М'ясо

Качка, приготована в мультиварці, наприклад, з яблуками, виходить більш ніжною, соковитою і ароматною, ніж та, що запікалася в духовій шафі. Важливо, щоб вона помістилася в
Готувати смачний і ароматний шашлик – це одна з найважливіших родзинок кавказьких народів. Немає, напевно, у світі жодної нації, яка б досконало повторила всі ці кулінарні
Котлети беруть свій початок у Франції, спочатку вони готувалися не з подрібненого продукту, а це було м'ясо на кістці. Набагато пізніше з'явилося блюдо з фаршу, це заслуга
Качине м'ясо – продукт неймовірно смачний, але специфічний. Щоб смачно приготувати цю дику птицю необхідно знати, як це зробити правильно, щоб не тільки не зіпсувати м'ясо,
Страви в духовці можна віднести сміливо до здорового харчування. Вони готуються практично без масла або іншого жиру, скоринка не засмажується, а запікається, тому і рівень
Знайти людей, які добровільно відмовилися б від апетитною засмаженою качки якщо не неможливо, то дуже складно. Та й як можна встояти від ніжного соковитого м'яса з особливим,
М'ясне суфле – це просте і, разом з тим, оригінальне блюдо. Воно припаде до смаку всім: дітям, дорослим і навіть самим завзятим гурманам. Існують особливі види цього
Курка з кунжутом — .то поєднання можна вже сміливо назвати класичним. Не тільки в ресторанах популярні такі блюда, але і в точках швидкого харчування. Так що ви просто
Коли настає пора бадьорять і зігріваючих прянощів, саме час згадати про курочку. Записуйте кілька рецептів, які зроблять вечерю смачним і ситним, і значно скоротять ваше
Не варто думати, що з курячих крилець можна приготувати тільки бульйон. З них можна робити величезну кількість смачних страв – смажити з овочами, готувати на грилі, запікати з
Смажені курячі ніжки не на сковороді, а в мультиварці – відмінний варіант для швидкого вечері на всю сім'ю. Вони прості у приготуванні, недорогі ситні, добре засвоюються.
Існує величезна кількість рецептів шинки в мультиварці. В залежності від типу м'яса і використовуваного обладнання, вона буде готуватися від 1.5 до 4 годин. Різні набори
Що може бути смачніше, ніж обсмажена соковита свинина. Ще більш приємний смак і аромат додасть їй пиво. Свинина досить жирне м'ясо і калорійне. Але при правильному
Складання меню до святкового столу не обходиться без вибору смачних, але висококалорійних м'ясних продуктів. Це можуть бути гарячі страви, листкові або заправлені салати, а
Шинка – це улюблене багатьма м'ясне блюдо, яке буде доречно на будь-якому святковому столі. Купуючи в магазині, неможливо знати, в яких умовах вона готувалася, які
Приготувати яловичі ребра просто. Все, що вам знадобиться, так це овочі і приправи, соуси і сухе вино в якості маринаду. Яловичі реберця, ловлення в духовці в гранатовому соусі
Не всім відомо, що в такому субпродукте, як свинячі вушка, міститься величезна кількість корисних для людини поживних речовин. У них не тільки мінерали, але і вітаміни. Хоча є і
Азіатська кухня останні роки переживає бум популярності в Росії. Сьогодні майже кожна господиня має в кулінарному арсеналі пару рецептів на тему азіатських страв. Це не
Якщо смажене і запечене м'ясо, здається вас занадто калорійним, а варене вже набридло, пропонуємо вам цікавий варіант. Зараз ми будемо готувати м'ясо на пару. І не повірите,
Запечена курка з хрусткою скоринкою і ніжним м'ясом всередині є улюбленим стравою у багатьох сім'ях. Її готують не тільки на свята, але і подають на вечерю у звичайні дні. При
Найбільш часто індиче м'ясо готується в духовці. У новачків не завжди може вийти цей процес, оскільки продукт досить специфічний, що потребує індивідуального підходу. Для
Соковитий м'ясний рулет – те, що обов'язково повинно потрапити на ваш обідній стіл. Він настільки хороший, що у нас просто немає слів, одні захоплення! Тому тут тільки
Не можна сказати, що баранина на столі – звичне явище. Її готують і їдять не так часто, як м'ясо інших сортів, хоча баранина, особливо молода, являє собою дієтичний
Як смачно приготувати жорстку, але дуже корисну яловичину? Найпопулярніший варіант – загасити м'ясо. Наприклад, яловичина у вершковому соусі з додаванням різних спецій і
Шашлик – одне з найулюбленіших страв не тільки чоловіків, але і жінок. Навряд чи хто встоїть перед ароматним соковитим шматочком. Але що робити, якщо на дворі нельотна погода, а
Відбивні з ніжного курячого філе — прекрасний варіант швидкого і ситної вечері. Готуються вони абсолютно просто, виглядають красиво і апетитно, а смак цих відбивних просто
Правильно приготовані яловичі нирки — це смачне і корисне блюдо, яке доповнить ваш раціон корисними вітамінами та мікроелементами. Їх традиційно додають в розсольники і
Сальтисон – це дуже смачне м'ясне блюдо, батьківщиною якого вважається Італія. Саме італійці придумали закуску з мелкорубленного м'яса і свинячих нутрощів, приправлених
Страви зі свинини з'являються в меню кожної середньої по достатку сім'ї зі стабільною періодичністю. Цей продукт на прилавках в магазинах поступається за вартістю тільки
У житті кожної людини буває такий завал справ, часу не вистачає, діти голодні, чоловік повинен прийти з роботи, і необхідно щось швидко приготувати. Як раз такий «швидкої»
Коли гриби готуються разом з м'ясом, виходить смачне, насичене, ситне і дуже ароматне блюдо. Його залишається лише доповнити улюбленим гарніром і можна відразу ж подавати до
Оригінальний спосіб подачі всім знайомою курки. В даному блюді відчуваються нотки Сходу і Африки одночасно. Це щось незвичайне, дуже ніжне і трохи пікантне. Варто
Безсумнівно, стейк – одне з найулюбленіших чоловіками, та й не тільки ними, страв. Як правило, ми йдемо за хорошим стейком в ресторан, тому що боїмося приготувати його не так, не
Простих страв, на які йде небагато часу, маса. З самих звичайних продуктів виходять кулінарні шедеври, якщо правильно підібрати спеції, маринад або соус. Однак деякі швидкі
Існує кілька способів приготувати філе індички. Блюдо, приготоване в мультиварці, буде в кілька разів смачніше і соковитіше, ніж приготоване звичайним способом. До того ж
Для того щоб м'ясо було соковитим, ароматним і по-особливому пікантним, багато гурмани доповнюють його різними соусами. А для того щоб зробити соус, не потрібно мати великий
Кожна господиня у своєму арсеналі кулінарних рецептів має такі, які прості в приготуванні і користуються незмінною любов'ю домочадців і гостей. До цієї категорії належить і
Сьогодні всі знають, що шашлик з яловичої печінки — чудове блюдо для домочадців і гостей. Зробити його не так складно, як можна подумати. Які існують рецепти його приготування і
Готуючи різноманітні м'ясні страви, багато господинь незаслужено обділяють увагою таку страву, як піджарка з яловичини. Помилково вважаючи, що готуючи таким методом
Шаурма – це всім відомий вид швидкої закуски, популярний у всьому світі. Винайшли шаурму кочівники, які загортали смажене м'ясо і овочі, що були під рукою, в коржик, щоб було
Останнім часом на столах зустрічається в основному тільки курка. Мало хто готує інші види птиці. Однак з качки можна приготувати смачні страви, які залишаться у пам'яті ваших
В основі будь-якого м'ясного рулету – звичайний фарш. Варто навчитися готувати його правильно, додавши розмочений хліб, яйце, спеції, і у вашій скарбничці рецептів
Вино можна подавати в якості додаткового напою до різних страв, його можна використовувати і для їх приготування. Особливо добре поєднуються винні напої з м'ясом. Вони
Шашлик з курячих крилець — ніжне блюдо з хрусткою скоринкою, від якого просто неможливо відірватися. Величезну роль тут відіграє не тільки якість м'яса, але і маринад, завдяки
Приготувати соковиті, смачні курячі котлети вдається не кожній господині. Потрібно тільки знати певні нюанси і кулінарні хитрощі. Часто ми віддаємо перевагу саме курячому
Курка по-царськи. Що тут скажеш? Смачна запечена курочка – обов'язковий атрибут будь-якого свята. І «царський» стіл без неї, звичайно ж, не обійдеться. Курка з начинкою
Якщо ви вважаєте, що м'ясо на пару – це зовсім несмачно, значить, ви просто ніколи не пробували. Але сьогодні настав той день, коли ваша думка зміниться після першого ж рецепту.
М'ясо свинини практично найпопулярніше в нашому меню. З нього ми робимо котлети, відбивні, тефтелі, печеня, плов, рулети і безліч інших страв. Якщо ви хочете приготувати
М'ясо курки буде соковитим, м'яким і ароматним, якщо викласти на тушку гуртки лимона. З цією ж метою рекомендуємо покласти всередину птиці лимон натерти її зсередини і зовні
М'ясо індички відрізняється соковитістю і ніжністю. При правильній обробці та дотриманні всіх правил приготування з нього можна приготувати різноманітні страви, які