Рецепти страв

Засолені грузді особливо апетитні. З допомогою хорошого рецепту засолювання груздів гарячим способом можна забезпечити себе запасами на зиму. У давні часи зазвичай для
Патисони – це родинні кабачків овочі, які досить часто використовуються для консервації. Це не дивно, адже товста шкірка патисонів дозволяє їм не псуватися досить довгий
Якщо ви уважно стежите за своїм здоров'ям, але часу постійно не вистачає, то прекрасним варіантом стане приготування риби по-польськи. Дане блюдо з використанням будь-якого
Це блюдо прийшло до нас з далекої Британії, воно іменується там Пастуший пиріг. Готується з рубленого м'яса або фаршу з баранини, зверху рясно накладається картопляний шар і
Як готувати смачне різотто, які його варіації існують, а також поради від професійних кухарів – все це ви дізнаєтеся з нашої статті про одну з кращих страв жителів Північної
Виробники побутової техніки не втомлюються в прагненні зацікавити прекрасну стать у придбанні на своїй продукції. На допомогу маркетологам приходять оновлений дизайн та
Солянка ─ апетитне і поживне блюдо справді слов'янських традиційних рецептів. Цей насичений смаком суп люблять і шанують через наявність у ньому великої кількості м'ясних
Короткий урок кулінарії і сходознавства в одній статті! Туреччина, Крим, Азербайджан і Вірменія — що пов'язує всі ці країни? Пахлава — витончена солодкість, приготувати яку
Як часто хочеться подати до столу смачну, а головне швидку закуску. Багато людей дуже люблять малосольні огірочки і вважають їх саме такий, простий у приготуванні, але дуже
Яблука в карамелі являють собою традиційне ласощі, яке готують в основному восени, після збору врожаю. Готувати цю страву можна самими різними способами. Рецепти Розглянемо
Сир багатий білком і вітамінами, і навіть після теплової обробки страви з нього не втрачають корисності. Вживання сиру допоможе зміцнити нервову систему і кістковий скелет,
Смажити картоплю досить проблематично, особливо якщо робити це на сковороді, так як часто господиня стикається з приставання і подгоранием. Мультиварка значно прискорює і
У порівнянні з кухнями інших країн осетинська не виділяється різноплановістю страв. Але це компенсується їх оригінальним, яскравим смаком. Хто не чув про знаменитого
Сметанник — це класичний домашній торт, який користується популярністю вже не одне десятиліття завдяки своїй простоті і ніжному смаку. Цей торт дуже швидко готується, для
Якщо ви в спекотний літній день віддаєте перевагу газованій воді склянку квасу і можете оцінити всі переваги натуральних природних інгредієнтів, то вам варто ознайомитися з
Безе – ідеальна страва до чаю. Воно просте, але в той же час – вишукане. Це досить смачний десерт, але при цьому він не занадто важкий для шлунка. Готувати білковий десерт, на
Вся смакота в звичайному супі – від маленьких і невзрачненьких шматочків вареного тіста. Для дітей так і для дорослих теж) є різниця в супах, коли один з них просто з макаронами, а
Крім того, що капуста є незамінним джерелом вітамінів, вона на рідкість невибаглива в заготовках. До того ж, з неї можна зробити велику різноманітність страв. Традиційні
Класичний лагман – улюблена національна страва узбецького народу, популярний також і в інших країнах, Киргизії, Японії, Китаї, Туркменії та інших. Його можна подавати як
Якщо ваша дитина є шанувальником черепашок Ніндзя, то ви можете порадувати його тортом з цими мультяшними героями, а гостей здивувати своїми пекарські здібностями.
Зелень – це не просто добавка до салату. Це обов'язковий інгредієнт, без якого багато страви втратять свою соковитість і апетитний зовнішній вигляд. А яка це доза вітамінів!
«Півень у вині» — родом це вишукане кулінарне твір з Франції, а точніше з Бургундії. Втопити м'ясо у благородній напої, значить, зробити його соковитим і ароматним. В ідеалі для
Курячий фарш — справжня палочка-виручалочка для будь-якої господині. Але, крім стандартних котлет і тюфтельок, з нього можна приготувати і інші швидкі та поживні страви.
Лимонний пиріг – це класична випічка, яка підходить на всі випадки життя. Якщо до вас раптом вирішили прийти гості або ви хочете порадувати близьких смачним десертом, то рецепт
В самій назві страви вже криється його головна перевага, якою рецепт підкуповує господинь – швидкість приготування. Для випічки цієї піци потрібні буквально лічені хвилини,
Завдяки процесу глобалізації інформація сьогодні доступна будь-якому бажаючому. Особливо це стосується традиційних кулінарних рецептів. Сирний суп раніше готували
Омлет – запозичена назва, яке подарував нам звучний французька мова, де в оригіналі слово звучить, як «omelette». А знамените блюдо з Франції полюбилося мільйонам людей
Не рідко може виникнути бажання побалувати себе і своїх близьких чимось смачненьким. Однак, не завжди знайдеться вільний час для вишуканих рецептів, які потребують за кілька
Салати відносяться до «здоровим» страв, але майонезна заправка робить їх дуже калорійними. Не додає користі страви і хімічний склад майонезу. Більше користі для фігури та
Шарлотка з яблуками відноситься до числа найбільш широко відомих і поширених видів випічки. І це цілком зрозуміло: проста рецептура робить такий пиріг бажаним доповненням до
Яйця – продукт досить універсальний, до того ж – корисний і досить-таки смачний. Варіантів приготування – маса. Навіть якщо в холодильнику стоїть один лоток яєць і на цьому
Перші страви неодмінно повинні бути в щоденному раціоні. Адже вони приносять неоціненну користь організму, оскільки здатні швидко засвоюватися, стимулювати травлення,
Пироги з ягодами можна готувати цілий рік: у сезон додавати свіжі, а в інший час року – заморожені. Те ж саме можна зазначити і щодо тесту: пісочне, бісквітне, дріжджове,
Коли хочеться смачненького, так і в холодильнику скисають молочні продукти, настає момент спекти кекс в мультиварці. В результаті випічка вийде пориста, м'яка, а процес
Надзвичайно корисний коренеплід незамінний в холодну пору року. Завдяки специфічному смаку, з чорної редьки, в поєднанні з оригінальними заправками, можна приготувати
Котлети з картопляного пюре можна використовувати як повноцінний обід або як гарнір до м'ясних і рибних напівфабрикатів. Рецепт їх приготування можна зустріти в Білорусії і
Колись котлетою називали смажене на кістки м'ясо. Проте з часом страва змінилося, ставши справжнім делікатесом. Сьогодні їх готують з рубаного або перекрученого фаршу.
Яловичину господині готують не так часто, як курку, свинину або індичку, оскільки зробити її смачною досить важко. Часто гуляш виходить жорстким, сухим і недостатньо
Рибні страви — прикраса будь-якого столу. Вони цілком можуть суперничати з стравами з м'яса. Крім того, риба готується значно швидше. Звичайно, мало охочих її чистити і
Курча тютюну в духовці — це відоме блюдо кавказької кухні, яке готується з молодого курчати, зажареного з різними прянощами, перцем і часником. Раніше воно було традиційно
Варення з бананів може стати «фішкою» в умілих руках господині. Після смачних, але звичних страв, подати його на десерт, отже, підвищити свою «кваліфікацію». На підготовку
Завершення літньої пори і прихід осені – це початок активного збору врожаю не тільки для тих щасливчиків, хто володіє власним городом. Адже природа дає можливість
Всі ми з дитинства любимо варення. Його солодкий смак у поєднанні з чаєм відразу занурює в теплі спогади про дитинство. В магазинах можна знайти величезну кількість фабричних
Осінь і літо радують нас своїми прекрасними плодами: фруктами, овочами, ягодами. Харчуючись корисною і смачною їжею в цей час, ми підтримуємо і зміцнюємо своє здоров'я. Але
Агрус є чудовою ягодою для подальшого приготування з неї джему. Це пов'язано з тим, що у складі ягоди знаходиться багато речовин, що сприяють утворенню желе. До того ж, аґрус
Приготування малосольних огірків по більшості рецептів вимагає тривалого часу. Середній період готування займає приблизно від однієї до трьох діб. Але ці рецепти підкажуть
Лазанья – це традиційне італійське макаронне блюдо у формі прямокутника або квадрата, прослоенное овочевим рагу, политу соусом бешамель і притрушений сиром пармезан.
Корисні властивості цитрусових відомі здавна. Вони багаті вітамінами і мікроелементами, високий вміст вітаміну С сприяє підвищенню опірності організму несприятливим
Панкейкі прийшли до нас з Америки, саме там вперше їх почали готувати. По виду – це товсті пишні млинці, середнє між російськими млинцями та пампушками. Єдина відмінність – вони
Немає нічого краще і смачніше, ніж тушковане м'ясо з картоплею в горщиках. Оскільки всі компоненти готуються в закритій ємності і у власному соку, вони виходять дуже