
Сьогодні ми готуємо дещо помпезний! Це соковита курочка, ароматний сир і місцями ще деякі компоненти: ананаси, шпинат, томати і багато іншого. Все це ми запечемо в духовці і в

Насправді дуже складно уявити щось смачніше, ніж свіжа, розсипчаста домашня випічка, яка лише нещодавно була вийнята з духовки? Відповідь нескладно собі уявити. А якщо ще

Кета – це дуже корисна риба, яку можна готувати в запеченому, вареному, смаженому і тушкованому вигляді. Особливо смачною, а головне живильної вона виходить в запеченому

Приготувати соковите, смачне рибне блюдо не так складно, як здається. Якщо ви не любите цей продукт, то обов'язково спробуйте ароматну, апетитну рибу по-грецьки! Рецепт риби

Улюблений багатьма салат «Олів'є» завжди вважався одним з головних прикрас святкового столу. Кажуть, що салат «Олів'є» був вперше виготовлений у Франції, і найважливішим

Несолодка випічка завжди була бажаним гостем на фуршетному столі у вигляді холодної закуски. Часто господині печуть рибні, м'ясні та овочеві пироги. Часу на їх приготування

Хороший шматочок баранини прекрасний у будь-якому блюді, а якщо його загасити з овочами, то ароматний овочевий смак тільки збагатить смак м'яса. Рецепт покроково

Практично половина традиційних страв узбецької кухні це борошняні вироби. Солодощі і випічку за звичаями подають не в кінці основної трапези, а кілька разів: до їжі, під час і

Як зробити швидко і смачно ситний вечеря для сім'ї і непрошених гостей? В арсеналі кожної господині є кілька простих і в той же час цікавих рецептів незвичайних страв. І напевно

Піца – це старовинне італійське блюдо, прототип якої з'явився ще у Древньому Римі. Це – борошняна коржик з накладеними зверху помідорами, сиром, зазвичай, моцарелою або

Всі ми звикли робити заготовки з наших місцевих овочів і фруктів, які вирощені в нашій країні. Однак не завжди можна робити смачні десерти тільки з місцевих фруктів та ягід,

М'ясо – основне джерело білка в нашому житті. Ми їмо його практично кожен день, доповнюючи різними гарнірами: овочі, гриби, рис, гречка, каші. Іноді все ж хочеться чогось

Якщо ви хочете зробити що-небудь смачне до чаю, а от часу зовсім мало, то можна зробити пончики на кефірі. Вони готуються дуже швидко, а в результаті можна поласувати відмінною

Їжа повинна бути не тільки смачною і ароматною, але і корисною. Суп з булгуром повністю відповідає цьому правилу. Булгур є крупою, отриманої в результаті дроблення пшениці,

Узвар, вар, збитень, перевар, збітень – все це назви одного і того ж складу, почитающегося нашими предками нарівні з квасом. Готували його у різних ємностях для подальшого

Чому кольорова капуста, власне, «кольорова», якщо вона біла? Відповідь на це питання лежить у двох областях. Лінгвістичній – бо як їстівна частина овоча нагадує білосніжні

Голубці – це те блюдо, яке славиться ще з давніх часів. Його вживали і в Європі, і в Китаї, і на території Стародавньої Русі. В нашому раціоні харчування фарш, загорнута в листок

Страва з курячої грудини в клярі готують по-різному: хтось робить яєчне тісто з борошном, хтось просто обвалює в панірувальних сухарях. Куряче філе сухувато, за рахунок кляру

Існує величезна кількість видів випічки з несолодкої начинкою. Ми поговоримо про курнике. Що ж це за страва така? Курник – це досить-таки старе російське блюдо, він являє собою

Здавалося, що нового може бути у шарлотці? Це звичайний солодкий пиріг, який добре подавати до чаю і кави. Легкий, простий у виконанні і дуже смачний десерт! Але можна

Гаряча, запашна, приправлена шматочком вершкового масла гречана каша – чи може бути щось смачніше? Може – дадуть відповідь знають господині, якщо це гречана каша з м'ясним

У перекладі з перської та тюркського «люля-кебаб» звучить як «трубочка з смаженого м'яса». Сама назва страви говорить про його склад і особливості. В його основі м'ясний фарш,

Якщо до вас раптом вирішили прийти гості, або ви не знаєте, який десерт приготувати на святковий вечір, вихід є. Обов'язково приготуйте торт з вишнею. Ця випічка виходить

За час існування цієї страви, його склад та метод приготування видозмінилися самими різними способами. Сьогодні в нашому розпорядженні класичний рецепт бігуса,

Квас вважається істинно російським напоєм і його рецепти відомі давно. Квас – значить, кислий напій. Крім того, він визнається ще й їжею, тому як в часи великого голоду його пили

Найчастіше пироги готуються з додаванням яблук, бананів, ягід, але ніяк не цитрусів. Максимум – цедра і сік лимона. Але сьогодні ми підготували для вас дещо особливе, вам

Торт «Три молока» — творіння кондитерів Латинської Америки, де часто в рецептурі різних десертів зустрічається концентроване консервоване молоко. Найбільш яскравим і

Варіацій на тему аджапсандали багато. Навіть у самій Грузії, в кожному місті або селі, свій оригінальний рецепт. Крім того, три республіки Закавказзя досі впевнені, що

Пельмені – це зручне страву, коли зовсім немає часу на приготування обіду і вечері. Здавалося б, що може бути ще простіше – поставив воду, довів до кипіння, підсолив, запустив

Це класичний варіант приготування пасок, тісто в якому виходить до остраху ніжним, солодким, пишним і ароматним. Перед вашою випічкою неможливо встояти. Обов'язково

Погодьтеся, макарони – це дуже ситно! Саме тому ми вирішили додати в салат. Після нього можна вже не подавати основне блюдо, тому що шлунок і без того буде повним. Спробуйте, вам

Смачно приготовлену курку можна подавати як на свято, так і на романтичну вечерю, так і в звичайний будній день. Це універсальне блюдо, розраховане на цілу сім'ю або компанію.

Ревінь – багаторічна рослина, що містить масу корисних для організму речовин, таких як: Вітамін С; Пектин; Вітаміни групи В; Каротин; Мінеральні солі; Аскорбінова кислота;

Дуже добре готувати яловичину в томатному соусі. Соус можна зробити так: узяти очищені томати, покласти їх в м'ясо, подрумяненное з цибулею, налити сухе вино. Класика

Ескалоп з свинини – це вирізка свинячого м'яса без кісток. Вона смажиться на олії на сковороді без використання панірувальної суміші. Здається, начебто що тут такого

Якщо вам набридли бульйони, борщі, солянки і все подібне, ви в потрібному місці! Сьогодні ми готуємо крем-суп з грибами, в деяких рецептах додаємо сир. Ви й уявити не можете,

Випічка з пісочного тіста з лимонною начинкою вже не одне століття радує любителів десертів своїм зовнішнім виглядом і приголомшливим смаком. Досить одного шматочка, щоб

Кетчуп – це прекрасне доповнення практично до будь-яких страв. Він надає частувань яскравий смак і аромат. Так і куховарство цього соусу не складе особливої праці, його може

Соус тартар – цікаве поєднання всіх вхідних в його склад інгредієнтів. Він дуже незвичайний, але при цьому підходить до рибних, овочевих, м'ясних і страв з птиці. Цікаво, що

Фарширований болгарський перець – це улюблене блюдо багатьох росіян, так як він є не тільки дуже смачним, але і ситним. Багато хто звик вважати, що можна нафарширувати перець

Вже давно відомо, що форель, як і будь-яка жирна риба, дуже корисна для людського організму, володіючи цінною речовиною — поліненасиченими жирними кислотами Омега-3, вона

Які закуски найкраще поставити на святковий стіл перед гостями? Сирна та ковбасна нарізка вже набридли. А більшість гарних і смачних закусок вимагають часу нітрохи не менше,

Дуже багато смачних і оригінальних страв дійшли на сучасні столи. Одним з них є старовинне блюдо з Великобританії – «Яйця по-шотландськи». Його можна піднести як ситної

Приготувати смачні і пишні оладки з сиром на сніданок – не так складно, як це здається на перший погляд. Для цього можна використовувати різні продукти, які тільки можна знайти в

Яблука – найпопулярніший фрукт, урожайність якого з року в рік хороша. Коли консервації більше закривати не хочеться, є ще один цікавий варіант – брага. Цей стародавній напій

Кожна людина пам'ятає той самий смак з дитинства, смак солодкого і апетитного варення з полуниці, звареного на зиму. З ним можна приготувати пиріг, намазати на хліб, розвести з

В наш час дуже непросто знайти в магазині смачна паска, приготований за всіма правилами. Особливо це питання стосується всіма улюбленої глазурі. Адже практично завжди вона

Кожна різновид компоту має свої корисні властивості. Наприклад, абрикосовий бажано вживати при захворюваннях, пов'язаних з нирками, печінки або шлунка. Із-за вмісту

Запорука успіху перших страв полягає в наваристості та аромату бульйону. І поради, що стосуються цього процесу, ніколи не будуть зайвими, так як кожен з них багато разів