
Ще в ранньому дитинстві кожна дитина любила отримувати на сніданок або полуденок пишні сирники. Цей десерт визнаний дуже популярним не тільки у дітей, але і у дорослих.

Страви з яєць традиційно куховарять, щоб поснідати. Підставою цього є калорійність даного інгредієнта, високий вміст вітамінів і швидкість виготовлення. Для поліпшення

Пампушки з часником – справжня українська випічка, яка подається до перших страв замість хліба або пампушок. Виготовляються вони з дріжджового тіста, на воді або молоці, і

Ароматне, запашне і неймовірно смачне суничне варення навряд чи залишить когось байдужим! Це ласощі так і манить своїм апетитним виглядом і неймовірним смаком. Адже, крім

Кожен будинок стає затишним, коли наповнюється ароматом солодкого домашньої випічки. Особливо коли це солодкі булочки з джемом! Спекти здобу можна безліччю різних

Хмиз багатьом знайомий ще з дитинства. Тонке хрустке тісто, яке після приготування просто тане у роті. А якщо ще готовий хмиз присипати цукром або цукровою пудрою, так це стане

Багато звикли, готуючи вечерю, обсмажувати курятину на сковорідці, за бажанням додаючи овочі. Запікання курячих частин також сподобалось господиням. Звичною справою став

Коли розмова заходить про грузинської кухні, перше, що приходить на розум – суп харчо. Саме цей наваристий і поживний суп став улюбленцем широкої публіки далеко за межами

Гриби – це один з найбільш корисних продуктів харчування, що зустрічаються в природі. До їх складу входять білки (як у м'ясі) з практично повною відсутністю жирів і вуглеводів.

Грибний суп з перловкою — це перша страва, основними складовими якого є гриби. Вони можуть бути свіжими, сушеними, маринованими або навіть солоними. Найчастіше

Ніжний пиріг з капустою – випічка, яка займає одне з найголовніших місць на столі у багатьох сім'ях. Для його приготування потрібні прості, універсальні продукти, а результат

Безе – десерт родом із Франції, чий неповторний смак став справжнім відкриттям для світових гурманів. Здавалося б, що таке диво кулінарії неможливо приготувати в домашніх

Тушкувати капусту можна з різними інгредієнтами. Наприклад, з морквою, цибулею, помідорами і м'якоттю яловичини. Дуже добре підходить рис. Білокачанна капуста тушкована з

У багатьох, при одній тільки думці про лазіння, відразу починають текти слинки. Яке ж це смачне і ситне блюдо, просто не передати словами. Її обов'язково потрібно приготувати.

Яблука в карамелі являють собою традиційне ласощі, яке готують в основному восени, після збору врожаю. Готувати цю страву можна самими різними способами. Рецепти Розглянемо

Спочатку котлетою називався пожаренный шматок м'яса зі спеціями, але сьогодні – це маленький биточек з меленого м'яса або крупи. Рецепти котлет з картоплі та різних круп

Пропонуємо вам 6 корисних варіантів сендвічів з яйцем. Начинки, приправи і хліб використовуються різні, але технологія готування однакова: розрізається булочка навпіл або

Останнім часом все більшу популярність, як у нашій країні, так і у всьому неосяжному світі, набувають американські десерти. В меню майже кожного кафе входять давно полюбилися

Шпроти – це прекрасна консервована рибка, яку можна використовувати для приготування різних страв. Її часто застосовують для різних бутербродів, але цією рибкою можна також

Незважаючи на те, що в індустрії кулінарії можна зустріти велику кількість тортів на швидку руку, кожен з них займає певний час на випікання в духовці або мультиварочной

Курячі ніжки завжди виходять неймовірно соковитими і ніжними. Та й готувати їх зовсім не так вже і складно. Це м'ясо має ніжністю, м'якістю, тому готується воно дуже швидко.

З настанням спекотних літніх місяців, здавалося б, у кожному будинку починають готувати окрошку. І у кожної господині є свій фірмовий рецепт її приготування. У одних за основу

Чізкейк «Нью-Йорк» неймовірно смачний та ніжний десерт, який відмінно підходить для подачі до чаю та інших солодких напоїв. Основне правило приготування цих ласощів полягає

Капуста в раціоні росіян займає не останнє місце. Її їдять в сирому, тушкованому, квашенном і маринованому вигляді. Особливо популярно швидке маринування овоча, яке

Медовик люблять за оригінальний медовий аромат. Це смак дитинства. Без будь-яких надмірностей або складнощів, торт нагадує про безтурботне літо в селі. Рецепт торта зі

Попереду теплу пору року і час поїздок на пікніки, а значить, багато хто вже зараз думають, яке м'ясо і яким саме способом його маринувати, щоб вийшов смачний і соковитий шашлик.

Тістечка без випічки воліють не тільки ті, у кого немає духовки. Це досить швидкий варіант смачного десерту, особливо добре йде в новорічну ніч або влітку. Готується такий торт

Стожки можна назвати альтернативою звичним котлет, правда готуються вони простіше, а виглядають ефектніше, і можуть стати справжнім святковим блюдом. Воно радує своїм

Люля-кебаб – це традиційне блюдо азіатського народу, який проживає на території Кавказу, Близького Сходу та Середньої Азії. Переважно його готують з баранячого м'яса. В

Буряк у нас якось прийнято використовувати тільки для борщу, вінегрету і салату «Оселедець під шубою», хоча це прекрасний самостійний продукт, з якого можна зробити чимало

Баклажани – це один з тих рідкісних овочів, які в жодному разі не можна їсти сирими. Проте навіть після того як їх зварили або посмажили, користь для організму все одно

Дивовижний світ кулінарії дозволяє людині творити. Продукти, що застосовуються зазвичай у перших або других стравах, з легкістю можуть бути задіяні навіть в десертах. Це

Напевно кожна жінка, навіть будучи досвідченою господинею, не раз думала про те, чим би сьогодні порадувати на обід сім'ю. Причин задуматися над цим маса: мало часу, режим

Макаронна запіканка – просте у приготуванні, але водночас вишукане блюдо, яке підійде до будь-якого столу і сподобається як дорослим, так і дітям. Мультиварка ж зробить

Серед кулінарних шедеврів середньоазіатської кухні особливо виділяється плов. Під цією назвою розуміють страви переважно з рису, виготовлені за особливою технологією.

Макаронні вироби равіолі є одним з варіантів пасти і належать до традиційної кухні Італії, батьківщини спагетті і піци. Їх готують із щільного, тонко розкачаного тіста і самих

Курка – продукт простий, смачний і корисний. З курячого філе можна приготувати величезну різноманітність смачних страв на будь-який смак, але гуляш є найпопулярнішим. Гуляш

Хочеться здивувати гостей шоколадом домашнього виробництва, але не знаєте правильного рецепту? Пропонуємо вам приготувати цей десерт з різними смаками за перевіреними

Курка сама по собі смачний продукт, особливо в салатах. Ну а різні добавки у вигляді чорносливу і ядер волоських горіхів роблять ніжне куряче м'ясо ще краще і апетитніше. У цій

Цей торт має кілька назв: «Шварцвальд», «Блек Форест» та «Чорний ліс». Являє собою шоколадний бісквіт зі збитими вершками і вишнею, просочений киршвассером. Це алкогольний

Справжній рецепт дерунів не включає в свій склад борошно. Правильна назва драніков з мукою — картопляні оладки. Всі наведені рецепти в цій статті будуть виключати

Давно визнано, що риба корисніше м'яса, особливо для жіночого організму. Страви з неї легше засвоюються, насичують організм омега-кислотами і мікроелементами. Риба

Салати з крабовими паличками часто готують на свята або для гостей. Щоб не обмежуватися одним лише виглядом закуски і здивувати гостей, можна скористатися зібраної нижче

Приготування складних гарнірів набирає велику популярність. Їх подають не тільки з м'ясом і рибою, але і як окремі страви. Приємно урізноманітнити меню вміють хороші

Котлети з лука — звучить трохи дивно, правда? Але вони таки існують. Це дійсно блюдо, основу якого становить цибуля – корисний коренеплід. Але переживати не варто, так як серед

З випічкою цього кексу не повинно виникнути проблем, якщо слідувати вказівкам рецепта. В результаті повинен вийти м'який, повітряний десерт до чаю. Ягоди для випічки можна

Макарони по-флотськи – простий рецепт, який став класикою в російській кухні і часто використовується господинями. Свою популярність страва отримала багато в чому завдяки

Вперше з дерунами європейські країни познайомилися в 30-х роках XIX століття, коли в книзі відомого польського кулінара Я. Шытлера був опублікований їх рецепт. З тих пір це

Будь-яка господиня намагається зберегти зібраний влітку і восени урожай овочів і фруктів на зиму. Крім звичних консервованих асорті, салатів і закусок, варто спробувати