У кулінарії існує десятки різних способів приготування бутербродів в духовці. Рецепти на швидку руку дозволять за лічені хвилини приготувати ситний сніданок або швидкий
Полуниця в шоколаді — приголомшливе, непристойно розкішне ласощі. Є безліч свят і приводів, коли полуничний десерт доведеться до речі: День Святого Валентина, весілля,
Люля-кебаб (Lula kebab) в перекладі з мови тюрків – «смажена м'ясна трубка», є національним блюдом народів Кавказу і Середньої Азії. Особливу популярність ця страва має на
Відбивні – особливий спосіб приготування м'яса, яке при цьому стає м'яким, тане в роті. Курячі відбивні з сиром можна готувати по-різному, про що й піде мова в даній статті.
Засолені грузді особливо апетитні. З допомогою хорошого рецепту засолювання груздів гарячим способом можна забезпечити себе запасами на зиму. У давні часи зазвичай для
Сьогодні ми будемо готувати страв з морепродуктів в надзвичайно насиченому і цьому соусі. Ви обов'язково повинні це спробувати, адже це шалено смачно! Мідії в раковинах в
Не рідко може виникнути бажання побалувати себе і своїх близьких чимось смачненьким. Однак, не завжди знайдеться вільний час для вишуканих рецептів, які потребують за кілька
Це блюдо прийшло до нас з далекої Британії, воно іменується там Пастуший пиріг. Готується з рубленого м'яса або фаршу з баранини, зверху рясно накладається картопляний шар і
Котлети — напевно, важко знайти, що може бути звичніше для звичайного російського людини. М'ясо курки використовується в якості бази. Наявністю їх на столі навряд чи можна
Круасани – це воістину французьке блюдо, яке з часом стало культовим у всіх країнах. В кожній кав'ярні, у будь-якому куточку світу, подають цей смачний, ароматний рогалик з
Маленьким дітям в якості першого прикорму рідко дають м'ясо, найчастіше овочі та фрукти, молочні продукти. Але і бобові будуть дуже корисні, адже в них багато вітамінів! Так що
Канапе – це легка святкова закуска. А креветки – це завжди смачна і презентабельна їжа. Канапе найчастіше використовують на фуршетах, але можна і просто для прикраси столу.
Із курячих шийок виходить приголомшливий бульйон: наваристий, але не жирний, з особливим смаком. Шийки навіть необов'язково очищати від кісточок, їх можна подавати цілими
Топінамбур — ідеальний овоч. Він росте на будь-якому грунті, не вбирає в себе нітрати і готовий служити їжею тоді, коли інші зелені побратими ще не проклюнулися із землі. Люди
З м'яса індички можна приготувати невеликі порційні рулети або один великий. Рулети подають на стіл в якості гарячої закуски з овочевим салатом або як основне блюдо. Простий
Соковитий м'ясний рулет – те, що обов'язково повинно потрапити на ваш обідній стіл. Він настільки хороший, що у нас просто немає слів, одні захоплення! Тому тут тільки
Іноді хочеться приготувати смачну юшку з морської риби. Відмінним варіантом для приготування цього всім відомого рибного супу є скумбрія. Сама по собі вона дуже корисна і
М'ясний фарш — це дуже «зручний» продукт, тому що страви з нього готуються швидко, принаймні, швидше, ніж з безпосередньо м'яса. З фаршем легко працювати, тому що його можна
До чаювання приготуйте солодкі здобні булочки, надавши їм форму бантиків, трояндочок або сердечок. Обов'язково додайте корицю, смак у неї яскравий, і плюшок вона додасть
Домашнє печиво – один з найбільш смачних десертів, який тільки можна собі уявити. Адже його можна зробити саме таким, яким хочеться, а не залежати від вибору солодощів в
Східні солодощі відомі всьому світу, і очолюють їх список, звичайно ж, козинаки. Що це таке і як їх приготувати вдома за справжнім грузинським рецептом, буде розказано в цій
Тарталетки мають форму невеликих кошичків, які випікають з тіста і заповнюють різноманітними начинками. Таку закуску можна приготувати по-швидкому, якщо купити в магазині
Свинячу рульку можна приготувати по багатьом цікавим рецептами: її запікають як самостійне блюдо або разом з гарніром, тушкують у вині, пиві, готують з овочами. Бульйон з
Гречана крупа і тушонка — безпрограшне поєднання, яке актуально і вдома, і на природі. Скориставшись простими і швидкими рецептами приготування, ви зможете поповнити список
Шарлотка – пиріг, знайомий з дитинства. Готується він просто, а смак випічки не залишить байдужим нікого. Це кулінарний витвір прикрасить як повсякденний, так і святковий
Приготувати смачний в'ялений м'ясний продукт можна з будь-якого м'яса, не тільки зі свинини, але і з будь-якої птиці, а також м'яса, привезеного з полювання. Термічної
Неймовірно смачний десерт був придуманий в 1893 році кулінарами готелю Palmer House. І з тих самих пір брауні обожнюють не тільки в Канаді та Америці, але і у всьому світі. Якщо
Існує величезна кількість різних страв, продуктів і кулінарних понять. Одним з таких є маца. Може, ви чули щось, а можливо, зараз прочитаєте вперше, що це таке. Маца — це прісний
Хіба можна відмовитися від смачних яловичих реберець? А якщо вони подаються з гарніром, який просочився м'ясним соком? Таке приголомшливе блюдо дуже зручно готувати в
Капуста — овоч, який можна приготувати різними способами з багатьма допоміжними інгредієнтами. У цій статті буде описано декілька рецептів приготування капусти в
Магазинний хліб ніколи не буде смачніше домашнього — він не такий ароматний, м'який, а через день після покупки і зовсім черствіє так, що його сміливо можна викидати. Але
Салат з додаванням квасолі і ковбаски користується великою популярністю, оскільки є дуже ситний, смачний і досить корисним. Бобові культури, які входять до його складу,
Кабачкова ікра – популярна і улюблена багатьма блюдо. Воно легко і швидко готується з інгредієнтів, доступних будь-якій людині. Крім того, в сезон кабачків ви зможете зробити
Ви думаєте, що здобна випічка — це надбання тільки кондитерських магазинів? Але ж це зовсім не так! Апетитна, ароматна здоба – це цілком доступне ласощі, яке під силу
Посмажити судака в клярі простіше простого. В якості гарніру до нього можна подати рис, овочі і окремо кисло-солодкий соус або сметану, змішану з рубаним часником і дрібно
Кілька років тому багато людей не знали про те, що таке селера, і цей продукт був рідкісним гостем на їхніх столах. Але на сьогоднішній день багато вже спробували його і оцінили
Таке незвичне нам слово прийшло до нас із Франції, соте – це овочеве рагу, приготоване певним способом. Як правило, для цього підбираються страви продукти, які швидко
Брокколі прийнято вважати їжею вегетаріанців, і мало хто знає, що з цим овочем є багато смачних і навіть м'ясних страв. Одне з них – курячі грудки з брокколі. Таке поєднання,
Якщо хтось сприймає грузинські купати як звичайну домашню ковбасу, яку в селах колись робив кожен господар, який займається тваринництвом, а зараз можна купити в будь-якому
Смачно поїсти люблять навіть шанувальники здорового харчування. Особливою популярністю у сучасних людей користуються різноманітні бутерброди, які поєднують у собі
Практично всі люблять домашню випічку. Ну хто зможе довести, що домашні пироги гірше магазинних? Різновидів пирогів домашнього приготування більш, ніж достатньо. Однак
Приємно у весняну теплу погоду, особливо під час тривалих вихідних вибратися з друзями на природу. І яка ж вилазка за місто може обійтися без запашного, смачного шашлику?
Традиційно у російській кухні використовують для супів білокачанну капусту, але першу страву можна приготувати з будь-яким з видів цього корисного овоча. Рецепти таких
Якщо англійський сніданок – це вівсянка, то французька – пашот. Це порівняно новий спосіб варіння. Готове блюдо – це відварене без шкаралупи яйце. Дієтичне Блюдо, часто стає
Картопля, запечена в духовці, виходить не таким жирним, як смажений. При запіканні зберігається більше корисних речовин, ніж при варінні. Є кілька способів приготувати це
Напевно, вже багато чули про таку страву, як запечена курка на пляшці. Ось тільки, як приготувати дійсно смачне і соковите куряче м'ясо, мало хто знає. А адже при запіканні цим
Яскрава морква – один з корисних коренеплодів. Яка ж вона красива! І свій насичений колір і користь вона передає будь-якій страві. Пропонуємо приготувати сьогодні морквяне
На жаль, досить часто господині стикаються з проблемою швидкого закінчення свіжості молочних продуктів. Особливо це стосується літнього періоду, коли в сильну спеку вироби
Каша – традиційний гарнір до м'ясних страв. Відварена крупа, крім свого відмінного смаку, володіє безліччю корисних властивостей. Пропонуємо спробувати не просто зварити
