Ніжний смак запіканки з філе курки сподобається будь-якому гурману. Таке блюдо не передбачає обсмажування, а в якості інгредієнтів, що використовуються овочі і сир, що
Суп – це обов'язкова страва в щоденному раціоні людини, яка піклується про своє здоров'я. Їх (супів) різноманітність настільки велика, що всіх і не злічити, на будь-який смак.
М'ясний фарш — це дуже «зручний» продукт, тому що страви з нього готуються швидко, принаймні, швидше, ніж з безпосередньо м'яса. З фаршем легко працювати, тому що його можна
Готуючи страви до столу, кожна господиня стикається з бажанням придумати щось нове. Справді, самі прості страви дуже часто можуть виявитися самими смачними. Серед таких
Тільки уявіть, наскільки ці пиріжки будуть пишними і апетитними після обсмажування в маслі. Рум'яні, хрусткі, а всередині м'які і такі насичені! Смачне тісто на дріжджах для
Традиційні рецепти сирних кексів завжди зрозумілі і дуже прості. Їх люблять усі, за ним неважко готувати, але при цьому випічка завжди виходить напрочуд смачна. Саме такі
Страви в духовці можна віднести сміливо до здорового харчування. Вони готуються практично без масла або іншого жиру, скоринка не засмажується, а запікається, тому і рівень
Коли часу і сил на приготування не залишається, а приготувати що–небудь на вечерю все ж необхідно, на виручку прийдуть рецепти смачних і швидких страв. Наприклад, можна
Вдома завжди можна приготувати що-небудь смачненьке, наприклад, тортик. Ще краще, якщо зробити десерт, не використовуючи для цього духовку, тобто без випікання. Простим
Картопля, запечена в духовці, виходить не таким жирним, як смажений. При запіканні зберігається більше корисних речовин, ніж при варінні. Є кілька способів приготувати це
За східним календарем рік Свині настане у 2019-му. Згідно з цим календарем і життєвими спостереженнями, свиня – дуже навіть пристойна тварина, миролюбна, добрий, спокійний і
Кожен знає, що в жарку погоду від спраги добре врятує домашній квас. Якщо випити цей напій, то не тільки врятуєшся від спеки, але й отримаєш заряд сил. Він сприяє поліпшенню
Кольорова, бо схожа на букет своєрідних квітів, дуже корисна і, всупереч усталеній думці, що все корисне можна їсти тільки з зусиллям волі, неймовірно смачна. Крім того,
Котлети — напевно, важко знайти, що може бути звичніше для звичайного російського людини. М'ясо курки використовується в якості бази. Наявністю їх на столі навряд чи можна
Булочки, приготовані на кефірі, а не на звичному дріжджовому тесті – прекрасний варіант швидкої і здобної випічки. Його не потрібно неодноразово підмішувати або переживати
Збирають чорницю, починаючи з середини липня. Це смачна і корисна ягода, з якої можна приготувати на зиму компоти і на літо, зі стерилізацією і без, додавши для аромату спеції і
Всі сорти капусти вважаються недорогим і простим інгредієнтом в кулінарії. Але з неї можна створити таке блюдо, яке затьмарить смаком самі дорогі і вишукані шедеври
Найчастіше у продажу можна побачити цукати з ананаса, але з імбиру теж виходить дуже смачно! Особливо якщо ці цукати приготовані в домашніх умовах. Ви обов'язково повинні
Локшин ник з сиром – це всім відоме з раннього дитинства солодке блюдо. Навіть якщо його вдома не готувала мама, то обов'язково робили в саду, адже воно входить в меню і улюблене
Цей десерт прекрасна альтернатива звичайному желе, навіть з тієї причини, що допомагає замаскувати нелюбимий, але такий корисний для людського організму, сир. Безліч
Зазвичай гомілку індички готують на урочисті заходи. Вона достатня велика, її довго запікають в електродуховці в рукаві, з гарніром, під різними соусами, а потім нарізають на
Деякі кулінари, навіть мають пристойний досвід, знають історію походження та еволюції котлет. Це ординарне і незамінний страва має французьке походження, а його назва
Курячий фарш — справжня палочка-виручалочка для будь-якої господині. Але, крім стандартних котлет і тюфтельок, з нього можна приготувати і інші швидкі та поживні страви.
Від цього легкого, але в той же час поживного супчика не відмовиться будь-дитина або дорослий. Люблять його за простоту приготування, доступність інгредієнтів і багато
Іноді хочеться приготувати що-небудь смачне, але при цьому, щоб це було швидко і головне поживно. Як раз для таких випадків підійде приготування смаженої курячої печінки з
Магазинний хліб ніколи не буде смачніше домашнього — він не такий ароматний, м'який, а через день після покупки і зовсім черствіє так, що його сміливо можна викидати. Але
Круасани – це воістину французьке блюдо, яке з часом стало культовим у всіх країнах. В кожній кав'ярні, у будь-якому куточку світу, подають цей смачний, ароматний рогалик з
Люля-кебаб (Lula kebab) в перекладі з мови тюрків – «смажена м'ясна трубка», є національним блюдом народів Кавказу і Середньої Азії. Особливу популярність ця страва має на
Яловичина – досить корисний продукт, однак не всім господиням під силу смачно її приготувати. Часто вона виходить жорсткою і прісною. Однак, маючи на кухні такий прилад як
Якщо англійський сніданок – це вівсянка, то французька – пашот. Це порівняно новий спосіб варіння. Готове блюдо – це відварене без шкаралупи яйце. Дієтичне Блюдо, часто стає
Шовковиця – улюблене природне ласощі багатьох сучасних людей. Така ягода може мати як рожевий, темно-фіолетовий, так і білий колір. Кожен з цих видів має певним смаком. Але
Незважаючи на те, що свинина не відноситься до дієтичного м'яса і набагато жирніше, ніж корисна яловичина, вона неймовірно популярна серед господинь. Її готують на будь-яке
Сьогодні всі знають, що шашлик з яловичої печінки — чудове блюдо для домочадців і гостей. Зробити його не так складно, як можна подумати. Які існують рецепти його приготування і
Для самостійного приготування сирної прошарку не потрібно мати статус кондитера світового рівня. Процес не забирає багато часу, тому готувати його можна хоч щодня.
Хліб – доповнення і основа для ситного обіду. Його подають до перших легким і ситним, других страв, хліб — основа для класичних або гарячих бутербродів, різноманітних закусок
Здається, це блюдо саме звичайне. Але на ділі смак і аромат його просто незабутні! Солодкий перець, соковите м'ясо та багато інших овочів і добавок створюють справжню
Не рідко може виникнути бажання побалувати себе і своїх близьких чимось смачненьким. Однак, не завжди знайдеться вільний час для вишуканих рецептів, які потребують за кілька
Топінамбур — ідеальний овоч. Він росте на будь-якому грунті, не вбирає в себе нітрати і готовий служити їжею тоді, коли інші зелені побратими ще не проклюнулися із землі. Люди
Не всім відомо, що в такому субпродукте, як свинячі вушка, міститься величезна кількість корисних для людини поживних речовин. У них не тільки мінерали, але і вітаміни. Хоча є і
З м'яса індички можна приготувати невеликі порційні рулети або один великий. Рулети подають на стіл в якості гарячої закуски з овочевим салатом або як основне блюдо. Простий
Це блюдо прийшло до нас з далекої Британії, воно іменується там Пастуший пиріг. Готується з рубленого м'яса або фаршу з баранини, зверху рясно накладається картопляний шар і
До чаювання приготуйте солодкі здобні булочки, надавши їм форму бантиків, трояндочок або сердечок. Обов'язково додайте корицю, смак у неї яскравий, і плюшок вона додасть
Картопляне пюре з молоком – страва не тільки просте в приготуванні, але дуже смачне. Його можна їсти як самостійне блюдо, і можна використовувати як гарнір. Добавки в пюре
Паста – одне з найсмачніших страв італійської кухні, який зараз користується великою популярністю у світі. Однак багато хто вважають цю страву ресторанним і не вірять у те, що
Полуниця в шоколаді — приголомшливе, непристойно розкішне ласощі. Є безліч свят і приводів, коли полуничний десерт доведеться до речі: День Святого Валентина, весілля,
Печиво з пісочного тіста, яке у нас називають «Вушка», також носить назву «берлінське тістечко». Насправді, таке печиво більше нагадує сердечка, ніж вушка. Згідно класичним
Взагалі-то сендвіч – це всього лише бутерброд, що складається з двох шматочків хліба і начинки. Що може бути і смачно, і зручно для перекусу. Хоча ідея бутерброда з двох скибочок
Кілька років тому багато людей не знали про те, що таке селера, і цей продукт був рідкісним гостем на їхніх столах. Але на сьогоднішній день багато вже спробували його і оцінили
Неймовірно смачний десерт був придуманий в 1893 році кулінарами готелю Palmer House. І з тих самих пір брауні обожнюють не тільки в Канаді та Америці, але і у всьому світі. Якщо