М'ясо

Мармурова яловичина отримала свою поетичну назву завдяки зовнішньому вигляду – тонкі жирові прошарки м'яса химерно переплітаються на поверхні зрізу, нагадуючи своєю
Курка – м'ясо саме по собі дієтичне. Навіть при дотриманні особливо суворих правил харчування цей продукт можна приготувати тисячами способів. Всі вони соковиті, яскраві,
Буженина, приготовлена в домашніх умовах – це відмінна і, що найбільш важливо, корисна альтернатива магазинної ковбаси, в яку при виробництві додають безліч консервантів,
Овочі і м'ясо – прості інгредієнти, з яких можна приготувати смачний обід чи вечерю. Готувати страви в духовці дуже просто, результат перевершує всі очікування, але часу
Курка з яблуками в духовці звучить якось по-святковому, а адже це частування не завжди можна готувати на свята! Якщо ви просто хочете порадувати своїх членів сім'ї
Біфштекс – це стейк-філе з цілого зажареного шматка яловичини, взятого з головної частини вирізки. Один з підвидів цієї страви – прототип усіма звичної нам котлети – робиться з
Багато хто навіть не уявляють свого життя без м'яса, особливо більша половина сильного населення. А як не любити цей продукт, адже він володіє чудовим смаком. Крім цього,
Запечене свиняче м'ясо так і манить своїм апетитним запахом і виглядом, від якого просто неможливо втриматися. А якщо ще воно приготовлено разом з овочами і ароматними
Всі звикли млинці фарширувати різними компонентами, включаючи куряче м'ясо. Але ж можна зробити і навпаки, а саме нафарширувати курку млинцями. Звичайно, для того щоб
Будь-яка господиня рано чи пізно стикається з необхідністю розморожування м'ясних напівфабрикатів, риби, курки і фаршу. Звичайно, якщо є час, то крижані дістаються
При виникненні бажання отримати неординарний шашлик, м'ясо кролика стане найбільш вдалим варіантом. М'ясо цього невеликого звірка відрізняється поживністю і відмінним
Курка – це універсальна птах. Її можна маринувати м'ясо, тушкувати, смажити, варити і в будь-якому вигляді воно буде смачним. Величезною перевагою також є дієтична користь – в
Страва нагадує палицю з двома кінцями: з одного боку його люблять за дієтичні якості, з іншого боку остерігаються, так як при неправильній термічній обробці воно стане сухим.
Французька кухня була неодноразово визнана кулінарними гуру вишуканою. Нічого дивного: жаб'ячі лапки, суп з черепах, устриці. Гастрономічні уподобання французів часом
Зберегти або закріпити натуральні і харчові властивості продуктів можливо за допомогою різних соусів. Вони можуть бути солоними, пекучими, кисло-солодкими, калорійними
Шашлик саме з баранячого м'яса традиційно вважається найбільш правильним і справжнім. Давайте дізнаємося, як приготувати його смачно і за всіма правилами. Адже в процесі
Ескалоп з свинини – це вирізка свинячого м'яса без кісток. Вона смажиться на олії на сковороді без використання панірувальної суміші. Здається, начебто що тут такого
Баранина — це смачне і поживне м'ясо. Воно володіє великою кількістю вітамінів і корисних речовин. Його можна вживати в будь-якому вигляді – вареному, запеченому або
Жодне свято не обходиться без королеви столу – запеченої курки. Особливо привабливо виглядає приготовленої в духовці цілком, з рум'яною хрусткою скоринкою. Страви з курки не
Французьку вишуканість — свинина в духовці Французьке Блюдо — смак російська Коли хочеться приготувати що-небудь смачненьке, але так, щоб довго не морочитися, завжди на
Яловичину в сметанному соусі краще всього готувати на сковороді або в мультиварці. Для цієї страви найбільш підходить лопатка або вирізка із задньої частини молодої
Запечена свиняча рулька є одним з улюблених страв у багатьох національних кухнях. Вона дуже популярна серед відомих кулінарів і гурманів усього світу. Приготувавши її на
Напевно, важко знайти того, хто не любив би стейк з яловичини. Звичайно, адже це смачне і поживне блюдо, яким пригощають на свята чи просто навіть на сімейній вечері. Весь секрет
Не кожне національне блюдо може так увійти в кухню інших народів, як шашлик на російську. Його люблять вживати на природі в теплій дружній компанії, радіючи і зустрічі, і
Важко уявити людину, яка не любила б ароматного, містить масу вітамінів і мінералів, запеченого, вареного або смаженого м'яса. Кожен хоч раз у своєму житті пробував буженину,
Ви просто зобов'язані спробувати те, що ми сьогодні для вас підготували. Звичайно, з першого погляду може здатися, що це нестерпно важко, але це тільки перше враження, далі
Без довгих вступів відразу перейдемо до теми. Напевно, вас цікавить, як і скільки треба смажити стегенця на сковороді до готовності і золотистої скоринки? Ми відповімо на це та
Які незвичайні страви можна приготувати з яловичих легенів? Наведемо корисні і смачні рецепти, які внесуть різноманітність у ваш раціон харчування. Як правильно вибрати і
Завдяки французам зараз всі кухні світу мають у своєму меню найсмачніші страви. Кожен народ додає в рецепт щось своє, але в результаті первісний практично не змінюється.
Свинина по-степовому – це відбивні зі свинячого м'яса, прожарені або запечені в картопляному клярі. На даний момент важко пояснити, який зв'язок між цією стравою і жителями
Яловичина вважається найкориснішим м'ясом і тому в світі існує маса способів і рецептів її приготування. Її можна варити, смажити, запікати, тушкувати, готувати цілими
Курча тютюну в духовці — це відоме блюдо кавказької кухні, яке готується з молодого курчати, зажареного з різними прянощами, перцем і часником. Раніше воно було традиційно
Курка, запечена в духовці, та ще й з засмаженою золотистою скоринкою, у багатьох відразу викликає відчуття апетиту. Звичайно, мало хто зможе встояти перед цим ароматним і
Якщо набридли одноманітні страви і хочеться чогось незвичайного, але в той же час смачного і ситного, то свинина по-царськи буде відмінним варіантом. Це частування точно не
Страви з курки займають досить вагоме місце в світовій кулінарії. Цей продукт так популярний за рахунок ніжного дієтичного м'яса, легкості приготування і невисокої
Шашлик на природі – що може бути краще?! Побалувати себе і своїх близьких соковитим ароматною стравою хотілося б кожному відпочиваючому. Підсмажене на вугіллі, яке
М'ясо по-французьки з ананасами – один з найбільш популярних рецептів приготування м'ясних страв. Варіації рецепта різноманітні, так що кожен зможе підібрати варіант собі
Що таке біфштекс? Це шматок м'яса, приготований особливим чином – потрібно нарізати поперек волокон, товщина повинна бути не більше 2-х сантиметрів і далі йде обсмажування.
Шашлики стали вже доброю традицією для всіх любителів відпочинку на природі або власників заміських ділянок. Існує безліч способів замаринувати м'ясо в залежності від того,
Яловичу, свинячу, курячу і баранячу грудинку відносять до бюджетних м'ясним продуктам. Економна частина туші худоби може служити основою для страв як повсякденного, так і
Ніщо не так ефектно виглядає на святковому столі, як запечена в духовці курочка. Вона прекрасна як у чистому вигляді, так і в підливі з будь-якого соусу. Але більшість кулінарів
Ростбіф з яловичини – це блюдо англійської кухні. Воно готується з цілого шматка м'яса. Після приготування м'ясо виходить соковитим, ароматним і дуже м'яким. У класичному
Як тільки ваші гості побачать подачу цієї страви, відразу закохається в нього. Тонке тісто, соковите м'ясо і ароматний цибулю зі спеціями – хіба може бути смачніше? Тим більше
Для того щоб куряче м'ясо стало більш ніжним і набуло чудовий смак і аромат, його обов'язково перед приготуванням потрібно замаринувати. Для маринадів використовується
Шашлики – невід'ємна частина поняття «літній вихідний день на природі». При одному спогаді про ніжних м'ясних шматочках, нанизаних на шампур і просочених ароматом деревного
Страви з яловичини корисні, ситні і поживні. Найбільш ласим і популярним по праву стравою вважається відбивна. Незважаючи на гастрономічне розмаїття рецептів відбивних,
Смажене м'ясо – страва, яка по популярності займає лідируючі рядка в гастрономічному світі. Здавалося б, що може бути простіше, ніж взяти і посмажити м'ясо на сковороді.
Бефстроганов – відоме блюдо російської кухні. Це м'ясо різних видів в ароматному соусі-підливі. Рецептів страв багато, кожен кулінар має свій коронний список продуктів, з
М'ясо індички відрізняється значним вмістом вітамінів і мікроелементів, воно досить смачне і корисне. Філе індички прекрасно засвоюється організмом і ідеально підходить
Свинина, яловичина, телятина – так будь-яке м'ясо, яке запікається в духовці, не тільки є смачним повсякденним блюдом, але і по праву займає центральне місце на святковому