М'ясо

Сьогодні курка стала універсальним м'ясом, яке найчастіше готують для повсякденного сніданку, обіду і вечері, а також для святкового столу. Її готують з овочами, грибами,
Антрекот – це шматок воловьего м'яса, вирізаного між ребрами у вигляді медальйона або більш великого шматка з долоню. Відноситься дане блюдо до французької кухні. У більш
Чи готові ви спробувати щось шалено смачне і соковите? Тоді перед вами свинячі ребра, які ми запечемо в духовці і подамо до столу з пилу, з жару. Це неможливо пропустити!
Оригінальний спосіб подачі всім знайомою курки. В даному блюді відчуваються нотки Сходу і Африки одночасно. Це щось незвичайне, дуже ніжне і трохи пікантне. Варто
Здається, це блюдо саме звичайне. Але на ділі смак і аромат його просто незабутні! Солодкий перець, соковите м'ясо та багато інших овочів і добавок створюють справжню
Якщо ви любите соковите і смачне м'ясо, обов'язково збережіть собі наші сьогоднішні рецепти. Ми будемо готувати на грилі і сковороді-гриль, так що буде не лише смачно і
Існує величезна кількість способів гасіння яловичини з цибулею. А щоб приготовані страви були смачними, необхідно використовувати тільки якісне м'ясо. Тушкована
Курка по-царськи. Що тут скажеш? Смачна запечена курочка – обов'язковий атрибут будь-якого свята. І «царський» стіл без неї, звичайно ж, не обійдеться. Курка з начинкою
Сальтисон – це дуже смачне м'ясне блюдо, батьківщиною якого вважається Італія. Саме італійці придумали закуску з мелкорубленного м'яса і свинячих нутрощів, приправлених
Процес приготування курячих крилець – смачне і нетрудомістке справу. Для додання особливого смаку, курячі крильця маринують у різних соусах, за кілька годин до відправлення
Соковитий м'ясний рулет – те, що обов'язково повинно потрапити на ваш обідній стіл. Він настільки хороший, що у нас просто немає слів, одні захоплення! Тому тут тільки
Якщо ви любитель соковитих реберець, але до літа і вуличного гриля ще далеко, пропонуємо вам приготувати їх в духовці. Це можна зробити прямо зараз, якщо є бажання і трохи
Насправді «М'ясо по-французьки» ні до Франції, ні до традиційної європейської кулінарної школі відношення не мають. Це страва родом з Росії вперше було приготовлено на
Куряче м'ясо — одне із самих ніжних і низькокалорійних. З його допомогою можна створити частування для рідних і гостей. Тушкувати курку можна з додаванням різних
Буженину зазвичай готують з м'яса свині. Маринують, шпигують морквою і часником, запікають в духовій шафі. Часто використовують мультиварку. Таким же способом можна
Свинина, приготована в вершковому соусі – смачне блюдо, від якого не зможе відмовитися жодна людина. М'ясо виходить ніжним, ароматним, а соус ідеально доповнює його. Для
Баранина – це легко засвоюване м'ясо, його можна гасити, варити, солити, коптити і парити. Дане м'ясо відрізняється тим, що не кожен може зробити з нього смачне і соковите
Курка часто стає традиційним блюдом на сімейне застілля. І не дивно, адже курка – універсальний продукт. Її можна зварити на пару, згасити, посмажити, запекти – це ціле джерело
Якщо вам здається, що зараз ми запропонуємо вам щось неймовірно складне з купою незрозумілих інгредієнтів, ви сильно помиляєтеся! Це звичайні котлети з рубленого м'яса.
Хіба можна відмовитися від смачних яловичих реберець? А якщо вони подаються з гарніром, який просочився м'ясним соком? Таке приголомшливе блюдо дуже зручно готувати в
Пропонуємо вам дуже просте і легке блюдо, яке може бути подано не тільки до буденного столу в якості обіду або вечері. Це запечена курка в духовці в пакеті. Таке блюдо можна
Любите харчуватися курочкою в KFC? Ми навчимо вас готувати таку ж смачну, хрустку і золоту курку. Готуйтеся, буде помпезно смачно! Яка використовується паніровка У відомої
Сало – це один з основних продуктів, який зустрічається на столах у багатьох господинь. Кількість кулінарних страв, де воно є головним інгредієнтом, багато неміряно. Його
Підлива – це гарячий соус, який подають до різних гарнірів. Відрізняться підлива від звичайних соусів тим, що її основа — це сік, який виділяють м'ясо, гриби або овочі при
Сучасні технології значно спростили наше життя і внесли багато нового в усі її сфери. Одна з таких сфер, наприклад, кулінарія – просте приготування їжі, як може здатися на
Страва з курячої грудини в клярі готують по-різному: хтось робить яєчне тісто з борошном, хтось просто обвалює в панірувальних сухарях. Куряче філе сухувато, за рахунок кляру
Шашлик з курячих крилець — ніжне блюдо з хрусткою скоринкою, від якого просто неможливо відірватися. Величезну роль тут відіграє не тільки якість м'яса, але і маринад, завдяки
Відносно недавно з'явилася на споживчому ринку диво сучасної техніки ще більше спростило завдання приготування смачних страв без необхідності довгого стояння біля плити.
Цей солоний соус ідеально доповнює птицю. Під час запікання він віддає м'яса не лише свій смак, але і наповнює кухню приголомшливим ароматом. Разом з іншими інгредієнтами
Сьогодні всі знають, що шашлик з яловичої печінки — чудове блюдо для домочадців і гостей. Зробити його не так складно, як можна подумати. Які існують рецепти його приготування і
Ну, хто не любить курку, приготовану на грилі? Найімовірніше, такої людини не знайдеться, так як це неймовірно апетитний і смачне ласощі. Але, що ж робити, якщо немає
Сьогодні вам знадобиться куряча грудка, чорнослив, трохи стандартних добавок і бажання приготувати смачно і оригінально. Отже, почнемо! Рецепт курячої грудки з
Страви зі свинини здавна займають основні позиції в багатьох кухнях світу. Це і всіма улюблений шашлик, різноманітні стейки і медальйони. Варіантів приготування цього виду
На сьогоднішній день багато господинь намагаються приготувати смачні і легкі страви, витрачаючи при цьому мінімум часу і зусиль. Мультиварка – ідеальне рішення для жінок і
Для того щоб м'ясо було соковитим, ароматним і по-особливому пікантним, багато гурмани доповнюють його різними соусами. А для того щоб зробити соус, не потрібно мати великий
Приготувати ароматну і соковиту курку можна не тільки в духовці, але і в мультиварці. Для цього треба тільки вибирати тушки невеликого розміру і доповнювати смак м'яса різними
Куряча грудка – це джерело легко засвоюваного білка, вітамінів групи B, PP, H. І це все при практично повній відсутності жирів. Вживання в їжу білого курячого м'яса здатне
Качине м'ясо – продукт неймовірно смачний, але специфічний. Щоб смачно приготувати цю дику птицю необхідно знати, як це зробити правильно, щоб не тільки не зіпсувати м'ясо,
Страву в горщиках завжди виглядає красиво і апетитно, і тому цілком підійде навіть для святкового застілля. Дуже смачно, а деколи просто вишукано. Яловичина в горщиках зі
Куряча грудка – це смачне, ніжне і дієтичне м'ясо. Воно є доступним і його можна купити в будь-якому продуктовому магазині за невелику ціну. М'ясо цієї частини курки дуже
Курячі ніжки завжди виходять неймовірно соковитими і ніжними. Та й готувати їх зовсім не так вже і складно. Це м'ясо має ніжністю, м'якістю, тому готується воно дуже швидко.
Свинячі реберця — це дуже поживний і дуже ситний продукт. Вони відмінно поєднуються з будь-якими гарнірами – з овочами, крупами, салатами і підливою з різних соусів. Якщо ви
М'ясо курки високо цінується завдяки вмісту в ньому різних мінеральних сполук, до того ж, воно зовсім не шкодить фігурі при правильному приготуванні. З курячого м'яса можна
Курячі крильця – одна з традиційних закусок до пива. Але якщо до них додати картоплю або спагетті, то вони можуть стати повноцінним стравою. Їх можна смажити, варити, запікати в
Свиняча печінка — найбільша дієтична частина свинячої тушки. В ній ~129 кал / 100 г продукту, тому її сміливо можна включати в раціон при дієтичному харчуванні на схуднення.
Демократична ціна курячого м'яса, смак і харчова цінність роблять його частим гостем на наших столах. Скільки смачних і корисних страв можна приготувати, використовуючи цей
Смачніше всього, звичайно, виходить це блюдо з картопляним пюре або макаронами. Але це не означає, що таку печінку можна подати з гречкою, рисом або перловкою, наприклад. Якщо
Якщо у вас є коптильня, то просто гріх не закоптити в ній грудинку, яка буде відмінною заміною ковбас. Як вибрати м'ясо Почати потрібно з вибору грудинки. Кращим варіантом буде
Для дієтичних парових котлет з яловичини потрібно вибрати хороший шматок м'яса. Свіжа, в міру жирна яловича м'якоть – як раз те, що потрібно. Котлети з картоплі і яловичини на
Курка з кунжутом — .то поєднання можна вже сміливо назвати класичним. Не тільки в ресторанах популярні такі блюда, але і в точках швидкого харчування. Так що ви просто