![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13687/13687-acc9209657de64624f6668f06a8b9e44_xl-e1487548944695-600x334.jpg)
З кожним днем перепелині яйця користуються все більшим попитом. Справа в тому, що ще недавно вони були занадто дорогими, дозволити їх могли тільки заможні люди. Сьогодні ціна
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13698/13698-219-600x400.jpg)
Здавалося б, що може бути простіше, ніж зварити гречану кашу або розсипчасту крупу? Але, як і будь-яке блюдо, гречка має свої тонкощі приготування, щоб вийшло блюдо було
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13896/13896-yak-prigotuvati-kurku-v-multivarc-recept-kuri-v-multivarc_824.jpeg)
Куряча грудка – один з найбільш смачних і ніжних м'ясних продуктів, але є думка, що при приготуванні вона кілька суховата. Зробити печеня з курячої грудки соковитим і м'яким
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13859/13859-tomatnyiy-sous-dlya-pitstsyi1.jpg)
Приготувати смачну піцу в домашніх умовах неможливо без ароматного овочевого соусу. Розглянемо варіанти, як його можна приготувати на своїй кухні з інгредієнтів, які
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13634/13634-content_fotolia_23725816_subscription_xxl-600x400.jpg)
Мірні склянки й кухонні ваги вже давно перейшли в категорію «must have» на кухні кожної господині, але при цьому більшість користується старим бабусиним способом вимірювання
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13842/13842-tort-iz-konfet-11-600x402.jpg)
Якщо вам вже набридли звичайні і нецікаві подавання цукерок, то варто придумати більш креативну ідею. Наприклад, можна зробити торт з цукерок своїми руками. Звичайно,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14129/14129-avokado.jpg)
Екзотичний фрукт авокадо з'явився в наших магазинах приблизно 20 років тому. Так, так, саме фрукт. Помиляються ті, хто вважають його, горіхом або овочем. Це саме фрукт.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13685/13685-757656.jpg)
Домашня випічка – це завжди дуже смачне ласощі, що незрівнянно з магазинними товарами подібного призначення. У неї не просто додаються натуральні інгредієнти, туди
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13928/13928-vuster1-600x333.jpg)
Вустерський соус, який ще називають вустерширським – сама знаменита англійська приправа. Назву він отримав від імені графства Вустершир, де був створений вперше більш ніж
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14071/14071-vkysnue-blyuda-iz-govyajey-pecheni.jpg)
Яловича печінка – самий затребуваний і корисний субпродукт з усіх існуючих. Жоден з інших субпродуктів не може з нею зрівнятися з цим продуктом, ні за смаком, ні за харчової
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14089/14089-rapsovuy-med.jpg)
Ріпаковий мед вважається рідкісним сортом, тому в наших краях зустрічається не так часто, як липовий, гречаний, квітковий та інші. Цей продукт відрізняється характерним
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13879/13879-d3231e10a167b7fe07cb497da8d92880-300x200.jpg)
Багато хто чомусь помилково вважають сало шкідливою їжею. Але лікарі і дієтологи впевнені, що цей продукт володіє великим і навіть безмежною кількістю корисних речовин,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13733/13733-39389-520_1-600x459.jpg)
Помадка на пряниках – це практично найулюбленіша солодкість дітей в солодкому виробі. Адже мало того, що глазур дуже смачна, вона ще дуже яскрава, зачаровує маленьких ласунів
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13794/13794-stroinost-4-600x400.jpg)
Терміново потрібно скинути кілька кілограмів за короткий термін, наприклад, до будь-якої святкової події, до зустрічі, до побачення? Виявляється, це досить просто.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14126/14126-kletchatka.jpg)
Клітковина – це порожні волокна, з яких складається органічна маса рослинного походження. Якщо волокна помістити в рідину, то вони починають збільшуватися в об'ємі. Цей
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13868/13868-christmas-1024x682-600x399.jpg)
Кожна господиня була в такому становищі, коли ось-ось треба подавати обід, а на підготовку столу залишається всього лише годину. У сформованій ситуації господиню виручать
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14072/14072-pechenochnue-kotletu.jpg)
Печінкові котлети – французьке блюдо XVII століття, для французів взагалі характерно активне використання субпродуктів. Їжа бідняків, випадково потрапила на стіл до
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13669/13669-pishnaya_picca.jpg)
Що саме головне в піці? Ковбаса? Сир? Соус? Це, звичайно, важливо, але важливіше всього приготувати правильне тісто. Щоб воно не було надто тонким і не сохло в духовці, щоб не
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14025/14025-tabletki-dlya-pohydenia.jpg)
Сучасна фармацевтична промисловість випускає величезну кількість лікарських препаратів та Бадів для боротьби із зайвою вагою. Їх дія спрямована на усунення конкретних
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13939/13939-chainiy-grib-600x440.jpg)
На жаль, небагатьом у наш час відомий чайний гриб, який допомагає вирішити складні проблеми з неповноцінністю сучасного харчування, часто бідного на необхідні для організму
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13865/13865-4715adf8bd359563b022d8525c50fcd7.jpg)
Зробити піцу самостійно не так вже й важко, як багато хто думає. Просто потрібно правильно приготувати тісто, яке після випікання буде м'яким і ніжним. Адже мало хто знає
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13648/13648-01-Krashennye-pashalnye-yajtsa-600x338.jpg)
Сьогодні ми розповімо вам про те, як фарбувати яйця на Великдень серветками, але і про те, як довго варити їх для отримання бажаного результату. Також про те, як вибрати свіжий
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13735/13735-gotovoe-testo-dlya-pirozhkov-600x377.jpg)
Деякі люди вважають, що процес приготування пиріжків займає багато часу і тому відмовляються від такої роботи. В реальності ж можна створити тісто за досить короткий проміжок
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14058/14058-vkusnue-buterbrodu-na-skoruyu-ruku.jpg)
Бутерброд — це не страва, не делікатес, а дуже проста закуска, доступна кожному. З німецького бутерброд перекладається, як «хліб з маслом», але такий дослівний переклад
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13663/13663-krabovye-palochki-600x422.jpg)
Зрозуміло, корисніше всього натуральне м'ясо краба. Цей факт очевидний. А крабові палички – це лише імітація крабового м'яса. Але вони не менш корисні, тому що виготовлені з
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13629/13629-pyure_kaloriynost_0.jpg.crop_display-600x433.jpg)
Пюре – найвідоміше блюдо з картоплі. Товчена варена коренеплід містить крохмаль, що пояснює його калорійність. У процесі приготування потрібно додати рослинні або тваринні
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13776/13776-skolko-kaloriy-nuzno-upotreblyat-v-den-600x406.jpg)
Калорії – паливо для організму людини. Після надходження в організм їжі виділяється тепло, його кількість вимірюють у калоріях. Людині необхідно їсти, щоб жити, але не
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14065/14065-skolko-nyjno-varit-krevetki.jpeg)
Креветки є не тільки хорошою закускою до пива, але відмінним дієтичним продуктом. З ними можна готувати салати, гарячі закуски, основні страви та пироги. Приготування
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13722/13722-pektin-3-600x393.jpg)
Пектин — що це таке? Відповідь на це питання хвилює багатьох, тому одразу й почнемо статтю з визначення. Пектин – це полісахарид, який отримують з цитрусів і фруктів. Відкритий
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13976/13976-pohudenie-s-pomoshhyu-pishhevoj-sody.jpg)
Володіти красивою і підтягнутою фігурою мріє кожен. Але не всі здатні дотримуватися режиму і обмежувати себе в смачних продуктах, які мають підвищену калорійність. У певний
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13883/13883-50.jpg)
Кавказька кухня – це національні страви Грузії, Вірменії і Азербайджану, які тісно переплітаються між собою і мають багато схожих за смаком рис. У рецептах загальноприйнятих
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13958/13958-ykrashenie-tortov-doma-2.jpg)
У світі немає, напевно, такої людини, яка б не погодився з тим, що домашня випічка набагато смачніше і ароматні магазинних кондитерських виробів. І при самостійному
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14144/14144-Physalis.jpg)
Про це рослині свідчить фраза: нове — це добре забуте старе. Близько 2 десятків років тому садівники вкрай зацікавилися физалисом. Плоди представили як альтернативу
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13681/13681-021-1.jpg)
Підготуйте за всіма правилами інгредієнти для тіста: підігрійте кефір, додайте в нього теплу воду, соду, яйце. Далі, готуйте його як звичайне тісто. Цілком припустимі такі
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13765/13765-mechta-o-stroinosti-600x363.jpeg)
Перед тим, як ви приступите до читання матеріалу, слід внести деякі застереження: на шляху до змін у тілі нічого не дається легко. Ваша мрія — це війна за стрункість і
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14080/14080-kalmaryu-s-gribami-i-surom.jpg)
Кальмари – продукт далекий і морський, але сьогодні дуже доступний за демократичними цінами. Часто варені кальмари додають в салат, але їх також можна успішно та красиво
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13793/13793-krasnyy_klever-600x434.jpg)
Червона конюшина – це виключно корисне багаторічна рослина, що має безліч народних назв. Лучна конюшина, бджолиний хліб, красноголовка, червона кашка, дятельник і багато
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13780/13780-toshnota-posle-edi-2-600x400.jpg)
Нудота – досить часте явище після прийняття їжі. Якщо це неприємне відчуття виникло пару раз після їжі, то можна подумати що вжили багато жирного або просто переїли. Але якщо це
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13682/13682-056b0920390b18f76fcceda6981a56fe-600x400.jpg)
Для багатьох народів соус вважається квінтесенцією національного надбання. З італійським життєлюбством асоціюється песто з ароматним базиліком, чуттєвість французів
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13647/13647-orig_6955_8_l-e1498908853928.jpg)
Навіть під час посту іноді хочеться смачненького майонезу. Особливо, щоб доповнити їм ті чи інші страви. Ми підготували для вас шість рецептів, щоб ви обов'язково змогли
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14081/14081-kotletu-iz-farsha-indeyki.jpg)
Дієтологи постійно ведуть дебати про те, який продукт м'ясо курки або індички, є більш дієтичним. Але незаперечним той факт, що індичку треба обов'язково періодично включати
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13947/13947-balzamicheskiy_uksus_3-e1450130549216-600x354.jpg)
Бальзамічний оцет відомий як кисло-солодка есенція з виноградного сусла, витриманого в бочках (інакше бальзаміко). Це найбільш вишукана приправа, яку коли-небудь
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13654/13654-f4a263abf3dc03a532d4f796609d58a8-600x400.jpg)
Улюбленим заняттям рукодільниць у великодні дні є декорування поверхні яєць різними малюнками, орнаментами, які наносяться на шкаралупу. Потім поверхню акуратно
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13863/13863-illu_article_content-1.jpg)
Варіант бюджетної і досить легким у приготуванні закуски, який полюбився багатьом господиням — паштет. Дійсно, інгредієнти для такої страви дуже доступні, а приготування
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13678/13678-167792_58b19555069eb58b1955506a26.jpeg)
Кляр – це своєрідна рідка паніровка, в яку потрібно вмочати продукти перед початком смаження (мається на увазі смаження у фритюрі, тобто у великій кількості масла). По
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13676/13676-236277-600x450.jpg)
Завжди приємно отримувати подарунки. Особливо, коли вони зроблені своїми руками і з любов'ю. Хоча багато хто думають, що зробити гарний подарунок своїми руками складно і
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13758/13758-voda-2.png)
Вода є однією з основ життя на землі. Про це багато хто знає, однак, цікаво буде більш докладно в цьому розібратися. Чому справи йдуть саме так і скільки води треба пити в день?
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13751/13751-kak-vyvesti-vodu-iz-organizma-600x343.jpg)
Що робити, якщо вранці опухають очі, до вечора взуття стає тісною чи зайві кілограми не йдуть всупереч дієт і тренувань? Причиною неприємностей може бути набряк – надмірне
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/13725/13725-images-cms-image-000017664.jpg)
Випічка в домашніх умовах завжди відрізняється від магазинної смаком і структурою. По-перше, з'являється впевненість у якості приготовленої здоби, а по-друге, до процесу