М'ясо

Курка – м'ясо саме по собі дієтичне. Навіть при дотриманні особливо суворих правил харчування цей продукт можна приготувати тисячами способів. Всі вони соковиті, яскраві,
Грузинська кухня виділяється своїми гострими, пряними стравами з великою кількістю свіжої зелені, овочів і м'яса. Завдяки розташуванню на стику азіатської та європейської
Яловичина вважається найкориснішим м'ясом і тому в світі існує маса способів і рецептів її приготування. Її можна варити, смажити, запікати, тушкувати, готувати цілими
Багато господинь із задоволенням готують курячу печінку на обід і вечерю для своїх домочадців, адже вона не тільки приголомшливо смачна і корисна, але і неймовірно легка в
Багато хто навіть не уявляють свого життя без м'яса, особливо більша половина сильного населення. А як не любити цей продукт, адже він володіє чудовим смаком. Крім цього,
Пиво – алкогольний напій, який може використовуватися в різних сферах. Приміром, сьогодні ми вам покажемо, що його можна не тільки пити, але і готувати з нього. Пиво входить
Будь-яке м'ясо, приготоване на сковороді, є дуже шкідливою і важкою для роботи шлунка їжею. Існує прекрасна альтернатива сковороді – духовка або аерогриль. Для того щоб ще
Запечена свиняча рулька є одним з улюблених страв у багатьох національних кухнях. Вона дуже популярна серед відомих кулінарів і гурманів усього світу. Приготувавши її на
Великдень – це дуже світле і радісне свято. Мабуть, його можна назвати самим шанованим для всіх віруючих християн. Напевно, тому у кожної людини він викликає свої особливі
Дуже добре готувати яловичину в томатному соусі. Соус можна зробити так: узяти очищені томати, покласти їх в м'ясо, подрумяненное з цибулею, налити сухе вино. Класика
Ескалоп з свинини – це вирізка свинячого м'яса без кісток. Вона смажиться на олії на сковороді без використання панірувальної суміші. Здається, начебто що тут такого
Запікають гусака в духовці переважно до святкового столу. Готову страву виходить ніжним і соковитим. Щоб його приготувати – не потрібно бути першокласним кулінаром.
Всі звикли млинці фарширувати різними компонентами, включаючи куряче м'ясо. Але ж можна зробити і навпаки, а саме нафарширувати курку млинцями. Звичайно, для того щоб
Мармурова яловичина отримала свою поетичну назву завдяки зовнішньому вигляду – тонкі жирові прошарки м'яса химерно переплітаються на поверхні зрізу, нагадуючи своєю
Звичайні люди, професійні дієтологи і алергологи все частіше віддають перевагу свинині. Цей продукт давно закріпився у багатьох національних кухнях світу. Вибираючи більш
Страву в горщиках завжди виглядає красиво і апетитно, і тому цілком підійде навіть для святкового застілля. Дуже смачно, а деколи просто вишукано. Яловичина в горщиках зі
Кролик це, мабуть, саме смачне і легке м'ясо, яке можна віднести до розряду дієтичних продуктів. Крім цього, у його складі міститься велика кількість корисних компонентів,
Напевно, важко знайти того, хто не любив би стейк з яловичини. Звичайно, адже це смачне і поживне блюдо, яким пригощають на свята чи просто навіть на сімейній вечері. Весь секрет
У всі часи вважалося престижним мати на столі дичину. І навіть сьогодні це є хорошим показником! Чи пробували ви коли-то лося? М'ясо жорстке, але це абсолютно не впливає на його
При бажанні приготувати незвичайне і смачне блюдо, здатне здивувати і сподобатися багатьом, курка по-вірменськи стане прекрасним вибором. Блюдо дуже нагадує звичайну
Здорове харчування може бути дуже різноманітним і смачним. Це необов'язково сухий шматок курки і прісний салат. З тієї ж курячої грудки можна приготувати найрізноманітніші
Шашлики – невід'ємна частина поняття «літній вихідний день на природі». При одному спогаді про ніжних м'ясних шматочках, нанизаних на шампур і просочених ароматом деревного
Гамбургери донині вважаються найбільш популярним різновидом фаст-фуду. Нескладно здогадатися, в чому заслуга пишною булочки з котлетою і овочами всередині, адже такий
Курячі гомілки, приготовані в листковому тісті, можуть забезпечити сім'ю неймовірно ситною вечерею. Адже в процесі приготування тісто отримує хрустку скоринку, а м'ясо
Ви просто зобов'язані спробувати те, що ми сьогодні для вас підготували. Звичайно, з першого погляду може здатися, що це нестерпно важко, але це тільки перше враження, далі
Качка по-пекінськи – одне з поширених страв в Пекіні, яке традиційно готують двома способами. Перший передбачає здійснення смаження м'яса в підвішеному стані, тоді як другий
Ми пропонуємо вам рецепти неймовірно апетитною свинини! У всіх випадках вона вийде неймовірно смачною, соковитою, насиченою і ситної. Не забудьте тільки доповнити все
М'ясо глухаря — дуже рідкісний продукт, який зустрічається на столах лише завзятих мисливців. Знайти його у продажу трапляється не завжди. Через такий рідкості, як правильно
Свиняче м'ясо одне з найпопулярніших і затребуваних на нашому столі. Крім своїх корисних якостей, необхідних для людського організму, воно має ніжний, м'який смак.
Це блюдо не рядова, його не готують кожен вечір. Родинне свято, день народження коханої людини, домашній прийом важливої персони, приємна подія в житті і ще два-три приводу –
Сыровяленое м'ясо – це делікатес, який, як правило, не кожен зможе собі дозволити купити, так як в магазинах він коштує досить дорого. Так і в його якості можна легко
Смажене м'ясо – страва, яка по популярності займає лідируючі рядка в гастрономічному світі. Здавалося б, що може бути простіше, ніж взяти і посмажити м'ясо на сковороді.
Ростбіф з яловичини – це блюдо англійської кухні. Воно готується з цілого шматка м'яса. Після приготування м'ясо виходить соковитим, ароматним і дуже м'яким. У класичному
Без довгих вступів відразу перейдемо до теми. Напевно, вас цікавить, як і скільки треба смажити стегенця на сковороді до готовності і золотистої скоринки? Ми відповімо на це та
Немає кращого поєднання, ніж сир з м'ясом. Приготувати прекрасне блюдо «М'ясо по-французьки» нескладно, достатньо просто скористатися рецептами нижче. М'ясо
Страви з індички є дуже низькокалорійними, а також не алергенними, тому їх можна вживати навіть дітям. Серед тих, хто піклується про свою фігуру, харчується правильно, цей
Бефстроганов – це блюдо, яке існує вже протягом довгих років. Основним продуктом в його приготуванні зазвичай використовується яловичина або телятина. Але в наш час
Курча тютюну в духовці — це відоме блюдо кавказької кухні, яке готується з молодого курчати, зажареного з різними прянощами, перцем і часником. Раніше воно було традиційно
Свинина, яловичина, телятина – так будь-яке м'ясо, яке запікається в духовці, не тільки є смачним повсякденним блюдом, але і по праву займає центральне місце на святковому
Шашличний сезон стрімко набирає обертів. А це значить, що настав час підбирати рецепти приготування м'ясного делікатесу, які припадуть до смаку всій компанії, при цьому смак
Які незвичайні страви можна приготувати з яловичих легенів? Наведемо корисні і смачні рецепти, які внесуть різноманітність у ваш раціон харчування. Як правильно вибрати і
При виникненні бажання отримати неординарний шашлик, м'ясо кролика стане найбільш вдалим варіантом. М'ясо цього невеликого звірка відрізняється поживністю і відмінним
Запечене свиняче м'ясо так і манить своїм апетитним запахом і виглядом, від якого просто неможливо втриматися. А якщо ще воно приготовлено разом з овочами і ароматними
Страви, приготовані з м'яса, воліють більшість жителів планети. Це і не дивно, адже вони шалено смачні і дуже корисні. Вживання такої їжі дозволяє організму отримати
Шашлики стали вже доброю традицією для всіх любителів відпочинку на природі або власників заміських ділянок. Існує безліч способів замаринувати м'ясо в залежності від того,
Свинина по-степовому – це відбивні зі свинячого м'яса, прожарені або запечені в картопляному клярі. На даний момент важко пояснити, який зв'язок між цією стравою і жителями
Страви з яловичини корисні, ситні і поживні. Найбільш ласим і популярним по праву стравою вважається відбивна. Незважаючи на гастрономічне розмаїття рецептів відбивних,
Завдяки французам зараз всі кухні світу мають у своєму меню найсмачніші страви. Кожен народ додає в рецепт щось своє, але в результаті первісний практично не змінюється.
Шашлик на природі – що може бути краще?! Побалувати себе і своїх близьких соковитим ароматною стравою хотілося б кожному відпочиваючому. Підсмажене на вугіллі, яке
Історія шашлику бере свій початок з далекого минулого. За легендами, блюдо було придумано тюркськими воїнами. Вони брали в походи м'ясо, а щоб уникнути псування продукту,