М'ясо

Приготувати м'ясо на вечерю, що може бути простіше? Але можна приготувати просто м'ясо, а можна створити кулінарний шедевр з допомогою соусу і декількох додаткових
Популярність китайської кухні неухильно зростає, ось і росіяни все частіше хочуть спробувати повторити вдома незабутній смак китайських страв, які їм довелося спробувати в
М'ясо свинини практично найпопулярніше в нашому меню. З нього ми робимо котлети, відбивні, тефтелі, печеня, плов, рулети і безліч інших страв. Якщо ви хочете приготувати
Складно уявити сімейний вечерю без м'яса. Один з найпростіших способів його приготування – це буженина. Для неї можна використовувати будь-яке м'ясо. Але традиційно
Продуктів, які не мають протипоказань, дуже мало і одним з них є м'ясо індички. Воно не тільки вважається виключно дієтичним, але і в кілька разів випереджає інші різновиди
Фарширована яблуками качка – царський блюдо. Якщо вона стоїть на урочистому столі, господиня може пишатися собою, оскільки не кожен кулінар здатний зробити її на відмінно.
Яловичина – досить корисний продукт, однак не всім господиням під силу смачно її приготувати. Часто вона виходить жорсткою і прісною. Однак, маючи на кухні такий прилад як
Індичка – це завжди дуже ніжно і соковито. Сьогодні ми готуємо з неї м'ясні кульки, а значить, вечеря/обід обіцяє бути дуже смачним! Фрикадельки з філе індички для дітей
На сучасній кухні з'явилося дуже багато розумної техніки. Але, мабуть, самим затребуваним для готування досі залишається жарову шафу. Уміла господиня спече в ньому
Складання меню до святкового столу не обходиться без вибору смачних, але висококалорійних м'ясних продуктів. Це можуть бути гарячі страви, листкові або заправлені салати, а
Неймовірний аромат запеченої курки зводить з розуму багатьох. Апетит прокидається миттєво при вигляді м'яса із спеціями і хрусткою скоринкою. Супермаркети часто заманюють
Страви зі свинини здавна займають основні позиції в багатьох кухнях світу. Це і всіма улюблений шашлик, різноманітні стейки і медальйони. Варіантів приготування цього виду
Куряче м'ясо — одне із самих ніжних і низькокалорійних. З його допомогою можна створити частування для рідних і гостей. Тушкувати курку можна з додаванням різних
Аерогриль – стрімко завойовує популярність прилад. Зайвий жир при приготуванні в ньому страв видаляється, а зовні продукти покриваються хрусткою скоринкою. Сьогодні ми
Сьогодні всі знають, що шашлик з яловичої печінки — чудове блюдо для домочадців і гостей. Зробити його не так складно, як можна подумати. Які існують рецепти його приготування і
Одне з найбільш ароматних поєднань других страв – курка з грибами під вершковим соусом. Можна їсти як самостійне блюдо або, наприклад, з гарніром: рис, гречка, спагеті або
Крім того, що куряча печінка смачна, ніжна, вона ще й корисна. Страви з неї їдять у багатьох країнах. Її радять вживати при перевтомі, анемії, поганому зорі, захворюваннях
Яловичий язик – один з найбільш улюблених делікатесів у багатьох людей. Якщо він приготовлений правильно, то в такому разі можна буде подавати його не тільки своїм рідним, але й
М'ясо індички відрізняється соковитістю і ніжністю. При правильній обробці та дотриманні всіх правил приготування з нього можна приготувати різноманітні страви, які
Люля-кебаб (Lula kebab) в перекладі з мови тюрків – «смажена м'ясна трубка», є національним блюдом народів Кавказу і Середньої Азії. Особливу популярність ця страва має на
М'ясні страви завжди привертали і привертають відмінним смаком і ароматом. Тим більше, якщо це смачний медальйон з яловичини, який володіє соковитістю. Не варто думати, що
Шашлик з індички — дуже смачна страва. Можливо, воно не таке популярне, як шашлик зі свинини або баранини, але це не означає, що цей шашлик чомусь гірше. Найголовніше — правильно
Страви зі свинини з'являються в меню кожної середньої по достатку сім'ї зі стабільною періодичністю. Цей продукт на прилавках в магазинах поступається за вартістю тільки
Соковитий м'ясний рулет – те, що обов'язково повинно потрапити на ваш обідній стіл. Він настільки хороший, що у нас просто немає слів, одні захоплення! Тому тут тільки
Курка так само затребувана в кулінарії, як сіль або вода, настільки часто ми з неї щось готуємо. Цю птицю ми відварюємо, засмажуємо в духовці, в рукаві, додаємо в салати, пироги
Напевно, багато хто бачив у фільмах красиву, з апетитною скоринкою, запечену індичку. От тільки як же зробити її самостійно, щоб вона вийшла нітрохи не гірше. Виявляється, в
М'ясо з сиром – це смачно. Особливо якщо в якості м'яса пюиспользуется соковита і ніжна курочка! Готуємо наші страви сьогодні виключно в духовці, за рахунок цього вони будуть
Буженина, приготовлена в домашніх умовах – це відмінна і, що найбільш важливо, корисна альтернатива магазинної ковбаси, в яку при виробництві додають безліч консервантів,
Жодна магазинна ковбаса або балик не зрівняється з власноруч приготованим свинячим рулетом. Мало того, що ви будете впевнені в якості використовуваних продуктів, можете
Куряча грудка – це смачне, ніжне і дієтичне м'ясо. Воно є доступним і його можна купити в будь-якому продуктовому магазині за невелику ціну. М'ясо цієї частини курки дуже
Вибір рецептів маринаду для шашлику з курки повністю залежить від уподобань їдців. Існують швидкі маринади, спеціальні і навіть екзотичні. Різноманіття варіантів
Кожна досвідчена господиня може з успіхом радувати своїх домочадців різноманітними стравами. Готувати смачні котлети або гуляш може будь-яка, а ось посмажити свинину так,
Прийнято вважати, що кролятину готувати дуже складно, оскільки непросто домогтися соковитості, приємного смаку та аромату. Іноді це дійсно так. Це говорить про
У літню пору хочеться побалувати себе чим-небудь смачним і ситним, саме до таких страв і відноситься шашлик. Секретом смаку і аромату є маринад. Найчастіше м'ясо маринують з
Зберегти або закріпити натуральні і харчові властивості продуктів можливо за допомогою різних соусів. Вони можуть бути солоними, пекучими, кисло-солодкими, калорійними
Якщо ви любите прості страви, то сьогоднішні рецепти точно для вас! Куряча печінка не тільки смачна, але й корисна. Насиченість додадуть страві гриби, і вони зроблять його
М'ясні страви завжди виходять смачними, а їх запах в момент приготування заповнює все приміщення. При цьому, їх можна готувати як для повсякденного, так і для святкового меню.
Свинина, а точніше шийна частина, розташована уздовж хребта, традиційно використовується для шашлику. Ніжне і не сухе, завдяки прошарків жиру, це м'ясо швидко вбирає спеції
Яловичий мову в незалежності від способу приготування прийнято вважати делікатесом. У цьому продукті міститься величезна кількість вітамінів, мінералів і заліза. Лікарі
Страви з свинини в кисло-солодкому соусі відносяться до традиційних страв китайської кухні. Головна хитрість і складність у приготуванні цих страв полягає саме в соусі,
Готуючи різноманітні м'ясні страви, багато господинь незаслужено обділяють увагою таку страву, як піджарка з яловичини. Помилково вважаючи, що готуючи таким методом
Блюдо, яке ми сьогодні будемо готувати, подобається абсолютно всім без винятків. Це смачно, це неймовірно смачно і дуже ароматно! Ви просто зобов'язані спробувати одну з
Курка – найпопулярніша домашня птиця, оскільки страви з неї займають значну частину нашого раціону. Її смажать, запікають, відварюють бульйони, використовують м'ясо,
Справжньою бурею в кулінарні технології увірвалися способи приготування їжі в мультиварках. Непросто зараз назвати блюдо, яке можна приготувати цим оригінальним
Приготувати смачний в'ялений м'ясний продукт можна з будь-якого м'яса, не тільки зі свинини, але і з будь-якої птиці, а також м'яса, привезеного з полювання. Термічної
Свинина в будь-якому вигляді виходить смачно, але відбивні з неї явно є улюбленою стравою більшості людей. Хіба хтось відмовиться від соковитого шматка свинини в цікавому
Не кожне національне блюдо може так увійти в кухню інших народів, як шашлик на російську. Його люблять вживати на природі в теплій дружній компанії, радіючи і зустрічі, і
Напевно, вже багато чули про таку страву, як запечена курка на пляшці. Ось тільки, як приготувати дійсно смачне і соковите куряче м'ясо, мало хто знає. А адже при запіканні цим
Карбонат – це ніжна, запечена цілісним шматком, свинина. Її можна вживати як в гарячому вигляді, так і в холодному (нарізаючи на тонкі пластинки). З охолодженого карбонату
Баранина — це смачне і поживне м'ясо. Воно володіє великою кількістю вітамінів і корисних речовин. Його можна вживати в будь-якому вигляді – вареному, запеченому або