Рецепти страв

Існує безліч рецептів випічки, які не займають багато часу. Саме про них йдеться у даній статті. Вашій увазі пропонуються рецепти та поради з приготування пирога з м'ясом, який
Морозива хочеться не тільки влітку. Це смачне і ніжне ласощі не проти з'їсти навіть дорослі і серйозні чоловіки, що вже говорити про дітей. Коли звичайний пломбір їсти не
Деруни – це російське блюдо, яке зазвичай готується з картоплі. Для різноманітності в них іноді додають різні овочі. Особливо смачними і ароматними вони виходять з начинкою з
Шашлик вважається стравою хорошої погоди. Коли з друзями біля багаття нанизываешь промаринованное м'ясо, а потім смажиш і насолоджуєшся смаком, димок і атмосфера сприяють
Якщо ви ніколи не пробували цей торт, час настав! Він дуже простий у приготуванні, дуже смачний і апетитний. Підійде не тільки для сімейного чаювання, але і для свята. До того ж
М'ясо курки на сьогоднішній день є найпопулярнішим серед покупців. Це не тільки з-за найнижчої ціни (цін на м'ясо різних видів), але і з-за ніжного смаку. Цей смак підкорює
Багато фахівців кулінарного мистецтва стверджують, що сазан, приготований в духовій шафі, перевершує своїми смаковими якостями багатьох своїх побратимів. Головна
Майонез і кетчуп – можливо, найпопулярніші заправки, використовувані кухарями у багатьох національних кухнях. Не меншою популярністю користується і суміш цих двох
Відсутність духовки не повинно бути перешкодою для приготування смачних, улюблених тортиків з ніжною заварний начинкою. Вашій увазі пропонуються 3 простих рецепти
Наш звичний раціон харчування сьогодні складається з абсолютно різних страв, які прийшли до нас з усіх кінців землі, з кухонь різних народів. Хашлама також відноситься до
Пиріжки, будь вони запечені в духовці або підсмажені на сковороді, можуть наповнюватися різними начинками, приготованими з м'яса, картоплі, риби, цибулі, ягід або капусти.
Торт «Празький» користується популярністю ще з часів молодості наших бабусь і дідусів. Але і в наш час він не втрачає своєї популярності. Сам по собі цей десерт являє собою
Страву у горщику завжди виглядає по-особливому. Воно виходить не тільки неймовірно смачним і ароматним, оригінальний вигляд привертає погляди всіх гостей. Звичайну
Коли господиня готує весняний салат, то в кожному варіанті є свої тонкощі. Так, зелень при додаванні в це блюдо краще рвати руками, щоб зберегти вітаміни. Свіжі овочі, зелень —
Сьогодні ми представляємо вашій увазі швидкі і легкі рецепти приготування пирогів із самих звичайних і доступних інгредієнтів. Вони точно є в кожному будинку, так що
Чи знаєте ви, що таке справжня самса? Ні, це зовсім не трикутний листковий пиріжок з м'ясом. Це страва з прісного тіста, з начинкою з м'яса, цибулі, курдючного жиру та спецій. До
Кета – це дуже корисна риба, яку можна готувати в запеченому, вареному, смаженому і тушкованому вигляді. Особливо смачною, а головне живильної вона виходить в запеченому
Приготування малосольних огірків по більшості рецептів вимагає тривалого часу. Середній період готування займає приблизно від однієї до трьох діб. Але ці рецепти підкажуть
Кабачок — цей овоч вже давно став одним з найулюбленіших і популярних продуктів на нашій кухні. За що ж його так шанують кулінари всього світу? Кабачок: харчова цінність
На приготування незрівнянною випічки для своїх рідних господині часом витрачають цілу добу та велика кількість грошових коштів на інгредієнти, і прикраси до неї. Хоча й існує
У сучасної людини при першому згадуванні про червоній рибі виникають асоціації з сімейством лососевих: на розум приходять форелі, сьомги, лососі. Прізвисько «червона» було
Шурпа – це національне блюдо східної кулінарії. Що ж воно собою являє? Це густий наваристий суп, який, як правило, готується з великих шматків молодої баранини і великої
Фрикадельки зазвичай варять в супі. До них не додають рис, але кладуть свіжу зелень, цибулю і трохи хліба для в'язкої консистенції. Томатний суп з говяжьими фрикадельками
Сьогодні ми поділимося з вами рецептом дуже простого і дуже смачного домашнього торта. Він максимально шоколадний, в міру вологий, соковитий, ароматний, солодкий і просто
Гарбуз – один з унікальних видів овочів. Крім цілого ряду необхідних вітамінів і яскравого апетитного смаку, вона має великий розмір. Однією гарбуза вистачить, щоб
Капуста є самим недорогим і дуже популярним продуктом серед населення. З овочів можна приготувати досить багато дуже смачних і корисних страв. Самою популярною закускою
Суп з цього різновиду сімейства лососевих, відрізняється не тільки смаком, а й корисними властивостями. У ній містяться цінні білки, жирні кислоти і ряд необхідних
Морський бичок — це найдешевша, але корисна морська риба. З неї виходить не тільки смачна в'ялена закуска до пива, але і дуже ситні і бюджетні котлети. Вони мають приємний рибний
Сонечка подобаються всім дітям без винятку, тому вони як не можна краще підходять для тематичного оформлення дитячого свята. Щоб порадувати дитину, можна виготовити для
Зараз навряд чи когось можна здивувати мультиварка, це корисне винахід для кухні вже оцінили по достоїнству багато господинь. І якщо у вас є таке чудо техніки, обов'язково
Не всі люблять незвичайний солодкувато-терпкий смак калини. В начинку для пирога цю ягоду найчастіше використовують не самостійно, а з іншими фруктами, наприклад, з
Виробництво цього чаю бере свій початок в IX столітті н. е.., коли на Тибетському плато правил представник династії Тан. У Європі чай пуер став відомий тільки в XX столітті, коли
Часом нам хочеться порадувати своїх рідних і близьких незвичайним блюдом. По істині незвичайним і одночасно смачним для них буде окрошка на айраном, приготування якої не
Сьогодні у нас в меню три види тіста, з якого можна приготувати неймовірні перемячи. Це щось на зразок пиріжків, але тільки татарських. Мають вони на вигляд біляшів, а начинка
Хмиз знайомий кожному з дитинства. Порадуйте рідних — побалуйте їх спогадами з дитинства! Рецептів і методів приготування дуже багато, а який з них краще підійде вам —
Гратен, в перекладі з французької, означає запікання. Різноманітність французького гратена вражає, оскільки в світі можна зустріти велику кількість рецептів з різними
Це блюдо запозичене іншими кулінарами з Молдови, Балкан і Сходу. Іменується воно як шурпа, чорпа, сорпа, лагман, бозбаш, але нам звичніше перша назва. Відмінних рис
Напередодні Нового року кожна господиня починає складати меню для святкового столу. Хочеться зробити вечір незвичайним, казковим і яскравим, тому страви варто підбирати і
Риба — це джерело корисних омега-3 жирів і інших мікроелементів і вітамінів, які так деколи потрібні нашому організму. Рибу потрібно неодмінно ввести в свій раціон
Всім знайомий смак коржиків ще з дитинства. Це ароматна і дуже солодка випічка, яку можна було придбати в будь-якому магазині хлібобулочних виробів. Звичайно, і зараз це
В татарської кухні є безліч смачних страв, які сьогодні популярні у всьому світі. Це і плов, і чак-чак і, звичайно ж, трикутник з м'ясом – очпочмак, секрет якого в правильному
Запорука успіху перших страв полягає в наваристості та аромату бульйону. І поради, що стосуються цього процесу, ніколи не будуть зайвими, так як кожен з них багато разів
Різноманітність улюбленого ласощі всіх слов'ян дивує: млинці можна готувати десятком різних способів, отримуючи різні смаки, текстури, товщину та ін. найцікавіше – можна
Важко знайти того, хто б не любив закуску в клярі. Адже будь кляр відмінно поєднується з будь-якими м'ясними і рибними продуктами. Але сьогодні давайте з'ясуємо, як же зробити
Аджика – це приправа або закуска з яскраво вираженим гострим смаком, яка зобов'язана своїм походженням Абхазії. Жителі цього регіону вживають її в стравах в якості солі, і саме
В тундрі і помірно-кліматичних лісових районах наприкінці літа поляни вистилають червоним килимом. Це дозріла брусниця. Тягнуться до цим ягодам і тварини, і люди. Це не
Соковитою індичці гурмани часто віддають перевагу, забуваючи про дієтичної курці. Все тому, що індичка набагато соковитіше і володіє більш вираженим смаком. Ці її
Ці маленькі булочки відразу ж нагадують дитинство. Ми вирішили трохи пограти зі смаками і приготувати ватрушки не з сиром, а з вашим улюбленим варенням. Ви вільні вибрати
Солянка є стародавнім класичним страв національної кухні російського народу. Вона завжди вважалася блюдом, яке може вгамувати голод, додати сил, а також освіжити в жарку
Сир — неймовірно корисний продукт, який є необхідним для харчування людини. Це пов'язано з тим, що в ньому міститься високий рівень кальцію і збалансований, легко засвоюваний