М'ясо

З печінки можна приготувати різні страви. Її можна додавати в салати, робити з неї підливи до гарнірів, використовувати в якості начинок для пирогів, робити паштет і готувати з
Якщо ви задумалися над тим, чим порадувати своїх домашніх, то вам варто приготувати курячі котлети, адже їх можна робити з різними гарнірами і підливою. Крім того, котлети
Страви з курки гаряче улюблені практично в кожному будинку. Але іноді традиційні смажені стегенця набридають, і тоді можна приготувати абсолютно нові оригінальні страви з
Свиняча корейка, тушкована в духовці – найлегший і безпрограшний варіант приготування. Не треба поспішати, не треба включати вогонь на максимум, класти шматочки м'яса на
Курка – це завжди дуже ніжно, соковито і шалено смачно. Сьогодні ми готуємо це м'ясо в томатному соусі, а значить, будемо насолоджуватися божественним стравою вже дуже скоро!
На сучасній кухні з'явилося дуже багато розумної техніки. Але, мабуть, самим затребуваним для готування досі залишається жарову шафу. Уміла господиня спече в ньому
Складання меню до святкового столу не обходиться без вибору смачних, але висококалорійних м'ясних продуктів. Це можуть бути гарячі страви, листкові або заправлені салати, а
Для того щоб м'ясо було соковитим, ароматним і по-особливому пікантним, багато гурмани доповнюють його різними соусами. А для того щоб зробити соус, не потрібно мати великий
Якісно приготована в китайському стилі свинина повинна поєднувати в собі чудовий аромат і смак, при цьому зобов'язана бути м'якою і соковитою. Досягти таких результатів не
Коли гриби готуються разом з м'ясом, виходить смачне, насичене, ситне і дуже ароматне блюдо. Його залишається лише доповнити улюбленим гарніром і можна відразу ж подавати до
Практично будь-яке м'ясо дуже гармонійно поєднується з соусами з ягід і фруктів. Блюдо отримує пікантний кисло-солодкий присмак. Приготувати такий соус можна з різних ягід,
Курка з яблуками в духовці звучить якось по-святковому, а адже це частування не завжди можна готувати на свята! Якщо ви просто хочете порадувати своїх членів сім'ї
Субпродукти — другорядні продукти забою худоби. До них відносяться печінка, серце, мозок, легені, нирки, мова та інше. Більшість з них не поступається м'ясу по смакових
Качка відноситься до того виду птиці, який володіє більш жорстким м'ясом, ніж звичайна курка. Тому просто посмажити на сковороді – не кращий варіант. Обов'язково слід
Домашні просять чогось незвичайного і смачненького, або повинні приїхати друзі? А може бути хочеться приготувати оригінальне м'ясне і хрустке блюдо. Пропонуємо рецепт
Свинина, а точніше шийна частина, розташована уздовж хребта, традиційно використовується для шашлику. Ніжне і не сухе, завдяки прошарків жиру, це м'ясо швидко вбирає спеції
Кожна господиня рано або пізно замислюється про приготуванні цікавого, оригінального блюда. Таким блюдом може стати курка з ананасами, запечена в духовці. Сама назва
Свинина, яловичина, телятина – так будь-яке м'ясо, яке запікається в духовці, не тільки є смачним повсякденним блюдом, але і по праву займає центральне місце на святковому
Приготувати ковбаски будинку зовсім не складно. Єдиний мінус – цей процес займає досить багато часу (від 14 днів і більше). Але це дійсно варто вашого часу і зусиль, тому що
Варто один раз навчитися знімати шкіру з курки, і у вас виявиться в руках чудесний мішечок», який можна нескінченно наповнювати різними начинками. Сьогодні нехай це буде
Ніщо не так ефектно виглядає на святковому столі, як запечена в духовці курочка. Вона прекрасна як у чистому вигляді, так і в підливі з будь-якого соусу. Але більшість кулінарів
Що може бути смачніше, ніж обсмажена соковита свинина. Ще більш приємний смак і аромат додасть їй пиво. Свинина досить жирне м'ясо і калорійне. Але при правильному
Великдень – це дуже світле і радісне свято. Мабуть, його можна назвати самим шанованим для всіх віруючих християн. Напевно, тому у кожної людини він викликає свої особливі
Яловича печінка – популярний інгредієнт для багатьох страв. Однак апетитне і смачне блюдо вийде тільки, якщо використовувати якісні та свіжі продукти. Як правильно вибрати
Простих страв, на які йде небагато часу, маса. З самих звичайних продуктів виходять кулінарні шедеври, якщо правильно підібрати спеції, маринад або соус. Однак деякі швидкі
На сьогоднішній день багато господинь намагаються приготувати смачні і легкі страви, витрачаючи при цьому мінімум часу і зусиль. Мультиварка – ідеальне рішення для жінок і
Відбивні з ніжного курячого філе — прекрасний варіант швидкого і ситної вечері. Готуються вони абсолютно просто, виглядають красиво і апетитно, а смак цих відбивних просто
В основі будь-якого м'ясного рулету – звичайний фарш. Варто навчитися готувати його правильно, додавши розмочений хліб, яйце, спеції, і у вашій скарбничці рецептів
Аерогриль – стрімко завойовує популярність прилад. Зайвий жир при приготуванні в ньому страв видаляється, а зовні продукти покриваються хрусткою скоринкою. Сьогодні ми
М'ясні страви займають особливе місце в кулінарії. Яловиче м'ясо відрізняється приємними смаковими властивостями, воно досить поживна. Багато оригінальні рецепти
Карбонат – це ніжна, запечена цілісним шматком, свинина. Її можна вживати як в гарячому вигляді, так і в холодному (нарізаючи на тонкі пластинки). З охолодженого карбонату
Вишукане французьке блюдо, яке можна приготувати навіть у будній день. Кролик у вині виходить особливо ніжним, він буквально тане в роті! Приготувати його можна кількома
Важко уявити людину, яка не любила б ароматного, містить масу вітамінів і мінералів, запеченого, вареного або смаженого м'яса. Кожен хоч раз у своєму житті пробував буженину,
Сучасні технології значно спростили наше життя і внесли багато нового в усі її сфери. Одна з таких сфер, наприклад, кулінарія – просте приготування їжі, як може здатися на
Одне з найбільш ароматних поєднань других страв – курка з грибами під вершковим соусом. Можна їсти як самостійне блюдо або, наприклад, з гарніром: рис, гречка, спагеті або
Телятина – один з найбільш популярних і корисних видів м'яса. Цей продукт рекомендується вживати в їжу регулярно: він допомагає запобігти багато захворювань (наприклад,
Останнім часом на столах зустрічається в основному тільки курка. Мало хто готує інші види птиці. Однак з качки можна приготувати смачні страви, які залишаться у пам'яті ваших
Складно уявити сімейний вечерю без м'яса. Один з найпростіших способів його приготування – це буженина. Для неї можна використовувати будь-яке м'ясо. Але традиційно
Овочі і м'ясо – прості інгредієнти, з яких можна приготувати смачний обід чи вечерю. Готувати страви в духовці дуже просто, результат перевершує всі очікування, але часу
Куряче м'ясо користується більшою популярністю серед інших видів, так як має найбільш ніжний смак. Крім того, на його приготування йде в рази менше часу, на відміну від
Запекти таку птицю в духовці не так складно, як вам здається. Чомусь багато господинь бояться працювати з запеченим м'ясом, хоча це дуже просто і навіть цікаво. Ви вибираєте
Куряче м'ясо — одне із самих ніжних і низькокалорійних. З його допомогою можна створити частування для рідних і гостей. Тушкувати курку можна з додаванням різних
М'ясо індички — це дуже ніжне, легке і в теж час поживне м'ясо. Воно містить у своєму складі високий рівень корисних речовин. Крім цього, його можна їсти навіть під час багатьох
У літню пору хочеться побалувати себе чим-небудь смачним і ситним, саме до таких страв і відноситься шашлик. Секретом смаку і аромату є маринад. Найчастіше м'ясо маринують з
Курка – простий і доступний продукт, з якого можна приготувати настільки різні страви, що їх смакові якості приведуть в захват усіх дегустаторів. Крильця і гомілки у різних
М'ясо в духовці – це швидко і смачно. Яловичина – це ще й корисно. А якщо в рукаві ще й соковито. Що особливо важливо враховувати, що яловичина в принципі є досить сухуватим
Печінка – простий і доступний продукт, який можна приготувати смачно і швидко. Незважаючи на те, що цей інгредієнт багатьох страв дешевий, готувати його виходить далеко не у
М'ясо з сиром – це смачно. Особливо якщо в якості м'яса пюиспользуется соковита і ніжна курочка! Готуємо наші страви сьогодні виключно в духовці, за рахунок цього вони будуть
Для того щоб куряче м'ясо стало більш ніжним і набуло чудовий смак і аромат, його обов'язково перед приготуванням потрібно замаринувати. Для маринадів використовується
Не варто думати, що з курячих крилець можна приготувати тільки бульйон. З них можна робити величезну кількість смачних страв – смажити з овочами, готувати на грилі, запікати з