Салати і закуски

Харчування «на швидку руку» — це настільки шкідливо, наскільки ж і смачно. І з цим не посперечаєшся. Але нічого смертельного або має непоправні наслідки для фігури та здоров'я
Якщо ви ніколи не їли такий салат перш, обов'язково спробуйте прямо зараз. Він складається з простих інгредієнтів, але в підсумку виходить дуже незвичайним! Однозначно
Завдяки особливому смаку і мініатюрного розміру, опеньки ефектно виглядають в салатах і надають їм апетитних ноток грибного маринаду. Салат з маринованими опеньками і
Салат з пекінською капустою і крабовими паличками – завжди затребувана на урочистому столі холодна закуска. Це просте у приготуванні блюдо виходить легким і в той же час
Взимку, коли огірки і помідори стають мало того, що дороги, так ще і не корисні, на допомогу може прийти звичайна білокачанна капуста, з якої можна виготовити безліч
Кампанія — красива область південної Італії, славиться не лише чудовою природою і красою Неаполітанської затоки, панорамою Везувію, старожитностями міста Помпеї. Але і
З додаванням кускусу можна приготувати два варіанти салатів – теплий і холодний. У поєднанні з іншими продуктами – м'ясом, овочами, грибами, зеленню салат знайде особливий
Приготувати холодець із яловичих ніжок досить просто, тому що він довго готується сам по собі, а від вас вимагається деякий терпіння і хоча б мінімальний пригляд. Холодець
Старий всій відомий рецепт салату «Оселедець під шубою» можна перетворити та здивувати своїх гостей. При цьому смакові якості ніяким чином не змінюються. Класичний рецепт
Омлет – запозичена назва, яке подарував нам звучний французька мова, де в оригіналі слово звучить, як «omelette». А знамените блюдо з Франції полюбилося мільйонам людей
Назва «тартар» легко введе в оману людини, не знайомого з ресторанної кухнею, адже це — з одного боку соус, а з іншого — повноцінне м'ясне або рибне блюдо, яке подається в якості
Тартар – це універсальне слово, яким називають не тільки соус, але і закуски з сирого (в'яленого) м'яса і риби. Вперше ця назва прозвучала з вуст кухарів Північній Франції, які
Оригінальна і дуже проста закуска, яка готується за лічені хвилини. Її дуже зручно їсти, а варіантів для цікавої презентації може бути величезна кількість! Смаковий бум:
Для початку, давайте розберемося, що собою являє дайкон? Дайкон – це біла редька, родом з Японії. Її головною відмінністю від нашої редьки або ж редиски є те, що в складі відсутні
Курка сама по собі смачний продукт, особливо в салатах. Ну а різні добавки у вигляді чорносливу і ядер волоських горіхів роблять ніжне куряче м'ясо ще краще і апетитніше. У цій
Які тільки овочі, фрукти, ягоди та рослини не використовує в їжу людина. Багаторічні практики застосування різних провиантов сформували певну культуру харчування
Салати з курячим м'ясом для нас не новина. Тільки сьогодні ми пропонуємо готувати їх на новий лад, додаючи авокадо, спаржу або фенхель. Курку для салатів не варіть, а запікайте в
Отримані в результаті консервації жирні і ніжні сардини – ідеальний продукт для салатів. Процес готування риби виглядає так: в день улову сардина доставляється на консервний
Закуска на святковому столі завжди займає важливе місце. За рахунок неї можна не тільки урізноманітнити святкове меню, але і прикрасити стіл. Хорошим варіантом буде
Найбільш часто використовувана і явно завоювала безліч сердець споживачів консервів є горбуша. На її основі можна сфабрикувати вельми оригінальні і смачні страви, які
Коли починається весна, хочеться, нарешті, спробувати перші смачні овочі. Редиска – одна з найулюбленіших рослин, що першим потрапляє на стіл після довгої зими і радує своїм
Томати – незамінні овочі на кухні, особливо сезонні плоди, які відрізняються приємним ароматом і насиченим смаком. Використання помідор в кулінарії воістину обширно:
Сьогодні ми вирішили запропонувати вам незвичайну закуску. Для її приготування знадобиться всього кілька простих інгредієнтів, крапелька фантазії і трохи вашого часу!
Від деяких вегетаріанських страв у захваті навіть ті люди, чиї гастрономічні уподобання виражені фразою «краще тістечко – це котлета». Не віриться? Подивимося, що скаже
Адигейський сир має дуже м'яким, трохи кислуватим вершковим присмаком. На відміну від подібних йому бринзи і фети, його смак не так нав'язливий і менш солоний. Цей сир з'явився
Купати – це рубане м'ясо, яке заправлене в довгу оболонку з-під кишок. За зовнішнім виглядом це невеликі ковбаски, які готують різними способами – запікають, обсмажують або
В нашій кухні лаваш не є просто хлібом. Малокалорійні тонкі коржі з прісного тіста стали основою багатьох закусок і страв. З них роблять рулети і тарталетки з різними солодкими і
Рідкісний свято обходиться без наявності салатів, а останнім часом їх можна сміливо віднести до категорії самостійних страв. З риби, з сезонних овочів, м'яса – на будь-який
Повсякденне меню рано чи пізно має властивість набриднути, тому хочеться приготувати щось незвичайне, смачне та вишукане. Одним з таких страв може бути спаржа по-корейськи.
Гамбургери, що прийшли до нас з Америки, цілком органічно вписалися в нашу кулінарію. Їх стали готувати так само часто, як пиріжки, біляші або млинці. Спосіб приготування
Якщо до складу будь-якої страви входять гриби, воно автоматично стає неймовірно ароматним і насиченим. Смак салату додадуть кальмари, які готуються неймовірно швидко! У
Незважаючи на величезний асортимент сирів в магазинах, все-таки домашній сир завжди виходить набагато смачніше і корисніше. Адже ми не знаємо, які компоненти застосовують
Морський капустою називають певний вид водоростей (бурого), які ростуть в море. Офіційне їх назва – ламінарія. Завдяки колосального набору різноманітних корисних речовин і
Лавашные закуски добре вкоренилися на всіх урочистих столах. Нічого дивного тут немає. Все це тому, що дані рулети зробити досить просто. Також вони зовсім не вимагають
Сир має нейтральний смак, тому бутерброди з нього можуть бути будь-якими. Добавки вибирайте на свій смак – редис, в'ялені томати, варені яйця, риба, зелень, цибулю і часник.
Навіть найменші діти знають, що немає нічого краще для перекусу, ніж бутерброд з кількою. Як його зробити так, щоб вийшла смачна і красива закуска? Бутерброди з кількою пряного
Почався сезон грибів, і кожна господиня прагне приготувати їх як можна смачніше. Але літо скоро закінчиться, і взимку на полицях магазинів будуть тільки заморожені гриби з
Приготувати смачний і корисний салат з простих продуктів – завдання, з яким впорається не кожна господиня. Але при сильному бажанні і фантазії, можна завжди здивувати своїх
Дуже багато смачних і оригінальних страв дійшли на сучасні столи. Одним з них є старовинне блюдо з Великобританії – «Яйця по-шотландськи». Його можна піднести як ситної
Жодне свято не обходиться без салатів. Це прості і ситні страви, що не потребують особливих кулінарних навичок. А оригінально подані страви стануть ще і прикрасою вашого
Спочатку може здатися, що молдавські мітітеї – це досить складне в приготуванні блюдо. Але якщо як слід розібратися, то ви зможете переконатися, що це зовсім не так. Простота їх
Щука – дуже смачна і в той же час корисна риба, яку можна готувати різними способами. Вона відмінно поєднується з овочами, її часто використовують для приготування наваристої
Досить часто виникає бажання внести в своє меню якесь розмаїття і приготувати що-небудь незвичайне. Особливо коли справа доходить до приготування салатів для святкового
Пропонуємо вам 6 корисних варіантів сендвічів з яйцем. Начинки, приправи і хліб використовуються різні, але технологія готування однакова: розрізається булочка навпіл або
Навряд чи є ті, хто не знають про користь свіжої зелені. Тим не менш, є все-таки ті, хто не знає, що можна приготувати з неї. Це стаття підкаже кілька рецептів салатів із зелені, з
Особливий смак і аромат правильно приготовленої яловичини змінюють салат до невпізнання. Нерідко старше покоління записує рецепти в поварені книги, які читають їхні діти та
Багато людей люблять балувати себе сушками з фаршем. В їх приготуванні немає нічого складного, потрібно лише бажання і трохи часу. Вони виходять смачними, ароматними , а діти з
Черемша — це весняна зелень, з якої можна зробити величезна кількість салатів. Крім того, що вони виходять надзвичайно смачними і ароматними, так ще і дуже корисними. Тому
Сосиски можна їсти як самостійне блюдо або використовувати для бутербродів. Їх краса в тому, що приготування займе лічені хвилини. Бутерброди з сосисками і маринованими
Лаваш з грибною начинкою — це дуже смачна холодна закуска, яка, до того ж, дуже проста в приготуванні. Для святкового столу кращого варіанту більше і не знайти. Існує чимало