![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16627/16627-rulet_iz_svinoi_briushini_varenii-163440-e1478369597317.jpg)
Складання меню до святкового столу не обходиться без вибору смачних, але висококалорійних м'ясних продуктів. Це можуть бути гарячі страви, листкові або заправлені салати, а
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15875/15875-Chicken-1024x576-600x338.jpg)
Куряче м'ясо користується величезною популярністю у багатьох людей, оскільки воно дієтичне і дуже ніжне. Стегенця – одна з найсмачніших частин курки. Їх можна запікати в
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16351/16351-719b662a1583a1ea69b26013bff616c6-1.jpeg)
Страви з курки гаряче улюблені практично в кожному будинку. Але іноді традиційні смажені стегенця набридають, і тоді можна приготувати абсолютно нові оригінальні страви з
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14487/14487-kotlety-2.jpg)
Якщо ви задумалися над тим, чим порадувати своїх домашніх, то вам варто приготувати курячі котлети, адже їх можна робити з різними гарнірами і підливою. Крім того, котлети
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16646/16646-svinina_pod_kislo-sladkim_sousom-1.jpg)
Якісно приготована в китайському стилі свинина повинна поєднувати в собі чудовий аромат і смак, при цьому зобов'язана бути м'якою і соковитою. Досягти таких результатів не
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15570/15570-600x400_1_232b4316a1f526068d451ce44dcc3d6b-600x400_0xd42ee437_19539269401430137176.jpeg)
Свиняча корейка, тушкована в духовці – найлегший і безпрограшний варіант приготування. Не треба поспішати, не треба включати вогонь на максимум, класти шматочки м'яса на
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16573/16573-199.jpg)
З печінки можна приготувати різні страви. Її можна додавати в салати, робити з неї підливи до гарнірів, використовувати в якості начинок для пирогів, робити паштет і готувати з
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17490/17490-0_af5ef_12916103_XL-300x236.jpg)
Субпродукти — другорядні продукти забою худоби. До них відносяться печінка, серце, мозок, легені, нирки, мова та інше. Більшість з них не поступається м'ясу по смакових
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14323/14323-myaso-tyshonoe-s-gribami.jpg)
Коли гриби готуються разом з м'ясом, виходить смачне, насичене, ситне і дуже ароматне блюдо. Його залишається лише доповнити улюбленим гарніром і можна відразу ж подавати до
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17486/17486-Kurinaja-golen-s-risom-i-kukuruzoj-544x330-e1456997655192-300x214.jpg)
На сучасній кухні з'явилося дуже багато розумної техніки. Але, мабуть, самим затребуваним для готування досі залишається жарову шафу. Уміла господиня спече в ньому
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15568/15568-svinoj-shei-600x399.jpg)
Свинина, а точніше шийна частина, розташована уздовж хребта, традиційно використовується для шашлику. Ніжне і не сухе, завдяки прошарків жиру, це м'ясо швидко вбирає спеції
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15091/15091-kulinarnyj-recept-jeskalop-iz-svininy-v-pive.jpg)
Що може бути смачніше, ніж обсмажена соковита свинина. Ще більш приємний смак і аромат додасть їй пиво. Свинина досить жирне м'ясо і калорійне. Але при правильному
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16325/16325-big_112466-e1487863260247.jpg)
Яловича печінка – популярний інгредієнт для багатьох страв. Однак апетитне і смачне блюдо вийде тільки, якщо використовувати якісні та свіжі продукти. Як правильно вибрати
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14732/14732-dce0ae62d1d093e67aa569b8cc801ba3_l-e1507901424763.jpg)
Качка відноситься до того виду птиці, який володіє більш жорстким м'ясом, ніж звичайна курка. Тому просто посмажити на сковороді – не кращий варіант. Обов'язково слід
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15780/15780-brusnichnyj-sous2.jpg)
Для того щоб м'ясо було соковитим, ароматним і по-особливому пікантним, багато гурмани доповнюють його різними соусами. А для того щоб зробити соус, не потрібно мати великий
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16023/16023-4.jpg)
Аерогриль – стрімко завойовує популярність прилад. Зайвий жир при приготуванні в ньому страв видаляється, а зовні продукти покриваються хрусткою скоринкою. Сьогодні ми
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15541/15541-krilishki_kfc.jpg)
Домашні просять чогось незвичайного і смачненького, або повинні приїхати друзі? А може бути хочеться приготувати оригінальне м'ясне і хрустке блюдо. Пропонуємо рецепт
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15581/15581-2732d92f5d1b82320581253ebc43c26d.jpg)
Практично будь-яке м'ясо дуже гармонійно поєднується з соусами з ягід і фруктів. Блюдо отримує пікантний кисло-солодкий присмак. Приготувати такий соус можна з різних ягід,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16926/16926-myaso_pod_sirom_v_duhovke-176166.jpg)
Свинина, яловичина, телятина – так будь-яке м'ясо, яке запікається в духовці, не тільки є смачним повсякденним блюдом, але і по праву займає центральне місце на святковому
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15669/15669-e752e540b33a0b88fa6f0ca033aeb1f3-e1493284529927.jpg)
На сьогоднішній день багато господинь намагаються приготувати смачні і легкі страви, витрачаючи при цьому мінімум часу і зусиль. Мультиварка – ідеальне рішення для жінок і
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15330/15330-1cfb6172926354fd9b33da3b7e4e9a72-600x401.jpg)
Великдень – це дуже світле і радісне свято. Мабуть, його можна назвати самим шанованим для всіх віруючих християн. Напевно, тому у кожної людини він викликає свої особливі
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14345/14345-syrokopchenaya-kolbasa-1.jpg)
Приготувати ковбаски будинку зовсім не складно. Єдиний мінус – цей процес займає досить багато часу (від 14 днів і більше). Але це дійсно варто вашого часу і зусиль, тому що
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16470/16470-kurica_s_yablokami_v_duhovke-1-600x399.jpg)
Курка з яблуками в духовці звучить якось по-святковому, а адже це частування не завжди можна готувати на свята! Якщо ви просто хочете порадувати своїх членів сім'ї
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17203/17203-eeefcef6643c580538a98fb6ef75d093.jpg)
Кожна господиня рано або пізно замислюється про приготуванні цікавого, оригінального блюда. Таким блюдом може стати курка з ананасами, запечена в духовці. Сама назва
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17465/17465-kuritsa-v-kefire.7-e1457304579407.jpg)
Простих страв, на які йде небагато часу, маса. З самих звичайних продуктів виходять кулінарні шедеври, якщо правильно підібрати спеції, маринад або соус. Однак деякі швидкі
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17049/17049-275.jpg)
Ніщо не так ефектно виглядає на святковому столі, як запечена в духовці курочка. Вона прекрасна як у чистому вигляді, так і в підливі з будь-якого соусу. Але більшість кулінарів
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16648/16648-govyadina-folge-1.jpeg)
М'ясні страви займають особливе місце в кулінарії. Яловиче м'ясо відрізняється приємними смаковими властивостями, воно досить поживна. Багато оригінальні рецепти
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15006/15006-e2c58d668e1b628ca98baa93fbee0e44.jpg)
Телятина – один з найбільш популярних і корисних видів м'яса. Цей продукт рекомендується вживати в їжу регулярно: він допомагає запобігти багато захворювань (наприклад,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17188/17188-22.jpg)
Одне з найбільш ароматних поєднань других страв – курка з грибами під вершковим соусом. Можна їсти як самостійне блюдо або, наприклад, з гарніром: рис, гречка, спагеті або
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16942/16942-kurinie_otbivnie_v_klyare-70833-e1466880810597.jpg)
Відбивні з ніжного курячого філе — прекрасний варіант швидкого і ситної вечері. Готуються вони абсолютно просто, виглядають красиво і апетитно, а смак цих відбивних просто
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15532/15532-007-1.jpg)
Варто один раз навчитися знімати шкіру з курки, і у вас виявиться в руках чудесний мішечок», який можна нескінченно наповнювати різними начинками. Сьогодні нехай це буде
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16412/16412-bujenina_iz_shei_svinoi-233958-e1480896273606.jpg)
Важко уявити людину, яка не любила б ароматного, містить масу вітамінів і мінералів, запеченого, вареного або смаженого м'яса. Кожен хоч раз у своєму житті пробував буженину,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14554/14554-myasnoy-rulet-s-yaycom.jpg)
В основі будь-якого м'ясного рулету – звичайний фарш. Варто навчитися готувати його правильно, додавши розмочений хліб, яйце, спеції, і у вашій скарбничці рецептів
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14522/14522-krolik-v-belom-vine.jpg)
Вишукане французьке блюдо, яке можна приготувати навіть у будній день. Кролик у вині виходить особливо ніжним, він буквально тане в роті! Приготувати його можна кількома
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16142/16142-489019-600x414.jpg)
Сучасні технології значно спростили наше життя і внесли багато нового в усі її сфери. Одна з таких сфер, наприклад, кулінарія – просте приготування їжі, як може здатися на
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15103/15103-Shashlyk-v-granatovom-soke4.jpg)
У літню пору хочеться побалувати себе чим-небудь смачним і ситним, саме до таких страв і відноситься шашлик. Секретом смаку і аромату є маринад. Найчастіше м'ясо маринують з
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15964/15964-f8ba28.jpg)
Овочі і м'ясо – прості інгредієнти, з яких можна приготувати смачний обід чи вечерю. Готувати страви в духовці дуже просто, результат перевершує всі очікування, але часу
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17411/17411-642364-600x384.jpg)
Останнім часом на столах зустрічається в основному тільки курка. Мало хто готує інші види птиці. Однак з качки можна приготувати смачні страви, які залишаться у пам'яті ваших
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15717/15717-009-1.jpg)
Куряче м'ясо — одне із самих ніжних і низькокалорійних. З його допомогою можна створити частування для рідних і гостей. Тушкувати курку можна з додаванням різних
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16335/16335-4200x2790_684925_www_ArtFile_ru-600x399.jpg)
Складно уявити сімейний вечерю без м'яса. Один з найпростіших способів його приготування – це буженина. Для неї можна використовувати будь-яке м'ясо. Але традиційно
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15476/15476-56f2fa62c1e56_IMG_20160314_191942_HDR-e1496041196597.jpg)
Карбонат – це ніжна, запечена цілісним шматком, свинина. Її можна вживати як в гарячому вигляді, так і в холодному (нарізаючи на тонкі пластинки). З охолодженого карбонату
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17167/17167-329.jpg)
М'ясо індички — це дуже ніжне, легке і в теж час поживне м'ясо. Воно містить у своєму складі високий рівень корисних речовин. Крім цього, його можна їсти навіть під час багатьох
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17493/17493-big_82843-e1456861231115.jpg)
Куряче м'ясо користується більшою популярністю серед інших видів, так як має найбільш ніжний смак. Крім того, на його приготування йде в рази менше часу, на відміну від
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15663/15663-034.jpg)
М'ясо в духовці – це швидко і смачно. Яловичина – це ще й корисно. А якщо в рукаві ще й соковито. Що особливо важливо враховувати, що яловичина в принципі є досить сухуватим
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17566/17566-kurinoe-file-v-klyare-4.jpg)
Курка – простий і доступний продукт, з якого можна приготувати настільки різні страви, що їх смакові якості приведуть в захват усіх дегустаторів. Крильця і гомілки у різних
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14770/14770-2442b60e152c7d4682c74e0ff4126dbb-2017.jpg)
Запекти таку птицю в духовці не так складно, як вам здається. Чомусь багато господинь бояться працювати з запеченим м'ясом, хоча це дуже просто і навіть цікаво. Ви вибираєте
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16060/16060-87-600x400.jpg)
При виникненні бажання отримати неординарний шашлик, м'ясо кролика стане найбільш вдалим варіантом. М'ясо цього невеликого звірка відрізняється поживністю і відмінним
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17599/17599-kurica-v-dyhovke-600x406.jpg)
Для того щоб куряче м'ясо стало більш ніжним і набуло чудовий смак і аромат, його обов'язково перед приготуванням потрібно замаринувати. Для маринадів використовується
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15963/15963-govyazhya-pechen-tushenaya-v-smetane.jpg)
Печінка – простий і доступний продукт, який можна приготувати смачно і швидко. Незважаючи на те, що цей інгредієнт багатьох страв дешевий, готувати його виходить далеко не у