М'ясо

М'ясо з сиром – це смачно. Особливо якщо в якості м'яса пюиспользуется соковита і ніжна курочка! Готуємо наші страви сьогодні виключно в духовці, за рахунок цього вони будуть
Демократична ціна курячого м'яса, смак і харчова цінність роблять його частим гостем на наших столах. Скільки смачних і корисних страв можна приготувати, використовуючи цей
Прийнято вважати, що кролятину готувати дуже складно, оскільки непросто домогтися соковитості, приємного смаку та аромату. Іноді це дійсно так. Це говорить про
На святкову вечерю посмажте знаменитого курчати тютюну. Складнощів з приготуванням цієї страви не буде абсолютно ніяких, якщо тільки вам вдасться купити «стрункого» курча,
Продуктів, які не мають протипоказань, дуже мало і одним з них є м'ясо індички. Воно не тільки вважається виключно дієтичним, але і в кілька разів випереджає інші різновиди
У багатьох кухнях євразійського континенту свиняча рулька є популярним харчовим продуктом. Жителі Росії, Німеччини, Чехії та Голландії, традиційно віддають перевагу
Мультиварка сьогодні полегшує життя будь-якої господині, особливо тієї, в якій не так багато часу для кулінарії. Курка ж ідеальний варіант для швидкого обіду або вечері – її
Хто не любить дивовижно смачне блюдо — запечену в духовці ароматну курячу грудку? Привабливість її в тому, що грудка – продукт низькокалорійний. Але з іншого боку, дієтичні
Хіба можна відмовитися від смачних яловичих реберець? А якщо вони подаються з гарніром, який просочився м'ясним соком? Таке приголомшливе блюдо дуже зручно готувати в
Соєві соуси прийшли в Росію з корейської кухні не так давно, але вже завоювали популярність. Основним виробником цих соусів вважається фірма «Кіккоман», тому назву фірми вже
Якщо ви любите куряче м'ясо, то вам обов'язково сподобаються всі рецепти, які ми сьогодні запропонуємо. Будемо готувати м'ясо в тісті і запікати в духовці. Незвично, ситно,
Справжня класика, яка потрапила в Росію з Австрії, шніцель за кілька століть свого існування зазнав ряд змін в залежності від країни, заимствующей рецепт. Навіть у Росії є
На сучасній кухні з'явилося дуже багато розумної техніки. Але, мабуть, самим затребуваним для готування досі залишається жарову шафу. Уміла господиня спече в ньому
Тим, кого привертають нетрадиційні для європейців страви кухонь різних народів, буде цікаво познайомитися з новими рецептами із звичайної курятини. Цього разу це курка
Багато господинь із задоволенням готують курячу печінку на обід і вечерю для своїх домочадців, адже вона не тільки приголомшливо смачна і корисна, але і неймовірно легка в
Курка дуже проста в готуванні і не вимагає певних навичок. Як і варіння, її смаження не забирає багато часу. Незважаючи на швидкість і простоту приготування такої страви, воно є
Суфле з яловичини готується із застосуванням різноманітних способів. Тут може використовуватися духовка, плита зі сковородою, мультиварка і пароварка. Існує традиційний
Останнім часом шашлик з риби, яловичини, овочів все частіше стали готувати в електродуховці на домашній кухні. Але на першому місці у списку джерел для нього варто курка,
Дуже добре готувати яловичину в томатному соусі. Соус можна зробити так: узяти очищені томати, покласти їх в м'ясо, подрумяненное з цибулею, налити сухе вино. Класика
У літню пору хочеться побалувати себе чим-небудь смачним і ситним, саме до таких страв і відноситься шашлик. Секретом смаку і аромату є маринад. Найчастіше м'ясо маринують з
Якщо гості застали зненацька, а в холодильнику немає нічого готового, ситний і смачний обід можна приготувати з свинини. Вашій увазі пропонуються рецепти страв, зробити які
Бастурма — це в'ялене м'ясо, яке може зберігатися без теплової обробки. Блюдо цілком можливо приготувати самостійно. Простота, простота приготування і відмінний смак —
Яловичий язик – один з найбільш улюблених делікатесів у багатьох людей. Якщо він приготовлений правильно, то в такому разі можна буде подавати його не тільки своїм рідним, але й
Свинячу рульку можна приготувати по багатьом цікавим рецептами: її запікають як самостійне блюдо або разом з гарніром, тушкують у вині, пиві, готують з овочами. Бульйон з
Напевно, кожен з вас вже ознайомлений з м'ясом по-французьки. По своїй суті це теж саме. Так що швидше вирушайте на кухню, там точно знайдуться всі необхідні інгредієнти. І
Якщо вам здається, що зараз ми запропонуємо вам щось неймовірно складне з купою незрозумілих інгредієнтів, ви сильно помиляєтеся! Це звичайні котлети з рубленого м'яса.
Соєвий соус – продукт, яким ми зобов'язані Азії. Цей продукт, одержуваний шляхом зброджування соєвих бобів, чудово підходить для приготування багатьох страв: риби, м'яса,
Куряче філе — часто купується продукт, воно недороге, швидко готується, володіє низькою калорійністю. Існує маса рецептів приготування цього м'яса, одним з варіантів є
Вибір рецептів маринаду для шашлику з курки повністю залежить від уподобань їдців. Існують швидкі маринади, спеціальні і навіть екзотичні. Різноманіття варіантів
Вишукане французьке блюдо, яке можна приготувати навіть у будній день. Кролик у вині виходить особливо ніжним, він буквально тане в роті! Приготувати його можна кількома
Головною відмінністю приготованого м'яса птиці від інших м'ясних продуктів є наявність чудовою, рум'яної і хрусткої скориночки. Найбільш апетитними, ласими, поживними
Біфштекс – це шматок відбитого м'яса, підсмаженого на сковороді. Найчастіше його готують з яловичини, але не менш поширений рецепт – з свинини. М'ясо беруть із головної
Ніжне куряче філе по праву вважається одним із самих смачних і дієтичних. А його тонкий смак відмінно поєднується з безліччю різних продуктів. Тому зовсім не дивно, що існує так
Страва з курячої грудини в клярі готують по-різному: хтось робить яєчне тісто з борошном, хтось просто обвалює в панірувальних сухарях. Куряче філе сухувато, за рахунок кляру
Пікантна і яскрава мексиканська кухня дуже подобається чоловікам. Ця пекуча їжа має багатий смак, вона дуже ситна і по-справжньому м'ясна. Звичайно, в ній багато овочів, які
Приголомшливо ніжна яловичина може бути такою різною! Її можна приготувати як просто в спеціях, так і з самими різними добавками: сиром, овочами, грибами. При готуванні на
Будь-яке м'ясо, приготоване на сковороді, є дуже шкідливою і важкою для роботи шлунка їжею. Існує прекрасна альтернатива сковороді – духовка або аерогриль. Для того щоб ще
Яловичина – досить корисний продукт, однак не всім господиням під силу смачно її приготувати. Часто вона виходить жорсткою і прісною. Однак, маючи на кухні такий прилад як
Парадоксально, але «саме французьке» і популярне блюдо прийшло до нас з... Росії. І популяризував його відомий граф Орлов, причому і сам м'ясної шедевр після цього ще довго
Буженину зазвичай готують з м'яса свині. Маринують, шпигують морквою і часником, запікають в духовій шафі. Часто використовують мультиварку. Таким же способом можна
Люля-кебаб – це традиційне блюдо азіатського народу, який проживає на території Кавказу, Близького Сходу та Середньої Азії. Переважно його готують з баранячого м'яса. В
Готуючись до святкового застілля, кожна господиня намагається подати на стіл щось незвичайне, смачне та вишукане. І деколи для цього не потрібно купувати якісь екзотичні і
Сучасні технології значно спростили наше життя і внесли багато нового в усі її сфери. Одна з таких сфер, наприклад, кулінарія – просте приготування їжі, як може здатися на
Куряче м'ясо користується більшою популярністю серед інших видів, так як має найбільш ніжний смак. Крім того, на його приготування йде в рази менше часу, на відміну від
Шматок м'яса, приготований цілком зі спеціями і ароматними травами – найкраще прикраса святкового і повсякденного столу. Це древній спосіб приготування видобутку, наші
Запечена свинина — це не новина, а от якщо додати до неї апельсини, вони зроблять з будь-якої страви справжнє свято. Соковита свинина в апельсиновому соусі Інгредієнти
Грузинська кухня виділяється своїми гострими, пряними стравами з великою кількістю свіжої зелені, овочів і м'яса. Завдяки розташуванню на стику азіатської та європейської
По правді кажучи, бефстроганов — це не назва страви, а метод нарізування м'яса невеликими шматочками. Для приготування можна використовувати яловиче м'ясо або субпродукти,
Страви з свинини в кисло-солодкому соусі відносяться до традиційних страв китайської кухні. Головна хитрість і складність у приготуванні цих страв полягає саме в соусі,
Відносно недавно з'явилася на споживчому ринку диво сучасної техніки ще більше спростило завдання приготування смачних страв без необхідності довгого стояння біля плити.