Рецепти страв

Нам з дитинства знайома ця трава, яка росте на території всієї Росії. Кульбаба один з перших радує нас рясним цвітінням у травні. Не секрет, що окремі частини цієї рослини можна
Персики у власному соку – це яскрава, соковита і солодка закуска. Її можна їсти як окремо, так і прикрашати їй святкові торти, і доповнювати здобну випічку. Консервувати
Коли урожай буряків вдається на славу, господині ламають голову над тим, що б приготувати для максимального збереження продукту і різноманітності зимового столу. Тому ми
Капуста, тушкована з м'ясним фаршем – це дуже простеньке і в теж час ситне блюдо. Його можна робити щодня на обід або вечерю. Воно обов'язково сподобається всім рідним. А якщо в
Страви в духовці можна віднести сміливо до здорового харчування. Вони готуються практично без масла або іншого жиру, скоринка не засмажується, а запікається, тому і рівень
Пиріжки є традиційною стравою у багатьох сім'ях. Сама назва походить від слова «бенкет», що автоматично асоціюється з багатством, достатком і благополуччям. Вони бувають
Чи готові ви спробувати щось шалено смачне і соковите? Тоді перед вами свинячі ребра, які ми запечемо в духовці і подамо до столу з пилу, з жару. Це неможливо пропустити!
Пиріг з сиром – це дуже смачно, як і пиріг з варенням. Тепер уявіть, що вийде, якщо поєднати все це: хрустке і в той же час свіже тісто, ніжний сирний крем, солодке варення. Все це
Якщо ви втомилися від класичних вечерь у вигляді картопляного пюре з котлетами, макарон з підливою, вам обов'язково потрібно вивчити наші сьогоднішні рецепти. Ми будемо
Баклажани по-вірменськи смажать, запікають, готують на вугіллі. Часник, кінза, базилік, волоські горіхи – найкращі напарники баклажана. Вони роблять його цікавим і що
Дуже просто зараз отримати на сніданок свіжу булочку хліба з появою нового гаджета – хлібопічки. З нею не треба бруднити руки, замішуючи тісто. Все буде зроблено за вас.
Рисові супи досить прості в приготуванні. Вони легко засвоюються і не обтяжують шлунок, навіть якщо їх їсти замість вечері. Різноманітність рецептів пропонує вибір
Багато людей віддають перевагу саме такий варіант популярного супу! А ви вже пробували борщ з додаванням кислої капусти? Будьте обережні, адже він може виявитися смачніше
Гречана крупа і тушонка — безпрограшне поєднання, яке актуально і вдома, і на природі. Скориставшись простими і швидкими рецептами приготування, ви зможете поповнити список
У найспекотнішу пору абрикоси можна придбати практично у кожного продавця. Смачні, солодкі, соковиті, але такі недовгі. Щоб довше насолоджуватися смаком і «зберегти» його
Є гриби смачніше і цікавіше, ніж лисички? Вони виглядають дуже апетитно, володіють ніжним смаком і досить просто готуються. Сьогодні пропонуємо приготувати відразу кілька
З якого злака роблять перлову крупу – напевно, ви багато раз замислювалися над цим питанням. Так ось прийшла пора це з'ясувати. Нижче ви знайдете всі відповіді. Перлову крупу
Бутерброди грають дуже важливу роль в харчуванні кожної людини, оскільки саме вони готуються швидко і просто і при цьому добре вгамовують відчуття голоду. Їх можна подавати до
Каша – це, мабуть, один з найбільш корисних сніданків. Цю інформацію з самого дитинства знають дуже багато, так як даний заповіт з малих років намагаються навіяти нам батьки.
Зефір — це ласощі, яке одне з небагатьох зберегло з дитинства той же смак і склад його не особливо відрізняється від колишнього. Таке кондитерське диво виробляють всього в двох
Свинину вважають одним із найбільш поширених видів м'яса, її корисні компоненти сприяють розвитку здоров'я (фізичного) і знижують ризик виникнення серцево-судинних
Компоти – це відмінна альтернатива воді або соків, які продаються у магазинах. Тим більше їх можна робити абсолютно з будь-яких фруктів. Якщо варення можна робити з кабачків і
Смажені креветки — це пікантна і незвичайне блюдо, яке може відмінно прикрасити й урізноманітнити повсякденне або святкове меню. Цей продукт володіє корисними
Іноді дуже хочеться скуштувати чогось смачного, але часу на приготування хитромудрого торта або тістечка немає. Подібна ситуація нерідко виникає. У хорошої господині на
Навіть будучи дорослими, мало хто може спокійно пройти повз добре знайомих трубочок з найрізноманітнішою начинкою. Більшість ще з дитинства пам'ятають радянські
Всі ми звикли до бульйону і борщу. Тому саме час спробувати приготувати якийсь новий і не менш складний суп. Сьогодні вибір припав на гриби, так що якщо ви любитель,
Традиційно бісквіт готується в духовій шафі. Останнім часом господині почали робити в мультиварці, але от в хлібопічці – справжня рідкість. Сьогодні ми вирішили показати
Коли гриби готуються разом з м'ясом, виходить смачне, насичене, ситне і дуже ароматне блюдо. Його залишається лише доповнити улюбленим гарніром і можна відразу ж подавати до
Морозива хочеться не тільки влітку. Це смачне і ніжне ласощі не проти з'їсти навіть дорослі і серйозні чоловіки, що вже говорити про дітей. Коли звичайний пломбір їсти не
Захотілося солоденького до чаю, але ні часу, ні бажання довго возитися на кухні немає? Чому б не спекти пиріг з яблучним повидлом! Начинка вже готова, а тісто можна швиденько
Ліниві вареники – одна з кращих страв, якими можна нагодувати свою дитину. Першим плюсом є, звичайно, корисність сиру в якості начинки, а другим – швидкість приготування і,
Немає нічого корисніше брокколі, або спаржевої капусти по-іншому. У ній містяться клітковина, вітаміни групи А, В, С і всі корисні амінокислоти, тому вона повинна бути на
Перші страви різноманітні по консистенції і входять до їх складу інгредієнтів. Овочеві супи використовуються в якості джерела вітамінів і корисних речовин, що так необхідно
Ніхто не стане сперечатися, що брусниця – важливе джерело десятка вітамінів і елементів для організму людини. Але мало кому подобається їсти її в свіжому вигляді з-за
Баклажани – це один з тих рідкісних овочів, які в жодному разі не можна їсти сирими. Проте навіть після того як їх зварили або посмажили, користь для організму все одно
Смажена риба на пательні – що може бути простіше і незатейливее? Але у цієї страви є свої секрети і варіанти приготування. Самі смачні і цікаві варіації засмажки риби (від
Така страва може стати ідеальним для тих, хто не любить довго стояти біля плити вранці. Лінива вівсянка в банку готується швидко і просто, крім того, вона володіє корисними
У житті кожної людини буває такий завал справ, часу не вистачає, діти голодні, чоловік повинен прийти з роботи, і необхідно щось швидко приготувати. Як раз такий «швидкої»
Осібно серед всіх потрухів стоять дрібні курячі шлунки. В народі їх називають пупочками. Якщо хочете зварити суп із них, купуйте тільки чистий продукт, в ньому внутрішні і
Страви зі свинини з'являються в меню кожної середньої по достатку сім'ї зі стабільною періодичністю. Цей продукт на прилавках в магазинах поступається за вартістю тільки
Куряча грудка – це джерело легко засвоюваного білка, вітамінів групи B, PP, H. І це все при практично повній відсутності жирів. Вживання в їжу білого курячого м'яса здатне
Турбота про здоров'я сім'ї — завдання кожної господині. Замислюючись про приготуванні ситного і смачного сніданку, можна зупинити свій вибір на манної каші. Смак її знайома
Приготування смачного печива — це процес, що не вимагає особливої майстерності. Існує безліч рецептів випічки, але одними з самих смачних і низькокалорійних вважаються
Якщо перекласти слово «рагу» з французької мови, то це буде означати гостру приправу. Вперше воно з'явилося в Росії в 18 столітті в епоху правління Петра Першого. Популярність
Гречана каша займає друге місце в національної російської кухні, поступаючись за значущістю тільки знаменитим щам. Ще здавна для приготування розсипчастої каші
Пельмені прийнято вважати улюбленим блюдом холостяків і студентів: їх приготування не вимагає глибоких знань в кулінарії, при умові, що вони вже куплені в магазині. Тим не
«Еклер» в перекладі означає «блискавка, спалах». Одні пояснюють це тим, що еклери змітали зі столу з блискавичною швидкістю, інші стверджують, що назва походить від
У кожної сучасної домогосподарки є безліч найрізноманітніших рецептів страв з баклажанів під вельми колючим назвою — Тещин язик. Гідне місце серед них займають –
Сьогодні ми будемо готувати особливий пиріг, який люблять абсолютно всі без винятків! Його божевільна основа і ніжне наповнення примушують закохатися з першого укусу.
Чехи дійсно вміють готувати м'ясо. Роблять вони це оригінально, смачно, подають незмінно з пивом і овочами. М'ясо по-чеськи зазвичай злегка гострий, з спецій обов'язково