М'ясо

М'ясні страви завжди виходять смачними, а їх запах в момент приготування заповнює все приміщення. При цьому, їх можна готувати як для повсякденного, так і для святкового меню.
З появою фольги у всіх кулінарів з'явилася прекрасна можливість готувати у неї різноманітні страви. Запікають в ній рибні, м'ясні, овочеві страви і птицю. З нашої статті ви
Свинина — поживна і жирне м'ясо. Його можна використовувати для приготування смачних і ситних страв. Особливо смачними виходять відбивні з цього м'яса, їх можна смажити як у
Яловичину в сметанному соусі краще всього готувати на сковороді або в мультиварці. Для цієї страви найбільш підходить лопатка або вирізка із задньої частини молодої
Якщо ви любите куряче м'ясо, то вам обов'язково сподобаються всі рецепти, які ми сьогодні запропонуємо. Будемо готувати м'ясо в тісті і запікати в духовці. Незвично, ситно,
Зберегти або закріпити натуральні і харчові властивості продуктів можливо за допомогою різних соусів. Вони можуть бути солоними, пекучими, кисло-солодкими, калорійними
Люля-кебаб (Lula kebab) в перекладі з мови тюрків – «смажена м'ясна трубка», є національним блюдом народів Кавказу і Середньої Азії. Особливу популярність ця страва має на
Якщо у вас є коптильня, то просто гріх не закоптити в ній грудинку, яка буде відмінною заміною ковбас. Як вибрати м'ясо Почати потрібно з вибору грудинки. Кращим варіантом буде
Приготування відбивних з курячого філе настільки легка, що з нею зможуть впоратися абсолютно все. Крім цього, це блюдо готується досить швидко, тому воно стане гарним
Якщо ви хочете внести різноманітність у своє повсякденне меню або незабаром у вас намічається зустріч з друзями, родичами або свято, то ви напевно замислювалися про те, яке
М'ясо в духовці – це швидко і смачно. Яловичина – це ще й корисно. А якщо в рукаві ще й соковито. Що особливо важливо враховувати, що яловичина в принципі є досить сухуватим
Яловичина відмінно поєднується з чорносливом. І не варто думати, що чорнослив зможе якось зіпсувати м'ясо, він навпаки зробить його незвичайним, додасть дивовижний аромат і
Рецепт піджарки з свинини стане в нагоді багатьом господиням. Вона припаде до смаку усій родині, оскільки натуральне м'ясо завжди смачніше ковбаси. Підбираючи до нього різні
Курка – найпопулярніша домашня птиця, оскільки страви з неї займають значну частину нашого раціону. Її смажать, запікають, відварюють бульйони, використовують м'ясо,
Ритм життя сучасної жінки змушує знаходити все більш нові методи економії часу при веденні домашнього господарства. У цьому прекрасним помічником служить мультиварка. Що ж
Приготувати смачний в'ялений м'ясний продукт можна з будь-якого м'яса, не тільки зі свинини, але і з будь-якої птиці, а також м'яса, привезеного з полювання. Термічної
Жоден вечеря не обходиться без м'ясної страви і гарнір. Котлети, смажена риба та інші стандартні страви постійно приїдаються. Приготуйте свинину по-корейськи, і домочадці
М'ясо по-французьки з ананасами – один з найбільш популярних рецептів приготування м'ясних страв. Варіації рецепта різноманітні, так що кожен зможе підібрати варіант собі
Страви з свинини в кисло-солодкому соусі відносяться до традиційних страв китайської кухні. Головна хитрість і складність у приготуванні цих страв полягає саме в соусі,
Куряче м'ясо не має яскраво вираженого смаку. Зате відрізняється ніжною структурою і дозволяє готувати багато різних страв, смак яких буде залежати від додаткових
Курка під соусом «Теріякі» відноситься до традиційних страв японської кухні, яке має вельми незвичайним смаком. В основі цього частування лежить соус, який має кисло-пряним
Шашлик з індички — дуже смачна страва. Можливо, воно не таке популярне, як шашлик зі свинини або баранини, але це не означає, що цей шашлик чомусь гірше. Найголовніше — правильно
Шашличний сезон стрімко набирає обертів. А це значить, що настав час підбирати рецепти приготування м'ясного делікатесу, які припадуть до смаку всій компанії, при цьому смак
Якщо ви любите соковите і смачне м'ясо, обов'язково збережіть собі наші сьогоднішні рецепти. Ми будемо готувати на грилі і сковороді-гриль, так що буде не лише смачно і
Запечений гусак ототожнює собою свято і сімейний затишок. Це блюдо готують господині по всьому світу, прагнучи порадувати своїх близьких і зв'язати воєдино покоління.
Сьогодні ми навчимо вас готувати незабутні блюда з найпростіших інгредієнтів! Це звичайне куряче м'ясо і трохи часнику для пікантності. Вам точно сподобається, бо це
Яловичина – досить корисний продукт, однак не всім господиням під силу смачно її приготувати. Часто вона виходить жорсткою і прісною. Однак, маючи на кухні такий прилад як
Смажене м'ясо – страва, яка по популярності займає лідируючі рядка в гастрономічному світі. Здавалося б, що може бути простіше, ніж взяти і посмажити м'ясо на сковороді.
Запечене м'ясо або буженина — яке ж це смачне частування! При запіканні м'ясо виходить соковитим і настільки ароматним, що його запах буде розноситися по всьому будинку. Та й
Насправді «М'ясо по-французьки» ні до Франції, ні до традиційної європейської кулінарної школі відношення не мають. Це страва родом з Росії вперше було приготовлено на
Кажуть, баранину набагато краще гасити, а не смажити. А ми можемо довести зворотне. Якщо підійти до цієї справи з розумом і потрібними овочами, можна отримати приголомшливе
З давніх часів людина стала вживати м'ясо. Воно допомагало підвищити працездатність, відновити сили після важкого дня. З кожним роком люди удосконалювали страви,
М'ясо курки буде соковитим, м'яким і ароматним, якщо викласти на тушку гуртки лимона. З цією ж метою рекомендуємо покласти всередину птиці лимон натерти її зсередини і зовні
Ескалоп з свинини – це вирізка свинячого м'яса без кісток. Вона смажиться на олії на сковороді без використання панірувальної суміші. Здається, начебто що тут такого
М'ясо індички відрізняється соковитістю і ніжністю. При правильній обробці та дотриманні всіх правил приготування з нього можна приготувати різноманітні страви, які
Одне з найбільш ароматних поєднань других страв – курка з грибами під вершковим соусом. Можна їсти як самостійне блюдо або, наприклад, з гарніром: рис, гречка, спагеті або
М'ясо свинини практично найпопулярніше в нашому меню. З нього ми робимо котлети, відбивні, тефтелі, печеня, плов, рулети і безліч інших страв. Якщо ви хочете приготувати
Це блюдо не рядова, його не готують кожен вечір. Родинне свято, день народження коханої людини, домашній прийом важливої персони, приємна подія в житті і ще два-три приводу –
Хіба можна відмовитися від смачних яловичих реберець? А якщо вони подаються з гарніром, який просочився м'ясним соком? Таке приголомшливе блюдо дуже зручно готувати в
Напевно, вже багато чули про таку страву, як запечена курка на пляшці. Ось тільки, як приготувати дійсно смачне і соковите куряче м'ясо, мало хто знає. А адже при запіканні цим
Якщо ви любите вареники і пельмені, обов'язково полюбите і манти, вони містять у собі трохи більше начинки. Ви повинні це спробувати! Класичний рецепт Інгредієнти Кількість
Куряча грудка – це смачне, ніжне і дієтичне м'ясо. Воно є доступним і його можна купити в будь-якому продуктовому магазині за невелику ціну. М'ясо цієї частини курки дуже
Люля-кебаб – це традиційне блюдо азіатського народу, який проживає на території Кавказу, Близького Сходу та Середньої Азії. Переважно його готують з баранячого м'яса. В
Зазвичай гомілку індички готують на урочисті заходи. Вона достатня велика, її довго запікають в електродуховці в рукаві, з гарніром, під різними соусами, а потім нарізають на
Будь-яка господиня рано чи пізно стикається з необхідністю розморожування м'ясних напівфабрикатів, риби, курки і фаршу. Звичайно, якщо є час, то крижані дістаються
Пікантна і яскрава мексиканська кухня дуже подобається чоловікам. Ця пекуча їжа має багатий смак, вона дуже ситна і по-справжньому м'ясна. Звичайно, в ній багато овочів, які
Що таке біфштекс? Це шматок м'яса, приготований особливим чином – потрібно нарізати поперек волокон, товщина повинна бути не більше 2-х сантиметрів і далі йде обсмажування.
Куряча грудка – ніжне, дієтичне, доступне за ціною м'ясо, для приготування якого потрібно мінімум часу. Сметана робить грудку ще ніжніше, а поєднання цих двох смаків давно
Антрекот – це шматок воловьего м'яса, вирізаного між ребрами у вигляді медальйона або більш великого шматка з долоню. Відноситься дане блюдо до французької кухні. У більш
Бекон обожнюють люди в багатьох країнах світу, однак далеко не всі знають, яких він буває видів, що потрібно для приготування популярного ласощі будинку і навіть, здавалося б,