М'ясо

Пропонуємо вам дуже просте і легке блюдо, яке може бути подано не тільки до буденного столу в якості обіду або вечері. Це запечена курка в духовці в пакеті. Таке блюдо можна
Яловичину в сметанному соусі краще всього готувати на сковороді або в мультиварці. Для цієї страви найбільш підходить лопатка або вирізка із задньої частини молодої
Ростбіф є стравою високої кухні, без нього важко уявити меню розкішного ресторану або затишній кав'ярні. Розберемося, що це за страва, які є секрети його приготування, а також
Існує безліч смачних рецептів страв з м'яса курки, які готують в духовці: рулети, котлети, пироги. Загальновідомі способи приготування – це запікання в рукаві, у фользі або
Антрекот – це шматок воловьего м'яса, вирізаного між ребрами у вигляді медальйона або більш великого шматка з долоню. Відноситься дане блюдо до французької кухні. У більш
Сьогодні вам знадобиться куряча грудка, чорнослив, трохи стандартних добавок і бажання приготувати смачно і оригінально. Отже, почнемо! Рецепт курячої грудки з
Приємно у весняну теплу погоду, особливо під час тривалих вихідних вибратися з друзями на природу. І яка ж вилазка за місто може обійтися без запашного, смачного шашлику?
Суфле з яловичини готується із застосуванням різноманітних способів. Тут може використовуватися духовка, плита зі сковородою, мультиварка і пароварка. Існує традиційний
Кожна жінка, так чи інакше, включає в раціон сім'ї субпродукти. Робиться це відразу з кількох причин – низька ціна м'яса нижчої категорії, а також, бажання урізноманітнити
Ростбіф з яловичини – це блюдо англійської кухні. Воно готується з цілого шматка м'яса. Після приготування м'ясо виходить соковитим, ароматним і дуже м'яким. У класичному
Продуктів, які не мають протипоказань, дуже мало і одним з них є м'ясо індички. Воно не тільки вважається виключно дієтичним, але і в кілька разів випереджає інші різновиди
Свинина в будь-якому вигляді виходить смачно, але відбивні з неї явно є улюбленою стравою більшості людей. Хіба хтось відмовиться від соковитого шматка свинини в цікавому
Запечене м'ясо або буженина — яке ж це смачне частування! При запіканні м'ясо виходить соковитим і настільки ароматним, що його запах буде розноситися по всьому будинку. Та й
Куряча грудка – ніжне, дієтичне, доступне за ціною м'ясо, для приготування якого потрібно мінімум часу. Сметана робить грудку ще ніжніше, а поєднання цих двох смаків давно
На святкову вечерю посмажте знаменитого курчати тютюну. Складнощів з приготуванням цієї страви не буде абсолютно ніяких, якщо тільки вам вдасться купити «стрункого» курча,
Хіба можна відмовитися від смачних яловичих реберець? А якщо вони подаються з гарніром, який просочився м'ясним соком? Таке приголомшливе блюдо дуже зручно готувати в
Свиняче м'ясо — соковите і смачне. А її ціна у багатьох регіонах є цілком доступною. Що дозволяє багатьом господиням радувати своїх домашніх смачними стравами з цього виду
Курка – найпопулярніша домашня птиця, оскільки страви з неї займають значну частину нашого раціону. Її смажать, запікають, відварюють бульйони, використовують м'ясо,
Рецепт піджарки з свинини стане в нагоді багатьом господиням. Вона припаде до смаку усій родині, оскільки натуральне м'ясо завжди смачніше ковбаси. Підбираючи до нього різні
Ритм життя сучасної жінки змушує знаходити все більш нові методи економії часу при веденні домашнього господарства. У цьому прекрасним помічником служить мультиварка. Що ж
Свинина — поживна і жирне м'ясо. Його можна використовувати для приготування смачних і ситних страв. Особливо смачними виходять відбивні з цього м'яса, їх можна смажити як у
Готуючись до святкового застілля, кожна господиня намагається подати на стіл щось незвичайне, смачне та вишукане. І деколи для цього не потрібно купувати якісь екзотичні і
Якщо ви любите куряче м'ясо, то вам обов'язково сподобаються всі рецепти, які ми сьогодні запропонуємо. Будемо готувати м'ясо в тісті і запікати в духовці. Незвично, ситно,
Смажене м'ясо – страва, яка по популярності займає лідируючі рядка в гастрономічному світі. Здавалося б, що може бути простіше, ніж взяти і посмажити м'ясо на сковороді.
Смак приготованого шашлику залежить від декількох факторів. Для початку вибирається м'ясо, а потім воно маринується, дотримуючи всі правила. Саме від маринаду залежить те,
М'ясо по-французьки з ананасами – один з найбільш популярних рецептів приготування м'ясних страв. Варіації рецепта різноманітні, так що кожен зможе підібрати варіант собі
М'ясо свинини практично найпопулярніше в нашому меню. З нього ми робимо котлети, відбивні, тефтелі, печеня, плов, рулети і безліч інших страв. Якщо ви хочете приготувати
Запечена свинина — це не новина, а от якщо додати до неї апельсини, вони зроблять з будь-якої страви справжнє свято. Соковита свинина в апельсиновому соусі Інгредієнти
Яловичина відмінно поєднується з чорносливом. І не варто думати, що чорнослив зможе якось зіпсувати м'ясо, він навпаки зробить його незвичайним, додасть дивовижний аромат і
Відносно недавно з'явилася на споживчому ринку диво сучасної техніки ще більше спростило завдання приготування смачних страв без необхідності довгого стояння біля плити.
Грузинська кухня виділяється своїми гострими, пряними стравами з великою кількістю свіжої зелені, овочів і м'яса. Завдяки розташуванню на стику азіатської та європейської
Жодна магазинна ковбаса або балик не зрівняється з власноруч приготованим свинячим рулетом. Мало того, що ви будете впевнені в якості використовуваних продуктів, можете
Страва нагадує палицю з двома кінцями: з одного боку його люблять за дієтичні якості, з іншого боку остерігаються, так як при неправильній термічній обробці воно стане сухим.
Запечена свиняча рулька є одним з улюблених страв у багатьох національних кухнях. Вона дуже популярна серед відомих кулінарів і гурманів усього світу. Приготувавши її на
Здорове харчування може бути дуже різноманітним і смачним. Це необов'язково сухий шматок курки і прісний салат. З тієї ж курячої грудки можна приготувати найрізноманітніші
Історія шашлику бере свій початок з далекого минулого. За легендами, блюдо було придумано тюркськими воїнами. Вони брали в походи м'ясо, а щоб уникнути псування продукту,
Мармурова яловичина отримала свою поетичну назву завдяки зовнішньому вигляду – тонкі жирові прошарки м'яса химерно переплітаються на поверхні зрізу, нагадуючи своєю
Приголомшливо ніжна яловичина може бути такою різною! Її можна приготувати як просто в спеціях, так і з самими різними добавками: сиром, овочами, грибами. При готуванні на
М'ясо курки високо цінується завдяки вмісту в ньому різних мінеральних сполук, до того ж, воно зовсім не шкодить фігурі при правильному приготуванні. З курячого м'яса можна
Біфштекс – це стейк-філе з цілого зажареного шматка яловичини, взятого з головної частини вирізки. Один з підвидів цієї страви – прототип усіма звичної нам котлети – робиться з
Це блюдо не рядова, його не готують кожен вечір. Родинне свято, день народження коханої людини, домашній прийом важливої персони, приємна подія в житті і ще два-три приводу –
Якщо ви любите вареники і пельмені, обов'язково полюбите і манти, вони містять у собі трохи більше начинки. Ви повинні це спробувати! Класичний рецепт Інгредієнти Кількість
Ви просто зобов'язані спробувати те, що ми сьогодні для вас підготували. Звичайно, з першого погляду може здатися, що це нестерпно важко, але це тільки перше враження, далі
Фарширована яблуками качка – царський блюдо. Якщо вона стоїть на урочистому столі, господиня може пишатися собою, оскільки не кожен кулінар здатний зробити її на відмінно.
Шашлик з індички — дуже смачна страва. Можливо, воно не таке популярне, як шашлик зі свинини або баранини, але це не означає, що цей шашлик чомусь гірше. Найголовніше — правильно
Смажені курячі ніжки не на сковороді, а в мультиварці – відмінний варіант для швидкого вечері на всю сім'ю. Вони прості у приготуванні, недорогі ситні, добре засвоюються.
Жодне свято не обходиться без королеви столу – запеченої курки. Особливо привабливо виглядає приготовленої в духовці цілком, з рум'яною хрусткою скоринкою. Страви з курки не
М'ясні страви завжди привертали і привертають відмінним смаком і ароматом. Тим більше, якщо це смачний медальйон з яловичини, який володіє соковитістю. Не варто думати, що
Приготування відбивних з курячого філе настільки легка, що з нею зможуть впоратися абсолютно все. Крім цього, це блюдо готується досить швидко, тому воно стане гарним
Курка під соусом «Теріякі» відноситься до традиційних страв японської кухні, яке має вельми незвичайним смаком. В основі цього частування лежить соус, який має кисло-пряним