М'ясо

Куряче м'ясо — одне із самих ніжних і низькокалорійних. З його допомогою можна створити частування для рідних і гостей. Тушкувати курку можна з додаванням різних
Сьогодні у нас для вас приємна новина. Ми будемо готувати соковите, смачне, ароматне і насичене м'ясо в духовці, в яке неможливо не закохатися. М'ясна «Гармошка»: класичний
Карбонат – це ніжна, запечена цілісним шматком, свинина. Її можна вживати як в гарячому вигляді, так і в холодному (нарізаючи на тонкі пластинки). З охолодженого карбонату
Фарширована яблуками качка – царський блюдо. Якщо вона стоїть на урочистому столі, господиня може пишатися собою, оскільки не кожен кулінар здатний зробити її на відмінно.
Курка – м'ясо саме по собі дієтичне. Навіть при дотриманні особливо суворих правил харчування цей продукт можна приготувати тисячами способів. Всі вони соковиті, яскраві,
Якщо зазвичай приготоване куряче м'ясо не влаштовує своїми смаковими якостями, варто спробувати приготувати його в кефірі, завдяки чому воно стане м'яким і ніжним на смак.
Телятина – один з найбільш популярних і корисних видів м'яса. Цей продукт рекомендується вживати в їжу регулярно: він допомагає запобігти багато захворювань (наприклад,
М'ясо курки високо цінується завдяки вмісту в ньому різних мінеральних сполук, до того ж, воно зовсім не шкодить фігурі при правильному приготуванні. З курячого м'яса можна
Що може бути смачніше, ніж обсмажена соковита свинина. Ще більш приємний смак і аромат додасть їй пиво. Свинина досить жирне м'ясо і калорійне. Але при правильному
М'ясні страви займають особливе місце в кулінарії. Яловиче м'ясо відрізняється приємними смаковими властивостями, воно досить поживна. Багато оригінальні рецепти
Для того щоб куряче м'ясо стало більш ніжним і набуло чудовий смак і аромат, його обов'язково перед приготуванням потрібно замаринувати. Для маринадів використовується
Вибір рецептів маринаду для шашлику з курки повністю залежить від уподобань їдців. Існують швидкі маринади, спеціальні і навіть екзотичні. Різноманіття варіантів
Буженина, приготовлена в домашніх умовах – це відмінна і, що найбільш важливо, корисна альтернатива магазинної ковбаси, в яку при виробництві додають безліч консервантів,
Крім того, що куряча печінка смачна, ніжна, вона ще й корисна. Страви з неї їдять у багатьох країнах. Її радять вживати при перевтомі, анемії, поганому зорі, захворюваннях
Курка так само затребувана в кулінарії, як сіль або вода, настільки часто ми з неї щось готуємо. Цю птицю ми відварюємо, засмажуємо в духовці, в рукаві, додаємо в салати, пироги
Смажені курячі ніжки не на сковороді, а в мультиварці – відмінний варіант для швидкого вечері на всю сім'ю. Вони прості у приготуванні, недорогі ситні, добре засвоюються.
Курка – простий і доступний продукт, з якого можна приготувати настільки різні страви, що їх смакові якості приведуть в захват усіх дегустаторів. Крильця і гомілки у різних
Сьогодні всі знають, що шашлик з яловичої печінки — чудове блюдо для домочадців і гостей. Зробити його не так складно, як можна подумати. Які існують рецепти його приготування і
Свиняче м'ясо — соковите і смачне. А її ціна у багатьох регіонах є цілком доступною. Що дозволяє багатьом господиням радувати своїх домашніх смачними стравами з цього виду
Страви зі свинини здавна займають основні позиції в багатьох кухнях світу. Це і всіма улюблений шашлик, різноманітні стейки і медальйони. Варіантів приготування цього виду
Яловича печінка – популярний інгредієнт для багатьох страв. Однак апетитне і смачне блюдо вийде тільки, якщо використовувати якісні та свіжі продукти. Як правильно вибрати
Продуктів, які не мають протипоказань, дуже мало і одним з них є м'ясо індички. Воно не тільки вважається виключно дієтичним, але і в кілька разів випереджає інші різновиди
Приготувати яловичі ребра просто. Все, що вам знадобиться, так це овочі і приправи, соуси і сухе вино в якості маринаду. Яловичі реберця, ловлення в духовці в гранатовому соусі
Парадоксально, але «саме французьке» і популярне блюдо прийшло до нас з... Росії. І популяризував його відомий граф Орлов, причому і сам м'ясної шедевр після цього ще довго
Відносно недавно з'явилася на споживчому ринку диво сучасної техніки ще більше спростило завдання приготування смачних страв без необхідності довгого стояння біля плити.
Попереду теплу пору року і час поїздок на пікніки, а значить, багато хто вже зараз думають, яке м'ясо і яким саме способом його маринувати, щоб вийшов смачний і соковитий шашлик.
Згідно думку дієтологів, тільки м'ясо індички випереджає куряче за дієтичними властивостями. Але, як показує практика, індичатина ще не прижилася на столах російських
Суфле з яловичини готується із застосуванням різноманітних способів. Тут може використовуватися духовка, плита зі сковородою, мультиварка і пароварка. Існує традиційний
Курка, запечена в духовці, та ще й з засмаженою золотистою скоринкою, у багатьох відразу викликає відчуття апетиту. Звичайно, мало хто зможе встояти перед цим ароматним і
Вишукане французьке блюдо, яке можна приготувати навіть у будній день. Кролик у вині виходить особливо ніжним, він буквально тане в роті! Приготувати його можна кількома
Складно уявити сімейний вечерю без м'яса. Один з найпростіших способів його приготування – це буженина. Для неї можна використовувати будь-яке м'ясо. Але традиційно
Історія шашлику бере свій початок з далекого минулого. За легендами, блюдо було придумано тюркськими воїнами. Вони брали в походи м'ясо, а щоб уникнути псування продукту,
Що може бути смачніше і ароматні запеченої в духовці курки? Таке блюдо можна з гордістю поставити на святковий стіл. Рум'яна кірочка, ніжне і соковите м'ясо – все, що потрібно
Смак приготованого шашлику залежить від декількох факторів. Для початку вибирається м'ясо, а потім воно маринується, дотримуючи всі правила. Саме від маринаду залежить те,
Якщо ви любите прості страви, то сьогоднішні рецепти точно для вас! Куряча печінка не тільки смачна, але й корисна. Насиченість додадуть страві гриби, і вони зроблять його
Популярність китайської кухні неухильно зростає, ось і росіяни все частіше хочуть спробувати повторити вдома незабутній смак китайських страв, які їм довелося спробувати в
Пропонуємо вам дуже просте і легке блюдо, яке може бути подано не тільки до буденного столу в якості обіду або вечері. Це запечена курка в духовці в пакеті. Таке блюдо можна
Овочі і м'ясо – прості інгредієнти, з яких можна приготувати смачний обід чи вечерю. Готувати страви в духовці дуже просто, результат перевершує всі очікування, але часу
Жодна магазинна ковбаса або балик не зрівняється з власноруч приготованим свинячим рулетом. Мало того, що ви будете впевнені в якості використовуваних продуктів, можете
Французьку вишуканість — свинина в духовці Французьке Блюдо — смак російська Коли хочеться приготувати що-небудь смачненьке, але так, щоб довго не морочитися, завжди на
Кожна жінка, так чи інакше, включає в раціон сім'ї субпродукти. Робиться це відразу з кількох причин – низька ціна м'яса нижчої категорії, а також, бажання урізноманітнити
Сьогодні вам знадобиться куряча грудка, чорнослив, трохи стандартних добавок і бажання приготувати смачно і оригінально. Отже, почнемо! Рецепт курячої грудки з
Свинина в будь-якому вигляді виходить смачно, але відбивні з неї явно є улюбленою стравою більшості людей. Хіба хтось відмовиться від соковитого шматка свинини в цікавому
Приємно у весняну теплу погоду, особливо під час тривалих вихідних вибратися з друзями на природу. І яка ж вилазка за місто може обійтися без запашного, смачного шашлику?
Не кожне національне блюдо може так увійти в кухню інших народів, як шашлик на російську. Його люблять вживати на природі в теплій дружній компанії, радіючи і зустрічі, і
Вперше м'ясо по-французьки було подано за розпорядженням Катерини — російської імператриці — для графа Орлова, який раптово вирішив відвідати столицю Франції. Саме ця
Приготувати м'ясо на вечерю, що може бути простіше? Але можна приготувати просто м'ясо, а можна створити кулінарний шедевр з допомогою соусу і декількох додаткових
М'ясо з сиром – це смачно. Особливо якщо в якості м'яса пюиспользуется соковита і ніжна курочка! Готуємо наші страви сьогодні виключно в духовці, за рахунок цього вони будуть
Аерогриль – стрімко завойовує популярність прилад. Зайвий жир при приготуванні в ньому страв видаляється, а зовні продукти покриваються хрусткою скоринкою. Сьогодні ми
Жодне свято не обходиться без королеви столу – запеченої курки. Особливо привабливо виглядає приготовленої в духовці цілком, з рум'яною хрусткою скоринкою. Страви з курки не