М'ясо

Шашлик саме з баранячого м'яса традиційно вважається найбільш правильним і справжнім. Давайте дізнаємося, як приготувати його смачно і за всіма правилами. Адже в процесі
Гамбургери донині вважаються найбільш популярним різновидом фаст-фуду. Нескладно здогадатися, в чому заслуга пишною булочки з котлетою і овочами всередині, адже такий
Напевно, важко знайти того, хто не любив би стейк з яловичини. Звичайно, адже це смачне і поживне блюдо, яким пригощають на свята чи просто навіть на сімейній вечері. Весь секрет
Мармурова яловичина отримала свою поетичну назву завдяки зовнішньому вигляду – тонкі жирові прошарки м'яса химерно переплітаються на поверхні зрізу, нагадуючи своєю
Ніщо не так ефектно виглядає на святковому столі, як запечена в духовці курочка. Вона прекрасна як у чистому вигляді, так і в підливі з будь-якого соусу. Але більшість кулінарів
Шашлик – це традиційне блюдо кавказьких народів, яке з роками все міцніше і міцніше займає своє почесне місце на столах народів Росії, Білорусії, України, Польщі та інших країн
Як не парадоксально, але це блюдо – м'ясо по-монгольськи — не має ніякого відношення до монгольської кухні, а прийшло до нас з Японії. Готується це солодкувате м'ясо дуже
Баранина — це смачне і поживне м'ясо. Воно володіє великою кількістю вітамінів і корисних речовин. Його можна вживати в будь-якому вигляді – вареному, запеченому або
У всі часи вважалося престижним мати на столі дичину. І навіть сьогодні це є хорошим показником! Чи пробували ви коли-то лося? М'ясо жорстке, але це абсолютно не впливає на його
Пиво – алкогольний напій, який може використовуватися в різних сферах. Приміром, сьогодні ми вам покажемо, що його можна не тільки пити, але і готувати з нього. Пиво входить
М'ясо індички відрізняється значним вмістом вітамінів і мікроелементів, воно досить смачне і корисне. Філе індички прекрасно засвоюється організмом і ідеально підходить
Ескалоп з свинини – це вирізка свинячого м'яса без кісток. Вона смажиться на олії на сковороді без використання панірувальної суміші. Здається, начебто що тут такого
М'ясо по-французьки з ананасами – один з найбільш популярних рецептів приготування м'ясних страв. Варіації рецепта різноманітні, так що кожен зможе підібрати варіант собі
М'ясо в духовці – це швидко і смачно. Яловичина – це ще й корисно. А якщо в рукаві ще й соковито. Що особливо важливо враховувати, що яловичина в принципі є досить сухуватим
Курка з яблуками в духовці звучить якось по-святковому, а адже це частування не завжди можна готувати на свята! Якщо ви просто хочете порадувати своїх членів сім'ї
Яловичина вважається найкориснішим м'ясом і тому в світі існує маса способів і рецептів її приготування. Її можна варити, смажити, запікати, тушкувати, готувати цілими
Качка по-пекінськи – одне з поширених страв в Пекіні, яке традиційно готують двома способами. Перший передбачає здійснення смаження м'яса в підвішеному стані, тоді як другий
Немає кращого поєднання, ніж сир з м'ясом. Приготувати прекрасне блюдо «М'ясо по-французьки» нескладно, достатньо просто скористатися рецептами нижче. М'ясо
Ви просто зобов'язані спробувати те, що ми сьогодні для вас підготували. Звичайно, з першого погляду може здатися, що це нестерпно важко, але це тільки перше враження, далі
Важко уявити людину, яка не любила б ароматного, містить масу вітамінів і мінералів, запеченого, вареного або смаженого м'яса. Кожен хоч раз у своєму житті пробував буженину,
Страви з індички є дуже низькокалорійними, а також не алергенними, тому їх можна вживати навіть дітям. Серед тих, хто піклується про свою фігуру, харчується правильно, цей
Завдяки французам зараз всі кухні світу мають у своєму меню найсмачніші страви. Кожен народ додає в рецепт щось своє, але в результаті первісний практично не змінюється.
Бефстроганов – це блюдо, яке існує вже протягом довгих років. Основним продуктом в його приготуванні зазвичай використовується яловичина або телятина. Але в наш час
Курка, запечена в духовці, та ще й з засмаженою золотистою скоринкою, у багатьох відразу викликає відчуття апетиту. Звичайно, мало хто зможе встояти перед цим ароматним і
Всі звикли млинці фарширувати різними компонентами, включаючи куряче м'ясо. Але ж можна зробити і навпаки, а саме нафарширувати курку млинцями. Звичайно, для того щоб
З появою фольги у всіх кулінарів з'явилася прекрасна можливість готувати у неї різноманітні страви. Запікають в ній рибні, м'ясні, овочеві страви і птицю. З нашої статті ви
Курячі гомілки, приготовані в листковому тісті, можуть забезпечити сім'ю неймовірно ситною вечерею. Адже в процесі приготування тісто отримує хрустку скоринку, а м'ясо
Будь-яка господиня рано чи пізно стикається з необхідністю розморожування м'ясних напівфабрикатів, риби, курки і фаршу. Звичайно, якщо є час, то крижані дістаються
Запечена свиняча рулька є одним з улюблених страв у багатьох національних кухнях. Вона дуже популярна серед відомих кулінарів і гурманів усього світу. Приготувавши її на
Запечене свиняче м'ясо так і манить своїм апетитним запахом і виглядом, від якого просто неможливо втриматися. А якщо ще воно приготовлено разом з овочами і ароматними
Шашлики – невід'ємна частина поняття «літній вихідний день на природі». При одному спогаді про ніжних м'ясних шматочках, нанизаних на шампур і просочених ароматом деревного
При виникненні бажання отримати неординарний шашлик, м'ясо кролика стане найбільш вдалим варіантом. М'ясо цього невеликого звірка відрізняється поживністю і відмінним
Шашлики стали вже доброю традицією для всіх любителів відпочинку на природі або власників заміських ділянок. Існує безліч способів замаринувати м'ясо в залежності від того,
Свиняче м'ясо одне з найпопулярніших і затребуваних на нашому столі. Крім своїх корисних якостей, необхідних для людського організму, воно має ніжний, м'який смак.
Здорове харчування може бути дуже різноманітним і смачним. Це необов'язково сухий шматок курки і прісний салат. З тієї ж курячої грудки можна приготувати найрізноманітніші
Для того щоб куряче м'ясо стало більш ніжним і набуло чудовий смак і аромат, його обов'язково перед приготуванням потрібно замаринувати. Для маринадів використовується
Без довгих вступів відразу перейдемо до теми. Напевно, вас цікавить, як і скільки треба смажити стегенця на сковороді до готовності і золотистої скоринки? Ми відповімо на це та
Страви, приготовані з м'яса, воліють більшість жителів планети. Це і не дивно, адже вони шалено смачні і дуже корисні. Вживання такої їжі дозволяє організму отримати
Курча тютюну в духовці — це відоме блюдо кавказької кухні, яке готується з молодого курчати, зажареного з різними прянощами, перцем і часником. Раніше воно було традиційно
Ростбіф з яловичини – це блюдо англійської кухні. Воно готується з цілого шматка м'яса. Після приготування м'ясо виходить соковитим, ароматним і дуже м'яким. У класичному
Страви з яловичини корисні, ситні і поживні. Найбільш ласим і популярним по праву стравою вважається відбивна. Незважаючи на гастрономічне розмаїття рецептів відбивних,
Страви з курки займають досить вагоме місце в світовій кулінарії. Цей продукт так популярний за рахунок ніжного дієтичного м'яса, легкості приготування і невисокої
Курка – м'ясо саме по собі дієтичне. Навіть при дотриманні особливо суворих правил харчування цей продукт можна приготувати тисячами способів. Всі вони соковиті, яскраві,
Свинина, яловичина, телятина – так будь-яке м'ясо, яке запікається в духовці, не тільки є смачним повсякденним блюдом, але і по праву займає центральне місце на святковому
Які незвичайні страви можна приготувати з яловичих легенів? Наведемо корисні і смачні рецепти, які внесуть різноманітність у ваш раціон харчування. Як правильно вибрати і
Смажене м'ясо – страва, яка по популярності займає лідируючі рядка в гастрономічному світі. Здавалося б, що може бути простіше, ніж взяти і посмажити м'ясо на сковороді.
Якщо набридли одноманітні страви і хочеться чогось незвичайного, але в той же час смачного і ситного, то свинина по-царськи буде відмінним варіантом. Це частування точно не
Свинина по-степовому – це відбивні зі свинячого м'яса, прожарені або запечені в картопляному клярі. На даний момент важко пояснити, який зв'язок між цією стравою і жителями
Це блюдо не рядова, його не готують кожен вечір. Родинне свято, день народження коханої людини, домашній прийом важливої персони, приємна подія в житті і ще два-три приводу –
Шашлик на природі – що може бути краще?! Побалувати себе і своїх близьких соковитим ароматною стравою хотілося б кожному відпочиваючому. Підсмажене на вугіллі, яке