![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17579/17579-shashlik-iz-govyadini-600x390.jpg)
Шашлик на природі – що може бути краще?! Побалувати себе і своїх близьких соковитим ароматною стравою хотілося б кожному відпочиваючому. Підсмажене на вугіллі, яке
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16129/16129-1411140673__rostbif_-600x450.jpg)
Ростбіф є стравою високої кухні, без нього важко уявити меню розкішного ресторану або затишній кав'ярні. Розберемося, що це за страва, які є секрети його приготування, а також
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14959/14959-govyadina-v-smetannom-souse.jpg)
Яловичину в сметанному соусі краще всього готувати на сковороді або в мультиварці. Для цієї страви найбільш підходить лопатка або вирізка із задньої частини молодої
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14605/14605-govyazhi-rebryshki-v-multivarke-1.jpg)
Хіба можна відмовитися від смачних яловичих реберець? А якщо вони подаються з гарніром, який просочився м'ясним соком? Таке приголомшливе блюдо дуже зручно готувати в
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14958/14958-maxresdefault-8.jpg)
Сьогодні вам знадобиться куряча грудка, чорнослив, трохи стандартних добавок і бажання приготувати смачно і оригінально. Отже, почнемо! Рецепт курячої грудки з
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17225/17225-58_b_1309188212-300x300.jpg)
Приємно у весняну теплу погоду, особливо під час тривалих вихідних вибратися з друзями на природу. І яка ж вилазка за місто може обійтися без запашного, смачного шашлику?
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15639/15639-subprodukty-600x400.jpg)
Кожна жінка, так чи інакше, включає в раціон сім'ї субпродукти. Робиться це відразу з кількох причин – низька ціна м'яса нижчої категорії, а також, бажання урізноманітнити
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16386/16386-125.jpg)
Антрекот – це шматок воловьего м'яса, вирізаного між ребрами у вигляді медальйона або більш великого шматка з долоню. Відноситься дане блюдо до французької кухні. У більш
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16480/16480-143.jpg)
Суфле з яловичини готується із застосуванням різноманітних способів. Тут може використовуватися духовка, плита зі сковородою, мультиварка і пароварка. Існує традиційний
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17345/17345-66.jpg)
Існує безліч смачних рецептів страв з м'яса курки, які готують в духовці: рулети, котлети, пироги. Загальновідомі способи приготування – це запікання в рукаві, у фользі або
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16964/16964-2igetvtk-ay-600x386.jpg)
Запечене м'ясо або буженина — яке ж це смачне частування! При запіканні м'ясо виходить соковитим і настільки ароматним, що його запах буде розноситися по всьому будинку. Та й
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16280/16280-header-600x308.jpg)
Ростбіф з яловичини – це блюдо англійської кухні. Воно готується з цілого шматка м'яса. Після приготування м'ясо виходить соковитим, ароматним і дуже м'яким. У класичному
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15506/15506-00112376-600x331.jpg)
На святкову вечерю посмажте знаменитого курчати тютюну. Складнощів з приготуванням цієї страви не буде абсолютно ніяких, якщо тільки вам вдасться купити «стрункого» курча,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16550/16550-indeika_v_smetannom_souse-3.jpg)
Продуктів, які не мають протипоказань, дуже мало і одним з них є м'ясо індички. Воно не тільки вважається виключно дієтичним, але і в кілька разів випереджає інші різновиди
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16958/16958-e95d5c-1.jpg)
Куряча грудка – ніжне, дієтичне, доступне за ціною м'ясо, для приготування якого потрібно мінімум часу. Сметана робить грудку ще ніжніше, а поєднання цих двох смаків давно
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17431/17431-1-Sochnye-otbivnye-iz-svininy-600x409.jpg)
Свинина в будь-якому вигляді виходить смачно, але відбивні з неї явно є улюбленою стравою більшості людей. Хіба хтось відмовиться від соковитого шматка свинини в цікавому
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17323/17323-Liharoog-600x399.jpg)
Свиняче м'ясо — соковите і смачне. А її ціна у багатьох регіонах є цілком доступною. Що дозволяє багатьом господиням радувати своїх домашніх смачними стравами з цього виду
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16381/16381-kurica_v_smetane-1-600x449.jpg)
Курка – найпопулярніша домашня птиця, оскільки страви з неї займають значну частину нашого раціону. Її смажать, запікають, відварюють бульйони, використовують м'ясо,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17223/17223-19.jpg)
Рецепт піджарки з свинини стане в нагоді багатьом господиням. Вона припаде до смаку усій родині, оскільки натуральне м'ясо завжди смачніше ковбаси. Підбираючи до нього різні
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17635/17635-zapechennaja-kurica-v-multivarke.jpg)
Ритм життя сучасної жінки змушує знаходити все більш нові методи економії часу при веденні домашнього господарства. У цьому прекрасним помічником служить мультиварка. Що ж
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15940/15940-myaso_po-kitayski_v_soevom_souse1.jpg)
Готуючись до святкового застілля, кожна господиня намагається подати на стіл щось незвичайне, смачне та вишукане. І деколи для цього не потрібно купувати якісь екзотичні і
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17456/17456-0325-600x400.jpg)
Свинина — поживна і жирне м'ясо. Його можна використовувати для приготування смачних і ситних страв. Особливо смачними виходять відбивні з цього м'яса, їх можна смажити як у
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14312/14312-kurica-v-teste-1.jpg)
Якщо ви любите куряче м'ясо, то вам обов'язково сподобаються всі рецепти, які ми сьогодні запропонуємо. Будемо готувати м'ясо в тісті і запікати в духовці. Незвично, ситно,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17429/17429-thumb2-d8bcbad86dbf87e2cab2c8378a09a0b3-600x375.jpg)
Смажене м'ясо – страва, яка по популярності займає лідируючі рядка в гастрономічному світі. Здавалося б, що може бути простіше, ніж взяти і посмажити м'ясо на сковороді.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17712/17712-shashlik.jpg)
Смак приготованого шашлику залежить від декількох факторів. Для початку вибирається м'ясо, а потім воно маринується, дотримуючи всі правила. Саме від маринаду залежить те,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16456/16456-svinina_s_chernoslivom-3.jpg)
М'ясо свинини практично найпопулярніше в нашому меню. З нього ми робимо котлети, відбивні, тефтелі, печеня, плов, рулети і безліч інших страв. Якщо ви хочете приготувати
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15484/15484-myaso-s-ananasami.jpg)
М'ясо по-французьки з ананасами – один з найбільш популярних рецептів приготування м'ясних страв. Варіації рецепта різноманітні, так що кожен зможе підібрати варіант собі
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14685/14685-svinina-s-apelsinami.jpg)
Запечена свинина — це не новина, а от якщо додати до неї апельсини, вони зроблять з будь-якої страви справжнє свято. Соковита свинина в апельсиновому соусі Інгредієнти
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16387/16387-myaso_po-gruzinski_v_duhovke-139427.jpg)
Грузинська кухня виділяється своїми гострими, пряними стравами з великою кількістю свіжої зелені, овочів і м'яса. Завдяки розташуванню на стику азіатської та європейської
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17796/17796-okorochka-v-myltivarke1.jpg)
Відносно недавно з'явилася на споживчому ринку диво сучасної техніки ще більше спростило завдання приготування смачних страв без необхідності довгого стояння біля плити.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17037/17037-end.jpg)
Яловичина відмінно поєднується з чорносливом. І не варто думати, що чорнослив зможе якось зіпсувати м'ясо, він навпаки зробить його незвичайним, додасть дивовижний аромат і
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16064/16064-502411.jpg)
Здорове харчування може бути дуже різноманітним і смачним. Це необов'язково сухий шматок курки і прісний салат. З тієї ж курячої грудки можна приготувати найрізноманітніші
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16679/16679-rulet_iz_svininy-3-1-600x450.jpg)
Жодна магазинна ковбаса або балик не зрівняється з власноруч приготованим свинячим рулетом. Мало того, що ви будете впевнені в якості використовуваних продуктів, можете
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15852/15852-c53c8fa06c9b03aac3c9c8a65a760402-600x400.jpg)
Мармурова яловичина отримала свою поетичну назву завдяки зовнішньому вигляду – тонкі жирові прошарки м'яса химерно переплітаються на поверхні зрізу, нагадуючи своєю
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17100/17100-296.jpg)
Страва нагадує палицю з двома кінцями: з одного боку його люблять за дієтичні якості, з іншого боку остерігаються, так як при неправильній термічній обробці воно стане сухим.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16552/16552-rulka_v_pive-1.jpeg)
Запечена свиняча рулька є одним з улюблених страв у багатьох національних кухнях. Вона дуже популярна серед відомих кулінарів і гурманів усього світу. Приготувавши її на
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17498/17498-b81e03-c47df456b38b4a8b9c4879770f944e73-600x399.jpg)
Історія шашлику бере свій початок з далекого минулого. За легендами, блюдо було придумано тюркськими воїнами. Вони брали в походи м'ясо, а щоб уникнути псування продукту,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14602/14602-myaso-6.jpg)
Приголомшливо ніжна яловичина може бути такою різною! Її можна приготувати як просто в спеціях, так і з самими різними добавками: сиром, овочами, грибами. При готуванні на
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17250/17250-7708a903f957-300x225.jpg)
М'ясо курки високо цінується завдяки вмісту в ньому різних мінеральних сполук, до того ж, воно зовсім не шкодить фігурі при правильному приготуванні. З курячого м'яса можна
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16610/16610-bifshteks_iz_govyadiny-4-600x384.jpg)
Біфштекс – це стейк-філе з цілого зажареного шматка яловичини, взятого з головної частини вирізки. Один з підвидів цієї страви – прототип усіма звичної нам котлети – робиться з
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16989/16989-0b67b0074d5987537ea6bf546ff3da4b_shutterstock_93489784.jpg)
Смажені курячі ніжки не на сковороді, а в мультиварці – відмінний варіант для швидкого вечері на всю сім'ю. Вони прості у приготуванні, недорогі ситні, добре засвоюються.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17775/17775-svinye-rebryshki-v-dyhovke.jpg)
Це блюдо не рядова, його не готують кожен вечір. Родинне свято, день народження коханої людини, домашній прийом важливої персони, приємна подія в житті і ще два-три приводу –
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14477/14477-farsh-dlya-mantov-02.jpg)
Якщо ви любите вареники і пельмені, обов'язково полюбите і манти, вони містять у собі трохи більше начинки. Ви повинні це спробувати! Класичний рецепт Інгредієнти Кількість
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17547/17547-shashlik-iz-indeiki-600x401.jpg)
Шашлик з індички — дуже смачна страва. Можливо, воно не таке популярне, як шашлик зі свинини або баранини, але це не означає, що цей шашлик чомусь гірше. Найголовніше — правильно
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17231/17231-24.jpg)
Фарширована яблуками качка – царський блюдо. Якщо вона стоїть на урочистому столі, господиня може пишатися собою, оскільки не кожен кулінар здатний зробити її на відмінно.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14962/14962-70f36aee38a37a6648aeaec27a2683de-2017-e1505122822556.jpg)
Ви просто зобов'язані спробувати те, що ми сьогодні для вас підготували. Звичайно, з першого погляду може здатися, що це нестерпно важко, але це тільки перше враження, далі
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17663/17663-228.jpg)
Жодне свято не обходиться без королеви столу – запеченої курки. Особливо привабливо виглядає приготовленої в духовці цілком, з рум'яною хрусткою скоринкою. Страви з курки не
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16553/16553-196.jpg)
М'ясні страви завжди привертали і привертають відмінним смаком і ароматом. Тим більше, якщо це смачний медальйон з яловичини, який володіє соковитістю. Не варто думати, що
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17013/17013-DSC_00041.jpg)
Приготування відбивних з курячого філе настільки легка, що з нею зможуть впоратися абсолютно все. Крім цього, це блюдо готується досить швидко, тому воно стане гарним