Рибні страви, безсумнівно, корисні і смачні. Їх вживання має зводитися, як мінімум до 2 разам в тиждень. Риба – універсальний продукт, вона піддається всім видам термічної
Ніжне м'ясо курки, соковитий помідор, ароматний сир... Хіба є поєднання апетитніше в кулінарії? Сумнівів немає, це просто чудовий підбір продуктів для тисячі рецептів, в
День народження є важливим святом для кожного. Тому до цієї події варто підготуватися з усією відповідальністю. Обов'язково потрібно навести порядок в домі, прикрасити всі
Більше двохсот років тому на Русі традиційним другим блюдом стало вважатися спекотне. Його подавали щодня в будинках знаті, а англійський король Карл II навіть присвоїв
Варення з ялинових шишок заготовлює далеко не кожна господиня, а даремно. Зараз ми розповімо вам про всі лікувальні властивості цього ласощі, а також наведемо рецепти, за
Рибні страви здавна зайняли почесне місце в кулінарії багатьох народів світу. Так як риба – це один з найбільш корисних продуктів, які містять у своєму складі велику кількість
З яловичого фаршу можна приготувати різноманітні страви – всім відомі котлети, тефтелі, пельмені, манти, і інші смачні частування обов'язково робляться із застосуванням
Сьогодні ділимося з вами простими рецептами смачного м'ясного обіду/вечері. Курка – то ніжне м'ясо, яке з легкістю приймає на себе різні смаки і аромати і від цього стає тільки
Чорна смородина – це дуже смачна і корисна ягода. З неї можна робити дивовижні компоти, варення, джеми, можна додавати її в киселі, в різні начинки випічки. Але все-таки самим
Приготувати яловичі ребра просто. Все, що вам знадобиться, так це овочі і приправи, соуси і сухе вино в якості маринаду. Яловичі реберця, ловлення в духовці в гранатовому соусі
Практично кожен ранок у багатьох починається з чашки гарячого чаю й бутерброд з ковбасою. Але сьогодні дуже часто на прилавках магазинів можна зустріти неякісний продукт.
Рулет з сала приготувати нескладно. Блюдо це відноситься до української кухні і є дуже ситним і цікавим. Рецептів цієї страви можна знайти чимало, тому починаючому кулінару
Смачно поїсти люблять навіть шанувальники здорового харчування. Особливою популярністю у сучасних людей користуються різноманітні бутерброди, які поєднують у собі
Будь-яке м'ясне блюдо, правильно приготована і подана до столу, оценится по достоїнству і дорослими, і дітьми. Головне – не боятися експериментувати і вчитися чомусь новому,
Перші страви різноманітні по консистенції і входять до їх складу інгредієнтів. Овочеві супи використовуються в якості джерела вітамінів і корисних речовин, що так необхідно
Якщо ви давно мрієте про дійсно смачний пиріг, який можна приготувати в будь-який час року, то ви в правильному напрямку. Сьогодні будуть пісні пироги, які максимально
Ставлення до цього досить старомодного ласощів неоднозначно. З одного боку, у пам'яті багатьох ще живі спогади про смачних цукатах, які робили бабусі і мами, з іншого –
Білокачанна капуста давно є класичним продуктом для приготування смачних страв у російських людей. Рецептів, до складу яких вона входить, не злічити. У першу сотню входять
Рол – це своєрідний рулет, зроблений з приготованого за особливою технологією рису, риби (морепродуктів) і пресованих водоростей Норі». Так само до складу деяких видів ролів
Завдяки сучасній техніці реально приготувати безліч смачних страв, в числі яких і вафлі, використовувані в якості десерту. Электровафельница справляється з такою роботою
Сьогодні піца – це дуже популярна страва, спочатку створені італійськими кулінарами. Багато господинь хочуть готувати таку невигадливу їжу вдома, але якщо з наповненням все
Останнім часом на ринку з'явилася величезна кількість напівфабрикатів. Використовувати їх дуже зручно – прибіг з роботи, закинув в окріп пельмені або вареники. Поки
Заливний пиріг — дуже швидка випічка на кожен день, але її легко перетворити на святкове блюдо, використовуючи оригінальну начинку. Рецептів приготування заливних пирогів
Якщо зазвичай приготоване куряче м'ясо не влаштовує своїми смаковими якостями, варто спробувати приготувати його в кефірі, завдяки чому воно стане м'яким і ніжним на смак.
Багато господинь люблять готувати гомілки, але більшість просто обсмажує їх на сковороді. У цій статті зібрана добірка рецептів тушкованих ніжок. Найпростіший рецепт
Страви азіатської кухні підкуповують незвичним для європейців поєднанням смаків. Нескладний у приготуванні салат з рисовою локшиною завжди прекрасний і нікого не залишає
Торт, мабуть, саме улюблене ласощі ласунів. Будь то покупної або приготовлений вдома, він завжди буде доречний на святі або просто за вечерею, в якості десерту. Різновидів так
Овочеве рагу з капустою дуже подобається не тільки вегетаріанцям і людям, що дотримують дієту. Це прекрасний варіант легкого вечері, корисний і швидкий. Воно не завжди
Квасоля і гриби всім відомі своєю високою поживністю. Адже якщо ці два компоненти поєднати в салаті, то вийде відмінна закуска, яка зможе доповнити будь-основне блюдо. Салати
Запіканка з сиру – одне з традиційних страв народів Північної і Східної Європи. Вона має прекрасні смакові якості, багата корисними речовинами. За рахунок основного
На жаль, досить часто господині стикаються з проблемою швидкого закінчення свіжості молочних продуктів. Особливо це стосується літнього періоду, коли в сильну спеку вироби
Бачити в одній тарілці рис із сочевицею для багатьох незвично. Тим не менш, це дуже вдале поєднання з багатьох причин. Страви з рису та сочевиці – це смачно, ситно, корисно.
Яблука – унікальні фрукти! Універсальні і доступні, на кухні вони можуть творити з стравами справжні чудеса. Це стосується як випічки, так і десертів. Чого тільки коштує
Крабові палички – вдала альтернатива дорогій рибі. До того ж, багато видів японських риб і зовсім не продаються в місцевих супермаркетах, а порадувати себе смачним хочеться.
«Півень у вині» — родом це вишукане кулінарне твір з Франції, а точніше з Бургундії. Втопити м'ясо у благородній напої, значить, зробити його соковитим і ароматним. В ідеалі для
Рисова крупа відома і любима на всіх континентах. Неможливо знайти кухню, в якій не був би представлений рис в тому чи іншому вигляді. У країнах Далекого Сходу ця страва є
Існує величезна кількість різних страв, продуктів і кулінарних понять. Одним з таких є маца. Може, ви чули щось, а можливо, зараз прочитаєте вперше, що це таке. Маца — це прісний
Піца з батона – відмінний варіант для сучасних господинь: вона не займає багато часу на приготування, не вимагає великих грошових витрат і допомагає урізноманітнити щоденне
Часто хочеться вразити гостей і близьких смачною і незвичайної випічкою. Більше всього для цих цілей підходять тістечка із заварного тіста. Вони хороші не тільки на смак, але і
Навесні, коли наш організм страждає від нестачі вітамінів, хочеться швидше прийти у форму за допомогою смачних страв. І як часто буває, смачно — не завжди корисно. Але не у
Коли набридли бутерброди з ковбасою та сиром, настав час проявити фантазію! Наші рецепти в цьому допоможуть, адже вони дійсно оригінальні, цікаві і дуже апетитні. Для початку
Печінка з картоплею в духовці приготувати дуже просто. Можна використовувати курячі субпродукти, доповнені не тільки картоплею, але і шматочками вершкового масла та
Суп на основі плавленого сиру виходить дуже ніжним, густим і смачним. Після одноманітності борщів і різних простих супів дане творіння може здатися справжнім шедевром. Його
При приготуванні тортів, тістечок, різної випічки нерідко постає питання – який зробити крем? А адже ця випічка без крему ніяк не може бути, саме цей складовий компонент надає
Пироги з такою начинкою користуються заслуженою популярністю. Це блюдо виходить дивовижно смачним, а простота приготування приваблює багатьох господинь. Таким пирогом
Приготувати борщ з квасолею можна кількома способами. У кожному з них смакові якості знаходяться на високому рівні, а вітамінний склад залежить від додаткових компонентів.
Оселедець – один з тих продуктів, який можна використовувати в багатьох стравах, і не тільки повсякденних, але і в якості доповнення до святкового столу. Готується вона дуже
Іноді так хочеться урізноманітнити своє меню і приготувати щось оригінальне, смачне, але при цьому, щоб на приготування пішло не надто багато часу. Для того щоб
Колись котлетою називали смажене на кістки м'ясо. Проте з часом страва змінилося, ставши справжнім делікатесом. Сьогодні їх готують з рубаного або перекрученого фаршу.