Рецепти страв

Корисний і легкий суп з консервованого тунця можна приготувати в різних варіантах. Ми представимо вам покрокові рецепти з овочами, яйцем, рисом, пшоном. Яким рецептами
Якщо ви любите прості страви, то сьогоднішні рецепти точно для вас! Куряча печінка не тільки смачна, але й корисна. Насиченість додадуть страві гриби, і вони зроблять його
Ви обов'язково повинні спробувати цю незвичайну закуску. Це дуже смачно і незвично і цікаво. Якщо, до речі, з'їсти десяток восьминіжок, то вийде вже не просто закуска, а
Немає нічого корисніше брокколі, або спаржевої капусти по-іншому. У ній містяться клітковина, вітаміни групи А, В, С і всі корисні амінокислоти, тому вона повинна бути на
Паста з мідіями вважається делікатесним блюдом, яке володіє прекрасним смаком. Але на цьому позитивні якості не закінчуються. Воно має вишуканий зовнішній вигляд,
Посмажити судака в клярі простіше простого. В якості гарніру до нього можна подати рис, овочі і окремо кисло-солодкий соус або сметану, змішану з рубаним часником і дрібно
Хочеться допомогти своєму організму вітамінами і при цьому порадувати шлунок? Можна почати з найпростішого і найдавнішого страви – млинців. Але замість пшеничного борошна
Морська капуста (ламінарія) займає важливе місце в харчуванні східних націй. Корейська, японська, далекосхідна кухня і не уявляє себе без цього продукту. Можливо, секрет
Однією з причин, за якими слід починати день з вівсянки, є те, що вона готує шлунок до наступних прийомів їжі протягом дня, нормалізує травлення, очищаючи організм, регулюючи
Баклажани – це один з тих рідкісних овочів, які в жодному разі не можна їсти сирими. Проте навіть після того як їх зварили або посмажили, користь для організму все одно
Хто один раз спробував сидр, не зможе залишитися байдужим до цього легкому, приємному, з невеликою кислинкою напою. А якщо пощастило скуштувати домашній сидр, то купувати
Що тільки не придумують, щоб швидше скинути зайві кілограми. Найчастіше до дієт додаються ще й фізичні навантаження. Але на них часто не вистачає часу і сил. Саме тому була
Сьогодні ми поговоримо про одне з найбільш унікальних і корисних в приготуванні овочів. А точніше це буде баклажан. А все із-за вмісту в ньому величезної кількості
Компот із заморожених ягід можна приготувати кількома способами і з різними рецептами, кожен з яких буде відрізнятися особливим смаком. Які б ягоди ні використовувалися при
Сочевиця вважається царицею бобових культур. Її обожнюють практично всі не тільки за ситний смак, але і різноманітність у приготуванні. Цю культуру дозволено вживати
З чого роблять ячну крупу – питання просте, відповідь на який криється в її назві. Ячна крупа – це продукт, який виробляють з ячменю. Щоб її отримати, зерно ячменю дроблять, але не
Секрети східної кулінарії ввібрали в себе мудрість кочових народів. Роки життя в суворих умовах пустелі навчили древніх тюрків цінувати те, що дає природа і правильно
Продукт з лаконічною назвою «нут» можна зустріти і під іншими іменами: баранячий горох, турецький горох. Що ж це насправді, чи безпечно вживання нуту, а якщо корисно, то чим, як
Чи знаєте ви, що таке справжня самса? Ні, це зовсім не трикутний листковий пиріжок з м'ясом. Це страва з прісного тіста, з начинкою з м'яса, цибулі, курдючного жиру та спецій. До
Мариновані огірки – не тільки вже готова до вживання заготівля, але ще й один з головних інгредієнтів для різних салатів. З допомогою огірків можна приготувати як прості і
Перші страви є основою для повноцінного обіду. Серед широкого вибору рецептів особливою популярністю користуються страви, головним інгредієнтів в яких виступають свинячі
Один із самих корисних і смачних і поживних овочів, який повинен бути присутнім у раціоні кожної людини – кольорова капуста. У ній міститься велика кількість корисних
Цвітна капуста – овоч, який люблять далеко не всі люди, але при правильному приготуванні її можна перетворити на смачна і дуже корисна страва. З неї можна приготувати величезну
Нам з дитинства знайома ця трава, яка росте на території всієї Росії. Кульбаба один з перших радує нас рясним цвітінням у травні. Не секрет, що окремі частини цієї рослини можна
Одним з найбільш універсальних м'ясних продуктів по праву вважається курятина. Будь-яка частина тушки курки готується дуже просто і завжди є маса варіантів використання
Всі ми звикли до бульйону і борщу. Тому саме час спробувати приготувати якийсь новий і не менш складний суп. Сьогодні вибір припав на гриби, так що якщо ви любитель,
Спаржа – це дуже корисний продукт, який хоча б іноді потрібно включати в свій раціон. Ми придумали щось геніальне і поклали стручки в суп, так що страва вийде в два рази ситніше.
Зазвичай такий салат подається з соковитим курячим філе. Але сьогодні ми вирішили зробити виняток і замінили всю курку червоною рибою, а саме сьомгою. Буде дуже насичено,
Як приготувати максимально простий, але оригінальний і навіть корисний десерт? Легко! Для цього потрібно йогурт, причому як натурального, так і будь-якого іншого смаку.
Фрикадельки зазвичай варять в супі. До них не додають рис, але кладуть свіжу зелень, цибулю і трохи хліба для в'язкої консистенції. Томатний суп з говяжьими фрикадельками
Важко щось поліпшити або додати родзинку в торт, який і в традиційному виконанні люблять всі. І все ж медовик з чорносливом – це щось незвичайне. Особливо якщо крем для нього
Ароматний чорний хліб з кмином і коріандром – візитка національної російської кухні. Склад цієї знаменитої на весь світ випічки давно перестав бути секретом. Однак спекти
Смачна вечеря вже прямо перед вами! Це дуже ситно, насичено, яскраво і шалено смачно. Обов'язково спробуйте приготувати разом з нами прямо зараз. Тушковані овочі,
Дуже проста, швидка і смачна випічка, яку ми вам настійно рекомендуємо. Підходить для зустрічі гостей, для свята, для сніданку, вечері або перекусу. Універсальна випічка!
Огіркове варення – це варіант зимової заготівлі з використанням нестандартного основного продукту – овоча. Способи виготовлення можуть бути різними. Основна відмінність –
Риба – джерело користі і здоров'я для будь-якого живого організму. Доповніть її улюбленим гарніром у вигляді свіжих або запечених овочів, коренеплодів або навіть соусу.
Шурпа – це національне блюдо східної кулінарії. Що ж воно собою являє? Це густий наваристий суп, який, як правило, готується з великих шматків молодої баранини і великої
Запіканка, приготовлена на основі сиру і крохмалю, виходить з чудовим ніжним смаком. Вона підходить для дітей та тих, хто стежить за своєю фігурою. Адже в сирі міститься багато
При смаженні або запіканні без соусів риба може виходити сухуватою. Щоб філе було соковитим і м'яким, у процесі готування краще використовувати маринад. Він не тільки
Московська кухня отримала свій розвиток з XVII століття, коли її рецепти стали різноманітніше і насиченішим. Частим продуктом на столі була риба, оскільки м'ясо не можна було
У Молдавії кукурудзяна мамалига – особлива гордість. Її їдять в будь-який час і абсолютно з усім, вона схожа на звичайний хліб і за структурою, і за смаком. Готують її з
Варто один раз навчитися знімати шкіру з курки, і у вас виявиться в руках чудесний мішечок», який можна нескінченно наповнювати різними начинками. Сьогодні нехай це буде
Кисіль – напій, який знайомий всім без винятку людям. Його варили в якості десертного напою, лікували безліч різних захворювань (включаючи розлади шкт). Цей напій є не тільки
Картопля по праву вважається основою основ. Ні один кулінарний продукт не має такої популярності, як картопля, і адже не дарма ж її називають другим хлібом. Його тушкують,
Спагетті з сиром — це улюблене багатьма італійське блюдо, яке активно готують і у нас в Росії. Частування володіє гарним смаком, поживністю, але при цьому практично не шкодить
Персики у власному соку – це яскрава, соковита і солодка закуска. Її можна їсти як окремо, так і прикрашати їй святкові торти, і доповнювати здобну випічку. Консервувати
Компоти – це відмінна альтернатива воді або соків, які продаються у магазинах. Тим більше їх можна робити абсолютно з будь-яких фруктів. Якщо варення можна робити з кабачків і
Сьогодні ми будемо готувати особливий пиріг, який люблять абсолютно всі без винятків! Його божевільна основа і ніжне наповнення примушують закохатися з першого укусу.
Житнє борошно робиться з жита, а пшеничне з пшениці. По великій кількості критерій перша все ж вважається більш корисною. Тому сьогодні ми готуємо печиво з неї, щоб і ті, хто на
Ви не можете це пропустити! Сьогодні ми печемо з слойки з начинкою з курки. В різних рецептах її доповнять сир, томати, гриби, зелень і інші смачні продукти. Приєднуйтесь і