М'ясо

Будь-яке м'ясо, приготоване на сковороді, є дуже шкідливою і важкою для роботи шлунка їжею. Існує прекрасна альтернатива сковороді – духовка або аерогриль. Для того щоб ще
Майонез – це універсальний соус для маринування шашлику, оскільки до його складу входять всі продукти, часто використовувані в маринадах (яйця, рослинне масло, оцет і
Приготувати м'ясо на вечерю, що може бути простіше? Але можна приготувати просто м'ясо, а можна створити кулінарний шедевр з допомогою соусу і декількох додаткових
Непомітно для всіх соєвий соус перетворився в одну з улюблених приправ у світі, а низьку калорійність продукту перетворила його в саму популярну заправку для дієтичних
Останнім часом шашлик з риби, яловичини, овочів все частіше стали готувати в електродуховці на домашній кухні. Але на першому місці у списку джерел для нього варто курка,
Куряче філе — часто купується продукт, воно недороге, швидко готується, володіє низькою калорійністю. Існує маса рецептів приготування цього м'яса, одним з варіантів є
Сьогодні у нас для вас приємна новина. Ми будемо готувати соковите, смачне, ароматне і насичене м'ясо в духовці, в яке неможливо не закохатися. М'ясна «Гармошка»: класичний
З давніх часів людина стала вживати м'ясо. Воно допомагало підвищити працездатність, відновити сили після важкого дня. З кожним роком люди удосконалювали страви,
Кролик це, мабуть, саме смачне і легке м'ясо, яке можна віднести до розряду дієтичних продуктів. Крім цього, у його складі міститься велика кількість корисних компонентів,
Існує кілька способів приготувати філе індички. Блюдо, приготоване в мультиварці, буде в кілька разів смачніше і соковитіше, ніж приготоване звичайним способом. До того ж
Якщо ви задумалися над тим, чим порадувати своїх домашніх, то вам варто приготувати курячі котлети, адже їх можна робити з різними гарнірами і підливою. Крім того, котлети
Люля-кебаб – це традиційне блюдо азіатського народу, який проживає на території Кавказу, Близького Сходу та Середньої Азії. Переважно його готують з баранячого м'яса. В
Курячі ніжки завжди виходять неймовірно соковитими і ніжними. Та й готувати їх зовсім не так вже і складно. Це м'ясо має ніжністю, м'якістю, тому готується воно дуже швидко.
Люля-кебаб (Lula kebab) в перекладі з мови тюрків – «смажена м'ясна трубка», є національним блюдом народів Кавказу і Середньої Азії. Особливу популярність ця страва має на
Жоден вечеря не обходиться без м'ясної страви і гарнір. Котлети, смажена риба та інші стандартні страви постійно приїдаються. Приготуйте свинину по-корейськи, і домочадці
Запечена свинина — це не новина, а от якщо додати до неї апельсини, вони зроблять з будь-якої страви справжнє свято. Соковита свинина в апельсиновому соусі Інгредієнти
Приготувати смачний в'ялений м'ясний продукт можна з будь-якого м'яса, не тільки зі свинини, але і з будь-якої птиці, а також м'яса, привезеного з полювання. Термічної
Смак приготованого шашлику залежить від декількох факторів. Для початку вибирається м'ясо, а потім воно маринується, дотримуючи всі правила. Саме від маринаду залежить те,
Качка по-пекінськи – одне з поширених страв в Пекіні, яке традиційно готують двома способами. Перший передбачає здійснення смаження м'яса в підвішеному стані, тоді як другий
Пиво – алкогольний напій, який може використовуватися в різних сферах. Приміром, сьогодні ми вам покажемо, що його можна не тільки пити, але і готувати з нього. Пиво входить
Коли настає пора бадьорять і зігріваючих прянощів, саме час згадати про курочку. Записуйте кілька рецептів, які зроблять вечерю смачним і ситним, і значно скоротять ваше
Практично кожен ранок у багатьох починається з чашки гарячого чаю й бутерброд з ковбасою. Але сьогодні дуже часто на прилавках магазинів можна зустріти неякісний продукт.
З появою фольги у всіх кулінарів з'явилася прекрасна можливість готувати у неї різноманітні страви. Запікають в ній рибні, м'ясні, овочеві страви і птицю. З нашої статті ви
Соковитий шашлик — прекрасне доповнення до будь-якого відпочинку на природі. На дачі, на пікніку, він буде «в тему» на будь-яких святах і для пригощання дорогих гостей, та у
Свинина, а точніше шийна частина, розташована уздовж хребта, традиційно використовується для шашлику. Ніжне і не сухе, завдяки прошарків жиру, це м'ясо швидко вбирає спеції
Звичайні люди, професійні дієтологи і алергологи все частіше віддають перевагу свинині. Цей продукт давно закріпився у багатьох національних кухнях світу. Вибираючи більш
Продуктів, які не мають протипоказань, дуже мало і одним з них є м'ясо індички. Воно не тільки вважається виключно дієтичним, але і в кілька разів випереджає інші різновиди
Напевно, багато хто бачив у фільмах красиву, з апетитною скоринкою, запечену індичку. От тільки як же зробити її самостійно, щоб вона вийшла нітрохи не гірше. Виявляється, в
Котлети з курячої грудки — це дуже смачне блюдо, яке можна зробити на вечерю або обід. Котлети з курячої тушки виходять легкими, соковитими і ароматними. Головне — під час
Фарширована яблуками качка – царський блюдо. Якщо вона стоїть на урочистому столі, господиня може пишатися собою, оскільки не кожен кулінар здатний зробити її на відмінно.
М'ясо птиці давно подобається любителям м'ясних страв. Воно набагато швидше стає м'яким при термічній обробці, ніж будь-який інший вид м'яса. Дуже соковита, ніжна, з
Якщо ви любите вареники і пельмені, обов'язково полюбите і манти, вони містять у собі трохи більше начинки. Ви повинні це спробувати! Класичний рецепт Інгредієнти Кількість
Мультиварка сьогодні полегшує життя будь-якої господині, особливо тієї, в якій не так багато часу для кулінарії. Курка ж ідеальний варіант для швидкого обіду або вечері – її
Гамбургери донині вважаються найбільш популярним різновидом фаст-фуду. Нескладно здогадатися, в чому заслуга пишною булочки з котлетою і овочами всередині, адже такий
Курка з яблуками в духовці звучить якось по-святковому, а адже це частування не завжди можна готувати на свята! Якщо ви просто хочете порадувати своїх членів сім'ї
Жодна магазинна ковбаса або балик не зрівняється з власноруч приготованим свинячим рулетом. Мало того, що ви будете впевнені в якості використовуваних продуктів, можете
Запікають гусака в духовці переважно до святкового столу. Готову страву виходить ніжним і соковитим. Щоб його приготувати – не потрібно бути першокласним кулінаром.
Курячі сердечка, приготовані з любов'ю і з використанням деяких секретів, стають неймовірно смачним блюдом. Мініатюрні розміри субпродукту не віднімають його позитивних
Звичайні м'ясні тефтелі можна ситно доповнити, використовуючи простий і дешевий інгредієнт – білокачанну капусту. Невелика кількість цього листового овоча надає не тільки
Парадоксально, але «саме французьке» і популярне блюдо прийшло до нас з... Росії. І популяризував його відомий граф Орлов, причому і сам м'ясної шедевр після цього ще довго
Головною відмінністю приготованого м'яса птиці від інших м'ясних продуктів є наявність чудовою, рум'яної і хрусткої скориночки. Найбільш апетитними, ласими, поживними
Всі звикли млинці фарширувати різними компонентами, включаючи куряче м'ясо. Але ж можна зробити і навпаки, а саме нафарширувати курку млинцями. Звичайно, для того щоб
Перші рецепти м'ясного рулету з'явилися ще в Стародавньому Римі в п'ятому столітті до нашої ери, блюдо швидко здобуло популярність і зараз неможливо уявити святковий стіл без
Як не парадоксально, але це блюдо – м'ясо по-монгольськи — не має ніякого відношення до монгольської кухні, а прийшло до нас з Японії. Готується це солодкувате м'ясо дуже
Куряче м'ясо користується більшою популярністю серед інших видів, так як має найбільш ніжний смак. Крім того, на його приготування йде в рази менше часу, на відміну від
Котлети з курячого м'яса «Ніжність» дуже прості у приготуванні. Але в результаті виходить дуже ніжне, повітряне і неймовірно смачне блюдо, яке обов'язково порадує всіх
Згідно думку дієтологів, тільки м'ясо індички випереджає куряче за дієтичними властивостями. Але, як показує практика, індичатина ще не прижилася на столах російських
Вперше м'ясо по-французьки було подано за розпорядженням Катерини — російської імператриці — для графа Орлова, який раптово вирішив відвідати столицю Франції. Саме ця
Страви, приготовлені з свинини, займають основне місце в нашому меню. Ми можемо її в духовці запікати в різних електроприладах, готувати з овочами, гарніром, або у вигляді
Справжньою бурею в кулінарні технології увірвалися способи приготування їжі в мультиварках. Непросто зараз назвати блюдо, яке можна приготувати цим оригінальним