М'ясо

Як смачно приготувати жорстку, але дуже корисну яловичину? Найпопулярніший варіант – загасити м'ясо. Наприклад, яловичина у вершковому соусі з додаванням різних спецій і
У літню пору хочеться побалувати себе чим-небудь смачним і ситним, саме до таких страв і відноситься шашлик. Секретом смаку і аромату є маринад. Найчастіше м'ясо маринують з
Печінка – простий і доступний продукт, який можна приготувати смачно і швидко. Незважаючи на те, що цей інгредієнт багатьох страв дешевий, готувати його виходить далеко не у
Свиняча корейка, тушкована в духовці – найлегший і безпрограшний варіант приготування. Не треба поспішати, не треба включати вогонь на максимум, класти шматочки м'яса на
Свинина, а точніше шийна частина, розташована уздовж хребта, традиційно використовується для шашлику. Ніжне і не сухе, завдяки прошарків жиру, це м'ясо швидко вбирає спеції
Великдень – це дуже світле і радісне свято. Мабуть, його можна назвати самим шанованим для всіх віруючих християн. Напевно, тому у кожної людини він викликає свої особливі
Якщо ви задумалися над тим, чим порадувати своїх домашніх, то вам варто приготувати курячі котлети, адже їх можна робити з різними гарнірами і підливою. Крім того, котлети
Качка, приготована в мультиварці, наприклад, з яблуками, виходить більш ніжною, соковитою і ароматною, ніж та, що запікалася в духовій шафі. Важливо, щоб вона помістилася в
Куряче м'ясо користується величезною популярністю у багатьох людей, оскільки воно дієтичне і дуже ніжне. Стегенця – одна з найсмачніших частин курки. Їх можна запікати в
Індичка – це завжди дуже ніжно і соковито. Сьогодні ми готуємо з неї м'ясні кульки, а значить, вечеря/обід обіцяє бути дуже смачним! Фрикадельки з філе індички для дітей
Курка з яблуками в духовці звучить якось по-святковому, а адже це частування не завжди можна готувати на свята! Якщо ви просто хочете порадувати своїх членів сім'ї
Курячі сердечка, приготовані з любов'ю і з використанням деяких секретів, стають неймовірно смачним блюдом. Мініатюрні розміри субпродукту не віднімають його позитивних
М'ясо індички не тільки дуже корисна, але й смачна. Його використовують при лікувальному і дієтичному харчуванні, дають дітям. Птах прекрасно вбирає в себе спеції, тому її
Багато господинь не люблять яловичину з-за того, що це м'ясо навіть після тривалого приготування виходить досить жорстким і за структурою схожий на гуму. Зазвичай так буває
Свинина, яловичина, телятина – так будь-яке м'ясо, яке запікається в духовці, не тільки є смачним повсякденним блюдом, але і по праву займає центральне місце на святковому
Існує величезна кількість рецептів шинки в мультиварці. В залежності від типу м'яса і використовуваного обладнання, вона буде готуватися від 1.5 до 4 годин. Різні набори
Сьогодні курка стала універсальним м'ясом, яке найчастіше готують для повсякденного сніданку, обіду і вечері, а також для святкового столу. Її готують з овочами, грибами,
Кожна досвідчена господиня може з успіхом радувати своїх домочадців різноманітними стравами. Готувати смачні котлети або гуляш може будь-яка, а ось посмажити свинину так,
Сало – це один з основних продуктів, який зустрічається на столах у багатьох господинь. Кількість кулінарних страв, де воно є головним інгредієнтом, багато неміряно. Його
Мультиварка сьогодні полегшує життя будь-якої господині, особливо тієї, в якій не так багато часу для кулінарії. Курка ж ідеальний варіант для швидкого обіду або вечері – її
В основі будь-якого м'ясного рулету – звичайний фарш. Варто навчитися готувати його правильно, додавши розмочений хліб, яйце, спеції, і у вашій скарбничці рецептів
Не можна сказати, що баранина на столі – звичне явище. Її готують і їдять не так часто, як м'ясо інших сортів, хоча баранина, особливо молода, являє собою дієтичний
Мікрохвильова піч може набагато більше, ніж просто розігрівати продукти. Вона може зварити, запекти м'ясо, причому робити це набагато швидше, ніж зробить це духова шафа
Найбільш часто індиче м'ясо готується в духовці. У новачків не завжди може вийти цей процес, оскільки продукт досить специфічний, що потребує індивідуального підходу. Для
Останнім часом шашлик з риби, яловичини, овочів все частіше стали готувати в електродуховці на домашній кухні. Але на першому місці у списку джерел для нього варто курка,
Качка відноситься до того виду птиці, який володіє більш жорстким м'ясом, ніж звичайна курка. Тому просто посмажити на сковороді – не кращий варіант. Обов'язково слід
Багато хто вважає, що свинячі нирки — це смачний продукт. А даремно. Якщо цей субпродукт правильно підготувати і вимочити, то запах сечовини повністю піде. Найголовніше в цій
Не варто думати, що з курячих крилець можна приготувати тільки бульйон. З них можна робити величезну кількість смачних страв – смажити з овочами, готувати на грилі, запікати з
Яловичий мову в незалежності від способу приготування прийнято вважати делікатесом. У цьому продукті міститься величезна кількість вітамінів, мінералів і заліза. Лікарі
Тандир використовувався для приготування страв і обігріву у народів, що населяли Азію, Південну Росію. Зараз ця піч отримала велику популярність на всій території нашої
Котлети беруть свій початок у Франції, спочатку вони готувалися не з подрібненого продукту, а це було м'ясо на кістці. Набагато пізніше з'явилося блюдо з фаршу, це заслуга
Непомітно для всіх соєвий соус перетворився в одну з улюблених приправ у світі, а низьку калорійність продукту перетворила його в саму популярну заправку для дієтичних
На сучасній кухні з'явилося дуже багато розумної техніки. Але, мабуть, самим затребуваним для готування досі залишається жарову шафу. Уміла господиня спече в ньому
Неймовірний аромат запеченої курки зводить з розуму багатьох. Апетит прокидається миттєво при вигляді м'яса із спеціями і хрусткою скоринкою. Супермаркети часто заманюють
Найчастіше беруть молоду качку і готують її з додаванням яблук, різних видів капусти, картоплі. Для повноти картини приготоване блюдо посипають подрібненою зеленню. Качка,
Курка з кунжутом — .то поєднання можна вже сміливо назвати класичним. Не тільки в ресторанах популярні такі блюда, але і в точках швидкого харчування. Так що ви просто
Складання меню до святкового столу не обходиться без вибору смачних, але висококалорійних м'ясних продуктів. Це можуть бути гарячі страви, листкові або заправлені салати, а
Простих страв, на які йде небагато часу, маса. З самих звичайних продуктів виходять кулінарні шедеври, якщо правильно підібрати спеції, маринад або соус. Однак деякі швидкі
Варто один раз навчитися знімати шкіру з курки, і у вас виявиться в руках чудесний мішечок», який можна нескінченно наповнювати різними начинками. Сьогодні нехай це буде
Останнім часом на столах зустрічається в основному тільки курка. Мало хто готує інші види птиці. Однак з качки можна приготувати смачні страви, які залишаться у пам'яті ваших
Сальтисон – це дуже смачне м'ясне блюдо, батьківщиною якого вважається Італія. Саме італійці придумали закуску з мелкорубленного м'яса і свинячих нутрощів, приправлених
М'ясо кролика не тільки ніжне, але і дієтичне. Його рекомендується давати діткам в період прикорму, так як воно легкозасвоюване і не містить грубих волокон. Готувати
Прийнято вважати, що кролятину готувати дуже складно, оскільки непросто домогтися соковитості, приємного смаку та аромату. Іноді це дійсно так. Це говорить про
Страви в духовці можна віднести сміливо до здорового харчування. Вони готуються практично без масла або іншого жиру, скоринка не засмажується, а запікається, тому і рівень
Кожна господиня рано або пізно замислюється про приготуванні цікавого, оригінального блюда. Таким блюдом може стати курка з ананасами, запечена в духовці. Сама назва
Курку гриль можна легко приготувати вдома. У звичайній духовці пристосування для гриля відсутня, але в магазинах продається безліч моделей духових шаф, які мають механізм
Не всім відомо, що в такому субпродукте, як свинячі вушка, міститься величезна кількість корисних для людини поживних речовин. У них не тільки мінерали, але і вітаміни. Хоча є і
Курка – це універсальна птах. Її можна маринувати м'ясо, тушкувати, смажити, варити і в будь-якому вигляді воно буде смачним. Величезною перевагою також є дієтична користь – в
Якщо ви любитель соковитих реберець, але до літа і вуличного гриля ще далеко, пропонуємо вам приготувати їх в духовці. Це можна зробити прямо зараз, якщо є бажання і трохи
М'ясо індички — це дуже ніжне, легке і в теж час поживне м'ясо. Воно містить у своєму складі високий рівень корисних речовин. Крім цього, його можна їсти навіть під час багатьох