Така закуска готується до жаху швидко! Це смачно, дуже соковито з-за томатів, ароматно через сиру і пікантно через часнику. Спробуйте обов'язково, це смакота! Домашня
Завдяки особливому смаку і мініатюрного розміру, опеньки ефектно виглядають в салатах і надають їм апетитних ноток грибного маринаду. Салат з маринованими опеньками і
Дивно, як швидко і міцно суші увійшли в наше життя. Зараз неможливо уявити собі ні один великий місто без суші-бару. Така популярність продукту призвела до того, що все частіше
Ті чіпси, які продаються в багатьох магазинах, вважаються шкідливими та їх небажано їсти у великій кількості. Але якщо є бажання, то їх можна робити самостійно. Тим більше для
Існує величезна кількість різних страв, продуктів і кулінарних понять. Одним з таких є маца. Може, ви чули щось, а можливо, зараз прочитаєте вперше, що це таке. Маца — це прісний
Ніжне м'ясо курки, соковитий помідор, ароматний сир... Хіба є поєднання апетитніше в кулінарії? Сумнівів немає, це просто чудовий підбір продуктів для тисячі рецептів, в
Іноді так хочеться урізноманітнити своє меню і приготувати щось оригінальне, смачне, але при цьому, щоб на приготування пішло не надто багато часу. Для того щоб
Часом люди не здогадуються, як багато незвичайних страв можна спорудити, використовуючи вірменський лаваш. Це пов'язано з тим, що він має прісний присмак, а основною його
Багато людей люблять балувати себе сушками з фаршем. В їх приготуванні немає нічого складного, потрібно лише бажання і трохи часу. Вони виходять смачними, ароматними , а діти з
Фаршировані яйця – закуска, яка зустрічається дуже часто на святкових столах багатьох людей. Готувати цю страву легко і просто, а експериментуючи з начинками, можна отримати
В радянські часи холодець був незамінною закускою на святковому столі. Сьогодні його швидше віднесуть до повсякденного страви. Втім, відповідним чином оформлений, він
Хто не любить шаурму? У Пітері, звичайно, люблять шаверму, але суть від цього не змінюється. Це блюдо, яке прийшло зі Сходу, стало у нас вже мало не національним і одним з
Отримані в результаті консервації жирні і ніжні сардини – ідеальний продукт для салатів. Процес готування риби виглядає так: в день улову сардина доставляється на консервний
Якщо ви ніколи не їли такий салат перш, обов'язково спробуйте прямо зараз. Він складається з простих інгредієнтів, але в підсумку виходить дуже незвичайним! Однозначно
Страви японської кухні прийнято вважати делікатесами, за приготування яких ризикне взятися не кожна господиня. І зовсім дарма! Смачні, надзвичайно прості рецепти стануть
Тарталетки з червоною рибою мають безліч різних варіантів приготування. Все залежить від загального складу інгредієнтів, які можуть включати в себе сирний сир, креветки,
Оригінальна і дуже проста закуска, яка готується за лічені хвилини. Її дуже зручно їсти, а варіантів для цікавої презентації може бути величезна кількість! Смаковий бум:
Якщо любите смачно і ситно поїсти, то ви за адресою. Прямо зараз ми будемо готувати салати з відварною картоплею, а це значить, що вони будуть поживними, насиченими і неймовірно
Приготувати смачний і корисний салат з простих продуктів – завдання, з яким впорається не кожна господиня. Але при сильному бажанні і фантазії, можна завжди здивувати своїх
Якщо ви любите рибу, але бажано в готовому вигляді, ви за адресою. Сьогодні будемо готувати велику різноманітність закусок з додаванням оселедця. Це смачно, ситно і так
Дивно, як вітчизняна кухня швидко адаптується і звикає до всього нового. Італійські і французькі страви вже давно нами перероблені, тепер прийшла черга японських. Роли з
Всім відомо, що боби – це корисно і дуже ситно! Саме тому цей продукт сьогодні буде основою наших салатів. І щоб сильно не напружуватися, ми будемо використовувати консерви.
Адигейський сир має дуже м'яким, трохи кислуватим вершковим присмаком. На відміну від подібних йому бринзи і фети, його смак не так нав'язливий і менш солоний. Цей сир з'явився
Якщо набридло возитися з тарілками при готуванні улюбленого холодцю, на допомогу прийдуть... пляшки! Так-так, саме з їх допомогою можна вдихнути в блюдо нове життя. Тут
Баклажани по-вірменськи смажать, запікають, готують на вугіллі. Часник, кінза, базилік, волоські горіхи – найкращі напарники баклажана. Вони роблять його цікавим і що
Приготування салатів з квасолі і сухариків — дуже швидкий і простий процес, для якого не потрібно великих знань і умінь. Головне в цій справі — мати хорошу фантазію, тому що
Огірки – це звичні овочі, які ми любимо додавати в різні страви, особливо в салати. У літній період ми в основному використовуємо для готування свіжі овочі, а як бути в зимовий
Овочеві салати – ідеальні страви на кожен день. Їх можна їсти хоч з ранку до ночі, з правильним складом інгредієнтів і заправки поправитися просто неможливо, а наситити
Старий всій відомий рецепт салату «Оселедець під шубою» можна перетворити та здивувати своїх гостей. При цьому смакові якості ніяким чином не змінюються. Класичний рецепт
Гамбургери, що прийшли до нас з Америки, цілком органічно вписалися в нашу кулінарію. Їх стали готувати так само часто, як пиріжки, біляші або млинці. Спосіб приготування
Для салатів з скумбрії добре підійде консервована, копчена і варена риба. Пропонуємо розглянути рецепти, які ви оціните по достоїнству. Салат «Цікавий» з консервованої
У швидкому ритмі сучасного життя багато хто з нас частенько перекушують «на бігу». Це не дивно. Потрібно так багато всього встигнути і при цьому бути завжди у формі. Тому так
Сир має нейтральний смак, тому бутерброди з нього можуть бути будь-якими. Добавки вибирайте на свій смак – редис, в'ялені томати, варені яйця, риба, зелень, цибулю і часник.
Червона риба — це вся риба, що входить в сімейство лососевих, що має червоне м'ясо. Вона дуже корисна для організму, в ній міститься високий рівень вітамінів і мінералів. У наших
Його величність салат – частий гість на столах усіх російських сімей. Це блюдо готують не лише на свята. Часто воно зустрічається у повсякденному меню. Рецептів цієї страви
Взимку людині необхідно підтримувати організм вітамінами. Регулярне вживання овочів і фруктів допоможуть зміцнити імунну систему, додадуть сил і бадьорості на весь день.
Аджика — це два в одному: і соус, і приправа. Вона прийшла до нас з Близького Сходу, спочатку була дуже гострою, але російські господині адаптували страву під нашу слов'янську
Це блюдо з'явилося ще в далекому xvi столітті, але тоді воно вважалося делікатесом, який не був доступний простим смертним. У двадцятому столітті ситуація змінилася, і вже
Для початку, давайте розберемося, що собою являє дайкон? Дайкон – це біла редька, родом з Японії. Її головною відмінністю від нашої редьки або ж редиски є те, що в складі відсутні
Хто-хто, а кабачок багатьма господинями аж ніяк не вважається салатним овочем, що все-таки відбувається даремно. Багато дуже смачних і корисних салатів можна приготувати з
Спочатку може здатися, що молдавські мітітеї – це досить складне в приготуванні блюдо. Але якщо як слід розібратися, то ви зможете переконатися, що це зовсім не так. Простота їх
Іноді хочеться приготувати незвичайний салат, який здивує всіх рідних своїм виглядом і смаком. І ось, переглядаючи нові рецепти, багато хто не помічають делікатесні і дуже
Холодні закуски на святковому столі відіграють ключову роль. Адже вони не тільки дають можливість гостям легко перекусити, але і красиво оформляють стіл. Сервіровка столу
Томати – незамінні овочі на кухні, особливо сезонні плоди, які відрізняються приємним ароматом і насиченим смаком. Використання помідор в кулінарії воістину обширно:
Баклажан – поширена улюблена кухарями всього світу, овочева культура. Цей овоч з роду пасльонових так популярний, що в рекламі не потребує. Мало хто знає, що він найцінніший
Здається, що може бути простіше, вірно? Але прочитайте хоча б одним оком наші рецепти. Це настільки смачно, що слина виділяється відразу ж. Не пошкодуйте трохи вашого часу,
Салат з курячого філе і ананасів – це незвичайна закуска, яка виходить ну просто відмінною. І не варто думати, що ананаси зіпсують його своїм солодким смаком, навпаки, вони
Сьогодні ми вирішили запропонувати вам незвичайну закуску. Для її приготування знадобиться всього кілька простих інгредієнтів, крапелька фантазії і трохи вашого часу!
Використання вірменського лаваша в кулінарії майже завжди обумовлено бажанням отримати швидкий результат і при цьому створити імітацію складною времязатратной