
Свинина – м'ясо, яке дуже часто використовується в приготуванні різних варіантів страв. Його застосовують в якості основи для супів, других страв і закусок, готують шашлики і

Куряча грудка – ніжне, дієтичне, доступне за ціною м'ясо, для приготування якого потрібно мінімум часу. Сметана робить грудку ще ніжніше, а поєднання цих двох смаків давно

Карась – дуже смачна риба, яку традиційно готують в сметані. Завдяки своєму ніжному м'яса і тонкому смаку карась відмінно поєднується зі сметанним соусом і при запіканні в

Як приємно прокидатися вранці вихідного дня від запаху ароматною здоби, разносящегося по дому. Рум'яні булочки, найсвіжіші кекси з корицею, солодкі повітряні трояндочки з

Огірки – це звичні овочі, які ми любимо додавати в різні страви, особливо в салати. У літній період ми в основному використовуємо для готування свіжі овочі, а як бути в зимовий

Кекс – це досить калорійне за складом блюдо, яке вимагає багато масла, сметани, яєць, цукру. Замість сметани можна взяти йогурт – вийде нітрохи не гірше, але калорійність такої

Здається, зовсім недавно був час, коли торт, прикрашений олійними квітами і фігурками, викликав захват майже у будь-якої людини. Але часи змінюються, і кондитерськими

Ковбаса – дуже популярний продукт. Її кладуть на квадратний шматок хліба, смажать, додають в м'ясну нарізку. Але цим простим набором кількість страв не обмежується: з ковбаси

Стрімкий ритм життя змушує господинь купувати вже готові солодощі. Але приготований торт самостійно не зможе замінити навіть самий смачний, придбаний в магазині. Адже він

Закуска з млинців з м'ясом – одне з найпоширеніших страв. Млинці готують прісними або трохи подсоленными, структура в них повинна бути щільною, тому тісто роблять густуватим

Адигейський сир має дуже м'яким, трохи кислуватим вершковим присмаком. На відміну від подібних йому бринзи і фети, його смак не так нав'язливий і менш солоний. Цей сир з'явився

Старий всій відомий рецепт салату «Оселедець під шубою» можна перетворити та здивувати своїх гостей. При цьому смакові якості ніяким чином не змінюються. Класичний рецепт

Млинці – це повсякденне блюдо в кожній родині. Фаршировані м'ясом, яйцем, грибами, рисом або просто зі сметаною і медом, ці тонкі круглі вироби відрізняються гарним смаком,

У число дуже смачних і дуже популярних котрі заготовляють на зиму ласощів входить винайдене більше двох століть тому повидло. Своєю появою на світ «powidla» зобов'язане

Хочете приготувати вечерю за максимально короткий час? Скористайтеся нашими рецептами і порадуйте близьких смачною піцою, приготованою за мінімальний період часу. Рецепт

Відмінний обід чи вечеря? Ви можете приготувати їжачки в томатному соусі в подвійному розмірі, і тоді вам вистачить на два прийоми. Звичайно, якщо у вас велика сім'я. Порадуйте

Практично кожне основне блюдо, будь то м'ясо, морепродукти або птах, потребують доповнення у вигляді гарніру. За традицією ми звикли, що це каша, картопля, овочі або гриби. Ці

Завитки з сиром в сметанною заливці, можливо, кому-то нагадують знамениті синнабоны, але між ними є схожість лише в способі формування. Готові сирні завитки виходять дуже

Прості, звичайні вареники з капустою можна приготувати дуже цікаво в різних варіаціях, простіше кажучи, з різного пельменного тесту і з різними варіантами начинок.

Макарони – «підступні» вироби. Якщо вже досвідчені господині хоча б раз стикалися з проблемою злиплих кома, що вже говорити про перші кулінарних дослідах?! Насправді в тому,

Взимку людині необхідно підтримувати організм вітамінами. Регулярне вживання овочів і фруктів допоможуть зміцнити імунну систему, додадуть сил і бадьорості на весь день.

Ритм життя сучасної жінки змушує знаходити все більш нові методи економії часу при веденні домашнього господарства. У цьому прекрасним помічником служить мультиварка. Що ж

Блюда з печериць з курячим м'ясом – варіант для любителів швидкого і смачної їжі. Ці продукти особливо хороші в салатах, супах і других стравах. Сметана та вершки є традиційними

Мало хто встоїть перед ароматними та смачними млинцями. А як їх не любити? Адже це дуже смачне ласощі. А якщо в млинці, загорнути будь-яку начинку або змастити їх сметаною з

Для салатів з скумбрії добре підійде консервована, копчена і варена риба. Пропонуємо розглянути рецепти, які ви оціните по достоїнству. Салат «Цікавий» з консервованої

Якщо вірити легендам, то цибулевий суп придумав король Людовик XV, коли він невдало полював і залишився в лісовому житло без вечері. Звідси і назва цибульного супу –

Жодна магазинна ковбаса або балик не зрівняється з власноруч приготованим свинячим рулетом. Мало того, що ви будете впевнені в якості використовуваних продуктів, можете

Напевно, немає жодної людини в світі, який би не вважав піцу. Звичайно, можна сходити в найближчу піцерію і побалувати себе простим, але дуже смачним шедевром італійської

Його величність салат – частий гість на столах усіх російських сімей. Це блюдо готують не лише на свята. Часто воно зустрічається у повсякденному меню. Рецептів цієї страви

Шпинат володіє унікальною харчовою цінністю. В умовах домашньої кухні його активно використовують, поєднуючи нейтральний смак ніжного листя з макаронними виробами. У

Турецьку кухню багато називають найбагатшою в світі. В ній рясніють рецепти різних страв, що відрізняються вишуканим смаком. Рецепти їх приготування зберігаються

Голубці – улюблене блюдо багатьох. З'явилася вона ще в Стародавній Греції. Рецептів приготування голубців величезна безліч. Знайдуть для себе підходящий навіть ті, хто не

Різноманітні напої з шипшини відрізняються своїм тонким смаком і безліччю корисних властивостей. Калорійність, користь і шкода Шипшина, а зокрема відвар з нього, має

Юшка з осетра — і відразу в голові виникає образ не інакше як застіль в царських хоромах. Дійсно, ця страва є делікатесом і сьогодні, але набагато більш доступним, ніж це було в

Гарбуз — надзвичайно смачний і корисний продукт, який хочеться їсти цілий рік. Немає перешкод ентузіазму, існують рецепти ароматного і яскравого варення з гарбуза з

Смажене м'ясо – страва, яка по популярності займає лідируючі рядка в гастрономічному світі. Здавалося б, що може бути простіше, ніж взяти і посмажити м'ясо на сковороді.

Про користь смачною кислої травички з городу, іменованої щавлем, незаслужено забувають. А даремно. Адже це скарб для змучених зимовим авітамінозом організмів. Вміст

Це блюдо здатна прокласти шлях до серця будь-якого чоловіка, тим більше, що існує багато варіантів пирогів з начинкою з м'ясного фаршу. Серед варіантів випічки є, як більш

Скумбрію можна зустріти практично повсюдно в будь-якому магазині в копченому, солоному і замороженому вигляді або в якості рибної консерви. Вона служить прекрасним

Всі ми звикли до бульйону і борщу. Тому саме час спробувати приготувати якийсь новий і не менш складний суп. Сьогодні вибір припав на гриби, так що якщо ви любитель,

Коврижка – традиційне російське блюдо, яке представляє собою випічку з пряникового тіста невеликого розміру. Але в старовину її пекли довжиною до півтора метрів, ширина

Коли починається весна, хочеться, нарешті, спробувати перші смачні овочі. Редиска – одна з найулюбленіших рослин, що першим потрапляє на стіл після довгої зими і радує своїм

Тяхан являє собою блюдо японської кухні, яке нагадує всім відомий плов. За канонами кухні Країни висхідного сонця м'ясо вживається вкрай рідко. Основні інгредієнти, що

Печериці – універсальний і доступний продукт, який можна готувати незалежно від сезону. Гриби смажать, тушкують, запікають, варять з них бульйони і кладуть в салати і пироги.

Рецепти приготування сирних котлет з курки дуже прості. Основні інгредієнти – це м'ясо і сир, а смаки виходять дуже цікаві і різні, завдяки різним добавкам у складі, соусам і

Вже багато років морквяні кекси не виходять з моди. Вони мають незвичайний пряний смак, який можна підкреслити горіхами, ваніліном або фруктами. А простий і швидкий рецепт

Для початку, давайте розберемося, що собою являє дайкон? Дайкон – це біла редька, родом з Японії. Її головною відмінністю від нашої редьки або ж редиски є те, що в складі відсутні

Шоколад — улюблена солодкість багатьох. Не менше число людей обожнює і шоколадні торти з шоколадним кремом: у них приємний смак шоколаду поєднується з ніжним тістом, що

Здавна на Русі до свята Пасхи люди фарбували яйця. Раніше це були переважно червоні або однотонні варіанти, на сьогоднішній же день господині освоїли безліч цікавих рецептів.