Рецепти страв

Готувати тремтячий, як желе, холодець можна з різних частин туші свині. Підійдуть шкіра, хвіст, ніжки, рульки. Але найвигідніше варити холодець зі свинячої голови. У ній
Легке, дієтичне філе щуки дуже сприйнятливе до ароматних спецій і трав, при цьому смажиться воно практично миттєво, дуже важливо не перетримати його в маринаді і на відкритому
Ліниві вареники – одна з кращих страв, якими можна нагодувати свою дитину. Першим плюсом є, звичайно, корисність сиру в якості начинки, а другим – швидкість приготування і,
Мабуть, кожному з нас хочеться здивувати гостей, подавши звичайне блюдо красиво. Так, сьогодні найпростіший м'ясної, грибний, фруктовий і овочевий плов можна подати у
Кожному з нас хочеться готувати швидко і смачно. Як це зробити? Звичайно ж, з допомогою смачних рецептів від кращих кухарів і досвідчених домогосподарок. У статті розглянемо
Риба – джерело користі і здоров'я для будь-якого живого організму. Доповніть її улюбленим гарніром у вигляді свіжих або запечених овочів, коренеплодів або навіть соусу.
Сьогодні ми поговоримо про одне з найбільш унікальних і корисних в приготуванні овочів. А точніше це буде баклажан. А все із-за вмісту в ньому величезної кількості
Таку страву, як котлети можна приготувати абсолютно з будь-яких продуктів. Це може бути м'ясо, овочі, крупа, риба і, звичайно ж, печінка. Печінкові котлетки готувати до
Булочки – випічка, яка актуальна завжди. Тому гріх не знати кілька рецептів приготування цієї випічки. Сьогодні ми будемо готувати булочки на молоці з сухими дріжджами, такі ж
З якого злака роблять перлову крупу – напевно, ви багато раз замислювалися над цим питанням. Так ось прийшла пора це з'ясувати. Нижче ви знайдете всі відповіді. Перлову крупу
Якщо курка вам набридла, а м'ясо качки не по душі, то прийшов час звернути увагу на один з найбільш низькокалорійних і гіпоалергенних м'ясних продуктів – індичатину. Вона
Поєднання в начинці картопляних бульб і грибів – безпрограшний варіант в приготуванні пирогів. Випічка виходить смачною, а якщо використовувати лісові гриби, то вона
Люди здавна вірили в пророцтва і передбачення. Вони полегшували їм життя в моменти, коли вони сумнівалися і роздумували при прийнятті рішень. Але тільки пекарі в
Нам з дитинства знайома ця трава, яка росте на території всієї Росії. Кульбаба один з перших радує нас рясним цвітінням у травні. Не секрет, що окремі частини цієї рослини можна
Красивий і смачний торт – це відмінний спосіб підняти настрій близьким людям. Без цього ласощі складно уявити будь-яке свято чи сімейне чаювання. При цьому, він зовсім
Дієтичне блюдо, практично не має смаку ─ рисова каша на воді. Таку кашу прийнято готувати сидять на дієті і діткам в якості сніданку. Але якщо заглибитися в деталі приготування,
Мистецтво ліплення з мастики зовсім недавно увірвалося в кулінарію. Тепер практично всі тістечка і торти прикрашаються саме фігурками і різними візерунками з мастики. До
Курка по-царськи. Що тут скажеш? Смачна запечена курочка – обов'язковий атрибут будь-якого свята. І «царський» стіл без неї, звичайно ж, не обійдеться. Курка з начинкою
У строгій дієті хворих на цукровий діабет звичайним солодощів практично немає місця. Але є багато варіантів обійти цю заборону без ризику підвищення рівня глюкози в крові.
Експерименти на кухні завжди вітаються. Тим більше якщо зміни в класичному рецепті змінюють смак страви на краще. Яскравий приклад тому – зелений борщ з кропивою. Заміна щавлю
Риба вважається дуже смачним й корисним продуктом, який відмінно підходить для повсякденного, святкового і навіть дієтичного меню. Вона відмінно поєднується з різними
Страви на пару є дуже корисними, оскільки при такому приготуванні в продуктах зберігається максимальна кількість поживних речовин. В пароварці можна готувати будь-які
Супи з горохом присутні в традиційних кухнях багатьох народів світу. Горох завжди був досить дешевим продуктом, тому такий суп можна було часто побачити на столах селян,
Що приготувати вранці, коли зовсім немає часу на довгу трапезу? Звичайно, яєчню! Вона добре підійде на сніданок, чудово наситить і дасть сили на більшу частину дня. Також,
Коли хочеться урізноманітнити святковий стіл маринованими грибами, досить знати, як їх приготувати на зиму в домашніх умовах. Самостійна маринівка хороша тим, що не
Компоти – це відмінна альтернатива воді або соків, які продаються у магазинах. Тим більше їх можна робити абсолютно з будь-яких фруктів. Якщо варення можна робити з кабачків і
Приїлася і вже порядком набридла гречана каша? Не все так погано! Адже з гречаної крупи можна приготувати масу смачних страв. Якщо ви ще досі не готували гречану кашу з куркою в
Зараз ми будемо готувати блюдо, на яке у вас піде трохи більше години. Тут вся справа в запіканні, решта готується буквально за кілька хвилин. Використовувати будемо тільки
З маринадом баклажани готуються швидко. І смак виходить особливим. Рецепт швидкого приготування Інгредієнти Кількість баклажани середні - 3 кг часник дрібний - 100 г олія без
Дорадо – це морська риба, яка мешкає у великій кількості в Середземному морі, зустрічається і в Атлантичному океані. Вона має кілька назв: дорада, спар, морський цар.
Як урізноманітнити вечеря за допомогою звичайних інгредієнтів? Як щодо ситних, щільних і смачних млинців з картоплею? Доповнити їх можна чим завгодно, а готування займає не
Медовик люблять за оригінальний медовий аромат. Це смак дитинства. Без будь-яких надмірностей або складнощів, торт нагадує про безтурботне літо в селі. Рецепт торта зі
Бажання харчуватися як можна більш правильно все більше і більше хвилює будь-якої людини на планеті. Можливо, саме тому на прилавках можна знайти стільки найрізноманітніших
Компот із заморожених ягід можна приготувати кількома способами і з різними рецептами, кожен з яких буде відрізнятися особливим смаком. Які б ягоди ні використовувалися при
На полицях магазинів представлений величезний вибір соків і напоїв. Але, навіщо «труїти» дітей і рідних хімією, якщо вдома можна приготувати не менш смачний напій. Кисіль
Осібно серед всіх потрухів стоять дрібні курячі шлунки. В народі їх називають пупочками. Якщо хочете зварити суп із них, купуйте тільки чистий продукт, в ньому внутрішні і
Відсутність значного кулінарного досвіду – це ще не привід відмовляти собі в задоволенні подати до столу класично приготоване і завжди доречне блюдо. Варіанти приготування
Для нормального функціонування організму кожна людина повинна включати в свій раціон різні продукти, які містять необхідні вітаміни та мінерали. І тому тунець – це
Гарбуз – один з найбільш корисних продуктів, який містить всі необхідні людині вітаміни і мікроелементи. Гарбузове супи швидкі в приготуванні, а їх ніжний кремовий смак не
Субпродукти мають відносно низькою вартістю, хорошими смаковими якостями і не вимагають особливих кулінарних навичок. Курячі шлунки корисні, а мультиварка полегшує
Як виявилося, з курячих сердечок можна приготувати немислиму кількість страв, вельми неприевшихся. Сердечка можуть бути відмінним інгредієнтом для м'ясних салатів,
Оригінальний спосіб подачі всім знайомою курки. В даному блюді відчуваються нотки Сходу і Африки одночасно. Це щось незвичайне, дуже ніжне і трохи пікантне. Варто
Рецепти цих легких у виконанні салатів включають два інгредієнти – буряк і яблука. Додавання до базової частини інших продуктів дозволяє створити лінійку вітамінів і
Паста з мідіями вважається делікатесним блюдом, яке володіє прекрасним смаком. Але на цьому позитивні якості не закінчуються. Воно має вишуканий зовнішній вигляд,
Багато господинь люблять готувати гомілки, але більшість просто обсмажує їх на сковороді. У цій статті зібрана добірка рецептів тушкованих ніжок. Найпростіший рецепт
Ми звикли, що якщо котлети, то обов'язково з м'яса. Готовий фарш з магазину або приготовлений вдома – неважливо, але м'ясо в будь-якому випадку. А ось і ні! Сьогодні ми будемо
Навряд чи хто-небудь відмовиться від ароматного смородинового вина. Ягідні нотки, насичений колір, особливий аромат... Цей чудовий напій можна зробити вдома. Навіть якщо
Печінка належить до специфічних продуктів, які багато хто не люблять. Даний субпродукт є неймовірно корисним, так як містить в собі масу необхідних людині мікроелементів.
Зараз вже важко уявити холодильник у будь-якій сім'ї, який не буде містити такий продукт, як ковбаса. Її їдять на сніданок, додають в різні салати, гарячі страви і створюють
Чіабатта – це різновид італійського білого хліба. Вона має пористу та повітряної структурою, а зверху покрита хрусткою скоринкою. Приблизно з кінця 90-х років цей вид хліба