Страви з яєць традиційно куховарять, щоб поснідати. Підставою цього є калорійність даного інгредієнта, високий вміст вітамінів і швидкість виготовлення. Для поліпшення
У багатьох, при одній тільки думці про лазіння, відразу починають текти слинки. Яке ж це смачне і ситне блюдо, просто не передати словами. Її обов'язково потрібно приготувати.
Останнім часом все більшу популярність, як у нашій країні, так і у всьому неосяжному світі, набувають американські десерти. В меню майже кожного кафе входять давно полюбилися
Спочатку котлетою називався пожаренный шматок м'яса зі спеціями, але сьогодні – це маленький биточек з меленого м'яса або крупи. Рецепти котлет з картоплі та різних круп
Багато хто задається питанням: чим незбиране молоко відрізняється від топленого, і як його приготувати в домашніх умовах? Це страва, що існує тільки в російській,
Гриби – це один з найбільш корисних продуктів харчування, що зустрічаються в природі. До їх складу входять білки (як у м'ясі) з практично повною відсутністю жирів і вуглеводів.
Ще в ранньому дитинстві кожна дитина любила отримувати на сніданок або полуденок пишні сирники. Цей десерт визнаний дуже популярним не тільки у дітей, але і у дорослих.
Кожен будинок стає затишним, коли наповнюється ароматом солодкого домашньої випічки. Особливо коли це солодкі булочки з джемом! Спекти здобу можна безліччю різних
Яблука в карамелі являють собою традиційне ласощі, яке готують в основному восени, після збору врожаю. Готувати цю страву можна самими різними способами. Рецепти Розглянемо
Курячі ніжки завжди виходять неймовірно соковитими і ніжними. Та й готувати їх зовсім не так вже і складно. Це м'ясо має ніжністю, м'якістю, тому готується воно дуже швидко.
Ніжний пиріг з капустою – випічка, яка займає одне з найголовніших місць на столі у багатьох сім'ях. Для його приготування потрібні прості, універсальні продукти, а результат
З настанням спекотних літніх місяців, здавалося б, у кожному будинку починають готувати окрошку. І у кожної господині є свій фірмовий рецепт її приготування. У одних за основу
Грибний суп з перловкою — це перша страва, основними складовими якого є гриби. Вони можуть бути свіжими, сушеними, маринованими або навіть солоними. Найчастіше
Попереду теплу пору року і час поїздок на пікніки, а значить, багато хто вже зараз думають, яке м'ясо і яким саме способом його маринувати, щоб вийшов смачний і соковитий шашлик.
Баклажани – це один з тих рідкісних овочів, які в жодному разі не можна їсти сирими. Проте навіть після того як їх зварили або посмажили, користь для організму все одно
Пропонуємо вам 6 корисних варіантів сендвічів з яйцем. Начинки, приправи і хліб використовуються різні, але технологія готування однакова: розрізається булочка навпіл або
Тістечка без випічки воліють не тільки ті, у кого немає духовки. Це досить швидкий варіант смачного десерту, особливо добре йде в новорічну ніч або влітку. Готується такий торт
Готуючи різноманітні м'ясні страви, багато господинь незаслужено обділяють увагою таку страву, як піджарка з яловичини. Помилково вважаючи, що готуючи таким методом
Стожки можна назвати альтернативою звичним котлет, правда готуються вони простіше, а виглядають ефектніше, і можуть стати справжнім святковим блюдом. Воно радує своїм
Шпроти – це прекрасна консервована рибка, яку можна використовувати для приготування різних страв. Її часто застосовують для різних бутербродів, але цією рибкою можна також
Тушкувати капусту можна з різними інгредієнтами. Наприклад, з морквою, цибулею, помідорами і м'якоттю яловичини. Дуже добре підходить рис. Білокачанна капуста тушкована з
Люля-кебаб – це традиційне блюдо азіатського народу, який проживає на території Кавказу, Близького Сходу та Середньої Азії. Переважно його готують з баранячого м'яса. В
Безе – десерт родом із Франції, чий неповторний смак став справжнім відкриттям для світових гурманів. Здавалося б, що таке диво кулінарії неможливо приготувати в домашніх
Справжній рецепт дерунів не включає в свій склад борошно. Правильна назва драніков з мукою — картопляні оладки. Всі наведені рецепти в цій статті будуть виключати
Ніжне витяжний тісто філо родом із Середземномор'я. Незвичайність у тому, що його напівпрозорі шари не товщі паперового листа, що робить його особливо вразливим, хрустким і
Незважаючи на те, що в індустрії кулінарії можна зустріти велику кількість тортів на швидку руку, кожен з них займає певний час на випікання в духовці або мультиварочной
Серед кулінарних шедеврів середньоазіатської кухні особливо виділяється плов. Під цією назвою розуміють страви переважно з рису, виготовлені за особливою технологією.
Дивовижний світ кулінарії дозволяє людині творити. Продукти, що застосовуються зазвичай у перших або других стравах, з легкістю можуть бути задіяні навіть в десертах. Це
Медовик люблять за оригінальний медовий аромат. Це смак дитинства. Без будь-яких надмірностей або складнощів, торт нагадує про безтурботне літо в селі. Рецепт торта зі
Буряк у нас якось прийнято використовувати тільки для борщу, вінегрету і салату «Оселедець під шубою», хоча це прекрасний самостійний продукт, з якого можна зробити чимало
Капуста в раціоні росіян займає не останнє місце. Її їдять в сирому, тушкованому, квашенном і маринованому вигляді. Особливо популярно швидке маринування овоча, яке
Будь-яка господиня намагається зберегти зібраний влітку і восени урожай овочів і фруктів на зиму. Крім звичних консервованих асорті, салатів і закусок, варто спробувати
Хмиз багатьом знайомий ще з дитинства. Тонке хрустке тісто, яке після приготування просто тане у роті. А якщо ще готовий хмиз присипати цукром або цукровою пудрою, так це стане
Приготування складних гарнірів набирає велику популярність. Їх подають не тільки з м'ясом і рибою, але і як окремі страви. Приємно урізноманітнити меню вміють хороші
Макаронні вироби равіолі є одним з варіантів пасти і належать до традиційної кухні Італії, батьківщини спагетті і піци. Їх готують із щільного, тонко розкачаного тіста і самих
Вперше з дерунами європейські країни познайомилися в 30-х роках XIX століття, коли в книзі відомого польського кулінара Я. Шытлера був опублікований їх рецепт. З тих пір це
Мабуть, найпопулярнішим блюдом італійської кухні є піца. Ці відкриті круглі коржі, які можуть бути вкриті різноманітними інгредієнтами, готуються сьогодні повсюдно: і в
Замочування фруктів і овочів використовувалося з давніх-давен, коли ще не була доступна стерилізація. Для цього брали різні ємності – діжки, бочки. Зберігалися овочі і
Курка – продукт простий, смачний і корисний. З курячого філе можна приготувати величезну різноманітність смачних страв на будь-який смак, але гуляш є найпопулярнішим. Гуляш
Компот з винограду на зиму – це неймовірно смачний і ароматний напій. Кожній господині обов'язково потрібно знати рецепт приготування цього компоту, тому що він сподобається
З випічкою цього кексу не повинно виникнути проблем, якщо слідувати вказівкам рецепта. В результаті повинен вийти м'який, повітряний десерт до чаю. Ягоди для випічки можна
В даний час горохове пюре багато вже майже забули і зовсім рідко готують. А даремно. Це споконвічно російське частування володіє великою кількістю поживних речовин і
Чізкейк «Нью-Йорк» неймовірно смачний та ніжний десерт, який відмінно підходить для подачі до чаю та інших солодких напоїв. Основне правило приготування цих ласощів полягає
Котлети з лука — звучить трохи дивно, правда? Але вони таки існують. Це дійсно блюдо, основу якого становить цибуля – корисний коренеплід. Але переживати не варто, так як серед
Консервований тунець – одне з найпоширеніших складових для салату. Адже його не треба додатково готувати і готувати. Більш того, салати з тунцем виходять не тільки дуже
Напевно кожна жінка, навіть будучи досвідченою господинею, не раз думала про те, чим би сьогодні порадувати на обід сім'ю. Причин задуматися над цим маса: мало часу, режим
Всі люблять смачний і соковитий шашлик, який попередньо замаринований в ароматному маринаді з овочами. Зазвичай шашлики роблять на мангалі на вугіллі, тому після
Давно визнано, що риба корисніше м'яса, особливо для жіночого організму. Страви з неї легше засвоюються, насичують організм омега-кислотами і мікроелементами. Риба
Найкращі страви з макаронів родом із сонячної Італії. Що може бути смачніше і ситніше перемеленого яловичого м'яса під соковитим ароматним соусом разом з дитинства улюбленою