Можливо, багато хто пам'ятає з далекого дитинства смак печива, тісто якого пропускається через м'ясорубку. Це дивовижне і чудове ласощі, яке сподобається всім. А готувати
Напередодні Нового року кожна господиня починає складати меню для святкового столу. Хочеться зробити вечір незвичайним, казковим і яскравим, тому страви варто підбирати і
Адигея — батьківщина смачного і корисного сиру, приготованої за особливим традицій і технологій. Адигейський сир — джерело мінералів і вітамінів. Перелік корисних
Важко знайти того, хто б не любив зимовим морозним днем випити компот. Цей напій не порівняєш із звичайними соками, які продаються у магазинах. Адже компот з фруктів і ягід — це
Цей супчик зігріє душу і тіло в студену зимову пору. Він наситить ваш організм і додасть йому бадьорості. Побалуйте і ви своїх домочадців цим смачним рідким стравою.
Сало, при всьому бажанні, не можна віднести до числа дієтичних продуктів. Але, крім великої калорійності, воно живить людський організм великою кількістю корисних
Відсутність духовки не повинно бути перешкодою для приготування смачних, улюблених тортиків з ніжною заварний начинкою. Вашій увазі пропонуються 3 простих рецепти
Приблизно до кінця осені на багатьох прилавках магазинів можна побачити дивовижний фрукт під назвою фейхоа. Можливо, багатьом з вигляду він може здатися не апетитним, але все
Якщо хто ще не чув, що пельмені бувають не тільки з м'ясною начинкою, то прийшла пора це виправляти. Багатьма улюблене блюдо, виявляється, має десятки варіацій приготування.
Деруни – це російське блюдо, яке зазвичай готується з картоплі. Для різноманітності в них іноді додають різні овочі. Особливо смачними і ароматними вони виходять з начинкою з
Солянка є стародавнім класичним страв національної кухні російського народу. Вона завжди вважалася блюдом, яке може вгамувати голод, додати сил, а також освіжити в жарку
Будь-яка зелень прекрасно освіжає смак звичних салатів. Особливо смачна пряна трава під назвою рукола. Традиційно її міксують з рибними продуктами. Ми розглянемо різні
Цей суп навіть на сьогоднішній день ще не всі знають. Але ті, хто з ним знайомий, люблять і обожнюють його. Солянка з куркою — насичений, густий суп, який найчастіше буває
Фетакса за смаком віддалено нагадує бринзу. В основному її готують з овечого молока, але зустрічається сир, приготований з коров'ячого і навіть козячого сировини. М'який і
Це блюдо запозичене іншими кулінарами з Молдови, Балкан і Сходу. Іменується воно як шурпа, чорпа, сорпа, лагман, бозбаш, але нам звичніше перша назва. Відмінних рис
Кожна господиня, починаюча або ж вже досвідчена, хоч раз стикалася з тим, як приготувати смачний, апетитний і розсипчастий плов. Але ось питання: «З якого м'яса можна добитися
Для нормальної життєдіяльності людського організму щоденно в свій раціон необхідно включати овочі. Адже вони є джерелом вітамінів, а відповідно насичують нас енергією. У
Колись приготовлена таким нехитрим способом вирізка рибного м'яса була значущою частиною меню численних кафе Північної столиці, але сьогодні це цікаве блюдо рідкісний
В татарської кухні є безліч смачних страв, які сьогодні популярні у всьому світі. Це і плов, і чак-чак і, звичайно ж, трикутник з м'ясом – очпочмак, секрет якого в правильному
Незважаючи на всесвітнє божевілля на схудненні і пропаганду здорової їжі, приготованої на пару, люди завжди любили смачно поїсти і ніяка реклама не в змозі змінити. І треба
Якщо ви ніколи не пробували цей торт, час настав! Він дуже простий у приготуванні, дуже смачний і апетитний. Підійде не тільки для сімейного чаювання, але і для свята. До того ж
Представляємо вашій увазі татарська страва, принявшееся буденним далеко за межами власної країни. Всі чули про даному татарською страву — азу. З'ївши його один раз –
Креветок люблять у всьому світі. Італійці смажать їх у гострому часниковому соусі з додаванням горілки, в'єтнамці — просто в панцирі, обвалявши в борошні, обсмажують до
Ці маленькі булочки відразу ж нагадують дитинство. Ми вирішили трохи пограти зі смаками і приготувати ватрушки не з сиром, а з вашим улюбленим варенням. Ви вільні вибрати
Прикопченые ребра – відмінний ісходник для приготування горохового супу – неймовірно смачного першого страви, з яким можна нескінченно експериментувати. В нього додають
Купати – це рубане м'ясо, яке заправлене в довгу оболонку з-під кишок. За зовнішнім виглядом це невеликі ковбаски, які готують різними способами – запікають, обсмажують або
Авокадо з креветками дуже добре гармонує. Якщо їх не піддавати термічній обробці, вони діють на людський організм як справжній еліксир. У даній статті ми підібрали для вас 4
Назва цього десерту говорить сама за себе: торт «Холодне серце» представляє з себе кілька ярусів бісквітних коржів, перемазанних сметанним, заварним або вершковим кремом.
Суп харчо з яловичини — це блюдо, яке відноситься до традиційної грузинської кухні. Саме там вперше винайшли рецепт цього пряного й дуже гострого супу. Класичний варіант
Плов – найдавніше блюдо східної кухні, що має безліч варіацій. Плов з сухофруктами здатний порадувати своїм вишуканим смаком навіть найдосвідченішого гурмана. Вірменський
Звідки з'явилася назва французького страви жульєн (julienne) достеменно невідомо. Є лише інформація, що спочатку так називали літній салат з ранніх овочів, нарізаних
Зараз навряд чи когось можна здивувати мультиварка, це корисне винахід для кухні вже оцінили по достоїнству багато господинь. І якщо у вас є таке чудо техніки, обов'язково
Італійська кухня з давніх пір вважається однією з найбільш знаменитих. Саме вона подарувала нам настільки багато всесвітньо відомих страв. Одним з них є лазіння. Багато хоча б
У цій мексиканської закуски ацтекські коріння. Основа гуакамоле — це авокадо. Для нас цей овоч досить екзотичний, але на батьківщині він недорогий і звичний для використання.
Іноді хочеться приготувати щось смачне, але в той же час, не прикладаючи великих зусиль. А адже найчастіше, щоб приготувати смачний і ситний обід потрібно багато часу і сил. Але
Риба під маринадом — це страва, яку раніше подавалося в кожному будинку обов'язково були присутні у повсякденному меню. Крім цього, воно часто було присутнє в меню багатьох
Всім знайомий смак коржиків ще з дитинства. Це ароматна і дуже солодка випічка, яку можна було придбати в будь-якому магазині хлібобулочних виробів. Звичайно, і зараз це
Ароматні фрикадельки з м'яса з прянощами — це відмінне частування, яке нікого не залишить байдужим. Фрикадельки можна готувати з будь-якого фаршу м'яса, риби, а також туди
Класичний лагман – улюблена національна страва узбецького народу, популярний також і в інших країнах, Киргизії, Японії, Китаї, Туркменії та інших. Його можна подавати як
Фруктовий салат – одне з небагатьох блюд, яке володіє безліччю достоїнств. Він не тільки смачний, солодкий, але дуже корисний. Якщо у вас не вистачає часу, скористайтеся
Сьогодні м'ясо кролика – не дефіцит, воно продається у всіх фермерських магазинах і на ринку. Якщо ви прихильник здорової їжі, якщо вас хвилює власна вага – готуйте часто печеню
Сьогодні назва карпаччо використовується практично для кожної страви, інгредієнти якого дуже тонко нарізані і не піддаються ніякої термічної обробки. Вперше ж блюдо було
Кабачок — цей овоч вже давно став одним з найулюбленіших і популярних продуктів на нашій кухні. За що ж його так шанують кулінари всього світу? Кабачок: харчова цінність
Солодке частування – це кульмінація будь-якого вечора. Смачний і красивий на вигляд десерт з легкістю затьмарює будь-святкове меню. Будь-яка молода господиня прагне
Майонез і кетчуп – можливо, найпопулярніші заправки, використовувані кухарями у багатьох національних кухнях. Не меншою популярністю користується і суміш цих двох
Спагетті з печерицями — досить просте і бюджетне блюдо, з яким впорається кожен, хто приступить до рецепту. Спагетті, соус, гриби – хіба не ситно? Хіба не смачно? Швидше
На порядку денному – поповнення знань в кулінарній сфері. Сьогодні дізнаємося, що з себе представляє риба, білорибиця. У продажу її частіше можна зустріти заморожену
Народи середземномор'я запевняють, що олива не вмирає, і люди, що вживають її в їжу, відрізняються особливою життєстійкістю і витривалістю. Дивно, але маленькі ягоди здатні
Плов – традиційне східне блюдо, яке відоме в багатьох країнах. Плов з гречки теж з'явився досить давно, можливо, зустрічався раніше під іншими назвами. Він однозначно не
