М'ясо

Страви з яловичини корисні, ситні і поживні. Найбільш ласим і популярним по праву стравою вважається відбивна. Незважаючи на гастрономічне розмаїття рецептів відбивних,
Антрекот з свинини – це дуже смачне, поживне і поживне м'ясо. Його можна приготувати різними способами. Використовується як сковорода з плитою, так і духовка. Існують ще й
Якщо гості застали зненацька, а в холодильнику немає нічого готового, ситний і смачний обід можна приготувати з свинини. Вашій увазі пропонуються рецепти страв, зробити які
Курка по-царськи. Що тут скажеш? Смачна запечена курочка – обов'язковий атрибут будь-якого свята. І «царський» стіл без неї, звичайно ж, не обійдеться. Курка з начинкою
Страви зі свинини з'являються в меню кожної середньої по достатку сім'ї зі стабільною періодичністю. Цей продукт на прилавках в магазинах поступається за вартістю тільки
Пікантна і яскрава мексиканська кухня дуже подобається чоловікам. Ця пекуча їжа має багатий смак, вона дуже ситна і по-справжньому м'ясна. Звичайно, в ній багато овочів, які
Яловичина вважається найкориснішим м'ясом і тому в світі існує маса способів і рецептів її приготування. Її можна варити, смажити, запікати, тушкувати, готувати цілими
По правді кажучи, бефстроганов — це не назва страви, а метод нарізування м'яса невеликими шматочками. Для приготування можна використовувати яловиче м'ясо або субпродукти,
Біфштекс – це шматок відбитого м'яса, підсмаженого на сковороді. Найчастіше його готують з яловичини, але не менш поширений рецепт – з свинини. М'ясо беруть із головної
Страви, приготовлені з свинини, займають основне місце в нашому меню. Ми можемо її в духовці запікати в різних електроприладах, готувати з овочами, гарніром, або у вигляді
Курячі гомілки, приготовані в листковому тісті, можуть забезпечити сім'ю неймовірно ситною вечерею. Адже в процесі приготування тісто отримує хрустку скоринку, а м'ясо
Страва з курячої грудини в клярі готують по-різному: хтось робить яєчне тісто з борошном, хтось просто обвалює в панірувальних сухарях. Куряче філе сухувато, за рахунок кляру
Ескалоп з свинини – це вирізка свинячого м'яса без кісток. Вона смажиться на олії на сковороді без використання панірувальної суміші. Здається, начебто що тут такого
Дуже добре готувати яловичину в томатному соусі. Соус можна зробити так: узяти очищені томати, покласти їх в м'ясо, подрумяненное з цибулею, налити сухе вино. Класика
М'ясо кролика вважається не тільки дієтичним, тому що воно знежирене, але і дуже ніжним. Спробуйте приготувати рагу з простих інгредієнтів, щоб зрозуміти, наскільки це
В якості смачного делікатесу на святковому столі може виступати пастрома – страва тюркського походження, яке міцно увійшло в кухні різних народів світу. Спочатку спосіб
Страву в горщиках завжди виглядає красиво і апетитно, і тому цілком підійде навіть для святкового застілля. Дуже смачно, а деколи просто вишукано. Яловичина в горщиках зі
Коли вигадувати складні страви колись, традиційні частування подаються на кожне веселощі. Якщо хочеться чогось простого, легкого, але смачного, досить згадати про м'ясні
Шашлики стали вже доброю традицією для всіх любителів відпочинку на природі або власників заміських ділянок. Існує безліч способів замаринувати м'ясо в залежності від того,
Качка по-пекінськи – одне з поширених страв в Пекіні, яке традиційно готують двома способами. Перший передбачає здійснення смаження м'яса в підвішеному стані, тоді як другий
Шашлик вважається стравою хорошої погоди. Коли з друзями біля багаття нанизываешь промаринованное м'ясо, а потім смажиш і насолоджуєшся смаком, димок і атмосфера сприяють
Фрікасе – це найчастіше біле м'ясо, яке подається під соусом. Чимось схоже на гуляш, але не зовсім. Вам обов'язково потрібно спробувати, щоб до кінця зрозуміти, про що все-таки
Багато хто навіть не уявляють свого життя без м'яса, особливо більша половина сильного населення. А як не любити цей продукт, адже він володіє чудовим смаком. Крім цього,
Якщо вам здається, що зараз ми запропонуємо вам щось неймовірно складне з купою незрозумілих інгредієнтів, ви сильно помиляєтеся! Це звичайні котлети з рубленого м'яса.
Бефстроганов – це блюдо, яке існує вже протягом довгих років. Основним продуктом в його приготуванні зазвичай використовується яловичина або телятина. Але в наш час
При бажанні приготувати незвичайне і смачне блюдо, здатне здивувати і сподобатися багатьом, курка по-вірменськи стане прекрасним вибором. Блюдо дуже нагадує звичайну
Тим, кого привертають нетрадиційні для європейців страви кухонь різних народів, буде цікаво познайомитися з новими рецептами із звичайної курятини. Цього разу це курка
Страви з індички є дуже низькокалорійними, а також не алергенними, тому їх можна вживати навіть дітям. Серед тих, хто піклується про свою фігуру, харчується правильно, цей
Будь-яке м'ясо, приготоване на сковороді, є дуже шкідливою і важкою для роботи шлунка їжею. Існує прекрасна альтернатива сковороді – духовка або аерогриль. Для того щоб ще
Запікають гусака в духовці переважно до святкового столу. Готову страву виходить ніжним і соковитим. Щоб його приготувати – не потрібно бути першокласним кулінаром.
Гарячі і холодні, ситні і дієтичні страви готуються з вмістом різної кількості м'яса. Даний продукт не тільки приносить велику насиченість і калорійність страв, але й багатий
Якщо набридли одноманітні страви і хочеться чогось незвичайного, але в той же час смачного і ситного, то свинина по-царськи буде відмінним варіантом. Це частування точно не
Чехи дійсно вміють готувати м'ясо. Роблять вони це оригінально, смачно, подають незмінно з пивом і овочами. М'ясо по-чеськи зазвичай злегка гострий, з спецій обов'язково
Свинина по-степовому – це відбивні зі свинячого м'яса, прожарені або запечені в картопляному клярі. На даний момент важко пояснити, який зв'язок між цією стравою і жителями
Завдяки французам зараз всі кухні світу мають у своєму меню найсмачніші страви. Кожен народ додає в рецепт щось своє, але в результаті первісний практично не змінюється.
Як не парадоксально, але це блюдо – м'ясо по-монгольськи — не має ніякого відношення до монгольської кухні, а прийшло до нас з Японії. Готується це солодкувате м'ясо дуже
Запечене свиняче м'ясо так і манить своїм апетитним запахом і виглядом, від якого просто неможливо втриматися. А якщо ще воно приготовлено разом з овочами і ароматними
Звичайні люди, професійні дієтологи і алергологи все частіше віддають перевагу свинині. Цей продукт давно закріпився у багатьох національних кухнях світу. Вибираючи більш
М'ясо глухаря — дуже рідкісний продукт, який зустрічається на столах лише завзятих мисливців. Знайти його у продажу трапляється не завжди. Через такий рідкості, як правильно
Страви з курки займають досить вагоме місце в світовій кулінарії. Цей продукт так популярний за рахунок ніжного дієтичного м'яса, легкості приготування і невисокої
Як тільки ваші гості побачать подачу цієї страви, відразу закохається в нього. Тонке тісто, соковите м'ясо і ароматний цибулю зі спеціями – хіба може бути смачніше? Тим більше