Заготовки на зиму

Абрикосове варення з мигдалем – дуже цікаве ласощі. Смак звичайного варення з абрикосів доповнюється мигдальними горіхами, і разом це поєднання понад просто смачне. До того
Не багато хто здогадуються про ту користь, яку приносять чорні, злегка терпкі на смак, плоди черемхи. Ці ягоди допомагають при лихоманці, нормалізують обмін речовин,
Малинове варення є самим улюбленим ласощами для маленьких прівередой і дорослих. Воно володіє насиченим смаком, яскравим відтінком, приголомшливим ароматом і джерелом
Компот з брусниці – корисний напій для всієї вашої сім'ї. Він неодмінно повинен бути заготовлений на зиму. Якщо ви не закатываете такі компоти, то читайте нижче про корисні
Напевно, мало хто чув про таке оригінальному ласощі, як варення із зелених волоських горіхів. А адже цей десерт виходить нічим не гірше варення з ягід, тільки от готується трохи
Абрикоси люблять абсолютно все і в будь-якому вигляді. З появою перших стиглих плодів влітку багато намагаються насамперед наїстися їх досхочу, а воно й зрозуміло, смак цього
У найспекотнішу пору абрикоси можна придбати практично у кожного продавця. Смачні, солодкі, соковиті, але такі недовгі. Щоб довше насолоджуватися смаком і «зберегти» його
Кабачкова ікра – популярна і улюблена багатьма блюдо. Воно легко і швидко готується з інгредієнтів, доступних будь-якій людині. Крім того, в сезон кабачків ви зможете зробити
Компоти, заготовлені на зиму — ідеальна заміна купівельними соків і газованих напоїв. В домашніх заготовках зберігаються корисні вітаміни, мікроелементи і немає шкідливих
У кожному погребі взимку у господині мають бути закуски з помідор. Вони стануть прекрасним доповненням до блюд на столі і подарують «шматочок літа» членам вашої сім'ї. Тому
Солодкий перець володіє приємним смаком і тому часто використовується при виготовленні багатьох страв, надаючи їм апетитний вигляд. Відомо безліч корисних властивостей,
Кабачки з майонезом на зиму – чудова заготівля, яка відома не всім господиням. Сьогодні спробуємо розкрити всі секрети їх приготування, розглянувши покрокові рецепти. До
Хурма славилася у греків та інших народів. Цей приголомшливий фрукт є джерелом десятки корисних елементів для нашого організму. Запастися всіма вітамінами можна за
Персики у власному соку – це яскрава, соковита і солодка закуска. Її можна їсти як окремо, так і прикрашати їй святкові торти, і доповнювати здобну випічку. Консервувати
Всі ми знаємо про користь малини, особливо в пору холодної зими, коли нас наздоганяє застуда, і в комплексі з лікарськими препаратами вона швидко поставить нас на ноги. Існує
Варення з бананів може стати «фішкою» в умілих руках господині. Після смачних, але звичних страв, подати його на десерт, отже, підвищити свою «кваліфікацію». На підготовку
В ягодах вишні міститься велика кількість корисних вітамінів і мікроелементів, які необхідні організму людини для підтримки нормальної функції і міцного здоров'я. Цукати
Щоб не ввести в оману, краще відразу пояснити: корнішони – це загальна назва декількох сортів огірків з дрібними плодами. Вони не ростуть більше відомих багатьом розмірів. Так
Кабачкова ікра – корисна дієтична страва, яка подобається багатьом людям. Готувати її на зиму можна по-різному, додаючи різні сезонні продукти, спеції, майонез. Саме в цій
У помідорах більше корисних властивостей, ніж шкідливих. Так як вони мають червоне забарвлення, позитивно впливають на кров, збагачуючи її склад і борючись з тромбами. У
Компот донині є традиційним напоєм російської кухні, тому його можна зустріти на обідньому або на святковому столі, а також в якості заготовки на зиму. Господині готують його,
Айва — незвичайний плід, що зовні нагадує яблуко. Але багато хто не вважають його краще вживати в сирому вигляді. Так як айва має кислуватий смак і до того ж ще в'яже. Але якщо
Червону смородину – багаторічний кущ з родини агрусових – можна побачити практично на будь-якому дачній ділянці. Вона потрапила до нас із Західної Європи, де її спочатку
Про користь яскраво-червоних невеликих ягід, що ростуть на зеленому чагарнику під назвою брусниця, можна говорити нескінченно. Вони часто використовуються для
Ікра з кабачків – це дешева і смачна закуска родом з СРСР. Овоч не відноситься до розряду дорогих, компоненти, а приготування не представляє складнощів. Сьогодні можна ще
У сезон кабачків всі приступають до зимових заготовок. Незважаючи на тенденції 21 століття диктувати нам, що краще віддати перевагу замороженим продуктів, багато господинь
Баклажани – це один з тих рідкісних овочів, які в жодному разі не можна їсти сирими. Проте навіть після того як їх зварили або посмажили, користь для організму все одно
Компот з винограду на зиму – це неймовірно смачний і ароматний напій. Кожній господині обов'язково потрібно знати рецепт приготування цього компоту, тому що він сподобається
Лисички – це неймовірно смачні і корисні гриби. Кожен грибник може з упевненістю сказати, що цей природний скарб володіє високою цінністю. Ці гриби ніколи не бувають
На початку весни кущі жимолості радує око красивими квітками, а з настанням травня – соковитими ягодами з цікавим кисло-солодким смаком. Пропонуємо приготувати чудове
Багато хто вважає, що важливим у приготуванні хот-догів є вибір сосиски. Частково це так, але жоден м'ясної інгредієнт не зможе врятувати фаст-фуд, якщо використовується
У незвичайною красою чайної троянди, природа об'єднала пахощі, ніжність і безліч цілющих властивостей. Ще з давніх часів вважалося, що вдихнувши аромат квітки, зникала
Гарбуз — надзвичайно смачний і корисний продукт, який хочеться їсти цілий рік. Немає перешкод ентузіазму, існують рецепти ароматного і яскравого варення з гарбуза з
Часник у всі часи використовувався в якості кулінарної добавки і засоби народної медицини. Володіючи яскравим смаком і безліччю корисних речовин, він може відтіняти і
Полуничні варення, джеми, повидла, конфітюри на сьогоднішній день є найбільш популярними. Їх люблять усі без винятків. Саме тому сьогодні ми вирішили вибрати саме ці ягоди
Баклажан — унікальний овоч, над яким не можна експериментувати, як душа забажає. Його смак чудовий в будь-якому вигляді — смаженому, запеченому, вареному, але особливо у
Кабачок — один з найбільш доступних овочів. Він простий у приготуванні, його використання в різних рецептах є відмінним доказом цього. Основним і найголовнішим у рецептах
Вирощує томати дуже велика кількість людей, які мають заміські ділянки. Такий овоч відмінно поєднується з будь-якою їжею, смакує як в приготованому, так і в сирому вигляді.
Полуниця – це дуже смачна ягода і з неї потрібно обов'язково готувати заготовки на зиму. Вона виходить смачною в будь-якому вигляді. З неї можна робити варення, джеми, компоти,
Аджика – це приправа або закуска з яскраво вираженим гострим смаком, яка зобов'язана своїм походженням Абхазії. Жителі цього регіону вживають її в стравах в якості солі, і саме