все дуже просто. Свинячого м'яса в різних його видах – від окостів до запечених поросят – ні, яскравим салатів, нарізці, риби,
В'єтнамський суп Фо — це те блюдо, яке ще ніколи не бувало на вашій кухні. З вигляду це звичайний суп, але серед інгредієнтів ви зустрінете дуже несподівані компоненти, які і
Рис в супі – досить незвично. Погодьтеся, найчастіше там буває картопля або якась локшина. Але сьогодні всі наші перші страви будуть готуватися з додаванням білих зерен.
Фрикадельки зазвичай варять в супі. До них не додають рис, але кладуть свіжу зелень, цибулю і трохи хліба для в'язкої консистенції. Томатний суп з говяжьими фрикадельками
Шурпа – це національне блюдо східної кулінарії. Що ж воно собою являє? Це густий наваристий суп, який, як правило, готується з великих шматків молодої баранини і великої
Торт «Празький» користується популярністю ще з часів молодості наших бабусь і дідусів. Але і в наш час він не втрачає своєї популярності. Сам по собі цей десерт являє собою
Найбільш часто використовувана і явно завоювала безліч сердець споживачів консервів є горбуша. На її основі можна сфабрикувати вельми оригінальні і смачні страви, які
Будь-яка зелень прекрасно освіжає смак звичних салатів. Особливо смачна пряна трава під назвою рукола. Традиційно її міксують з рибними продуктами. Ми розглянемо різні
Відсутність духовки не повинно бути перешкодою для приготування смачних, улюблених тортиків з ніжною заварний начинкою. Вашій увазі пропонуються 3 простих рецепти
Напередодні Нового року кожна господиня починає складати меню для святкового столу. Хочеться зробити вечір незвичайним, казковим і яскравим, тому страви варто підбирати і
Нічого складного в приготуванні немає. По суті це звичайний хліб з вершковим кремом та яблуками. Ощадливі господині готують цю випічку з черствого хліба: замочують його на час
На приготування незрівнянною випічки для своїх рідних господині часом витрачають цілу добу та велика кількість грошових коштів на інгредієнти, і прикраси до неї. Хоча й існує
У найспекотнішу пору абрикоси можна придбати практично у кожного продавця. Смачні, солодкі, соковиті, але такі недовгі. Щоб довше насолоджуватися смаком і «зберегти» його
Насичений і м'який смак такого білоруському страви, як деруни, додають кабачки. До всього цього, цей овоч вважається дієтичним продуктом і містить величезну кількість
Від інших супів харчо відрізняє велика густота, пряний, іноді кислувато-солодкий смак. Це блюдо дуже ситне. Приготувавши його до обіду, можна обмежитися замість трьох страв
Деруни – це російське блюдо, яке зазвичай готується з картоплі. Для різноманітності в них іноді додають різні овочі. Особливо смачними і ароматними вони виходять з начинкою з
Компот з брусниці – корисний напій для всієї вашої сім'ї. Він неодмінно повинен бути заготовлений на зиму. Якщо ви не закатываете такі компоти, то читайте нижче про корисні
Сьогодні у нас в меню три види тіста, з якого можна приготувати неймовірні перемячи. Це щось на зразок пиріжків, але тільки татарських. Мають вони на вигляд біляшів, а начинка
Адигея — батьківщина смачного і корисного сиру, приготованої за особливим традицій і технологій. Адигейський сир — джерело мінералів і вітамінів. Перелік корисних
Соковитою індичці гурмани часто віддають перевагу, забуваючи про дієтичної курці. Все тому, що індичка набагато соковитіше і володіє більш вираженим смаком. Ці її
Баклажани, приготовані у фритюрі, є чудовою закускою до будь-якого столу. Головна перевага такої страви в тому, що вживати його можна як гарячим, так і холодним. Можна
Пройшли часи салату «Олів'є». Прекрасною альтернативою йому стала закуска з крабових паличок. Готується вона набагато простіше, ніж «Олів'є». Володіє ніжним крабовим
Важко знайти того, хто б не любив закуску в клярі. Адже будь кляр відмінно поєднується з будь-якими м'ясними і рибними продуктами. Але сьогодні давайте з'ясуємо, як же зробити
Не всі люблять незвичайний солодкувато-терпкий смак калини. В начинку для пирога цю ягоду найчастіше використовують не самостійно, а з іншими фруктами, наприклад, з
Кожна господиня, починаюча або ж вже досвідчена, хоч раз стикалася з тим, як приготувати смачний, апетитний і розсипчастий плов. Але ось питання: «З якого м'яса можна добитися
Не багато хто здогадуються про ту користь, яку приносять чорні, злегка терпкі на смак, плоди черемхи. Ці ягоди допомагають при лихоманці, нормалізують обмін речовин,
Риба — це джерело корисних омега-3 жирів і інших мікроелементів і вітамінів, які так деколи потрібні нашому організму. Рибу потрібно неодмінно ввести в свій раціон
В тундрі і помірно-кліматичних лісових районах наприкінці літа поляни вистилають червоним килимом. Це дозріла брусниця. Тягнуться до цим ягодам і тварини, і люди. Це не
Морський бичок — це найдешевша, але корисна морська риба. З неї виходить не тільки смачна в'ялена закуска до пива, але і дуже ситні і бюджетні котлети. Вони мають приємний рибний
З грузинського «харчо» перекладається як «суп з яловичиною». Перше страву кавказької кухні відрізняється пряним і насиченим смаком, наваристостью. Харчо не просто
Сир — неймовірно корисний продукт, який є необхідним для харчування людини. Це пов'язано з тим, що в ньому міститься високий рівень кальцію і збалансований, легко засвоюваний
Соковиті м'ясні тефтельки з рисом – одне з улюблених страв як дорослих, так і дітей. Навіть найвибагливіші гурмани навряд чи зможуть встояти перед їх ароматом. Їжачки – це одна з
Різноманітність улюбленого ласощі всіх слов'ян дивує: млинці можна готувати десятком різних способів, отримуючи різні смаки, текстури, товщину та ін. найцікавіше – можна
Суп з цього різновиду сімейства лососевих, відрізняється не тільки смаком, а й корисними властивостями. У ній містяться цінні білки, жирні кислоти і ряд необхідних
Така улюблена багатьма запіканка готується з продуктів, перероблених в пюреобразную масу, з додаванням будь-яких сполучних компонентів. Це страва в усьому світі
Якщо вам здається, що зараз ми запропонуємо вам щось неймовірно складне з купою незрозумілих інгредієнтів, ви сильно помиляєтеся! Це звичайні котлети з рубленого м'яса.
Якщо ви ніколи не пробували цей торт, час настав! Він дуже простий у приготуванні, дуже смачний і апетитний. Підійде не тільки для сімейного чаювання, але і для свята. До того ж
В даний час стегенця в духовці з картоплею можна вважати національним блюдом. Гарні вони і в простому варіанті, а якщо трохи почаклувати і прикрасити, то може і зовсім вийти
Омлет з сиром – це ідеальне блюдо для сніданку, обіду, вечері та перекусу. Користь інгредієнтів, які входять в його склад, як неоціненна для дитячого організму, так і для
Аджика – це приправа або закуска з яскраво вираженим гострим смаком, яка зобов'язана своїм походженням Абхазії. Жителі цього регіону вживають її в стравах в якості солі, і саме
Салат «Коул Слоу» користується популярністю в Європі та Америці. У кожного кухаря існує своя особливість приготування цього салату з додаванням різних компонентів.