Рецепти страв

Страви з кабачків відрізняються своєю низькою калорійністю і чудовим смаком. Овоч чудово поєднується з різними гарнірами: починаючи від круп і закінчуючи смаженою
Баклажан – поширена улюблена кухарями всього світу, овочева культура. Цей овоч з роду пасльонових так популярний, що в рекламі не потребує. Мало хто знає, що він найцінніший
Приголомшливо ніжна яловичина може бути такою різною! Її можна приготувати як просто в спеціях, так і з самими різними добавками: сиром, овочами, грибами. При готуванні на
Овочі – це завжди користь і здоров'я. Вони частенько стають головними складовими різних страв, особливо у тих, що худнуть. Сьогодні поговоримо, як можна приготувати улюблене
Зі свининою і болгарським перцем можна приготувати як перші, так і другі страви. При виборі продуктів якості м'яса варто приділити особливу увагу. Тільки м'ясо молодого
Страва нагадує палицю з двома кінцями: з одного боку його люблять за дієтичні якості, з іншого боку остерігаються, так як при неправильній термічній обробці воно стане сухим.
Фарширована яблуками качка – царський блюдо. Якщо вона стоїть на урочистому столі, господиня може пишатися собою, оскільки не кожен кулінар здатний зробити її на відмінно.
Ароматна запечена курочка в майонезі... ммм... Що може бути апетитніше на свято або просто на сімейну вечерю? Таке блюдо припаде до смаку всім, особливо господиням, так як його
При слові «шашлик» перед очима більшості з нас зазвичай спливає шампур з нанизаними на нього шматочками смаженої баранини, свинини або телятини. Ми відчуваємо непередаваний
Смузі – це напій, який володіє приголомшливим смаком і високою поживністю. Його можна використовувати для сніданку, обіду, вечері, а також просто для перекусів. Цей напій
Здається, що може бути простіше, вірно? Але прочитайте хоча б одним оком наші рецепти. Це настільки смачно, що слина виділяється відразу ж. Не пошкодуйте трохи вашого часу,
Страва з картоплі і свинячого м'яса – одне з найбільш ситних і улюблених нашими чоловіками. Адже прийшовши з важкої роботи, хочеться смачно поїсти, тим самим відновити баланс
Ми впевнені, що ви не тільки давно метаєте спробувати справжнього хліба, але і знаходитеся в пошуку того самого, цього рецепти його приготування. Ваш час настав! Хліб – усьому
Сьогодні ми вирішили запропонувати вам незвичайну закуску. Для її приготування знадобиться всього кілька простих інгредієнтів, крапелька фантазії і трохи вашого часу!
Чебурек вважається стравою національної кухні кримських татар. У роки Радянської влади він вважався котлету громадського харчування їжею, завдяки чому і отримав поширення
Зазвичай запіканка складається з макаронів або картоплі, а іноді і з обох продуктів відразу. Що ж щодо новинок і експериментів? Чому б вам не спробувати наші фірмові запіканки з
Простий і дуже швидкий варіант повсякденного салату. Варіння яєць — це «складне», що буде в наших рецептах. А так як з цим впорається кожен з вас, можете пробувати прямо зараз.
Різотто є яскравим представником італійської кухні. До сьогоднішнього дня невідомо, в якому село Італії було приготовлено перше «Різотто». Але на сьогоднішній день воно
Ревінь – це корисний овоч, який часто використовується в приготуванні різних страв. Що примітно, в їжу використовуються тільки стебла або черешки ревеню. А ось листя їсти не
М'ясо курки високо цінується завдяки вмісту в ньому різних мінеральних сполук, до того ж, воно зовсім не шкодить фігурі при правильному приготуванні. З курячого м'яса можна
Коли справа йде про десертах, то найчастіше ми уявляємо собі звичайний пиріг або, в крайньому випадку, торт з прошарком з варення. Але треба йти далі! І саме тому зараз перед вами
Готувати що-небудь з брокколі – особливий ритуал. Щоб вийшло ідеально, капусту треба з'єднати з готовим рисом. Головне її не переварити, в будь-яких супах, других стравах
Вареники з вишнею є стравою української кухні, яку у багатьох давно є традиційним частуванням у літній період, коли вишня поспіває. Це блюдо багатьом знайоме ще з самого
З креветок можна готувати не тільки смачні другі страви, але і різні салати, які будуть відрізнятися легкістю, вишуканим смаком. Помідори додадуть їм соковитість, м'якість.
Мармурова яловичина отримала свою поетичну назву завдяки зовнішньому вигляду – тонкі жирові прошарки м'яса химерно переплітаються на поверхні зрізу, нагадуючи своєю
Солянка ─ апетитне і поживне блюдо справді слов'янських традиційних рецептів. Цей насичений смаком суп люблять і шанують через наявність у ньому великої кількості м'ясних
Ми звикли подавати плов з бараниною, свининою чи куркою, адже це класичні варіанти, з якими знайомі всі ми. Але що якщо подати плов солодким, з сухофруктами? Повірте, такий
Картопля посідає одне з провідних місць у світовій кулінарії. Немає жодної країни, де б не любили його бульби. Існує безліч страв, де їх використовують – смажать, варять,
Кролятина – це дуже смачне, але в той же час дієтичне м'ясо, яке можна використовувати для приготування різних страв. Багато дієтологів рекомендує під час дієтичного
Всі ж люблять котлети? Смачні, соковиті, ароматні, рум'яні. Саме тому сьогодні ми готуємо багато різних варіантів: з курки, яловичини, індички, риби, овочів. Приєднуйтесь!
Це блюдо не рядова, його не готують кожен вечір. Родинне свято, день народження коханої людини, домашній прийом важливої персони, приємна подія в житті і ще два-три приводу –
Всі кисломолочні продукти широко використовуються в кондитерському виробництві. Без сметани, сиру, йогурту, кефіру неможливо отримати смачною пухкої випічки. До всього
Цвітна капуста — надзвичайно легкий, смачний, продукт, який швидко готується. Як правильно вибрати і підготувати цвітну капусту до запіканню Цвітна капуста може бути не
Курник вважається царем всіх пирогів, тому що його можна робити практично з будь-якого виду тесту. На смак він виходить просто чудовим, а його аромат при приготуванні просто
Гарбуз є дуже корисним продуктом. Вона містить велику кількість вітаміну А і бета-каротин. Також в ній є важливий вітамін Т, який регулює обмін речовин і природний інтерферон –
Використання вірменського лаваша в кулінарії майже завжди обумовлено бажанням отримати швидкий результат і при цьому створити імітацію складною времязатратной
Судак вважається благородної рибою, яку зазвичай використовують для приготування багатьох страв. Але, мабуть, одним з найбільш смачних вважається судак по-польськи. У
Лангет – м'ясне блюдо, назва якого походить від французького слова «languette», що перекладається як «язичок». Страва отримала саме таку назву від того, що кожен шматок м'яса
Що приготувати вранці, коли зовсім немає часу на довгу трапезу? Звичайно, яєчню! Вона добре підійде на сніданок, чудово наситить і дасть сили на більшу частину дня. Також,
Красивий і смачний торт – це відмінний спосіб підняти настрій близьким людям. Без цього ласощі складно уявити будь-яке свято чи сімейне чаювання. При цьому, він зовсім
Кожна господиня хоч раз в житті готувала це вишукане, розсипчасте, трохи хрустке ласощі – печиво з геркулесу. Дорослі і діти дуже люблять вівсяне печиво. Складно залишитися
Нутелла – це один з тих брендів, що стали знаковими для улюбленого мільйонами продукту. Ця густа горіхово-шоколадна паста з яскравим і водночас ніжним смаком однаково люблять
Волоські горіхи використовуються при приготуванні тортів дуже широко, як допоміжний елемент, наприклад, для прикраси, посипання або ексклюзивного оформлення (написи,
Нерідко господині відмовляються від самостійного приготування паски, вважаючи, що це тривалий і досить складний процес. Відкинути в цьому твердженні можна, взявши на
Безліч рецептів смачних салатів, які знайомі всім ще з дитинства, відійшли на другий план, поступаючись місцем новим страв з морепродуктів, заморських фруктів і овочів. Але
На жаль, консерви з тунця у нас не користуються достатньою популярністю. Цей продукт є досить корисним і шалено смачним. А достаток страв, які можна з нього зробити, практично
У давні часи насіння кунжуту (він же сезам) вважали одним з компонентів еліксиру безсмертя, а в стародавньому Вавилоні вірили, що ними харчуються боги. Зараз користь цих
Всі ми знаємо і любимо піцу – традиційне італійське блюдо, яке робиться у вигляді коржі з тонкого тіста з начинкою зверху. Насправді фаршем для неї може бути все, що знайдеться у
Мабуть, кожному з нас хочеться здивувати гостей, подавши звичайне блюдо красиво. Так, сьогодні найпростіший м'ясної, грибний, фруктовий і овочевий плов можна подати у
Люля-кебаб з тюркського та арабської мов дослівно перекладається, як «смажена трубка». Це блюдо можна назвати другим після шашликів улюбленою стравою, яку готують влітку на