Досить використовувати мікрохвильову піч тільки для розігрівання готових страв і приготування гарячих бутербродів! Розумна техніка здатна на більше. Можна, наприклад,
Складнощів у приготуванні рибних запіканок не буде ніяких. Хіба що картопля, рибний фарш і рис треба буде підготувати окремо. Але з нашими покроковими інструкціями ви зможете
Дуже просто зробити неймовірно смачне і корисне блюдо — тріска в мультиварці. Адже тресковую рибу можна смажити, запікати, варити і готувати на пару. Однією з головних
Куряча грудка – це смачне, ніжне і дієтичне м'ясо. Воно є доступним і його можна купити в будь-якому продуктовому магазині за невелику ціну. М'ясо цієї частини курки дуже
Рулет з сала приготувати нескладно. Блюдо це відноситься до української кухні і є дуже ситним і цікавим. Рецептів цієї страви можна знайти чимало, тому починаючому кулінару
Японська кухня дуже різноманітна і досить сильно відрізняється від всіх інших кухонь світу. Не кожній людині вона припаде до смаку. Але, тим не менш, з різноманітності страв
Страви з овочів є джерелом вітамінів, клітковини і мікроелементів. Але, крім користі, вони несуть в собі величезну різноманітність смаків, особливо це стосується овочевого
Бачити в одній тарілці рис із сочевицею для багатьох незвично. Тим не менш, це дуже вдале поєднання з багатьох причин. Страви з рису та сочевиці – це смачно, ситно, корисно.
Рисова крупа відома і любима на всіх континентах. Неможливо знайти кухню, в якій не був би представлений рис в тому чи іншому вигляді. У країнах Далекого Сходу ця страва є
Цінна морська риба, що має жирне м'ясо (з відсотком жиру до 16.5 г), скумбрія багата вітамінами, в тому числі B12. Ніжне з яскравим смаком м'ясо дозволяє кулінарам широко
Смачна і проста гречана каша з грибами, зварена в мультиварці, підійде і для ситного сніданку, і для святкового обіду. Готувати це блюдо настільки легко, що із завданням
При приготуванні тортів, тістечок, різної випічки нерідко постає питання – який зробити крем? А адже ця випічка без крему ніяк не може бути, саме цей складовий компонент надає
Мохіто — напій на основі алкоголю з додаванням листочків м'яти, лимонного соку і цукру. Безалкогольний варіант напою не містить алкоголь і відноситься до категорії так званих
Антрекот – це шматок воловьего м'яса, вирізаного між ребрами у вигляді медальйона або більш великого шматка з долоню. Відноситься дане блюдо до французької кухні. У більш
Дивно, як швидко і міцно суші увійшли в наше життя. Зараз неможливо уявити собі ні один великий місто без суші-бару. Така популярність продукту призвела до того, що все частіше
Сирні супи досить поживні, прості і одночасно витончені. Їх часто готують, щоб розвантажити організм після свят, не відмовляючись від звичних інгредієнтів. Варіацій страви
Якщо ви давно мрієте про дійсно смачний пиріг, який можна приготувати в будь-який час року, то ви в правильному напрямку. Сьогодні будуть пісні пироги, які максимально
Компот із заморожених ягід – це відмінна ідея для всіх, хто бажає насолоджуватися смачним і корисним напоєм в спекотні літні дні. Готується він швидко і просто, також його можна
Пироги з такою начинкою користуються заслуженою популярністю. Це блюдо виходить дивовижно смачним, а простота приготування приваблює багатьох господинь. Таким пирогом
У наш час мало хто подає на стіл традиційні страви, що вимагають тривалої або складної обробки, обробки й готування продуктів, вважаючи за краще купити готовий холодець,
Всі звикли готувати омлет на сковороді або в духовці. Але адже це єдині способи приготування цієї страви. Але, виявляється, його можна варити, багато хто здивується, і відразу
Відмінність биточків від котлет полягає в тому, що вони володіють круглою формою і готуються під соусом. Зазвичай їх заливають підливою з томату і томят під нею деякий час. У
Белокочанный овоч взимку і влітку одним кольором. І коли хочеться чогось смачного, але зовсім немає бажання готувати, на допомогу приходять рецепти ледачого пирога з
Багато хто вважає, що млинці – ціле мистецтво, яке не кожному дано осягнути. Можна спокійно сказати, що ця думка помилкова. Але чому? Пояснимо вам трохи пізніше. Млинці – це
Свинина в будь-якому вигляді виходить смачно, але відбивні з неї явно є улюбленою стравою більшості людей. Хіба хтось відмовиться від соковитого шматка свинини в цікавому
Роблячи заготовки з баклажанів на зиму, не забудьте про фаршировані варіанти таких закусок. Такий спосіб консервації особливо підійде для любителів чогось солоненького або
Торт, мабуть, саме улюблене ласощі ласунів. Будь то покупної або приготовлений вдома, він завжди буде доречний на святі або просто за вечерею, в якості десерту. Різновидів так
Будь-яке м'ясне блюдо, правильно приготована і подана до столу, оценится по достоїнству і дорослими, і дітьми. Головне – не боятися експериментувати і вчитися чомусь новому,
Одні з самих смачних і поживних страв виходять з використанням макаронних виробів. Запіканка з локшини не вимагає вишуканих інгредієнтів, для неї не обов'язково
Печінка з картоплею в духовці приготувати дуже просто. Можна використовувати курячі субпродукти, доповнені не тільки картоплею, але і шматочками вершкового масла та
Існує нелічена кількість різних страв з таких грибів, як печериці. В одних з них вони є головним компонентом, а в інших – доповненням до основного. За рахунок свого ніжного смаку
Такі торти найчастіше готують не для сімейних чаювань, а для того щоб відсвяткувати дитячий день народження в садку або початковій школі. Адже найчастіше в таких закладах не
Риба – один з основних продуктів у раціоні кожної сім'ї, практично ні в чому не поступається м'яса або овочів. У ній міститься велика кількість вітамінів, макро - і
Колись котлетою називали смажене на кістки м'ясо. Проте з часом страва змінилося, ставши справжнім делікатесом. Сьогодні їх готують з рубаного або перекрученого фаршу.
Останнім часом на ринку з'явилася величезна кількість напівфабрикатів. Використовувати їх дуже зручно – прибіг з роботи, закинув в окріп пельмені або вареники. Поки
Крабові палички – вдала альтернатива дорогій рибі. До того ж, багато видів японських риб і зовсім не продаються в місцевих супермаркетах, а порадувати себе смачним хочеться.
«Півень у вині» — родом це вишукане кулінарне твір з Франції, а точніше з Бургундії. Втопити м'ясо у благородній напої, значить, зробити його соковитим і ароматним. В ідеалі для
Таке блюдо приготувати зовсім не складно. Всього за годину можна приготувати його на вечерю і насолоджуватися не тільки божественним смаком, але і користю. Спробуйте!
Всім відомо, що боби – це корисно і дуже ситно! Саме тому цей продукт сьогодні буде основою наших салатів. І щоб сильно не напружуватися, ми будемо використовувати консерви.
Оселедець – один з тих продуктів, який можна використовувати в багатьох стравах, і не тільки повсякденних, але і в якості доповнення до святкового столу. Готується вона дуже
Як правильно варити кашу? Можна експериментувати зі смаком? В яких пропорціях розраховувати інгредієнти? Як красиво подати готову страву? Відповіді на всі питання можна
Ви коли-небудь їли котлети з баранини? Якщо немає, то чому ж це не причина спробувати приготувати їх прямо зараз? Беріть аркуш і ручку, записуйте, що потрібно придбати і швидше
Ставлення до цього досить старомодного ласощів неоднозначно. З одного боку, у пам'яті багатьох ще живі спогади про смачних цукатах, які робили бабусі і мами, з іншого –
Сьогодні піца – це дуже популярна страва, спочатку створені італійськими кулінарами. Багато господинь хочуть готувати таку невигадливу їжу вдома, але якщо з наповненням все
У справжньої господині плита не стоїть без діла, так само як і духовка. Адже чим, як не свіжою і ароматною випічкою можна здивувати і порадувати рідних і гостей? Паски,
Дуже проста, швидка і смачна випічка, яку ми вам настійно рекомендуємо. Підходить для зустрічі гостей, для свята, для сніданку, вечері або перекусу. Універсальна випічка!
Багато хто любить морську рибу. Вона не має кісток, тому її можна готувати практично будь-яким способом. На наших прилавках часто зустрічається минтай. Тому проблем з
Багато людей люблять балувати себе сушками з фаршем. В їх приготуванні немає нічого складного, потрібно лише бажання і трохи часу. Вони виходять смачними, ароматними , а діти з
Отримані в результаті консервації жирні і ніжні сардини – ідеальний продукт для салатів. Процес готування риби виглядає так: в день улову сардина доставляється на консервний
