Буряк – дуже корисний коренеплід, з якого можна приготувати масу смачних страв. Але не всі люблять її смак і краще взагалі виключати зі свого раціону. Щоб такого не відбувалося,
Коли на обід або вечерю хочеться чогось особливого і простого — смажені з цибулею гриби стануть відмінним рішенням. Їх приготування не вимагає практично ніяких зусиль, досить
Вечеря наодинці з коханою людиною зобов'язаний бути смачним і незабутнім, адже під час прийому їжі пара спілкується, обмінюється інформацією один про одного і
Для любителів м'яса птиці пропонуємо спробувати приготувати крильця курки. Їх не складно готувати, не потрібно витрачати багато коштів і кожен раз можна одержувати на виході
Таке блюдо, як запечена капуста броколі, може здатися несмачним, але це тільки з першого погляду або через незнання. Насправді ж це так смачно і незвично, що ви захочете
Коржі на воді та борошні на сковороді – це прекрасна заміна хліба. Головне те, що їх приготування досить швидке і зазвичай займає не менше години. Крім цього, їх можна доповнити
Ми всі звикли вважати, що оладки в основному готуються з кефіру або дріжджів. Але виявляється їх можна готувати ще й на сметані. На основі сметани вони виходять дуже пишними,
Існує безліч рецептів котлет: і рубані, і смажене, і парені. Але особливою популярністю користуються ті, які приготовані в духовці. Оскільки вони виходять дуже соковитими і
Методів приготування підчеревина в духовці досить багато. Тим не менше, кожен рецепт зводиться до одного і того ж результату – бездоганно дуже смачне блюдо, яке ідеально
Назва печериці прийшло з французької мови, що означає «гриб». Такий продукт дуже багатий білком (20-ма видами), який необхідний для побудови клітин організму людини. Тому
Таке просте і водночас дуже смачне ласощі, як оладки, готуються практично в кожному будинку. Існує безліч рецептів цієї страви, вони можуть бути солоними, солодкими і навіть
Смачні, соковиті ароматні фрикадельки, политі ніжною підливкою – блюдо, від якого не зможе відмовитися жодна людина. Готується така страва дуже швидко, і з ним немає жодних
Курячі сердечка — це дуже м'який, соковитий і ситний продукт, особливо, якщо його правильно приготувати. Сердечка дуже корисні, оскільки містять у своєму складі безліч
Дітям необхідно додавати в раціон м'ясо приблизно два рази на тиждень. Страви для дітей повинні бути не тільки смачними, але і корисними. Тому в дитячих рецептах відсутні
Печінка є специфічним продуктом, який не всім до смаку. Але її можна перетворити — доповнити прянощами, спеціями і начинити нею млинці. У цьому варіанті вона буде просто
Така підлива доповнить будь-який гарнір, будь то пюре, макарони або гречка. Вона готується дуже легко, для її приготування потрібні продукти, які є практично в кожному
Риб'яча ікра – це дуже цінний і корисний продукт. Червона і чорна вважається делікатесом в усьому світі, ціни на неї неймовірно високі (особливо на чорну осетрову), і не кожен
Для соусів виділено окремий розділ в кулінарії. Вони використовуються в якості рідкої приправи або ж доповнення до основних страв, спеціально для того, щоб надати їм
Смачне блюдо з простих інгредієнтів за короткий час! Його можна доповнювати, подавати в різних видах, використовувати соуси і т. д. В будь-якому випадку виходить смачно і дуже
Таку страву, як котлети можна приготувати абсолютно з будь-яких продуктів. Це може бути м'ясо, овочі, крупа, риба і, звичайно ж, печінка. Печінкові котлетки готувати до
Котлети з рибного фаршу хека відрізняються своєю ніжністю, легкістю і середньої калорійністю. Приготувати таке чудове страву не складе праці. Рецепт рибних котлет на
Хінкалі – це традиційне грузинське блюдо, дуже схоже на російські пельмені. Правильно приготовані хінкалі виходять дуже соковитими, ситними і смачними. І секрет тут не
Рибна ікра (червона або чорна) найчастіше з'являється на святкових столах унаслідок своєї дорожнечі. Але багато господинь не знають, що ікра річкових і морських риб, що не
З перших днів життя маленької людини молоко є повноцінною і самодостатньою їжею. Це говорить про необхідність вживання цього напою в їжу людини для повноцінного розвитку.
Належить квасолю до бобовому сімейства. Існує кілька видів цієї сільськогосподарської культури. Раніше на Русі вона носила назву – «царські стручки». Вирощують і готують її
Котлети з вівсянки – це відмінний спосіб урізноманітнити своє меню, особливо в період посту. За зовнішнім виглядом і смаком їх практично не відрізниш від м'ясних. Досить
М'ясні відбивні – апетитне і ситне блюдо для обіду або вечері, яке, до того ж, дуже просто готувати. Оригінальний смак м'яса додадуть запечені разом з ним ананаси і сир. Блюдо
Голубці – страва, яке не може залишити байдужим жодного людини. Соковита, м'ясна начинка, ніжна капуста, смачна підлива – головні складові справжніх голубців. Навчитися
Печериці частіше інших грибів зустрічаються на нашому столі. По-перше, це обставина зумовлено їх смаком, а по-друге, безсумнівною користю печериць, адже до їх складу
Дієтичне м'ясо птиці, крім своїх харчових якостей, має ще одна перевага, яку цінують зайняті господині, – воно дуже швидко готується. Буквально за лічені хвилини з простого
Багато рідко використовують у своєму меню такий субпродукт, як курячі сердечка. А дарма, курячі потрухи досить корисні і відмінно поєднуються з будь-якими продуктами. Їх
Колись заморський бульбоплоди картоплю давно став народним улюбленцем. Його варять, смажать, запікають, гасять з м'ясом і овочами. Всі способи приготування не піддаються
Всім відомо, що боби – це дуже ситно і корисно. Для вегетаріанців вони цілком і повністю замінюють тваринний білок. Якщо ви любите різні каші, то цей варіант вам підходить!
Курка шматочками в духовці – це гідне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Куряче м'ясо чудово поєднується зі спеціями, овочами, сиром і часником, тому експериментувати зі
Про користь рибних страв написано чимало літератури. Котлети, приготовлені з риби, відрізняються незвичайним смаком. Якщо їх правильно приготувати, вони виходять дуже
Гливи – дуже ніжні гриби, з тонким ароматом і смаком. Легше всього їх приготувати в сметані. Таке блюдо можна подавати з будь-яким гарніром, але воно може бути і цілком
Печінка відома як природне джерело вітаміну А, і багато лікарі рекомендують, проте не всім подобається її смак. Одні знаходять незвичним характерний присмак субпродукту,
Голубці люблять всі, тільки готувати їх мало хто береться. Напевно, це пов'язано зі складністю готування. Адже це потрібно для початку підготувати капустяні листи, щоб вони
З допомогою соусу можна додати навіть звичного страви нового бачення і смаку. Без нього не обходиться жодне застілля, з ним страву апетитніше, соковитіше і насиченішим.
Кефір використовується в багатьох рецепти смачних і корисних страв. Саме з додаванням даного інгредієнта виходить дуже смачна випічка. З ним можна приготувати хліб, пироги і
Броколі є джерелом вітамінів і різних корисних речовин. Крім того, вона відмінно підійде для тих, хто стежить за своєю фігурою і харчуванням. Відмінним доповненням ця капуста
М'ясо птиці є основою дієтичного та дитячого харчування, особливо в подрібненому вигляді. А серед усього розмаїття м'яса птиці самої дієтичної вважається індичка. Тому
Не завжди з рису можна готувати каші або плов з м'ясом. Рисова крупа відмінно поєднується з овочами. Овочевий гарнір надає рісу прекрасний смак і аромат. Рис з овочами можна їсти
Цвітна капуста – корисний овоч, з якого обов'язково слід готувати їжу для себе і своїх рідних. У ньому міститься багато речовин, які необхідні не тільки дорослій людині, але і
В домашніх умовах завжди можна приготувати дуже смачні і ароматні страви, які будуть нічим не гірше ресторанних. Куряче м'ясо дуже корисне, ситне в той же час дієтичне, якщо
Рецепти курячих тюфтельок особливо знадобляться для мам, які прагнуть правильно годувати своїх дітей і для всіх тих, хто дотримується здорового харчування. Курка –
Картоплю і кабачки сьогодні користуються величезною популярністю у багатьох кулінарів. З них можна приготувати величезну кількість різноманітних і дуже смачних дієтичних
Ми впевнені в тому, що печериці, приготовані з сиром в духовці, рідко з'являються на вашому столі. Тому пропонуємо вам зберегти ці рецепти і приготувати як-небудь їх на обід.
Фаршировані кабачки — відоме літнє блюдо. Їх часто готують на свято з різними смачними начинками. Особливо поживними виходять човники з невеликих кабачків з м'ясною