М'ясо

Не варто думати, що з курячих крилець можна приготувати тільки бульйон. З них можна робити величезну кількість смачних страв – смажити з овочами, готувати на грилі, запікати з
Сьогодні всі знають, що шашлик з яловичої печінки — чудове блюдо для домочадців і гостей. Зробити його не так складно, як можна подумати. Які існують рецепти його приготування і
Котлети беруть свій початок у Франції, спочатку вони готувалися не з подрібненого продукту, а це було м'ясо на кістці. Набагато пізніше з'явилося блюдо з фаршу, це заслуга
Якщо смажене і запечене м'ясо, здається вас занадто калорійним, а варене вже набридло, пропонуємо вам цікавий варіант. Зараз ми будемо готувати м'ясо на пару. І не повірите,
Найчастіше беруть молоду качку і готують її з додаванням яблук, різних видів капусти, картоплі. Для повноти картини приготоване блюдо посипають подрібненою зеленню. Качка,
Страви зі свинини здавна займають основні позиції в багатьох кухнях світу. Це і всіма улюблений шашлик, різноманітні стейки і медальйони. Варіантів приготування цього виду
Практично будь-яке м'ясо дуже гармонійно поєднується з соусами з ягід і фруктів. Блюдо отримує пікантний кисло-солодкий присмак. Приготувати такий соус можна з різних ягід,
Класичний стейк готують з добірної мармурового м'яса (наприклад – свиняча шия). Стейк з даної частини свинини виходить з хрусткою скоринкою зверху і, в той же час, надзвичайно
Простих страв, на які йде небагато часу, маса. З самих звичайних продуктів виходять кулінарні шедеври, якщо правильно підібрати спеції, маринад або соус. Однак деякі швидкі
Дуже добре готувати яловичину в томатному соусі. Соус можна зробити так: узяти очищені томати, покласти їх в м'ясо, подрумяненное з цибулею, налити сухе вино. Класика
Сало – це один з основних продуктів, який зустрічається на столах у багатьох господинь. Кількість кулінарних страв, де воно є головним інгредієнтом, багато неміряно. Його
Існує чимало причин, що пояснюють популярність цього м'ясного продукту. Якщо з одного боку печінка істотно заощаджує тривалість готування, то з іншого може урізноманітнити
М'ясо з сиром – це смачно. Особливо якщо в якості м'яса пюиспользуется соковита і ніжна курочка! Готуємо наші страви сьогодні виключно в духовці, за рахунок цього вони будуть
Сучасні технології значно спростили наше життя і внесли багато нового в усі її сфери. Одна з таких сфер, наприклад, кулінарія – просте приготування їжі, як може здатися на
Якщо гості застали зненацька, а в холодильнику немає нічого готового, ситний і смачний обід можна приготувати з свинини. Вашій увазі пропонуються рецепти страв, зробити які
Індичка – це завжди дуже ніжно і соковито. Сьогодні ми готуємо з неї м'ясні кульки, а значить, вечеря/обід обіцяє бути дуже смачним! Фрикадельки з філе індички для дітей
Приготувати ароматну і соковиту курку можна не тільки в духовці, але і в мультиварці. Для цього треба тільки вибирати тушки невеликого розміру і доповнювати смак м'яса різними
З печінки можна приготувати різні страви. Її можна додавати в салати, робити з неї підливи до гарнірів, використовувати в якості начинок для пирогів, робити паштет і готувати з
Бастурма — це в'ялене м'ясо, яке може зберігатися без теплової обробки. Блюдо цілком можливо приготувати самостійно. Простота, простота приготування і відмінний смак —
На святкову вечерю посмажте знаменитого курчати тютюну. Складнощів з приготуванням цієї страви не буде абсолютно ніяких, якщо тільки вам вдасться купити «стрункого» курча,
Вишукане французьке блюдо, яке можна приготувати навіть у будній день. Кролик у вині виходить особливо ніжним, він буквально тане в роті! Приготувати його можна кількома
Приголомшливо ніжна яловичина може бути такою різною! Її можна приготувати як просто в спеціях, так і з самими різними добавками: сиром, овочами, грибами. При готуванні на
М'ясо кролика не тільки ніжне, але і дієтичне. Його рекомендується давати діткам в період прикорму, так як воно легкозасвоюване і не містить грубих волокон. Готувати
Аерогриль – стрімко завойовує популярність прилад. Зайвий жир при приготуванні в ньому страв видаляється, а зовні продукти покриваються хрусткою скоринкою. Сьогодні ми
Шинка – це улюблене багатьма м'ясне блюдо, яке буде доречно на будь-якому святковому столі. Купуючи в магазині, неможливо знати, в яких умовах вона готувалася, які
У багатьох кухнях євразійського континенту свиняча рулька є популярним харчовим продуктом. Жителі Росії, Німеччини, Чехії та Голландії, традиційно віддають перевагу
Пікантна і яскрава мексиканська кухня дуже подобається чоловікам. Ця пекуча їжа має багатий смак, вона дуже ситна і по-справжньому м'ясна. Звичайно, в ній багато овочів, які
Куряче м'ясо — одне із самих ніжних і низькокалорійних. З його допомогою можна створити частування для рідних і гостей. Тушкувати курку можна з додаванням різних
Курка – найпопулярніша домашня птиця, оскільки страви з неї займають значну частину нашого раціону. Її смажать, запікають, відварюють бульйони, використовують м'ясо,
М'ясні страви займають особливе місце в кулінарії. Яловиче м'ясо відрізняється приємними смаковими властивостями, воно досить поживна. Багато оригінальні рецепти
Баранина – це легко засвоюване м'ясо, його можна гасити, варити, солити, коптити і парити. Дане м'ясо відрізняється тим, що не кожен може зробити з нього смачне і соковите
В основі будь-якого м'ясного рулету – звичайний фарш. Варто навчитися готувати його правильно, додавши розмочений хліб, яйце, спеції, і у вашій скарбничці рецептів
Для дієтичних парових котлет з яловичини потрібно вибрати хороший шматок м'яса. Свіжа, в міру жирна яловича м'якоть – як раз те, що потрібно. Котлети з картоплі і яловичини на
Вино можна подавати в якості додаткового напою до різних страв, його можна використовувати і для їх приготування. Особливо добре поєднуються винні напої з м'ясом. Вони
М'ясо індички — це дуже ніжне, легке і в теж час поживне м'ясо. Воно містить у своєму складі високий рівень корисних речовин. Крім цього, його можна їсти навіть під час багатьох
Курка дуже проста в готуванні і не вимагає певних навичок. Як і варіння, її смаження не забирає багато часу. Незважаючи на швидкість і простоту приготування такої страви, воно є
Відносно недавно з'явилася на споживчому ринку диво сучасної техніки ще більше спростило завдання приготування смачних страв без необхідності довгого стояння біля плити.
Грузинська кухня виділяється своїми гострими, пряними стравами з великою кількістю свіжої зелені, овочів і м'яса. Завдяки розташуванню на стику азіатської та європейської
Кисло-солодкий соус використовується для різного м'яса. Це може бути свинина, баранина, баранячі реберця і курячі крила. Найпоширеніший рецепт цієї страви – м'ясо в
Хіба можна відмовитися від смачних яловичих реберець? А якщо вони подаються з гарніром, який просочився м'ясним соком? Таке приголомшливе блюдо дуже зручно готувати в
М'ясні страви завжди виходять смачними, а їх запах в момент приготування заповнює все приміщення. При цьому, їх можна готувати як для повсякденного, так і для святкового меню.
Зазвичай гомілку індички готують на урочисті заходи. Вона достатня велика, її довго запікають в електродуховці в рукаві, з гарніром, під різними соусами, а потім нарізають на
Якщо ви любите куряче м'ясо, то вам обов'язково сподобаються всі рецепти, які ми сьогодні запропонуємо. Будемо готувати м'ясо в тісті і запікати в духовці. Незвично, ситно,
Прийнято вважати, що кролятину готувати дуже складно, оскільки непросто домогтися соковитості, приємного смаку та аромату. Іноді це дійсно так. Це говорить про
У літню пору хочеться побалувати себе чим-небудь смачним і ситним, саме до таких страв і відноситься шашлик. Секретом смаку і аромату є маринад. Найчастіше м'ясо маринують з
Шашлик з курячих крилець — ніжне блюдо з хрусткою скоринкою, від якого просто неможливо відірватися. Величезну роль тут відіграє не тільки якість м'яса, але і маринад, завдяки
Якщо у вас є коптильня, відразу ж приєднуйтесь до нас, тому що ми готуємо дещо неймовірне. Якщо у вас її немає, то терміново купіть або зробіть самостійно! Це саме та річ, яка
Цей солоний соус ідеально доповнює птицю. Під час запікання він віддає м'яса не лише свій смак, але і наповнює кухню приголомшливим ароматом. Разом з іншими інгредієнтами
Справжня класика, яка потрапила в Росію з Австрії, шніцель за кілька століть свого існування зазнав ряд змін в залежності від країни, заимствующей рецепт. Навіть у Росії є
Якщо вам здається, що зараз ми запропонуємо вам щось неймовірно складне з купою незрозумілих інгредієнтів, ви сильно помиляєтеся! Це звичайні котлети з рубленого м'яса.