Рецепти страв

Згідно думку дієтологів, тільки м'ясо індички випереджає куряче за дієтичними властивостями. Але, як показує практика, індичатина ще не прижилася на столах російських
Котлети – це вкрай поширене блюдо, яке можна швидко готувати і, що найважливіше, довго їсти. Вони підійдуть до будь-якого гарніру і зекономлять багато часу господині.
Баурсаки – традиційний хліб у кочових народів. Їх спосіб життя не давав можливості готувати хліб в стаціонарних кам'яних печах, тому і з'явилися маленькі шматочки тіста,
Унікальність зеленого чаю полягає в тому, що, завдяки цілющим властивостям, він є корисним для людини. Тільки дотримуючись правил заварювання і культуру споживання
Для кабачків можна підібрати будь-яку начинку. Це може бути і м'ясної жирний фарш, і дієтична курка. Також можна використовувати шинку або гриби. Дуже часто готуються
Салати з щавлю можуть бути як легким, так і калорійними. Доповнюватися можуть найрізноманітнішими інгредієнтами: яйцями, помідорами, іншою зеленню у вигляді салатів
Домашня їжа – це те, що наповнює кожен будинок особливим затишком і робить жінку господинею. Це те, що любить кожного з нас, це – спогади дитинства. І, мабуть, одне із самих
Тим, хто стежить за своєю фігурою, однозначно варто включити кабачки в свій раціон. Вони мають вкрай низьку калорійність (всього 22 ккал на 100 г), прекрасно засвоюються. А
Цей смачний святковий десерт виходить неймовірно ніжним і смачним. Здавалося б, непоєднувані продукти – чорний шоколад і банани – на диво чудово підходять один до одного.
Картопля по-французьки – це страва з ароматною і хрусткою скоринкою, відоме ще під назвою Гратен. Придуманий він був французькими бідняками, які через брак грошей на олію не
Залишилося зовсім небагато часу до зими, а вже на носі Різдвяний піст. Тримати пости не так-то вже й просто, доводиться відмовлятися від молочної і м'ясної страв, а також яєць,
Процес приготування оладок з яблуками простий. Борошно береться будь — яка- від класичної пшеничного до екзотичної мигдальної. Вибір добавок в тісто величезний: овочі,
Про користь овочевих супів-пюре можна говорити досить довго, от тільки в будь-якому випадку люди розділяться на тих, хто із задоволенням включає їх у власний раціон
Полуниця – досить багата корисними речовинами і вітамінами ягода, яка іноді дозріває без спеціального догляду. У процесі росту вона вбирає в себе всі мінерали, необхідні
Рецепт листкової маси з дріжджовий основою куди складніше того ж тіста, приготовленого не на дріжджах. Класична рецептура забирає значну кількість часу і вимагає якогось
Деруни з фаршем – це страва білоруської кухні, яке люблять усі — і дорослі, і діти. Це частування досить популярно і в Росії, і в Україні та інших східноєвропейських країнах.
Ніщо не так ефектно виглядає на святковому столі, як запечена в духовці курочка. Вона прекрасна як у чистому вигляді, так і в підливі з будь-якого соусу. Але більшість кулінарів
Важко знайти людину, який би заперечував користь брокколі. Адже не даремно саме цей вид капусти прозвали королевської. В її складі величезна кількість корисних речовин, а
Всім відомо, що свиняче м'ясо і картопля — це два компоненти, які ідеально поєднуються між собою. З них можна приготувати і ситний обід, і основне блюдо для свята. Правда це
Консервована квасоля користується великою популярністю в сучасній кулінарії. Без неї не обходиться практично жодне святкове блюдо. Найбільш часто її додають у
Салат «Ніжність» — це відмінний і в теж час легкий салат. Його з величезним успіхом можна використовувати як для частування на свята, так і для дієтичного харчування. На
Цікаві і оригінальні гамбургери, здатні задовольнити запити самого вимогливого дегустатора, надзвичайно просто зробити вдома за пару хвилин для великої компанії.
Батьківщиною бігуса називають Польщу, але в старі часи в Литві його традиційно готували на мисливських привалах, так що, можливо, було запозичене блюдо, та так успішно, що
Коли набридає одноманітність у повсякденному меню, хочеться зробити щось незвичайне і смачне. Наприклад, можна приготувати не тільки печеня або тушкована картопля з
У списку культових страв на столах багатьох східнослов'янських народів вже багато сотень років пальма першості належить борщу. Готувати його вчить кожна мати свою дочку,
Традиційно шаурмою називається страва, що складається з жирного м'яса, смаженої спеціальним чином, з додаванням спецій, соусу і салату з свіжих овочів. Все це загортається в
Для того щоб куряче м'ясо стало більш ніжним і набуло чудовий смак і аромат, його обов'язково перед приготуванням потрібно замаринувати. Для маринадів використовується
Багато хто на сьогоднішній день намагаються робити все можливе, щоб раціон їх харчування складався виключно з екологічних продуктів, можливо навіть зроблених своїми
Будь-яка зелень прекрасно освіжає смак звичних салатів. Особливо смачна пряна трава під назвою рукола. Традиційно її міксують з рибними продуктами. Ми розглянемо різні
В'ялені помідори є невід'ємною складовою багатьох рецептів класичної італійської кухні, за останні роки сильно полюбилася російської душі. Представлені в магазинах
Часникові грінки – пікантні, оригінальні і доступні хлібці-сухарики, відмінно підходять і доповнення до перших страв, і в якості гострої пивний закуски. Готуються вони за
Якщо вам по душі корейська кухня і ви любите гострі закуски, і не проти поласувати чим-небудь новеньким, тоді цвітна капуста по-корейськи – це те, що вам треба. Це блюдо має
Шоколадна ковбаса — це один з найшвидших і легких рецептів приготування солодощі, щоб порадувати себе і свою сім'ю. Називається він так через свою схожість з цією
Сьогодні у нас дуже прості і дуже смачні і ситні салати. Всі вони різні і майже нічим не схожі один на одного. Напевно, тільки наявністю яєць у складі. Так що спробувати варто
У всі часи вважалося престижним мати на столі дичину. І навіть сьогодні це є хорошим показником! Чи пробували ви коли-то лося? М'ясо жорстке, але це абсолютно не впливає на його
Це не схоже на макарони з м'ясом, це дещо особливе, більш смачне і незвичайне. І якщо ви ще ніколи не їли галушки з м'ясом, радимо скоріше спробувати! Базовий рецепт Інгредієнти
Курячі грудки часто використовують меню для дієтичного і здорового харчування. Готувати такий продукт досить просто. Однак блюдо іноді може вийти сухуватим. Пропонуємо вам
Ви просто зобов'язані спробувати те, що ми сьогодні для вас підготували. Звичайно, з першого погляду може здатися, що це нестерпно важко, але це тільки перше враження, далі
Спочатку котлетою називався пожаренный шматок м'яса зі спеціями, але сьогодні – це маленький биточек з меленого м'яса або крупи. Рецепти котлет з картоплі та різних круп
Млинці відносяться до бюджетних страв, що володіє високою калорійністю. Як же бути тим, хто пильно стежить за своєю витонченою фігурою? Все просто – готувати млинці,
Багато звикли, готуючи вечерю, обсмажувати курятину на сковорідці, за бажанням додаючи овочі. Запікання курячих частин також сподобалось господиням. Звичною справою став
Свинина відрізняється особливою соковитістю і ніжністю. Але в ній більше відсоток жиру і, відповідно, більше калорій, тому вживати цей продукт варто з обережністю.
Це класичний варіант приготування пасок, тісто в якому виходить до остраху ніжним, солодким, пишним і ароматним. Перед вашою випічкою неможливо встояти. Обов'язково
Кожен рік в Росії традиційно проходить святкування дня Світлого Христового Воскресіння. Як багато хто знає, на це свято стіл зазвичай прикрашають фарбованими яйцями,
Ці прісні листи з борошна і води непомітно проникали в процес готування багатьох господинь. Але деякі навіть і не уявляють, що можна з цього продукту готувати, і просто їдять
Приготувати таке ласощі досить просто. Простими є не тільки методи приготування, але і самі продукти, з яких готуються коржі як у бабусі. Вони можуть бути подані до чаю,
Ніжне витяжний тісто філо родом із Середземномор'я. Незвичайність у тому, що його напівпрозорі шари не товщі паперового листа, що робить його особливо вразливим, хрустким і
Парадоксально, але «саме французьке» і популярне блюдо прийшло до нас з... Росії. І популяризував його відомий граф Орлов, причому і сам м'ясної шедевр після цього ще довго
Лангет – м'ясне блюдо, назва якого походить від французького слова «languette», що перекладається як «язичок». Страва отримала саме таку назву від того, що кожен шматок м'яса
Використання вірменського лаваша в кулінарії майже завжди обумовлено бажанням отримати швидкий результат і при цьому створити імітацію складною времязатратной