Рецепти страв

Маринована капуста з давніх часів є невід'ємною частиною раціону багатьох сімей. Її додають в салати, закуски, так і як самостійну страву вона чудово доповнить будь-який
Карась – дуже смачна риба, яку традиційно готують в сметані. Завдяки своєму ніжному м'яса і тонкому смаку карась відмінно поєднується зі сметанним соусом і при запіканні в
У число дуже смачних і дуже популярних котрі заготовляють на зиму ласощів входить винайдене більше двох століть тому повидло. Своєю появою на світ «powidla» зобов'язане
У Грузії буквально в кожній сім'ї є свій рецепт пхали: хтось кладе шпинат і бурякову гичку, хтось- червону, білу і зелену квасолю. Але незмінні компоненти страви – волоські
Відмінний обід чи вечеря? Ви можете приготувати їжачки в томатному соусі в подвійному розмірі, і тоді вам вистачить на два прийоми. Звичайно, якщо у вас велика сім'я. Порадуйте
Свинина – м'ясо, яке дуже часто використовується в приготуванні різних варіантів страв. Його застосовують в якості основи для супів, других страв і закусок, готують шашлики і
Здається, зовсім недавно був час, коли торт, прикрашений олійними квітами і фігурками, викликав захват майже у будь-якої людини. Але часи змінюються, і кондитерськими
Завитки з сиром в сметанною заливці, можливо, кому-то нагадують знамениті синнабоны, але між ними є схожість лише в способі формування. Готові сирні завитки виходять дуже
Огірки – це звичні овочі, які ми любимо додавати в різні страви, особливо в салати. У літній період ми в основному використовуємо для готування свіжі овочі, а як бути в зимовий
Кекс – це досить калорійне за складом блюдо, яке вимагає багато масла, сметани, яєць, цукру. Замість сметани можна взяти йогурт – вийде нітрохи не гірше, але калорійність такої
Стрімкий ритм життя змушує господинь купувати вже готові солодощі. Але приготований торт самостійно не зможе замінити навіть самий смачний, придбаний в магазині. Адже він
Хочете приготувати вечерю за максимально короткий час? Скористайтеся нашими рецептами і порадуйте близьких смачною піцою, приготованою за мінімальний період часу. Рецепт
Закуска з млинців з м'ясом – одне з найпоширеніших страв. Млинці готують прісними або трохи подсоленными, структура в них повинна бути щільною, тому тісто роблять густуватим
Ковбаса – дуже популярний продукт. Її кладуть на квадратний шматок хліба, смажать, додають в м'ясну нарізку. Але цим простим набором кількість страв не обмежується: з ковбаси
Макарони – «підступні» вироби. Якщо вже досвідчені господині хоча б раз стикалися з проблемою злиплих кома, що вже говорити про перші кулінарних дослідах?! Насправді в тому,
Жодна магазинна ковбаса або балик не зрівняється з власноруч приготованим свинячим рулетом. Мало того, що ви будете впевнені в якості використовуваних продуктів, можете
Прості, звичайні вареники з капустою можна приготувати дуже цікаво в різних варіаціях, простіше кажучи, з різного пельменного тесту і з різними варіантами начинок.
Напевно, немає жодної людини в світі, який би не вважав піцу. Звичайно, можна сходити в найближчу піцерію і побалувати себе простим, але дуже смачним шедевром італійської
Млинці – це повсякденне блюдо в кожній родині. Фаршировані м'ясом, яйцем, грибами, рисом або просто зі сметаною і медом, ці тонкі круглі вироби відрізняються гарним смаком,
Старий всій відомий рецепт салату «Оселедець під шубою» можна перетворити та здивувати своїх гостей. При цьому смакові якості ніяким чином не змінюються. Класичний рецепт
Мало хто встоїть перед ароматними та смачними млинцями. А як їх не любити? Адже це дуже смачне ласощі. А якщо в млинці, загорнути будь-яку начинку або змастити їх сметаною з
Ритм життя сучасної жінки змушує знаходити все більш нові методи економії часу при веденні домашнього господарства. У цьому прекрасним помічником служить мультиварка. Що ж
Шпинат володіє унікальною харчовою цінністю. В умовах домашньої кухні його активно використовують, поєднуючи нейтральний смак ніжного листя з макаронними виробами. У
Взимку людині необхідно підтримувати організм вітамінами. Регулярне вживання овочів і фруктів допоможуть зміцнити імунну систему, додадуть сил і бадьорості на весь день.
Адигейський сир має дуже м'яким, трохи кислуватим вершковим присмаком. На відміну від подібних йому бринзи і фети, його смак не так нав'язливий і менш солоний. Цей сир з'явився
Блюда з печериць з курячим м'ясом – варіант для любителів швидкого і смачної їжі. Ці продукти особливо хороші в салатах, супах і других стравах. Сметана та вершки є традиційними
Якщо вірити легендам, то цибулевий суп придумав король Людовик XV, коли він невдало полював і залишився в лісовому житло без вечері. Звідси і назва цибульного супу –
Голубці – улюблене блюдо багатьох. З'явилася вона ще в Стародавній Греції. Рецептів приготування голубців величезна безліч. Знайдуть для себе підходящий навіть ті, хто не
Юшка з осетра — і відразу в голові виникає образ не інакше як застіль в царських хоромах. Дійсно, ця страва є делікатесом і сьогодні, але набагато більш доступним, ніж це було в
Практично кожне основне блюдо, будь то м'ясо, морепродукти або птах, потребують доповнення у вигляді гарніру. За традицією ми звикли, що це каша, картопля, овочі або гриби. Ці
Його величність салат – частий гість на столах усіх російських сімей. Це блюдо готують не лише на свята. Часто воно зустрічається у повсякденному меню. Рецептів цієї страви
Для салатів з скумбрії добре підійде консервована, копчена і варена риба. Пропонуємо розглянути рецепти, які ви оціните по достоїнству. Салат «Цікавий» з консервованої
Турецьку кухню багато називають найбагатшою в світі. В ній рясніють рецепти різних страв, що відрізняються вишуканим смаком. Рецепти їх приготування зберігаються
Коли починається весна, хочеться, нарешті, спробувати перші смачні овочі. Редиска – одна з найулюбленіших рослин, що першим потрапляє на стіл після довгої зими і радує своїм
Смажене м'ясо – страва, яка по популярності займає лідируючі рядка в гастрономічному світі. Здавалося б, що може бути простіше, ніж взяти і посмажити м'ясо на сковороді.
Про користь смачною кислої травички з городу, іменованої щавлем, незаслужено забувають. А даремно. Адже це скарб для змучених зимовим авітамінозом організмів. Вміст
Різноманітні напої з шипшини відрізняються своїм тонким смаком і безліччю корисних властивостей. Калорійність, користь і шкода Шипшина, а зокрема відвар з нього, має
Гарбуз — надзвичайно смачний і корисний продукт, який хочеться їсти цілий рік. Немає перешкод ентузіазму, існують рецепти ароматного і яскравого варення з гарбуза з
Печериці – універсальний і доступний продукт, який можна готувати незалежно від сезону. Гриби смажать, тушкують, запікають, варять з них бульйони і кладуть в салати і пироги.
Всі ми звикли до бульйону і борщу. Тому саме час спробувати приготувати якийсь новий і не менш складний суп. Сьогодні вибір припав на гриби, так що якщо ви любитель,
Це блюдо здатна прокласти шлях до серця будь-якого чоловіка, тим більше, що існує багато варіантів пирогів з начинкою з м'ясного фаршу. Серед варіантів випічки є, як більш
Скумбрію можна зустріти практично повсюдно в будь-якому магазині в копченому, солоному і замороженому вигляді або в якості рибної консерви. Вона служить прекрасним
Вже багато років морквяні кекси не виходять з моди. Вони мають незвичайний пряний смак, який можна підкреслити горіхами, ваніліном або фруктами. А простий і швидкий рецепт
Коврижка – традиційне російське блюдо, яке представляє собою випічку з пряникового тіста невеликого розміру. Але в старовину її пекли довжиною до півтора метрів, ширина
Тяхан являє собою блюдо японської кухні, яке нагадує всім відомий плов. За канонами кухні Країни висхідного сонця м'ясо вживається вкрай рідко. Основні інгредієнти, що
Для початку, давайте розберемося, що собою являє дайкон? Дайкон – це біла редька, родом з Японії. Її головною відмінністю від нашої редьки або ж редиски є те, що в складі відсутні
Шоколад — улюблена солодкість багатьох. Не менше число людей обожнює і шоколадні торти з шоколадним кремом: у них приємний смак шоколаду поєднується з ніжним тістом, що
Рецепти приготування сирних котлет з курки дуже прості. Основні інгредієнти – це м'ясо і сир, а смаки виходять дуже цікаві і різні, завдяки різним добавкам у складі, соусам і
Зазвичай запіканка складається з макаронів або картоплі, а іноді і з обох продуктів відразу. Що ж щодо новинок і експериментів? Чому б вам не спробувати наші фірмові запіканки з
Здавна на Русі до свята Пасхи люди фарбували яйця. Раніше це були переважно червоні або однотонні варіанти, на сьогоднішній же день господині освоїли безліч цікавих рецептів.