
Суші – найпопулярніша страва японської кухні. Але на сьогоднішній день національна страва Японії також отримало свою популярність і в інших країнах, включаючи Росію. Що

Рецепти приготування страв з печінки користуються величезною популярністю. М'ясний субпродукт тушкують, смажать, варять, готують різні салати і закуски. Частіше

Зазвичай додають в супи макарони чи локшину в якості «смачного компонента». Зрідка буває перловка. Але сьогодні ми вирішили приготувати перше блюдо з додаванням рису. Це

З печінки можна приготувати різні страви. Її можна додавати в салати, робити з неї підливи до гарнірів, використовувати в якості начинок для пирогів, робити паштет і готувати з

Мистецтво ліплення з мастики зовсім недавно увірвалося в кулінарію. Тепер практично всі тістечка і торти прикрашаються саме фігурками і різними візерунками з мастики. До

Як приготувати швидкий, ситне і недороге блюдо? Пропонуємо зупинитися на картоплю з квасолею. Її можна приготувати різними способами, щоразу дивуючись нового смаку.

Куряче м'ясо користується величезною популярністю у багатьох людей, оскільки воно дієтичне і дуже ніжне. Стегенця – одна з найсмачніших частин курки. Їх можна запікати в

Серед різних видів каш, рисова відрізняється ніжним смаком і приємним ароматом. Незважаючи на свою легку текстуру, поживна цінність готового продукту є високою, що

Яловича печінка відноситься до дуже корисним продуктам. Вона гарна в будь-якому вигляді. Але сьогодні ми розповімо вам про дуже смачне блюдо з даного інгредієнта – про оладки з

Оладки з печінки курки – це смачне, ніжне й ароматне частування, яке не залишить нікого байдужим. Крім цього, входить до складу куряча печінка дуже корисна і містить в собі

Сочники з сиром – смачний і корисний десерт, який з радістю хочеться бачити у себе вдома. Спробуємо вибрати для цього відповідний рецепт і з'ясувати невеликі хитрощі і нюанси

Як готувати цей суп зобов'язана знати будь-яка господиня, так як технологія його задоволена проста. Наприклад, суп з фрикадельками і вермішеллю сподобається дітям, а

Якщо ви задумалися над тим, чим порадувати своїх домашніх, то вам варто приготувати курячі котлети, адже їх можна робити з різними гарнірами і підливою. Крім того, котлети

Здавалося б, що ще нового можна дізнатися про страву, яка подається на сімейний сніданок, в дитячих садах, кафе і навіть в дорогих ресторанах, удостоєних зірок Мішлена. Але

Корінь імбиру на основі, якого готують напій, являє собою популярну в кулінарії східну пряність. Корінь володіє рядом корисних властивостей одне з яких пов'язане зі

Згадуючи про свіжовичавлених соках, у першу чергу уявляєш собі солодкі фруктові мікси: мультивітамін, грейпфрут, ананас, виноград. Менш приємні асоціації викликають

Баклажани завоювали велику популярність навіть у справжніх гурманів. Серед інших, не менш корисних овочів, вони вирізняються низькою калорійністю і високим вмістом калію,

Страви з курки гаряче улюблені практично в кожному будинку. Але іноді традиційні смажені стегенця набридають, і тоді можна приготувати абсолютно нові оригінальні страви з

Шпроти завжди були улюбленою закускою за святковим і повсякденним столом. Вони гарні самі по собі, прямо з банки або у вигляді закуски до інших страв, але особливе задоволення –

Господині всього світу просто обожнюють шарлотки: це неймовірно простий спосіб приготувати десерт для всієї родини. Досить просто змішати всі інгредієнти і запекти їх.

Один з найбільш простих тортів – це торт з вафельних заготовок. Його зможе приготувати кожна господиня, адже для цього всього лише потрібно промазати кожен вафельний шар

Таке нехитре блюдо, як піца, міцно увійшов у життя сучасної людини. Багато людей, особливо молоді, не уявляють свого раціону без піци. По суті це гарячий бутерброд з різною

В період урожаю яблук буває так багато, що їх доводиться роздавати родичам, сусідам, знайомим — і все одно вони залишаються. Велику партію яблук можна перетворити в домашній

Дієтичне блюдо, практично не має смаку ─ рисова каша на воді. Таку кашу прийнято готувати сидять на дієті і діткам в якості сніданку. Але якщо заглибитися в деталі приготування,

Мойва – це морська риба, яка відноситься до сімейства лососевих. Це маленька рибка вагою до 100 гр, а завдовжки не більше 22 см, спинка якої відливає оливково-зеленим кольором,

Курка – це завжди дуже ніжно, соковито і шалено смачно. Сьогодні ми готуємо це м'ясо в томатному соусі, а значить, будемо насолоджуватися божественним стравою вже дуже скоро!

Пироги з сиром і фруктами готуються легко з тих продуктів, які завжди є під рукою у будь-якої господині. Незважаючи на простоту в приготуванні, така випічка виходить смачною і

Останнім часом у світі спостерігається тенденція переходу до більш здорового харчування та вегетаріанства. Деяким дуже складно змусити себе правильно харчуватися, адже

Коли в якесь блюдо додають гриби, воно стає в рази ароматніше і насиченішим. Кукурудза надає стравам солодкість і робить їх ще яскравіше і колоритніше, ніж вони можуть бути!

Напевно, ні для кого не секрет, що для нормального функціонування організму потрібні мікроелементи, вітаміни. Особливо актуальним стає це питання у бажаючих схуднути,

Якщо ви любите прості закуски начебто тарталеток або канапе з сиру та свіжих овочів, салати, то ви за адресою. Сьогодні ми будемо готувати різні варіанти лавашів, але в кожному з

Соуси для овочів – щось нове для наших людей. Але, тим не менш, це люди пробують і їм подобається! Чим ви гірші? Починайте готувати прямо зараз, щоб швидше дізнатися наскільки це

Цю ніжну рибу краще за все запікати в духовці, загорнувши її в кулінарний пергамент або фольгу. Справа в тому, що у форелі жирок зосереджений в черевці, а при такому способі

Звичайна страва у дещо незвичній інтерпретації здатне звести з розуму будь-кого з вас. Курячі сердечка у вершках — це дуже смачно, ситно, насичено і корисно! Спробуйте разом з

Салати – страви, які присутні у більшості випадків на будь-якому святковому столі. Нерідко їх готують і для повсякденного вживання, як частини обіду або вечері. Звичними

Однією з причин, за якими слід починати день з вівсянки, є те, що вона готує шлунок до наступних прийомів їжі протягом дня, нормалізує травлення, очищаючи організм, регулюючи

Сирна запіканка – це смачне, корисне і, що найприємніше, швидке в приготуванні блюдо. Напевно, ви неодноразово замислювалися, а можна приготувати цей чудовий десерт без

Страви з грибами завжди виходять вдалими, а з додаванням сметани набувають ніжний смак, від якого хочеться вигукнути: «Ще!». Печериці у сметані на сковороді Один з

На сучасній кухні з'явилося дуже багато розумної техніки. Але, мабуть, самим затребуваним для готування досі залишається жарову шафу. Уміла господиня спече в ньому

Свиняча корейка, тушкована в духовці – найлегший і безпрограшний варіант приготування. Не треба поспішати, не треба включати вогонь на максимум, класти шматочки м'яса на

Завдяки процесу глобалізації інформація сьогодні доступна будь-якому бажаючому. Особливо це стосується традиційних кулінарних рецептів. Сирний суп раніше готували

Булочки – прекрасний полуденок або доповнення до чаю. Готують їх із здобного дріжджового, пісочного або листкового тіста. Вони можуть бути зі всілякими начинками: повидло,

Якщо хочеться зробити що-небудь смачне і красиве на обід, але немає варіантів, то можна скористатися рецептами простого страви – фаршу з овочами. Готувати це частування

Багато років у нас культивувався стереотип, що виробництво твердого сиру – це технологічно складний процес, який без спеціальних знань і обладнання повторити неможливо.

Така страва може стати ідеальним для тих, хто не любить довго стояти біля плити вранці. Лінива вівсянка в банку готується швидко і просто, крім того, вона володіє корисними

Здавалося б, що складного в тому, щоб зварити рис? Але як це зробити правильно, та ще й в мікрохвильовці? Щоб він не пригорав, не склеювався і був розсипчастим? Як виявилося, тут є

Небагато знають, як приготувати ячну кашу в мультиварці незвичайно смачною: у кого-то при одному вигляді виникають асоціації зі шкільної їдальні, а деякі і зовсім вперше

Капуста тушкована з картоплею та м'ясом – це традиційне слов'янське блюдо, яке можна побачити на кожному столі, як борщ або пельмені. Воно вважається повсякденним, і його

Запіканка з моркви – це те саме блюдо, яке поєднує в собі смак, користь і легкість приготування. Всім добре відомо таке ласощі ще з дитячих років, але й сьогодні воно не втратило