М'ясо

Попереду теплу пору року і час поїздок на пікніки, а значить, багато хто вже зараз думають, яке м'ясо і яким саме способом його маринувати, щоб вийшов смачний і соковитий шашлик.
Котлети з курячої грудки — це дуже смачне блюдо, яке можна зробити на вечерю або обід. Котлети з курячої тушки виходять легкими, соковитими і ароматними. Головне — під час
Курячі ніжки завжди виходять неймовірно соковитими і ніжними. Та й готувати їх зовсім не так вже і складно. Це м'ясо має ніжністю, м'якістю, тому готується воно дуже швидко.
М'ясо птиці давно подобається любителям м'ясних страв. Воно набагато швидше стає м'яким при термічній обробці, ніж будь-який інший вид м'яса. Дуже соковита, ніжна, з
Курка, запечена в духовці, та ще й з засмаженою золотистою скоринкою, у багатьох відразу викликає відчуття апетиту. Звичайно, мало хто зможе встояти перед цим ароматним і
Куряча грудка – ніжне, дієтичне, доступне за ціною м'ясо, для приготування якого потрібно мінімум часу. Сметана робить грудку ще ніжніше, а поєднання цих двох смаків давно
Запечене м'ясо або буженина — яке ж це смачне частування! При запіканні м'ясо виходить соковитим і настільки ароматним, що його запах буде розноситися по всьому будинку. Та й
Приготування відбивних з курячого філе настільки легка, що з нею зможуть впоратися абсолютно все. Крім цього, це блюдо готується досить швидко, тому воно стане гарним
Приємно у весняну теплу погоду, особливо під час тривалих вихідних вибратися з друзями на природу. І яка ж вилазка за місто може обійтися без запашного, смачного шашлику?
Коли вигадувати складні страви колись, традиційні частування подаються на кожне веселощі. Якщо хочеться чогось простого, легкого, але смачного, досить згадати про м'ясні
Що таке біфштекс? Це шматок м'яса, приготований особливим чином – потрібно нарізати поперек волокон, товщина повинна бути не більше 2-х сантиметрів і далі йде обсмажування.
Практично кожен ранок у багатьох починається з чашки гарячого чаю й бутерброд з ковбасою. Але сьогодні дуже часто на прилавках магазинів можна зустріти неякісний продукт.
Як не парадоксально, але це блюдо – м'ясо по-монгольськи — не має ніякого відношення до монгольської кухні, а прийшло до нас з Японії. Готується це солодкувате м'ясо дуже
З появою фольги у всіх кулінарів з'явилася прекрасна можливість готувати у неї різноманітні страви. Запікають в ній рибні, м'ясні, овочеві страви і птицю. З нашої статті ви
Хіба можна відмовитися від смачних яловичих реберець? А якщо вони подаються з гарніром, який просочився м'ясним соком? Таке приголомшливе блюдо дуже зручно готувати в
Бастурма — це в'ялене м'ясо, яке може зберігатися без теплової обробки. Блюдо цілком можливо приготувати самостійно. Простота, простота приготування і відмінний смак —
З давніх часів людина стала вживати м'ясо. Воно допомагало підвищити працездатність, відновити сили після важкого дня. З кожним роком люди удосконалювали страви,
Сучасні технології значно спростили наше життя і внесли багато нового в усі її сфери. Одна з таких сфер, наприклад, кулінарія – просте приготування їжі, як може здатися на
Люля-кебаб – це традиційне блюдо азіатського народу, який проживає на території Кавказу, Близького Сходу та Середньої Азії. Переважно його готують з баранячого м'яса. В
Свинячу рульку можна приготувати по багатьом цікавим рецептами: її запікають як самостійне блюдо або разом з гарніром, тушкують у вині, пиві, готують з овочами. Бульйон з
Для того щоб куряче м'ясо стало більш ніжним і набуло чудовий смак і аромат, його обов'язково перед приготуванням потрібно замаринувати. Для маринадів використовується
Шашлик вважається стравою хорошої погоди. Коли з друзями біля багаття нанизываешь промаринованное м'ясо, а потім смажиш і насолоджуєшся смаком, димок і атмосфера сприяють
Страва з курячої грудини в клярі готують по-різному: хтось робить яєчне тісто з борошном, хтось просто обвалює в панірувальних сухарях. Куряче філе сухувато, за рахунок кляру
Якщо ви любите соковите і смачне м'ясо, обов'язково збережіть собі наші сьогоднішні рецепти. Ми будемо готувати на грилі і сковороді-гриль, так що буде не лише смачно і
На святкову вечерю посмажте знаменитого курчати тютюну. Складнощів з приготуванням цієї страви не буде абсолютно ніяких, якщо тільки вам вдасться купити «стрункого» курча,
Ніщо не так ефектно виглядає на святковому столі, як запечена в духовці курочка. Вона прекрасна як у чистому вигляді, так і в підливі з будь-якого соусу. Але більшість кулінарів
Якщо гості застали зненацька, а в холодильнику немає нічого готового, ситний і смачний обід можна приготувати з свинини. Вашій увазі пропонуються рецепти страв, зробити які
Готуючись до святкового застілля, кожна господиня намагається подати на стіл щось незвичайне, смачне та вишукане. І деколи для цього не потрібно купувати якісь екзотичні і
М'ясо – основне джерело білка в нашому житті. Ми їмо його практично кожен день, доповнюючи різними гарнірами: овочі, гриби, рис, гречка, каші. Іноді все ж хочеться чогось
Якісно приготована в китайському стилі свинина повинна поєднувати в собі чудовий аромат і смак, при цьому зобов'язана бути м'якою і соковитою. Досягти таких результатів не
Багато господинь не люблять яловичину з-за того, що це м'ясо навіть після тривалого приготування виходить досить жорстким і за структурою схожий на гуму. Зазвичай так буває
Страва нагадує палицю з двома кінцями: з одного боку його люблять за дієтичні якості, з іншого боку остерігаються, так як при неправильній термічній обробці воно стане сухим.
Тим, кого привертають нетрадиційні для європейців страви кухонь різних народів, буде цікаво познайомитися з новими рецептами із звичайної курятини. Цього разу це курка
М'ясо індички відрізняється значним вмістом вітамінів і мікроелементів, воно досить смачне і корисне. Філе індички прекрасно засвоюється організмом і ідеально підходить
Важко уявити людину, яка не любила б ароматного, містить масу вітамінів і мінералів, запеченого, вареного або смаженого м'яса. Кожен хоч раз у своєму житті пробував буженину,
Звичайні м'ясні тефтелі можна ситно доповнити, використовуючи простий і дешевий інгредієнт – білокачанну капусту. Невелика кількість цього листового овоча надає не тільки
Якщо ви хочете внести різноманітність у своє повсякденне меню або незабаром у вас намічається зустріч з друзями, родичами або свято, то ви напевно замислювалися про те, яке
По правді кажучи, бефстроганов — це не назва страви, а метод нарізування м'яса невеликими шматочками. Для приготування можна використовувати яловиче м'ясо або субпродукти,
Приголомшливо ніжна яловичина може бути такою різною! Її можна приготувати як просто в спеціях, так і з самими різними добавками: сиром, овочами, грибами. При готуванні на
Шашлик саме з баранячого м'яса традиційно вважається найбільш правильним і справжнім. Давайте дізнаємося, як приготувати його смачно і за всіма правилами. Адже в процесі
Що таке яловичий огузок? Багато хто навіть і гадки не мають, що це за частина туші, і де вона знаходиться. А з неї можна готувати дуже смачні частування, тільки її потрібно
Ростбіф є стравою високої кухні, без нього важко уявити меню розкішного ресторану або затишній кав'ярні. Розберемося, що це за страва, які є секрети його приготування, а також
Шашлик – це традиційне блюдо кавказьких народів, яке з роками все міцніше і міцніше займає своє почесне місце на столах народів Росії, Білорусії, України, Польщі та інших країн
Парадоксально, але «саме французьке» і популярне блюдо прийшло до нас з... Росії. І популяризував його відомий граф Орлов, причому і сам м'ясної шедевр після цього ще довго
Будь-яка господиня рано чи пізно стикається з необхідністю розморожування м'ясних напівфабрикатів, риби, курки і фаршу. Звичайно, якщо є час, то крижані дістаються
Жодне свято не обходиться без королеви столу – запеченої курки. Особливо привабливо виглядає приготовленої в духовці цілком, з рум'яною хрусткою скоринкою. Страви з курки не
Всі люблять смачний і соковитий шашлик, який попередньо замаринований в ароматному маринаді з овочами. Зазвичай шашлики роблять на мангалі на вугіллі, тому після
Страви, приготовлені з свинини, займають основне місце в нашому меню. Ми можемо її в духовці запікати в різних електроприладах, готувати з овочами, гарніром, або у вигляді
М'ясо в духовці – це швидко і смачно. Яловичина – це ще й корисно. А якщо в рукаві ще й соковито. Що особливо важливо враховувати, що яловичина в принципі є досить сухуватим
Куряче м'ясо багато люблять і готують постійно. Воно недороге, невибаглива в обробці, готується досить швидко, поєднується з багатьма продуктами. Курка містить багато