М'ясо

М'ясо птиці давно подобається любителям м'ясних страв. Воно набагато швидше стає м'яким при термічній обробці, ніж будь-який інший вид м'яса. Дуже соковита, ніжна, з
Пиво – алкогольний напій, який може використовуватися в різних сферах. Приміром, сьогодні ми вам покажемо, що його можна не тільки пити, але і готувати з нього. Пиво входить
По правді кажучи, бефстроганов — це не назва страви, а метод нарізування м'яса невеликими шматочками. Для приготування можна використовувати яловиче м'ясо або субпродукти,
Свинячу рульку можна приготувати по багатьом цікавим рецептами: її запікають як самостійне блюдо або разом з гарніром, тушкують у вині, пиві, готують з овочами. Бульйон з
Курячі гомілки, приготовані в листковому тісті, можуть забезпечити сім'ю неймовірно ситною вечерею. Адже в процесі приготування тісто отримує хрустку скоринку, а м'ясо
Фрікасе – це найчастіше біле м'ясо, яке подається під соусом. Чимось схоже на гуляш, але не зовсім. Вам обов'язково потрібно спробувати, щоб до кінця зрозуміти, про що все-таки
Всі люблять смачний і соковитий шашлик, який попередньо замаринований в ароматному маринаді з овочами. Зазвичай шашлики роблять на мангалі на вугіллі, тому після
Чехи дійсно вміють готувати м'ясо. Роблять вони це оригінально, смачно, подають незмінно з пивом і овочами. М'ясо по-чеськи зазвичай злегка гострий, з спецій обов'язково
Страви зі свинини з'являються в меню кожної середньої по достатку сім'ї зі стабільною періодичністю. Цей продукт на прилавках в магазинах поступається за вартістю тільки
Коли вигадувати складні страви колись, традиційні частування подаються на кожне веселощі. Якщо хочеться чогось простого, легкого, але смачного, досить згадати про м'ясні
М'ясо – основне джерело білка в нашому житті. Ми їмо його практично кожен день, доповнюючи різними гарнірами: овочі, гриби, рис, гречка, каші. Іноді все ж хочеться чогось
Якщо вам здається, що зараз ми запропонуємо вам щось неймовірно складне з купою незрозумілих інгредієнтів, ви сильно помиляєтеся! Це звичайні котлети з рубленого м'яса.
Качка по-пекінськи – одне з поширених страв в Пекіні, яке традиційно готують двома способами. Перший передбачає здійснення смаження м'яса в підвішеному стані, тоді як другий
Немає кращого поєднання, ніж сир з м'ясом. Приготувати прекрасне блюдо «М'ясо по-французьки» нескладно, достатньо просто скористатися рецептами нижче. М'ясо
Блюдо, яке ми сьогодні будемо готувати, подобається абсолютно всім без винятків. Це смачно, це неймовірно смачно і дуже ароматно! Ви просто зобов'язані спробувати одну з
Ви просто зобов'язані спробувати те, що ми сьогодні для вас підготували. Звичайно, з першого погляду може здатися, що це нестерпно важко, але це тільки перше враження, далі
Шашлик на природі – що може бути краще?! Побалувати себе і своїх близьких соковитим ароматною стравою хотілося б кожному відпочиваючому. Підсмажене на вугіллі, яке
Бефстроганов – це блюдо, яке існує вже протягом довгих років. Основним продуктом в його приготуванні зазвичай використовується яловичина або телятина. Але в наш час
Дуже добре готувати яловичину в томатному соусі. Соус можна зробити так: узяти очищені томати, покласти їх в м'ясо, подрумяненное з цибулею, налити сухе вино. Класика
Звичайні м'ясні тефтелі можна ситно доповнити, використовуючи простий і дешевий інгредієнт – білокачанну капусту. Невелика кількість цього листового овоча надає не тільки
При бажанні приготувати незвичайне і смачне блюдо, здатне здивувати і сподобатися багатьом, курка по-вірменськи стане прекрасним вибором. Блюдо дуже нагадує звичайну
Існує безліч смачних рецептів страв з м'яса курки, які готують в духовці: рулети, котлети, пироги. Загальновідомі способи приготування – це запікання в рукаві, у фользі або
Кролик це, мабуть, саме смачне і легке м'ясо, яке можна віднести до розряду дієтичних продуктів. Крім цього, у його складі міститься велика кількість корисних компонентів,
Яловичина вважається найкориснішим м'ясом і тому в світі існує маса способів і рецептів її приготування. Її можна варити, смажити, запікати, тушкувати, готувати цілими
Ростбіф з яловичини – це блюдо англійської кухні. Воно готується з цілого шматка м'яса. Після приготування м'ясо виходить соковитим, ароматним і дуже м'яким. У класичному
Які незвичайні страви можна приготувати з яловичих легенів? Наведемо корисні і смачні рецепти, які внесуть різноманітність у ваш раціон харчування. Як правильно вибрати і
На святкову вечерю посмажте знаменитого курчати тютюну. Складнощів з приготуванням цієї страви не буде абсолютно ніяких, якщо тільки вам вдасться купити «стрункого» курча,
Біфштекс – це шматок відбитого м'яса, підсмаженого на сковороді. Найчастіше його готують з яловичини, але не менш поширений рецепт – з свинини. М'ясо беруть із головної
Здорове харчування може бути дуже різноманітним і смачним. Це необов'язково сухий шматок курки і прісний салат. З тієї ж курячої грудки можна приготувати найрізноманітніші
Страви з індички є дуже низькокалорійними, а також не алергенними, тому їх можна вживати навіть дітям. Серед тих, хто піклується про свою фігуру, харчується правильно, цей
Якщо ви вважаєте, що м'ясо на пару – це зовсім несмачно, значить, ви просто ніколи не пробували. Але сьогодні настав той день, коли ваша думка зміниться після першого ж рецепту.
М'ясо глухаря — дуже рідкісний продукт, який зустрічається на столах лише завзятих мисливців. Знайти його у продажу трапляється не завжди. Через такий рідкості, як правильно
Звичайні люди, професійні дієтологи і алергологи все частіше віддають перевагу свинині. Цей продукт давно закріпився у багатьох національних кухнях світу. Вибираючи більш
Чорнослив і м'ясо – це прекрасно поєднуються продукти. Їх разом тушкують, смажать, роблять рулети, запікають. Пропонуємо розглянути найвдаліші рецепти страв з цими
Без довгих вступів відразу перейдемо до теми. Напевно, вас цікавить, як і скільки треба смажити стегенця на сковороді до готовності і золотистої скоринки? Ми відповімо на це та
Страву в горщиках завжди виглядає красиво і апетитно, і тому цілком підійде навіть для святкового застілля. Дуже смачно, а деколи просто вишукано. Яловичина в горщиках зі
У всі часи вважалося престижним мати на столі дичину. І навіть сьогодні це є хорошим показником! Чи пробували ви коли-то лося? М'ясо жорстке, але це абсолютно не впливає на його
В якості смачного делікатесу на святковому столі може виступати пастрома – страва тюркського походження, яке міцно увійшло в кухні різних народів світу. Спочатку спосіб
Тим, кого привертають нетрадиційні для європейців страви кухонь різних народів, буде цікаво познайомитися з новими рецептами із звичайної курятини. Цього разу це курка
Бефстроганов – відоме блюдо російської кухні. Це м'ясо різних видів в ароматному соусі-підливі. Рецептів страв багато, кожен кулінар має свій коронний список продуктів, з
Свинина по-степовому – це відбивні зі свинячого м'яса, прожарені або запечені в картопляному клярі. На даний момент важко пояснити, який зв'язок між цією стравою і жителями
Шашлик вважається стравою хорошої погоди. Коли з друзями біля багаття нанизываешь промаринованное м'ясо, а потім смажиш і насолоджуєшся смаком, димок і атмосфера сприяють
Якщо почати згадувати про найбільш таємничих рецептах світової кулінарії, то одним з перших на розум приходить саме м'ясо по-бургундськи. Його дивовижний смак дав йому
Шашлики – невід'ємна частина поняття «літній вихідний день на природі». При одному спогаді про ніжних м'ясних шматочках, нанизаних на шампур і просочених ароматом деревного
Свиняче м'ясо одне з найпопулярніших і затребуваних на нашому столі. Крім своїх корисних якостей, необхідних для людського організму, воно має ніжний, м'який смак.
Антрекот з свинини – це дуже смачне, поживне і поживне м'ясо. Його можна приготувати різними способами. Використовується як сковорода з плитою, так і духовка. Існують ще й
Курча тютюну в духовці — це відоме блюдо кавказької кухні, яке готується з молодого курчати, зажареного з різними прянощами, перцем і часником. Раніше воно було традиційно
Будь-яке м'ясо, приготоване на сковороді, є дуже шкідливою і важкою для роботи шлунка їжею. Існує прекрасна альтернатива сковороді – духовка або аерогриль. Для того щоб ще
Запікають гусака в духовці переважно до святкового столу. Готову страву виходить ніжним і соковитим. Щоб його приготувати – не потрібно бути першокласним кулінаром.
Запечене свиняче м'ясо так і манить своїм апетитним запахом і виглядом, від якого просто неможливо втриматися. А якщо ще воно приготовлено разом з овочами і ароматними