Салати і закуски

Гамбургери, що прийшли до нас з Америки, цілком органічно вписалися в нашу кулінарію. Їх стали готувати так само часто, як пиріжки, біляші або млинці. Спосіб приготування
Гурмани, які віддають перевагу морепродуктам, повинні знати, наскільки смачною може бути ікра сазана і наскільки широко її застосування в різних стравах. А ще, вона надає
Салат «Коул Слоу» користується популярністю в Європі та Америці. У кожного кухаря існує своя особливість приготування цього салату з додаванням різних компонентів.
Страва з варених овочів з'явилося в нашій країні на самому початку 19 століття, і заправляли його не олією, а соусом «Vinaigrette», приготовленим на основі оцту. Через деякий
Довгі роки найпоширенішими на столах росіян салатами були «Олів'є» та «Оселедець під шубою». Однак з появою на прилавках магазинів великого числа нових продуктів цей список
Історія виникнення чіпсів налічує більше 100 років. Навмисне пересмажену, тонко нарізану картоплю зробив знаменитим кухаря, який подарував світу таке просте і смачне
Грузинська кухня завжди відрізнялася своєю вишуканістю і пікантністю. Не виняток і салати. Готуються вони з простих і доступних інгредієнтів. Просто не кожен з нас
Пропонуємо вам корисну добірку рецептів. Нічого складного – візьміть тільки прості інгредієнти і готуйте прямо перед трапезою, так як вітаміни швидко руйнуються.
У більшості країн салат Айсберг сьогодні користується досить великою популярністю і це цілком зрозуміло. По-перше, рослина може зберігатися досить тривалий час,
Сало здавна було продуктом бідних, тому що ціна його завжди була низькою, але при малій вартості воно містить у собі безліч калорій і, з'ївши пару шматків цього продукту, можна
Фетакса за смаком віддалено нагадує бринзу. В основному її готують з овечого молока, але зустрічається сир, приготований з коров'ячого і навіть козячого сировини. М'який і
Салат «Гніздо глухаря» відомий в кулінарії ще з стародавньої Русі, саме в ті часи популярністю користувалася полювання на цього птаха, яка й була головним інгредієнтом цього
Коли господиня готує весняний салат, то в кожному варіанті є свої тонкощі. Так, зелень при додаванні в це блюдо краще рвати руками, щоб зберегти вітаміни. Свіжі овочі, зелень —
Неважливо, сильно ви любите морепродукти або не дуже сильно, але страва «Червоне море» підійде для всіх любителів смачної їжі. Такий салат виходить ніжним, смачним і за
Грузія, як і інші країни Кавказу, славиться своєю смачною кухнею, яка відома за межами маленької країни практично у всьому світі. Одним з цікавих страв є капуста по-грузинськи
Улюблений багатьма салат «Олів'є» завжди вважався одним з головних прикрас святкового столу. Кажуть, що салат «Олів'є» був вперше виготовлений у Франції, і найважливішим
Черемша — це весняна зелень, з якої можна зробити величезна кількість салатів. Крім того, що вони виходять надзвичайно смачними і ароматними, так ще і дуже корисними. Тому
В'ялені помідори є невід'ємною складовою багатьох рецептів класичної італійської кухні, за останні роки сильно полюбилася російської душі. Представлені в магазинах
Його величність салат – частий гість на столах усіх російських сімей. Це блюдо готують не лише на свята. Часто воно зустрічається у повсякденному меню. Рецептів цієї страви
Серед безлічі салатів, популярних в Росії, «Мімоза» займає перше місце, нарівні з широко відомим на просторах нашої країни «Олів'є». Цьому сприяють такі якості, як простота
Хумус є однією з найпопулярніших закусок у багатьох країнах Сходу, а особливо, в Ізраїлі. У Росії про хумусе стали говорити зовсім нещодавно, але за короткий час він став досить
Раки — популярний на заході делікатес. У Франції з них готують муси і супи, а в Скандинавії подають як закуску до свіжого пива. У Росії ж річкових мешканців їдять як самостійно
Пройшли часи салату «Олів'є». Прекрасною альтернативою йому стала закуска з крабових паличок. Готується вона набагато простіше, ніж «Олів'є». Володіє ніжним крабовим
Більшість субпродуктів, використовуваних для приготування їжі, вважаються бюджетними замінниками м'яса. Яловича печінка, навпаки, завжди вважалася делікатесом, і її
Кажуть, яловичина вважається елітним м'ясом серед тих, що ми вживаємо. Вона робить страви більш насиченими, смачними і поживними! Класичний рецепт Інгредієнти Кількість
Для жінок салатик – це велика кількість зелені і блюдо, яке допоможе зберегти стрункість фігури. Чоловіки, навпаки, шукають в цьому понятті ситність і калорійність м'яса,
Народи середземномор'я запевняють, що олива не вмирає, і люди, що вживають її в їжу, відрізняються особливою життєстійкістю і витривалістю. Дивно, але маленькі ягоди здатні
Баурсаки – традиційний хліб у кочових народів. Їх спосіб життя не давав можливості готувати хліб в стаціонарних кам'яних печах, тому і з'явилися маленькі шматочки тіста,
Часом хочеться замінити звичні страви з використанням м'ясних продуктів на щось більш цікаве. В такому випадку буде як не можна до речі червона квасоля. Вона чудово
Консервована квасоля користується великою популярністю в сучасній кулінарії. Без неї не обходиться практично жодне святкове блюдо. Найбільш часто її додають у
Салат з стиглих томатів любить кожен. Та й як можна не любити страву, основою якого є дуже соковитий, трохи солодкуватий на смак овоч, в поєднанні з ніжним м'ясом, тертим
Всесвітньо відоме блюдо карпаччо було придумано Джузеппе Чіпріані, власником популярного «Бару у Гаррі». Цей італійський шедевр являє собою тонко нарізане сире м'ясо,
Будь-яка зелень прекрасно освіжає смак звичних салатів. Особливо смачна пряна трава під назвою рукола. Традиційно її міксують з рибними продуктами. Ми розглянемо різні
Дивно, але салати завжди присутні на святкових застіллях. А все тому, що рецептів їх приготування величезна кількість. Вони можуть бути простими, дієтичними, екзотичними,
Навряд чи є ті, хто не знають про користь свіжої зелені. Тим не менш, є все-таки ті, хто не знає, що можна приготувати з неї. Це стаття підкаже кілька рецептів салатів із зелені, з
Страва під незвичною назвою «кесаділья» відноситься до мексиканської кухні. Традиційно воно складається з двох компонентів: маленькій кукурудзяного або пшеничного коржа
Серед численних страв на святковому столі не останнє місце займають салати. Їх численність і різні варіації дозволяють кожній господині вибрати те, що по душі. А добре
Для святкового столу або пікніка дуже важлива простота приготування страв, а також їх зручне зберігання. Сюди, в першу чергу, входять ситні салати з невеликим поєднанням
З усіх видів морепродуктів кальмари — найдоступніші, вони вже давно перестали бути делікатесом. Їх м'ясо корисне, дієтичне, містить багато білка. З них готують, в основному,
Іноді хочеться побалувати себе смачним, але простим у приготуванні салатом. Тоді варто спробувати приготувати салат з кальмарами і кукурудзою, варіації якого і подивимося
Сьогодні у нас дуже прості і дуже смачні і ситні салати. Всі вони різні і майже нічим не схожі один на одного. Напевно, тільки наявністю яєць у складі. Так що спробувати варто
Прямо зараз ми запропонуємо вам декілька варіантів смачного салату! Всі вони готуються досить швидко і на французький лад, виходить смачно і у всіх. Обов'язково спробуйте,
Щоб звичайний салат став незвичайним, легким і освіжаючим, варто внести в блюдо лише трохи змін. Сьогодні, наприклад, салат з коренеплодів ми додамо фрукти. І саме це змінить
Салат Цезар з креветками — це дуже незвичайна екзотична закуска, яка володіє прекрасним смаком. Цей салат можна використовувати для частування на обід, вечеря, на свята і
Дуже красивий і апетитний салат ми сьогодні готуємо. Він складається з простих інгредієнтів, які знайомі кожному з нас. Це буде смачно, ситно і незабутньо! Класичний
Якщо захотілося чогось свіжого і ситного одночасно, то потрібно звернутися до італійської кухні. Не дарма її цінують у всьому світі! Популярні салати з макаронами добралися і
Авокадо з креветками дуже добре гармонує. Якщо їх не піддавати термічній обробці, вони діють на людський організм як справжній еліксир. У даній статті ми підібрали для вас 4
Важко знайти того, хто б не любив закуску в клярі. Адже будь кляр відмінно поєднується з будь-якими м'ясними і рибними продуктами. Але сьогодні давайте з'ясуємо, як же зробити
Кожна господиня починає підготовку до свят задовго до їх початку, а пов'язано це з тим, що кожне нове і цікаве блюдо, потрібно приготувати заздалегідь і дегустувати, бажано
Напевно, кожний не раз чув про салати з консервованої сайрою, але далеко не кожен знає всі секрети приготування. Давайте спробуємо розібратися у всіх тонкощах і дізнатися