
У класичному варіанті базовими інгредієнтами омлету є молоко і яйця. За бажанням їх можна розбавляти подрібненим м'ясом, зеленню і овочами. У деяких рецептах пропонується

В самій назві страви вже криється його головна перевага, якою рецепт підкуповує господинь – швидкість приготування. Для випічки цієї піци потрібні буквально лічені хвилини,

Гливи (Pleurotus ostreatus) – це поширений вид їстівних грибів, володіє прекрасними смаковими якостями, є дієтичним продуктом. До складу входять білки, амінокислоти,

Для мантів існує багато соусів, які їх роблять більш соковитими, відтіняють смак начинки. Представляємо добірку цікавих рецептів. Класичний рецепт Інгредієнти Кількість

Досвідчена господиня знає, як з невеликого шматка яловичини приготувати смачне блюдо для всієї родини. Новачки, навпаки, бояться братися за рецепти з цим примхливим м'ясом,

Кухня татарського народу відома особливими культурними традиціями, коріння яких йдуть углиб століть. У національній кухні відбилося багатство татарської етнічної

Тушкована капуста з куркою є досить поширеною стравою. З появою мультиварок на кухнях всіх хазяєчок кухарювати стало набагато зручніше і цікавіше. Тушкована капуста,

З тушонки і пюре можна приготувати велику кількість смачних і оригінальних страв, які оцінять навіть гурмани. Далі розглянемо кілька рецептів на основі цих інгредієнтів.

Незвично? Смачно і ситно? Оригінально? Так, так і ще раз так! Індичка з ананасами — це саме те, що ви так довго шукали. Зараз всі намагаються готувати те, що ще не бачив світ.

Для приготування котлет використовують філе грудки і стегна. М'ясо з стегна більш жирне, тому котлети будуть соковитими без зайвих добавок. У біле м'ясо грудки треба

Картоплю в начинку вареників кладуть у двох видах: відварну і сиру. У другому варіанті хоч і збільшується час варіння, але скорочується загальний час приготування, оскільки

Дуже апетитне блюдо – добре просмажений, ароматний шашличок, що тане в роті. Секрет – правильний маринад, без якого неможливо отримати смачну страву. Ті щасливці, яким

Для кабачків можна підібрати будь-яку начинку. Це може бути і м'ясної жирний фарш, і дієтична курка. Також можна використовувати шинку або гриби. Дуже часто готуються

Про ліниві вареники і голубці знають багато, а ось ліниві пельмені відомі не всім. Почувши назву рецепта, можна подумати: чому їх так назвали? Відповідь проста: це блюдо

Найчастіше цвітну капусту обсмажують у збитих яйцях. Тим не менш дуже смачним виходить цей овоч, приготований в сухарях. Про те, як приготувати такі подібні страви, розказано

Щільний сніданок або ситний обідній перекус з сосисок в клярі може стати не тільки самим основним прийомом їжі за день, але і відмінним способом порадувати рідних за сімейним

Як приготувати смачну підливку до макаронів як в їдальні? Які там були рецепти? У кожного кухаря їдальні свій рецепт і особливості приготування, але все ж багатьом вони схожі. Є

Ви обов'язково повинні спробувати цю незвичайну закуску. Це дуже смачно і незвично і цікаво. Якщо, до речі, з'їсти десяток восьминіжок, то вийде вже не просто закуска, а

Червоне вино використовують для соусів або маринадів, але в обох випадках варто купувати хороший і якісний алкоголь, оскільки дешевий портвейн тільки зіпсує блюдо.

Хто не любить їсти вареники? Їх апетитний смак знайомий з дитинства. Як же зробити це ароматне і смачне блюдо в пост — розповімо далі. Рецепт класичного пісного тіста

Кулінарам так і не вдалося однозначно визначитися, до перших чи других страв віднести спекотне, але те, що його можна однозначно віднести до смачних страв, з цим погодяться

Одним із специфічних і особливих за смаком продуктів, які використовуються не у всіх блюдах, вважаються сушені гриби. Вони не втрачають своїх корисних якостей під час

Ці ковбаски настільки смачні, що до них і пиво не потрібно! За різними рецептами ви отримаєте абсолютно різні з виду виробу, різні за смаком і ароматом. Покроковий рецепт

Складно знайти блюдо настільки просте, як тушковане м'ясо. Готувати його можна кількома способами, кожний з яких залежить від інгредієнтів, якості та сорти м'яса.

Незвичайна гречана локшина – улюблениця японців. А тепер її полюбили і в пострадянських країнах. Приготувати його можна досить швидко. Головна умова – велика і глибока

З курячого м'яса можна зробити різні смачні страви, які скрасять ваше повсякденне меню. М'ясо птиці можна запікати з овочами, додавати в салати, різні супи та інші відмінні

Макарони – максимально проста і класична страва. Складно такий куховарством когось здивувати. Але варто їх приготувати зі свинячим м'ясом, додати соус і вийде блюдо, гідне

Яловичину господині готують не так часто, як курку, свинину або індичку, оскільки зробити її смачною досить важко. Часто гуляш виходить жорстким, сухим і недостатньо

Коли набридає одноманітність у повсякденному меню, хочеться зробити щось незвичайне і смачне. Наприклад, можна приготувати не тільки печеня або тушкована картопля з

Ми звикли, що якщо котлети, то обов'язково з м'яса. Готовий фарш з магазину або приготовлений вдома – неважливо, але м'ясо в будь-якому випадку. А ось і ні! Сьогодні ми будемо

Страви китайської кухні завжди зачаровують своїм яскравим смаком і ароматом. Багато звикли, що різні китайські страви подають у багатьох ресторанах і кафе китайської кухні,

Якщо вам вже порядком набридли звичайні частування, наприклад, картопля відварна або картопляне пюре, то варто задуматися про різноманітність свого щоденного меню. Адже з

Для всіх любителів яєць і цвітної капусти ми підібрали 5 рецептів омлетів, які робляться просто, при цьому виходять смачними та оригінальними. Готуємо на сковороді

Біляші – це м'ясні пиріжки родом з Казані. Зазвичай їх смажать в сотейнику з використанням соняшникової олії і начиняють кількома видами фаршу, але існують варіанти

Смачно приготувати, здивувати, нагодувати близьких і рідних часом стає нелегким завданням. Експерименти на кухні призвели до оновлення багатьох класичних страв,

Поява пельменів у вітчизняній кулінарії пов'язують з Сибірським трактом, що проходив через Удмуртії, де каторжани і конвоювали їх козаки перейняли їх у місцевого населення.

Картопля з фаршем в мультиварці – відмінне меню для дитячого столу. Малюки ще не можуть добре пережовувати шматки м'яса, тому фарш краще підійде в якості основи страви.

Пад Тай – це назва кількох видів традиційних для тайської кухні страв, які об'єднує спосіб приготування локшини: її обсмажують в глибокій сковороді зі спеціальним соусом.

У вас в надрах холодильника загубився і вистояв практично до закінчення терміну придатності кефір. Що з ним робити? Не викидати, з нього можна спекти смачні домашні кексики,

Яловичину частіше вживають в їжу люди, більш відповідально ставляться до свого раціону, завдяки корисним властивостям. Це м'ясо маринують і запікають цілісним шматком в

Якщо ви ніколи не пробували лазанью, то ось прямо зараз ви просто зобов'язані взятися за готування. Це неймовірно яскраве блюдо, смачне і таке незабутнє! У нього неможливо не

Страви з яєць традиційно куховарять, щоб поснідати. Підставою цього є калорійність даного інгредієнта, високий вміст вітамінів і швидкість виготовлення. Для поліпшення

Макаронна запіканка – просте у приготуванні, але водночас вишукане блюдо, яке підійде до будь-якого столу і сподобається як дорослим, так і дітям. Мультиварка ж зробить

Вареники – це найчастіше з картопляним пюре або грибами. Але якщо хочеться чогось солодкого, то сьогодні ви за адресою. Ми готуємо солодкі ліниві вареники з манної крупи і сиру.

Гуляш з яловичого м'яса багатьом знайомий ще з дитинства. Це ситне блюдо з прекрасним ароматом, який підходить до будь гарнірів. Яловичина після приготування виходить

Вперше з дерунами європейські країни познайомилися в 30-х роках XIX століття, коли в книзі відомого польського кулінара Я. Шытлера був опублікований їх рецепт. З тих пір це

Макаронні вироби равіолі є одним з варіантів пасти і належать до традиційної кухні Італії, батьківщини спагетті і піци. Їх готують із щільного, тонко розкачаного тіста і самих

Буряк у нас якось прийнято використовувати тільки для борщу, вінегрету і салату «Оселедець під шубою», хоча це прекрасний самостійний продукт, з якого можна зробити чимало

Обсмажені до золотистої скоринки картопляні коржі по-білоруськи – чаклуни. Їх готують з різними начинками – зі свининою, куркою, яловичиною. Білоруські чаклуни зі свининою