М'ясо

Якщо ви любите куряче м'ясо, то вам обов'язково сподобаються всі рецепти, які ми сьогодні запропонуємо. Будемо готувати м'ясо в тісті і запікати в духовці. Незвично, ситно,
Якщо ви любитель соковитих реберець, але до літа і вуличного гриля ще далеко, пропонуємо вам приготувати їх в духовці. Це можна зробити прямо зараз, якщо є бажання і трохи
Курка по-царськи. Що тут скажеш? Смачна запечена курочка – обов'язковий атрибут будь-якого свята. І «царський» стіл без неї, звичайно ж, не обійдеться. Курка з начинкою
Пікантна і яскрава мексиканська кухня дуже подобається чоловікам. Ця пекуча їжа має багатий смак, вона дуже ситна і по-справжньому м'ясна. Звичайно, в ній багато овочів, які
Свинина — поживна і жирне м'ясо. Його можна використовувати для приготування смачних і ситних страв. Особливо смачними виходять відбивні з цього м'яса, їх можна смажити як у
Смак приготованого шашлику залежить від декількох факторів. Для початку вибирається м'ясо, а потім воно маринується, дотримуючи всі правила. Саме від маринаду залежить те,
Кажуть, баранину набагато краще гасити, а не смажити. А ми можемо довести зворотне. Якщо підійти до цієї справи з розумом і потрібними овочами, можна отримати приголомшливе
Курка – це універсальна птах. Її можна маринувати м'ясо, тушкувати, смажити, варити і в будь-якому вигляді воно буде смачним. Величезною перевагою також є дієтична користь – в
Свиняче м'ясо — соковите і смачне. А її ціна у багатьох регіонах є цілком доступною. Що дозволяє багатьом господиням радувати своїх домашніх смачними стравами з цього виду
Антрекот – це шматок воловьего м'яса, вирізаного між ребрами у вигляді медальйона або більш великого шматка з долоню. Відноситься дане блюдо до французької кухні. У більш
Кисло-солодкий соус використовується для різного м'яса. Це може бути свинина, баранина, баранячі реберця і курячі крила. Найпоширеніший рецепт цієї страви – м'ясо в
Чорнослив і м'ясо – це прекрасно поєднуються продукти. Їх разом тушкують, смажать, роблять рулети, запікають. Пропонуємо розглянути найвдаліші рецепти страв з цими
Жоден вечеря не обходиться без м'ясної страви і гарнір. Котлети, смажена риба та інші стандартні страви постійно приїдаються. Приготуйте свинину по-корейськи, і домочадці
Якщо ви вважаєте, що м'ясо на пару – це зовсім несмачно, значить, ви просто ніколи не пробували. Але сьогодні настав той день, коли ваша думка зміниться після першого ж рецепту.
У багатьох кухнях євразійського континенту свиняча рулька є популярним харчовим продуктом. Жителі Росії, Німеччини, Чехії та Голландії, традиційно віддають перевагу
М'ясо курки буде соковитим, м'яким і ароматним, якщо викласти на тушку гуртки лимона. З цією ж метою рекомендуємо покласти всередину птиці лимон натерти її зсередини і зовні
Буженину зазвичай готують з м'яса свині. Маринують, шпигують морквою і часником, запікають в духовій шафі. Часто використовують мультиварку. Таким же способом можна
Кожна господиня рано або пізно замислюється про приготуванні цікавого, оригінального блюда. Таким блюдом може стати курка з ананасами, запечена в духовці. Сама назва
Існує величезна кількість способів гасіння яловичини з цибулею. А щоб приготовані страви були смачними, необхідно використовувати тільки якісне м'ясо. Тушкована
Суфле з яловичини готується із застосуванням різноманітних способів. Тут може використовуватися духовка, плита зі сковородою, мультиварка і пароварка. Існує традиційний
Сьогодні ми навчимо вас готувати незабутні блюда з найпростіших інгредієнтів! Це звичайне куряче м'ясо і трохи часнику для пікантності. Вам точно сподобається, бо це
Яловича печінка – популярний інгредієнт для багатьох страв. Однак апетитне і смачне блюдо вийде тільки, якщо використовувати якісні та свіжі продукти. Як правильно вибрати
Вперше м'ясо по-французьки було подано за розпорядженням Катерини — російської імператриці — для графа Орлова, який раптово вирішив відвідати столицю Франції. Саме ця
Вишукане французьке блюдо, яке можна приготувати навіть у будній день. Кролик у вині виходить особливо ніжним, він буквально тане в роті! Приготувати його можна кількома
Відносно недавно з'явилася на споживчому ринку диво сучасної техніки ще більше спростило завдання приготування смачних страв без необхідності довгого стояння біля плити.
Справжня класика, яка потрапила в Росію з Австрії, шніцель за кілька століть свого існування зазнав ряд змін в залежності від країни, заимствующей рецепт. Навіть у Росії є
Якщо вам здається, що зараз ми запропонуємо вам щось неймовірно складне з купою незрозумілих інгредієнтів, ви сильно помиляєтеся! Це звичайні котлети з рубленого м'яса.
Куряче м'ясо не має яскраво вираженого смаку. Зате відрізняється ніжною структурою і дозволяє готувати багато різних страв, смак яких буде залежати від додаткових
Комусь шніцель нагадує відбивну, а комусь- стейк, але насправді він не відноситься ні до однієї групи, ні до іншої. Звичайно, можна приготувати його в клярі або просто на грилі,
Біфштекс – це стейк-філе з цілого зажареного шматка яловичини, взятого з головної частини вирізки. Один з підвидів цієї страви – прототип усіма звичної нам котлети – робиться з
Існує безліч смачних рецептів страв з м'яса курки, які готують в духовці: рулети, котлети, пироги. Загальновідомі способи приготування – це запікання в рукаві, у фользі або
Яловичину в сметанному соусі краще всього готувати на сковороді або в мультиварці. Для цієї страви найбільш підходить лопатка або вирізка із задньої частини молодої
Якщо ви любите вареники і пельмені, обов'язково полюбите і манти, вони містять у собі трохи більше начинки. Ви повинні це спробувати! Класичний рецепт Інгредієнти Кількість
Насправді «М'ясо по-французьки» ні до Франції, ні до традиційної європейської кулінарної школі відношення не мають. Це страва родом з Росії вперше було приготовлено на
Телятина – один з найбільш популярних і корисних видів м'яса. Цей продукт рекомендується вживати в їжу регулярно: він допомагає запобігти багато захворювань (наприклад,
М'ясо кролика вважається не тільки дієтичним, тому що воно знежирене, але і дуже ніжним. Спробуйте приготувати рагу з простих інгредієнтів, щоб зрозуміти, наскільки це
Якщо у вас є коптильня, то просто гріх не закоптити в ній грудинку, яка буде відмінною заміною ковбас. Як вибрати м'ясо Почати потрібно з вибору грудинки. Кращим варіантом буде
Яловичина відмінно поєднується з чорносливом. І не варто думати, що чорнослив зможе якось зіпсувати м'ясо, він навпаки зробить його незвичайним, додасть дивовижний аромат і
Французьку вишуканість — свинина в духовці Французьке Блюдо — смак російська Коли хочеться приготувати що-небудь смачненьке, але так, щоб довго не морочитися, завжди на
Що може бути смачніше і ароматні запеченої в духовці курки? Таке блюдо можна з гордістю поставити на святковий стіл. Рум'яна кірочка, ніжне і соковите м'ясо – все, що потрібно
Біфштекс – це шматок відбитого м'яса, підсмаженого на сковороді. Найчастіше його готують з яловичини, але не менш поширений рецепт – з свинини. М'ясо беруть із головної
Сьогодні у нас для вас приємна новина. Ми будемо готувати соковите, смачне, ароматне і насичене м'ясо в духовці, в яке неможливо не закохатися. М'ясна «Гармошка»: класичний
Фрікасе – це найчастіше біле м'ясо, яке подається під соусом. Чимось схоже на гуляш, але не зовсім. Вам обов'язково потрібно спробувати, щоб до кінця зрозуміти, про що все-таки
М'ясо курятини завжди є у продажу, воно володіє високими дієтичними властивостями. Цей продукт відрізняється невисокою вартістю, тому часто вибір падає саме на нього.
Ритм життя сучасної жінки змушує знаходити все більш нові методи економії часу при веденні домашнього господарства. У цьому прекрасним помічником служить мультиварка. Що ж
Чехи дійсно вміють готувати м'ясо. Роблять вони це оригінально, смачно, подають незмінно з пивом і овочами. М'ясо по-чеськи зазвичай злегка гострий, з спецій обов'язково
Овочі і м'ясо – прості інгредієнти, з яких можна приготувати смачний обід чи вечерю. Готувати страви в духовці дуже просто, результат перевершує всі очікування, але часу
Запечена свинина — це не новина, а от якщо додати до неї апельсини, вони зроблять з будь-якої страви справжнє свято. Соковита свинина в апельсиновому соусі Інгредієнти
М'ясо по-французьки з ананасами – один з найбільш популярних рецептів приготування м'ясних страв. Варіації рецепта різноманітні, так що кожен зможе підібрати варіант собі
Головною відмінністю приготованого м'яса птиці від інших м'ясних продуктів є наявність чудовою, рум'яної і хрусткої скориночки. Найбільш апетитними, ласими, поживними