Рецепти страв

Шулюм являє собою досить наваристий суп, до складу якого входять овочі, спеції, зелень і, звичайно ж, м'ясо. Причому суворого набору овочів немає, в страву можна покласти
Цей неймовірно смачний пиріг точно порадує домашніх своїм ніжним смаком. В якості основних інгредієнтів виступають гриби і м'ясо, що робить його дуже ситним і корисним. Так,
Кетчуп є одним з найвідоміших соусів, який може гармонійно доповнити практично будь-гаряче блюдо, будь то макаронні вироби, м'ясо в різному вигляді або картоплю. Однак,
Якщо набридли одноманітні страви і хочеться чогось незвичайного, але в той же час смачного і ситного, то свинина по-царськи буде відмінним варіантом. Це частування точно не
Чим порадувати себе в спеку, як не холодним супом, який дуже легко і швидко готується. Одним з таких супів є холодник з буряка, який іноді ще називають холодним борщем. Він і в
Простий у виконанні, але дуже ефектний торт «Їжа богів», ймовірно, був створений саме для того, щоб ви могли радувати гостей і близьких його божественним смаком і незрівнянним
Солянка – це традиційне російське блюдо, яке вариться на густому бульйоні з великою кількістю пряних, гострих спецій. Жодна солянка не обходиться без кислуватих
Мармелад — це десерт, який люблять усі ласуни. Однак магазинне ласощі не таке вже й нешкідливе — містить багато хімічних добавок і барвників, які можуть серйозно нашкодити
Локшина з фаршем — те блюдо, яке дійсно готується неймовірно швидко і так само просто. Якщо готувати її до вечері, то можна не переживати, що потрібно щось зробити заздалегідь.
Кожен з нас небайдужий до випічки. Всілякі пиріжки з м'ясом і картоплею, солодкі, з сиром, піца, коржі і плюшки — все це, можливо, не так корисно, але зате як смачно! Але возитися
Бозбаш – дуже ситний суп, який на Кавказі варять, в основному, з баранини. В наших рецептах ми замінили баранину яловичиною. Візьміть хороший шматок м'яса, тоді за смаком
Письменник Олександр Купрін написав своє оповідання «Гранатовий браслет» в далекому 1910 році. Він оповідає про нещасну нерозділеного кохання. Оформлений салат нагадує
Картопля стоїть на одному з перших місць у рейтингу популярності продуктів. Він чудово втамовує апетит. І має в складі багато корисних речовин. Приготувавши вечерю або обід
Сьогодні ми готуємо дуже багате, яскраве, ситна страва для справжніх шанувальників м'яса. В ньому буде не тільки баранина, то і величезна кількість зелені, овочів і
Свинина насичує організм людини вітамінами групи B, білком, магнієм, фосфором. Смачне м'ясо дуже калорійне, тому зловживати ним не варто. Пропонуємо 5 цікавих рецептів
Рецепти призначені для тих, хто любить пробувати нові супи. Всім відомо, що найчастіше юшку готують з сьомги, коропа, осетра, але сьогодні ми вирішили виділитися і взяли миня.
Часом хочеться замінити звичні страви з використанням м'ясних продуктів на щось більш цікаве. В такому випадку буде як не можна до речі червона квасоля. Вона чудово
Салат «Шапка Мономаха» готують практично всі господині. Він подобається багатьом завдяки смаковим якостям і оригінальності оформлення. Вишуканість прикраси обмежується
Чехи дійсно вміють готувати м'ясо. Роблять вони це оригінально, смачно, подають незмінно з пивом і овочами. М'ясо по-чеськи зазвичай злегка гострий, з спецій обов'язково
М'ясо люблять практично всі, адже це дуже ситний і досить корисний продукт. Але адже його смак залежить багато в чому від того, як його приготувати. Для того, щоб воно було
Хе – друге по популярності корейське блюдо, після моркви по-корейськи, природно. Цікаво, що морква – не родом з Кореї. Виходить, що саме хе залишається єдиним популярним
З кожним роком лагман не тільки не втрачає своєї популярності, але й постійно її набирає. Навчитися його готувати хочуть все більше людей – і це не дивно. Дотримуючись наших
Здається, такі вироби вважають варениками, але сьогодні ми приготуємо пельмені з такою соковитою начинкою. Їх можна їсти з вершковим маслом, сметаною або різними соусами,
Щі — перше блюдо, яке дуже популярно в нашій країні. Існує багато різних способів приготувати цей суп: на свинячої кістки або на дієтичної курочці, на квашеній капусті або з
Мусака – смачне національне грецьке блюдо. Воно готується з м'яса і овочів, з додаванням соусу бешамель. Зовні воно нагадує запіканку, яка знайома багатьом людям. Кулінарна
Сир є універсальною начинкою. Він чудово поєднується як з солодкими інгредієнтами, дозволяючи готувати дивовижні десертні млинці, так і з солоними компонентами, підносячи
Солоні огірки на столах з'явилися тільки з-за того, що смак новопривезенного закордонного овоча здався російському мужику (а, може, і боярину) надто невиразним, «ніяким».
Як відомо, мультиварка є відмінним пристосуванням для приготування корисних і соковитих страв, будь то каша, суп або ж випічка. Сьогодні розглянемо етапи і способи
Різотто – це блюдо, яке належить до італійської кухні. Готується воно з спеціального сорту круглого рису. Попередньо обсмажується на курячому жирі або маслі, оливковій олії,
Кожна починаюча господиня в буквальному сенсі просто мріє навчитися не тільки правильно ліпити пельмені, але й смачно готувати. Пельмені в мультиварці є самим простим
Свинина по-степовому – це відбивні зі свинячого м'яса, прожарені або запечені в картопляному клярі. На даний момент важко пояснити, який зв'язок між цією стравою і жителями
Літо – пора року, коли є можливість готувати страви зі свіжих овочів хоч кожен день. У цей час можна насолодитися вишуканими, корисними та дуже простими стравами. Та й, крім
Запаси на зиму завжди були головною проблемою у багатьох жінок. Щоб зберегти деякі якості фруктів, а зокрема яблук, їх консервують або зацукровують, але більш поширений
У цій статті ми розглянемо рецепт некапризного і многовариационного торта «Трухлявий пень»(як на фото). Свою назву це кондитерський виріб отримало за зовнішню
З приводу походження цього салату існує безліч теорій і припущень. Хтось вважає його батьківщиною Сибір, а хтось більш далекі східні країни – Китай, В'єтнам або Корею. Останнє
Тефтелі, маленькі м'ясні кульки, люблять і дорослі, і діти. Ці котлетки-малятка завжди виходять дуже соковитими і надзвичайно м'якими. Відбувається це завдяки тому, що вони
Серед численних страв на святковому столі не останнє місце займають салати. Їх численність і різні варіації дозволяють кожній господині вибрати те, що по душі. А добре
Це не салат, а суцільне здоров'я в одному блюді! Купа овочів, які віддадуть вам всю свою користь. Хіба це не варто спробувати? Обов'язково приготуйте собі один з нижче наведених
При пошуку чергового смачного десерту до чаю не варто випускати такі ласощі, як пиріг з вишнею. Ця випічка буде відмінним доповненням до будь-яких напоїв – до чаю, соку, кави,
Обсмажене мариноване м'ясо на багатті — що може бути смачніше і ароматні? Існує безліч рецептів шашлику і в кожних країнах його готують по-своєму. Спробуйте приготувати це
Традиційне блюдо слов'янської кухні — щі. Суп відноситься до вегетаріанським стравам, тому в його складі завжди багато овочів. Бульйон здавна готували овочевий або грибний.
Рідко хто готує вдома таку випічку. Найчастіше перевага віддається тістечок, пиріжків, булочкам і тортів. Але якщо ви хоча б раз приготуєте будинку калачі, то захочете
«Французький салат» — звучить багатообіцяюче! Французи, як королі високої кухні, добре розбираються у всіх сферах кулінарії. Салати – не виняток. Вони всі настільки різні,
Можливо, що ви ніколи раніше не пробували такий суп. В оригіналі він готується на баранячому бульйоні, що робить його неймовірно насиченим, незвичайним і ситним. Спробуємо?
Зелень – це не просто добавка до салату. Це обов'язковий інгредієнт, без якого багато страви втратять свою соковитість і апетитний зовнішній вигляд. А яка це доза вітамінів!
Можна невпинно перераховувати варіанти приготування пирога з мойвою. Це може бути як простий рецепт заливний випічки, так і більш ускладнений з використанням інгредієнтів,
Сьогодні назва карпаччо використовується практично для кожної страви, інгредієнти якого дуже тонко нарізані і не піддаються ніякої термічної обробки. Вперше ж блюдо було
Жоден ласун не встоїть перед ароматним і смачним варенням з аґрусу. Особливо цікаво те, що воно у великій кількості містить желирующее речовина і у нього не потрібно спеціально
Прийнято вважати, що плов прийшов з Індії або Близького Сходу, саме там на початку 2 століття почали готувати цю страву. До його складу входять два основних компоненти: рис і
Панкейкі – це випічка, яка прийшла в нашу країну з далеких Сполучених Штатів Америки, що представляє собою пишні, товстуваті млинці-оладки. Готуються вони, як і наші млинці на